Dodaj do ulubionych

"Bryczesy"

25.03.07, 15:35
Jestem ogólnie szczupłą osoba i mam 17 lat. Niestety poniżej pośladków po
bokach ud mam tzw brzydko sterczące "bryczesy". Czy sa jakieś ćwiczenia żeby
sie ich pozbyć ale nie schudnąć np. na brzuchu, rękach,posladkach czy biuście?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: "Bryczesy" IP: *.172.103-84.rev.gaoland.net 25.03.07, 18:12
      www.exrx.net/WeightTraining/Myths.html
      "Contrary to what the info commercials suggest, there is no such thing as spot
      reduction. Fat is lost throughout the body in a pattern dependent upon genetics,
      sex (hormones), and age. Overall body fat must be reduced to lose fat in any
      particular area."
    • neospasmina Re: "Bryczesy" 25.03.07, 20:15
      www.modeling.pl/?sub=artykuly&fil=read&poz=11&art=48&dz=11&page=1&PHPSESSID=439bf8360239915c5563e
      9139e03bb70
      • Gość: OLA Re: "Bryczesy" IP: *.chello.pl 27.03.07, 08:07
        Cwiczenia - ok, moze pomoga, ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze do konca,
        nigdy sie ich nie pozbedziesz... ja juz zaczelam sie smiac, ze nawet jesli
        zostaly by ze mnie same kosci, to bylabym szkieletem z bryczesami:-) cwicze
        praktycznie codziennie, a bryczesy mam i tak, kiedys schydlam duzo (stres) i
        przy 172 cm, wazylam 51,5 kg, takze bylam strasznie chuda, i dopiero przy tej
        wadze nie bylo ich widac - jednak 2 kg do przodu i witajcie z powrotem... to
        czysta genetyka wiec nie mialabym specjalnych wymagan co do efaktow... choc z
        drugiej strony, to przeciez kobiece :-) nalezy nauczyc sie z tym zyc....
        • Gość: Magda Re: "Bryczesy" IP: *.tczew.net.pl 27.03.07, 08:49
          Qrcze , mam to samo i choć miałabym nie wiem jak zgrabną pupę to cały efekt
          psują "bryczesy" :/Cóz...przestałam zwracać na to uwagę dawno temu , u mnie to
          dziedziczne niestety i tylko drastyczny spadek wagi ( czego nie chcę)
          spowodowałby zniknięcie tego mankamentu.
          Pozdrawiam cieplutko :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka