Dodaj do ulubionych

Od cwiczen utyly mi lydki a cellulit nie znika;(((

IP: *.ynfonatic.de 01.07.07, 01:43
Od kilku miesiecy cwicze cwiczenia na cellutlitis z "SHAPE" i jeszcze takie na
schudniecie ud i przytyly mi lydki !!! Mialam 35 cm, zrobilo sie 37; wyglada
to strasznie ;((( Takie oblesne tluste lydy ;((( Chcialam schudnac a nie utyc
;((( Jak to naprawic ??? Pomozcie , blagam !!! A cellulitis tez od cwiczen w
ogole nie znika ;((( A cwicze cztery razy w tygodniu przez godzine juz kilka
miesiecy !!! I nie biore pigulek anty ;((( Jak sie pozbyc cellulitisu i tych
grubych lydek ???
Obserwuj wątek
    • Gość: ruda Re: Od cwiczen utyly mi lydki a cellulit nie znik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:03
      Błagam cie napisz mi od jakich konkretnie ćwiczeń przytyły ci łydki, bo są one
      moją zmorą od lat i wielu rzeczy już próbowałam żeby zwiększyć ich objętość.
      Bardzo cie prosze odpisz, może masz te ćwiczenia do przesłania?
      • Gość: ania Re: Od cwiczen utyly mi lydki a cellulit nie znik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:39
        ja tez prosze o info od jakich cwiczen dokladnie przytyly lydki :)
        chcialabym je pogrubic.
        • Gość: grubolydziasta Re: Od cwiczen utyly mi lydki a cellulit nie znik IP: *.indymedia.org 03.07.07, 21:35
          strasznie wam zazdroszcze !!! tez bym chciala miec taki problem jak wy ;((( a
          cwiczenia to sa z gazet "OLIVIA" i "SHAPE" . Te z "OLIVIA" sa stare na
          cellulitis , a te z "SHAPE" numer o cellulitisie co byl ostatnio , chyba w maju
          . I jeszcze cwiczenia z takiej bardzo starej ksiazki , o , prosze :
          www.bookbox.pl/nastolatki-piel%C3%AAgnuj%C2%B1-urod%C3%AA-p-1599.html
          robilam z niej cwiczenia na uda i posladki i nic ;((( Niech mi ktos poradzi ,
          BLAGAM !!! ;(((
          • neospasmina Re: Od cwiczen utyly mi lydki a cellulit nie znik 03.07.07, 23:18
            Mnie bardzo (ok. 3 cm) schudły łydki (i nie tylko) od ćwiczeń na stepperze;
            kozaczki mi latają wokół łydek :-)
          • Gość: ania Re: Od cwiczen utyly mi lydki a cellulit nie znik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 10:21
            Dzieki wielkie za info!
    • enith Re: Od cwiczen utyly mi lydki a cellulit nie znik 04.07.07, 19:47
      Rozbudowałaś sobie mięśnie, stąd te ekstra dwa cm w łydce. Mam dokładnie ten
      sam problem, tłuste łydki (i kostki), którego to tłuszczu nie imają się żadne
      ćwiczenia. U mnie skutkiem intensywnej jazdy na rowerze też rozrosły się
      mięśnie. Lekarz (flebolog) powiedział, że jeśli bardzo przeszkadzają mi
      otłuszczone nogi, ćwiczenia nie przynoszą nic dobrego, a dieta nie wchodzi w
      grę (ważę 57 kg przy 175 cm) to jedynym wyjściem jest liposukcja :(
      A jak u Ciebie z wagą, może powinnaś obniżyć ogólny poziom tłuszczu w
      organiźmie i w końcu łydki też się ruszą?
      • Gość: Zenek Re: Od cwiczen utyly mi lydki a cellulit nie znik IP: *.27.metrobip.com.pl 07.07.07, 10:17
        a moze Power Plate? www.fabrykaurody.com ... polecam...

i nie traktujcie jak reklame - sam tam cwicze, seans jest strasznie tani a
        maszyna stoi bezuzyteczna bo malo kto chodzi... bo malo kto wie.

pozdrawiam!

PS. wejdzcie na strone i zapoznajcie sie z informacjami na temat tego ciekawego
        systemu... jednak technika przynosi nam ciekawe rozwiazania
        • Gość: BW27 Re: Od cwiczen utyly mi lydki a cellulit nie znik IP: *.chello.pl 08.07.07, 10:16
          Ja ćwiczę na PowerSlim Active-I jestem bardzo zadowolona.Urządzenie posiada parę
          programów dostosowanych pod klienta.
          Pozdrawiam.
    • Gość: gandalf Re: Od cwiczen utyly mi lydki a cellulit nie znik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 00:14
      Jeżeli teraz przestaniesz cwiczyć będzie to najgorszy moment - bo tak by
      pozostało. Jesteś najprawdopodbniej na etapie przejściowym, w któym tkanka
      tłuszczowa jeszcze nie uległa spaleniu a mięsnie się rozbudowały. Następnym
      etapem jest spadek tłuszczu - nie przestawaj ćwiczyć.
      Mięśnie, nawet w spoczynku potrzebują kalorii więc efekt będzie spotęgowany, ale
      dopiero po pewnym czasie. Dieta też jest pomocna - mam na myśli wysokobiałkową...
      • Gość: gandalf Re: Od cwiczen utyly mi lydki a cellulit nie znik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 00:17
        Dodam tylko, że piszesz o kilku miesiącach ćwiczeń, więc wszystko się zgadza -
        to jest właśnie okres przyrostu mięśni a Twój organizm najwyraźniej najpierw
        czerpie z zasobów tłuszczowych zgromadzonych w innych miejscach. Jeżeli zechcesz
        potem aby objętość mięsni spadła to wystarczy utrzymać aerobowy styl ćwiczeń.
        • feralcat Re: Od cwiczen utyly mi lydki a cellulit nie znik 14.07.07, 16:49
          Potwierdzam od steppera tez mi schudly lydki.
        • adusia74 Do gandalf 14.07.07, 22:22
          > Dodam tylko, że piszesz o kilku miesiącach ćwiczeń, więc wszystko się zgadza -
          > to jest właśnie okres przyrostu mięśni a Twój organizm najwyraźniej najpierw
          > czerpie z zasobów tłuszczowych zgromadzonych w innych miejscach.

A jeżeli mi powiększyły się łydki po miesiącu ćwiczeń, to co? Dlaczego? To nie
          jest parę miesięcy. W ogóle jestem cieższa, a ćwiczę intensywnie.
          • kasia22213 Re: Do gandalf 14.07.07, 22:31
            A moze sprobuj aqua aerobic? Podobno bardzo dobrze wplywa i jest to intensywny
            terening
          • Gość: gandalf Re: Do gandalf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 22:44
            Pierwszy miesiąc to cały czas etap wstepny czyli mięśnie mogą przybrać ale w
            konsekwencji nastąpi szybsze spalanie tkanki tłuszczowej. Następnym etapem
            będzie spadek ilości mięśni jeśli nie będziesz zwiększała bodźców czyli ciężaru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka