Gość: kajka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 08:43 czy cwiczenia callanetics mają sens jesli chce schudnac? Wykonujac je np codziennie ? czy powinnam dodac jakies aeroby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b-beagle Re: callanetics 05.12.07, 11:15 Nie slyszalam aby ktos schudnal po callaneticsie ;))00 Odpowiedz Link Zgłoś
ultima-thule Re: callanetics 05.12.07, 13:56 generalnie callanetics ma wysmuklić, ujędrnić, wyrzeźbić cialo, ale z pewnością spala też trochę tluszczu, aczkolwie nie spodziewalabym się rewolucji po nim. Ja dodalabym aeroby - będzie szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: callanetics IP: *.gprs.plus.pl 05.12.07, 15:45 każdy instruktor powie, że aeroby to podstawa przy spalaniu tłuszczu...bez nich nie ma efektów!!! a tak na marginesie to chyba callanetics już nie figuruje w ofertach klubów...no może na SGH jest na zaliczenie WFu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ultima-thule Re: callanetics 07.12.07, 09:02 W klubie fitness do którego chodzę są zajęcia "callan&joga", calkiem niezle. Ale masz rację, teraz ćwiczy się pilates - praktycznie prawie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha24 Re: callanetics IP: *.cn.com.pl 07.12.07, 13:13 cos o callaneticsie: www.olimpec.pl/index.php?page=fitness&id=22 Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: callanetics 19.12.07, 10:45 Ja kiedyś ćwiczyłam callanetics, bardzo mi pomógl na schudnięcie, wyrzeźbił ciało, ale trzeba bardzo dużo razy powtarzać, ja ok 100 razy na partie ciała, ale pamiętam,że szybko schudłam.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaachoo Re: callanetics 13.03.08, 14:36 callanetics jest rewelacyjny chociażby dlatego,ze można ćwiczyć w domu,ja mam na kasecie,a to duże ułatwienie.Ćwiczyłam każdego dnia po 1 h,miałam po ciąży kłopoty z kręgosłupem,po ćwiczeniach przeszło,a na dodatek szybko schudłam,efekty były bardzo szybko widoczne,tyle ze trzeba ćwiczyć codziennie ,nie 2 razy w tygodniu.W siłowni w moim mieście to sie teraz nazywa pilates:D,3/4 ćwiczeń wziętych z callaneticsu:D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakmmm Re: callanetics 13.03.08, 15:36 Dodaj aeroby ;) Jak masz taka możliwość biegaj truchtem po 90 min 2 razy w tyg ;) ahhh i odpowiednie żywienie to podstawa;) Odpowiedz Link Zgłoś
flydot Re: callanetics 13.03.08, 16:19 Ćwiczyłam swego czasu callanetics, codziennie, szybko i dużo schudłam, w dodatku ciało było pięknie wyrzeźbione. Ćwiczyłam z kasetą, niestety pożyczyłam ją, do dziś próbuję bez skutku odzyskać, bardzo ubolewam. Obecnie nigdzie nie można dostać callaneticsu na jakimkolwiek nośniku. Odpowiedz Link Zgłoś
flocke Re: callanetics 15.03.08, 15:08 Mnie te cwiczenia bardzo pomogły. Niedawno po paru latach przerwy znowu zaczełam cwiczyc. Niestety miałam te cwiczenia na kasecie wideo, która juz niestety nie działa (widea z reszta nie mam;-)). Ale mozna wydrukowac je sobie z obrazkami z www.wizaz.pl/callanetics/index.php Oczywiscie wolałabym z kasetą (płytą), fajnie jak ktoś mówi i ciągle Ci przypomina o poprawnej postawie;-) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
alabama75 Re: callanetics 22.06.16, 14:02 Wystarczy rano na czczo ćwiczyc i zobaczysz efekty Odpowiedz Link Zgłoś
alabama75 Re: callanetics 06.07.16, 13:18 najlepszy, ja schudłam 7 kg i nie jem wegli, wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
mikstatwres88 Re: callanetics 06.07.16, 16:21 Dobre efekty daje połączenie interwałów i klasycznego cardio (na średnim pułapie metabolicznym wtedy najmocniej celujemy w tłuszcz). Odpowiedz Link Zgłoś
alabama75 Re: callanetics 26.07.16, 10:46 allegro.pl/cwiczenia-odchudzajace-callanetics-dvd-i6367296388.html Odpowiedz Link Zgłoś