Gość: batka IP: *.ipt.aol.com 11.10.03, 00:38 hej! czy wiecie cos na temat tego suplementu, czy mozna go stosowac bez obaw o jakies dziwne skutki uboczne, czy jest skuteczny itd... czekam na wasze opinie pozdrowienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jogger Re: ZANTREX- 3 13.10.03, 13:10 Skład: Yerba Mate, Caffeine, Guarana, Damiana, Schizonepeta, Green Tea, Peper Nigum, Teibetan Ginseng, Panax Ginseng, Maca Root, Cocoa Nut, Kola Nut, Thea Sinensis Complex, Rice Flour Spora dawka kofeiny (i czysta, i roślinna z yerby i guarany) plus żeńszeńx2, więc warto sprawdzać ciśnienie, i uważać z kawą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: ZANTREX- 3 IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 09:49 I CO Z TEGO ZE ZANTREX-3 MA DUZO KOFEINY? KOFEINA NAPEWNO MNIEJ SZKODZI NIZ EFEDRYNA....PODOBNO JEST SKUTECZNY,ZAWIERA SAME NATURALNE SKLADNIKI...ALE GDZIE MOZNA GO KUPIC? WIEM ZE MOZNA ZAMOWIC PRZEZ INTERNET ALE TO B.DLUGO SIE CZEKA,JAKIES 6 TYGODNI.A KOSZT OKOLO 72 DOLARY Z PRZESYLKA...WIEC LEPIEJ BY BYLO KUPIC TUTAJ..PZDR.ALA Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: ZANTREX- 3 14.10.03, 15:49 Tego typu 'wynalazki' często są tylko na internecie, żeby wykręcić się od reklamacji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: ZANTREX- 3 IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 16:15 wiem wiem ale niestety na polskich stronach nie ma zantrexu tylko na amerykanskich....zreszta ten suplement jest bardzo popularny w usa i nie jest to jakas supernowosc,,,,,,te wynallazki to nie tylko zantrex ale rowniez wiele innych suplementow zwlaszcza dla mezczyzn typu hmb l-carnityna itp...ktore mozna nabyc w polsce na silowniach...zantrexu poprostu nie sprowadzaja byc moze ze jest za drogi,,,,zreszta u nas to pełnia zacofania,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batka Re: ZANTREX- 3 IP: *.ipt.aol.com 14.10.03, 02:37 dzieki za odpowiedzi, moze znacie jakies inne godne polecenia suplementy? pozdrowionka :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batka Re: ZANTREX- 3 IP: *.ipt.aol.com 15.10.03, 04:02 w usa zantrex jest dostepny wlasciwie w kazdej aptece, kosztuje w porywach od 35$ do 50$, podobnie jak inne tego typu suplementy, tabletki i napoje. no wlasnie problem polega na tym, ze tego jest zbyt wiele i wlasciwie trudno jest na cokolwiek sie zdecydowac. oczywiscie na kazdym opakowaniu napisane jest, ze wlasnie ten jest najlepszy, a usmiechnieta laska ukazuje pieknie wyrzezbione miesnie brzuszka. jedno jest w tym wszystkim pewne,ze to samo sie nie zrobi (mam na mysli siedzenie przed telewizorem i wcinanie zantrex-u popijajac diet coke). pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: ZANTREX- 3 17.10.03, 14:00 www.paker.tv/sklep.htm Najpopularniejsza w Polsce Therma Pro teraz jest p.n. Thermal Pro :-) , ale ta efedra... pod 'spalaczami tłuszczu' jest cała apteka, bezefedrynowców też, ale trzeba czekać, bo i tak ściągają ze Stanów :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batka Re: ZANTREX- 3 IP: *.ipt.aol.com 18.10.03, 20:31 no wlasnie a co z ta efedryna: preparaty z czy bez, teraz i tak na wiekszosci jest napisane efedra free, ale wlasciwie jak ona dziala? pozdrowienia :-) jogger czy mozesz polecic cos konkretnego? Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: ZANTREX- 3 20.10.03, 10:28 Efedryna należy do termogeników: pobudzając tarczycę podnosi temp. ciała, na co zużywany jest tłuszcz. Podobnie działa kofeina i aspiryna, ale skutek działania kumuluje się przy aplikacji trzech naraz, wychodzi z tego ECA (Effedrine Caffeine Aspirine), właśnie jak Thermal Pro. Trudno mi to polecać, bo jest możliwość wystąpienia objawów nadmiernego pobudzenia (tw. 'trzęsionka'), a jeśli działa znakomicie na samopoczucie, można się też uzależnić. Bezefedrynowe termogeniki mają zwiękkszoną dawkę kofeiny, więc też nie są zbyt bezpieczne. 'Domowe' ECA to kawa z aspiryną i tussipectem (niewielka dawka efedry) przed aerobami i jest dość bezpieczna, choć na pewno mniej skuteczna niż firmowe 'siekiery'. Bierze się oczywiście tylko przed i po aerobach (po - dla podtrzymania powysiłkowego spalania tłuszczu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batka Re: ZANTREX- 3 IP: *.ipt.aol.com 20.10.03, 19:54 dzieki jogger za odpowiedz, jeszcze mam pytanko, czy slyszales moze cos na temat thermoDynamX firmy EAS, podobno bez efedryny, wiec chyba dobrze. a ja w ogole nie pije kawy, wiec moze dziwnie zareaguje na dawke kofeiny z takiego wspomagacza? jak myslisz? obecnie codziennie cwicze zarowno na silowni jak i na zajeciach aerobowych, chcialabym pomoc sobie jeszcze czyms, co pomoze przyspieszyc mi spalanie tluszczu, i uzyskac lepsza sylwetke, ale naprawde nie wiem co wybrac, tutaj jest tyle tego... no i troche sie boje jakie bedzie to mialo dzialanie uboczne... dzieki za wszystkie porady, widze ze jestes osoba kompetentna i cierpliwie tlumaczysz takim laikom jak ja, co maja zrobic. moze jeszcze pare wskazowek? pozdrowienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jogger Re: ZANTREX- 3 21.10.03, 19:47 Jakieś egzotyczne te Twoje środki:-) Wchodź w termogeniki stopniowo, zacznij może od kawy przed aerobami i obserwuj reakcje organizmu. Kofeina w kawie jest o wiele tańsza niż ta w pigułach :-). Jeśli bedzie OK, możesz pomyśleć o kawce z łyżeczką cukru jako śniadaniem - świetny patent z diety kopenhaskiej. Dla ochrony żołądka można stosować specjalną niedrażniącą kawę Astry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ZANTREX- 3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 11:29 Zantrexu nie polecam. Kupiłam w necie (tydzień czekałam) i spróbowałam raz tylko. Wcześniej brałam Xenadrine RFA-1 i Therme Pro .Therma nie dawała żadnego efektu, a na Xenadrinie schudłam 13kg . Skutki uboczne koszmarne. Jeśli o Zantrex chodzi to czułam się po nim gorzej niż po efedrynie. Niestety moja Xenadrine zniknęła z rynku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: ZANTREX- 3 IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 19:54 a mozna wiedziec gdzie zamawialas zantrex-3? dzieki pozdrawiam ala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batka Re: ZANTREX- 3 IP: *.ipt.aol.com 24.10.03, 00:44 hej! 13 kilo to niezle, super, ale co do skutkow ubocznych to co masz na mysli, co znaczy koszmarne. to po xenadrinie takie skutki? daj znac jeszcze, prosze o wiecej szczegolow. pozdrowienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ZANTREX- 3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 12:26 ZANTREX-3 zamawiałam na stronie www.biovea.co.uk , byłam po nim okropnie rozdrażniona :/ Jeśli chodzi o Xenadrine to na niej chudłam w oczach ,ale...no właśnie ... po odstawieniu niestety wszystko wróciło :( Apetyt miałam taki ,że silna wola nic tu nie da :/ poza tym depresja, totalne zmęczenie (w pewnym momencie nie byłam w stanie chodzić ), rozregulowana tarczyca i inne hormony , bóle głowy ,których nigdy w życiu nie miałam...wymieniać dalej ?? Przez chwile byłam chuda i szczęśliwa ,teraz za to płace... Odpowiedz Link Zgłoś
mkomendarek Re: ZANTREX- 3 04.11.03, 15:49 Aniu, piszesz ze po Zantrexie bylas rozdrazniona...ale czy cos dal czy pomógl? Jakie on ma dzialanie?Zabija głód czy pomaga podczas cwiczen aerobowych szybciej spalic tkanke tluszczowa?Z ta Xena...cos tam to nie chciałabym miec nic wspólnego.../wiem ze cwiczenia regularne i dieta(wcale nie katorżnicza) prowadza do super sylwetki...tyle ze ja na to pracowalam ostatnie poł roku a teraz chcialabym szybciej zgubic te niechciane kilogramy(ostatnie 5kg, gdzieś tak) z silownia dieta i...no wlasnie z czym jeszcze?Slyszalas o Hydroxycut firmy Muscletech? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ZANTREX- 3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 09:37 Zantrex nie dał mi nic prócz palpitacji serca ;)Hydroxycut to to samo co Xeniadrine. A ten bez efedryny to to samo co Zantrex. Wniosek : strata czasu, pieniędzy i zdrowia!! Polecam CLA :) Odpowiedz Link Zgłoś
mkomendarek Re: ZANTREX- 3 07.11.03, 11:43 A co to jest to CLA?tzn jakie ma dzialanie?Czy brac go podczas cwiczen czy nie i napisz cos wiecej-dlaczego polecasz?PS.Nie wiedzialam ze jest Hydroxycut bez efedryny,polecil mi ten srodek taki facet w fittnes clubie(jakis mistrz w kulturystyce)akurat jak mi komponowal diete to powiedzial zebym sobie kupila ten Hydroxy...ze rewelacja i ze widac po nim jak dziala(a nie mial grama tluszczu na sobie noi nie byl zadnym reprezentantem handlowym tej firmy:-)wiec po co miałby mi wklejac kit? Czy moze inaczej dziala ten Hydroxycut na facetów a inaczej na kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: ZANTREX- 3 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 11:49 czesc wszystkim....ainteresował mnie ten zantrex-3...ale tak czytajac Twoje odpowidzi ma zblizone dzialanie chyba do takiego wynalazku jak HYDROXYCUT firmy Muscletech.Słyszałes moze cos o tym?Bylabym wdzieczna za odpowiedz,bo przytgotowuje sie do zakupu tego wynalazku a nie jest on tani...nie mam problemów z cisnieniem(w zasadzie to jestem niskocisnieniowcem) i cwicze codziennie na silowni....no prawie codziennie:-)....w tym godzine-1,5 na aerobach:-). czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz.Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batka Re: ZANTREX- 3 IP: *.ipt.aol.com 13.11.03, 06:06 hejus! ciekawie sie to wszystko rozwinelo, wasze opinie pomagaja wyciagnac wlasciwie jeden wniosek, ze takie czy inne suplementy, owszem, pomagaja co nieco zgubic, czasami nawet chudnie sie "w oczach"... ale trzeba za nie troszke zaplacic doslownie, bo i kasa niemala no i to zdrowko... coz wiec pozostaje? :-)... zycze wam wszystkim i sobie cierpliwosci i wytrwalosci w cwiczeniach na silowni (i nie tylko), optymistycznego nastawienia, polubienia siebie i duuuzo ruchu. moze te pieniazki zamiast na te "przysmaki" wydamy np. na jakies fajne ciuszki (o 2 numery mniejsze).... ale tak w ogole to piszcie dalej o waszych "spotkaniach" z wspomagaczami, spalaczami itd. to naprawde daje duzo do myslenia, pozwala dokonac wyboru, tez sie musze nad tym zastanowic... pozdrowienia :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś