Gość: abc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.03, 22:58 Ludzie, idzcie na forum dietetyka. Przeciez tu nie ma juz innego tematu jak diety, glodowki. Zacznijcie cwiczyc, chodzic na silownie, mniej jesc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.krisk Święte słowa! 16.10.03, 23:59 Nic tak nie robi dobrze na zachowanie sylwetki& sprawności jak ćwiczenia fizyczne. A wy ciągle o dietach, gramach, cud preparatach, kopenhaskich, atkinsach, itp., itd... Nic z tego nie będzie. A spocić się raz dziennie tak, żeby z dresu szklanka potu wyciekła! A przebiec się pędem parę kilometrów, wskoczyć na rower, biegać na nartach, pływać.. Wiem, że to boli, ale naprawdę daje rezultaty, w przeciwieństwie do owych cudownych diet z kolorowych magazynów dla kobiet. Naprawdę, dziewczyny, dajcie sobie z nimi spokój. KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Święte słowa! IP: *.bsb.com.pl 17.10.03, 11:00 Co to znaczy boli? Sport jest wspanialy. Ja sie najgorzej czuje jak nie uprawiam sportu w jakis dzien. Czuje sie jak nadmuchana jak balon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggie-c bardzo swiete slowa!! IP: *.pool80180.interbusiness.it 17.10.03, 23:43 wlasnie, co maja diety do fitnessu? fitness to styl zycia, ruszajcie tylki a nie bedziecie potrzebowaly diet! Cudow nie ma, jest praca i wytrwalosc - a przy nich gwarantowane wspaniale rezultaty, swietna sylwetka, zdrowie, dobre samopoczucie, wyzsza samoocena......... badzcie fit zamiast snic o cudownym srodku bez odrobiny wysilku. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Trochę boli... 18.10.03, 23:15 Gość portalu: Ela napisał(a): > Co to znaczy boli? Na początku boli - po zlezieniu z kanapy i intensywnym treningu: boli! Znacznie prościej jest na owej kanapie leżeć i kombinować nowe diety: kapuściane, słoninowe, amsterdamskie, chińskich kosmonautów... > Sport jest wspanialy. Ja sie najgorzej czuje jak nie > uprawiam sportu w jakis dzien. Czuje sie jak nadmuchana jak balon. Ja też tak mam. Jak rano się nie przebiegnę, albo do pracy pojadę samochodem zamiast rowerem (czasem muszę), to jestem nudny i śpiący. KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Trochę boli... IP: *.bsb.com.pl 21.10.03, 14:05 > Na początku boli - po zlezieniu z kanapy i intensywnym treningu: boli! Znacznie > > prościej jest na owej kanapie leżeć i kombinować nowe diety: kapuściane, > słoninowe, amsterdamskie, chińskich kosmonautów... Tylko, że ludzie zapominają o tym, że stosowanie diet najczęściej doprowadza do rozregulowania przemiany materii...i w rezultacie osiąga się przeciwny efekt. Najlepszy sposób na dobrą sylwetkę - "nie obżerać się - nie doprowadzać do rozciagania żołądka i pokochać aktywny tryb życia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moi Re: To nie forum o odchudzaniu !!! IP: *.skandia.de 21.10.03, 11:28 Dokładnie!!!! Ruszcie swoje grube 4 litery a na pewno przyniesie skutek wiekszy niz dieta... Odpowiedz Link Zgłoś