Dodaj do ulubionych

karta Fitflex

IP: *.chomiczowka.waw.pl 27.01.09, 23:46
Nie wiem czy ma ktoś ich kartę, ale ja jestem strasznie zawiedziony. Na
stronie podają 600 klubów (siccc doliczyłem się niewiele ponad 200) nie
profesjonalna obsługa Bardzo żałuję, że wybraliśmy ich ofertę. Znacznie lepszą
ofertę ma FitProfit i Benfit, ktoś ma ich karty. może coś o nich opisać?!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ernes Walz Re: karta Fitflex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.09, 11:54
      My mieliśmy porażka, okazało się (oprócz tego co pisałeś zawyżonej ilości
      ośrodków, baaarddzoooo dużej) to większość bardzo kiepskiej jakości, a w tych co
      teoretycznie obsługują tą kartę ludzie na recepcji nie wiedzą co ta za karta. Do
      tego nie odpisują n maile

PORAŻKA
      • Gość: Sławek Grot Re: karta Fitflex IP: *.aldautomotive.pl 12.08.09, 13:28
        Ja tam mam inne odczucia. Multisport cały czas jakieś ograniczenia
        wprowadzał i nękał szefa podwyżkami. Fit Profit w ogóle szef nie
        brał pod uwage bo oni to dopiero mało klub mają.
        Dla mnie i kolegów Fit flex jest ok.
      • natrut Re: karta Fitflex 31.08.16, 23:50
        Partnerzy rezygnują ze współpracy z nimi, ponieważ nie płacą za faktury. Pobierają kasę za karty i nie płacą klubom za świadczone usługi. Oszuści!
        • manda21 Re: karta Fitflex 26.10.16, 08:55
          Mnie też nie płacą od ponad roku za wpuszczanie ich Klientów. Nie odpowiadają na maile, korespondencję listowną, wezwania do zapłaty, przed sądowe wezwanie też olali. Widzę, że poszkodowanych jest więcej. Może coś z tym wspólnie zrobimy?
    • Gość: Aleksandra Re: karta Fitflex IP: *.acn.waw.pl 05.09.09, 20:26
      Nasza firma również wybrała karty firmy FITFLEX. Ja kartę mam od niedawna i jestem bardzo zadowolona. Wreszcie mogę korzystać z różnych klubów i basenów bez wykupywania karnetu :-) W klubach nie ma żadnych problemów a obsługa ma indywidualne podejście do Klienta.
    • Gość: bolo Re: karta Fitflex IP: *.zax.pl 24.09.09, 23:23
      Nasz szef zalatwiał karty z fitfleksa,mówił że trzy dni czekał
      łaskawie na odpowiedz i się nie doczekał.Obsługa dramat,dwie laski
      to założyły i zatrudniły jednego chłopa do odbierania
      telefonów.Kapitał zakładowy tej firmy mówi za siebie 1000000 złDla
      porównania benefit ma 2000000 zł.
      • Gość: bolo Re: karta Fitflex IP: *.zax.pl 24.09.09, 23:27
        Sorki pomyliłem zera.Fitflex ma sto tysięcy zł a benefit dwa
        miliony.Pozdrawiam.
        • Gość: Kris Re: karta Fitflex IP: *.zax.pl 24.09.09, 23:29
          Spotkałem się na innym forum że jedna jak i druga firma potszywa sie
          pod klienta i wychwala własny produkt.Żenada.
          • Gość: tom Re: karta Fitflex IP: *.zax.pl 25.09.09, 20:54
            Moja firma chciała współpracować z fitflexem.Czekałem na odpowiedz
            trzy dni.Wybralem opcje 81 zł brutto,natomiast własciciele wyliczyli
            mi 120 zł netto.To po jaką cholere piszą na swojej stronie że należy
            mi się 81 brutto,bo tyle zglaszałem pracowników.Fatalna obsługa,to
            co piszą na swojej stronie to bzdury (m.in. ilość punktów w Polsce)
            Dla mnie to firma "krzak"Dramat,jak najdalej od tej firmy.
            • Gość: JAKAJA Re: karta Fitflex IP: 188.33.18.* 08.11.09, 09:21
              Panie Tom, cos się Panu pomerdało, po przeczytaniu tego posta
              weszłam na stronę fitflex-u i niestety ale oni nie mają cennika na
              swojej stronie, a wspomniane przez pana ceny są ze strony Benefitu:)
              taka pomyłeczka? zastanówmy się o której firmie piszesz. Dziwię sie
              fitflexowi że jeszcze się nie skontaktował z właścicielem firmy zax
              i nie pociągnął do odpowiedzialności.
              • Gość: Way Re: karta Fitflex IP: *.171.196.2.static.crowley.pl 04.01.10, 13:06
                Jako właściciel klubu mam z FitFlexem podpisaną umowę (z Benefitem też).
                Współpraca = 1 (w skali od 0 do 10).
                Klientów z tą kartą jest w moim klubie 10 razy mniej niż z Benefita.
                Ostatnio tez opóźniają się z płatnościami...
                • Gość: Relax Studio Re: karta Fitflex IP: 83.238.211.* 05.02.10, 16:05
                  Mam zamiar podpisać z nimi umowę tylko takie małe pytanie , czy oni
                  płaca na czas czy trzeba ich nękać ?
                  • Gość: gosc Re: karta Fitflex IP: *.171.196.2.static.crowley.pl 30.03.10, 13:35
                    Jeżeli podpiszesz to musisz być przygotowany(a) na min. 3 tygodniowe opóźnienia
                    w płatnościach. Nie licz też na równie chętne jak przed podpisaniem umowy
                    odpisywanie na korespondencję z ich strony.
                  • Gość: Marcin Re: karta Fitflex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.14, 13:30
                    Firma nie płaci .Upominam sie o pieniądze od paru miesięcy. Do klubu nie wpuszczam już klientów z tą kartą.
              • Gość: Piotrek Re: karta Fitflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 22:09
                Do odpowiedzialności ? Za post na forum?
                Co Ty, z Fitflexu jesteś?
                Ta firma to czysta kpina. Żadna z poważnych konkurentek (Fitprofit i Benefit)
                nie kłamie na swoich stronach, w przeciwieństwie do Fitflexu.
                To co Ci ludzie uskuteczniają jest idealnym zobrazowaniem polskiego podejścia do
                biznesu. Słodkie pierdzenie, a zero związku z rzeczywistością.

Byłem świadkiem nie wpuszczenia do obiektu człowieka z zieloną kartą, bo FitFlex
                "w ogóle nie płaci". A jak w kolejce stali ludzie z kartami FP i Benefit, to
                logiczne chyba, że taka osoba nigdy więcej nie zaryzykuje i przejdzie do
                konkurencji. Sami sobie w kolano strzelają, a chcą nas wydoić z kasy i nie
                płacić obiektom. Dla mnie to śmiedzi niezłym szwindlem.
            • natrut Re: karta Fitflex 31.08.16, 23:54
              Ja od pół roku czekam na zapłacenie faktury. Moi klienci specjalnie kupili kartę fitflex, żeby mogli chodzić do mnie na zajęcia, a ja niestety muszę zrezygnować ze współpracy. Wystawilam faktury, zapłaciłam podatek, a pieniędzy od Fitflex nie ma.
      • Gość: nono Re: karta Fitflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 14:45
        Mieliśmy Benefita i zwróciliśmy im karty bo to jest PORAŻKA a nie
        firma!!! Cały czas jakieś zmiany ,podwyżki, ograniczenia, już sami
        nie wiedzieli ile mają brać. Jesteśmy bardzo nie zadowoleni i
        odradzamy współpracę z Benefitem. Mamy teraz Fita ijest OK.
    • Gość: kawazmlekiem Re: karta Fitflex IP: *.147.74.58.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.10, 12:13
      Też mam karte. Chodze mało i dla mnie nie ma wiekszej róźnicy czy to
      Benefit czy Fitflex czy jeszcze coś innego. Chociaż ta zielona jest
      ładniejsza niż czarna. Benefit jest chyba starszy i dłuzej na rynku.
      Mieliśmy Benefit, ale podobno strasznie wkurzyli naszą firme- cieżko
      się nimi współpracowało i coś tam było nie w porządku. Musieliśmy
      wymieniać wszystkie karty na FitFlex. Ja w zasadzie nie widze
      róźnicy. Nie wiem jak w klubach płacą, bo ja jestem pracownikiem i
      karte mam od pracodawcy.
    • Gość: gosc Re: karta Fitflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 21:56
      witam
      zgadzam sie z opinia ze Fitflex to sciema co prawda mam ja miesiac
      za ktora zaplacilem 100zl bylo ok w miesiacu juz drugi raz przez ta
      karte mnie i ich posiadaczy nie wpuszczono do klubu.
      To nie wszystko teraz podniesli sie na 170zl my im dziekujemy
      pozdrawiam
      • Gość: MAX Re: karta Fitflex IP: *.MAN.atcom.net.pl 14.10.11, 15:49
        nadal to ściema ta karta. Nie płacą faktur i klupy sportowe odmawiają wpuszczania na zajęcia jak tylko zobaczą tą kartę. Odradzam. Natomiast polecam Benefit.
      • Gość: ppp Re: karta Fitflex IP: *.finemedia.pl 14.05.13, 15:58
        Uwaga! Fitflex radykalnie obniża stawki dla swoich partnerów i zmusza ich do podpisywania nowych niekorzystnych umów ze wsteczną datą!
    • Gość: gosc Re: karta Fitflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 22:00
      jesli chodzisz do klubu raz w miesiacu placac za karte Fitflex 100zl
      to napewno sa zadowoleni i na Tobie zarabiaja a jesli czesciej to
      juz im sie nie oplaca i zmieniaja oplaty
      • Gość: FF Re: karta Fitflex IP: *.icpnet.pl 08.06.10, 12:26
        POZNAŃ---> CIĄGŁE PROBLEMY Z PŁATNOŚCIAMI PRZEZ CO NIE JESTEM Wpuszczany...
        ŚMIECH NA SALI!!!!!!!!!!..... PO RAZ KOLEJNY.. Przed chwilą wróciłem i w ogóle
        nie poćwiczyłem... Od przyszłego miesiąca kończę z nimi.. ZARAZ Zadzwonię do
        obsługi... pośmieje się, bo jak zawsze będę kobietki uważały, że nic takiego nie
        ma miejsca...
        Jak dla mnie to porażka, nie płacę za to, że miesiąc uczęszczam do różnych
        przeze mnie lubianych klubów, a razu pewnego zonk.
        • Gość: Klub Re: karta Fitflex IP: *.chello.pl 05.07.10, 12:52
          Jetsm właścicielem klubu. od ponad trzech miesięcy Fitflex nie
          reguluje swoich zobowiązań wobec mnie. Też już zaprzestałem
          przyjmować osoby z tą kartą, bo zaczyna to być działalność
          charytatywna. Przestrzegam wszystkich pracodawców przd podpisywaniem
          umów z tą Firmą. Wasi pracownicy nie będą mogli korzystać z tych kart
          • Gość: Niezadowolony Re: karta Fitflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 22:06
            Mam to samo. Wejść FitFlexu praktycznie nic w porównaniu z Benefitem, a
            opóźnienia kilkumiesięczne. Za to Benefit płaci mi wszystko w czasie. Dla
            klientów to może nieistotne, ale ja nie zamierzam więcej wpuszczać ludzi z
            zielonymi kartami, bo to dla mnie koszty za które mi nikt nie zwróci.

Wg mnie ta firma padnie do końca tego roku. I tego im życzę.
    • Gość: Nina Re: karta Fitflex IP: *.182.160.192.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.07.10, 15:50
      My mamy kartę od ponad pół roku.Jest super! Nie ma żadnych dopłat. Np. ostatnio
      znieśli dopłaty w Global Fitness gdzie np. Benefit ma dopłate 10 zł. Mają też
      obiekt w Mariocie w Warszawie. Benefit nie :) Jest jeszcze druga firma, ale nie
      pamietam nazwy. Jeśli chodzi o mnie to zależy mi żebym mogła chodzi i nie
      dopłacać! Bez sensu są te wszystkie dopłaty nawet do 30 zł :)Wiem też że mają
      wiecej dyscyplin niż konkurencja- ja akurat korzystam z kortów tenisowych. Tu co
      prawda trzeba dopłacić do drugiej osoby, ale... :) Karta jest fajna! Oby wiecej
      takich fajnych rzeczy dla Pracowników :)
      • Gość: Detektyw Re: karta Fitflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 07:18
        Nino
        Czy mogłabyś podać namiary na swoją firmę, która jest tak bardzo
        zadowolona ze współpracy z FitFlex-em?
        Może warto zapytać u źródła te osoby, które negocjują, podpisują i płacą
        faktury tej firmie?
        Jedną sprawą która mnie niepokoi jest problem z płatnościami, która to
        powtarza się w wielu wątkach, oczywiście jest kilka opinii pozytywnych
        (jak twoja), ale bardziej przypomina mi auto reklamę niż realną ocenę
        zaistniałych zdarzeń.
        Mam kartę FitFlex-u od niecałego miesiąca. Skorzystałem z niej, a raczej
        chciałem skorzystać pierwszy raz. Niestety odmówiono mi tego prawa z
        powodu zaległych płatności po stronie FitFlex. Obecnie staram się
        sprawdzić wasze opinie na ten temat, niż narazić się na śmieszność
        korzystając z tej karty, na co z powodów zawodowych nie mogę sobie
        pozwolić.
        Proszę o Wasze podpowiedzi w tym wątku!
        Pozdrawiam
        Detektyw

• Gość: brunecia Re: karta Fitflex IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.10, 21:08
        Ja korzystam z Fitflexu 2gi miesiąc i nie mam żadnych problemów z wejściem do klubów. Co ciekawsze FF ma podpisaną umowę nawet z dziewczyną którą prowadzi aqua aerobik na basenie w szkole podstawowej, gdzie na zajęciach pojawia się ok20 osób. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Nie mogę wypowiadać się na temat innych kart, bo nie korzystałam z nich ale dla mnie FF jest super.
    • Gość: Paluch Re: karta Fitflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.12, 11:30
      Obecnie korzystam z tej karty i wszytko jest ok.
    • Gość: Plastik Re: karta Fitflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 15:53
      Stare wypowiedzi. Obecnie ponad 2000 tys obiektów. Mała firma ale z duzym potencjałem. Zreszta każda firma która ma mały budżet wolno sie rozwija ale sie roziwja. Sprzedaż kart to bardzo ryzykowny interes. Pamiętajcie że jesli jest Monopolsta na rynku to on dyktuje warunki. Warto brać inne firmy, dla czego? Np: Play, słaby zasięg ale juz wyglada to lepiej a dodatkowo jest kolejny konkurent na rynku.
      • Gość: Rozczarowana Re: karta Fitflex IP: *.static.chello.pl 26.09.13, 11:15
        Może i stare ale w tym roku nasza krakowska firma przeszła z innej właśnie na fitflex.... to że obiektów mało nie przeszkadza mi ale obsługa koszmarna. Niekompetentne panie (nie zdarzyło mi sie rozmawiać z panem) - sprawiają wrażenie że pracują a czy rzeczywiście hmmm- a uzyskanie u nich odpowiedzi nawet na proste pytanie to długa droga;) Jak firma ma się rozwijać to niech zacznie od szacunku dla obecnych klientów i bardziej kompetentnych pracowników a będzie szła dobra opinia .....a ta potrafi zdziałać wiele!!! Bo ja zaczęłam sie już interesować nabyciem karty Multisport w innej firmie.
        • Gość: Mufasa Re: karta Fitflex IP: *.lon3.uk.aecom.com 16.07.14, 14:17
          Ten fitflex to jakaś firma ściema, telefon dla klientów nie istnieje (jak dzwonie na podany numer wysłuchuje informacji, ze taki numer nie istnieje) na emaile nie odpowiadają.

Wykupiłam tą kartę głównie w celu wykorzystania w Szkole Tańca Riviera w Warszawie. Gdy przyszłam z kartą w recepcji szkoły udzielono mi informacji, że nie posiadają umowy z Fitflex w związku z czym musiałam wykupić zajęcia po normalnej cenie. Jeszcze miesiac temu Szkoła tańca Riviera posiadała zapis w regulaminie oraz naklejke przy recepcji odnośnie akceptowania kart fitflex mimo, że w rzeczywistości nie akceptowali ich od wielu miesięcy. Wysłałam zapytanie oraz bylam na rozmowie z managmentem Szkoły gdzie tłumaczyli się, ze od wielu miesięcy starają się z Fitflex nieskutecznie nawiązać współprace. Nie mają z Fitflexem kontaktu bo co chwile zmienia się osoba kontaktowa/odpowiedzialna z Fitflex i to oni urywają kontakt i wydają się zwodzić Szkołe i nie finalizują zawarcia umowy.

Czemu, więc na stronie Fitflex, wciąż znajduje się informacja o współpracy z Rivierą, mimo, ze od miesięcy jest to informacja nieprawdziwa? To skandal, ze wprowadzają klientów w błąd.
    • manda21 Re: karta Fitflex 26.10.16, 08:53
      Mnie firma fit flex nie płaci od ponad roku za wpuszczanie ich Klientów. Nie odpowiadają na maile, korespondencję listowną, wezwania do zapłaty, przed sądowe wezwanie też olali. Widzę, że poszkodowanych jest więcej. Może coś z tym wspólnie zrobimy?
    • Gość: Krzemo90 Re: karta Fitflex IP: *.primeisp.pl 17.11.16, 21:04
      Prowadzę z moimi rodzicami klub fitness. Ostatnio dzwonili do nas z tej firmy z podziękowaniami za długą współprace. Mieli jakieś mega zmiany i zobowiązują się do spłaty wszystkiego. i wiecie co? Spłacili :) Więc nie jest tak źle. Polecam chwile cierpliwości i hajs będzie sie zgadzał :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka