Dodaj do ulubionych

again kopenhaska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 12:15
Jestem na tej diecie od sześciu dni.
Mam pytanie do kogoś, kto jest dobrze zorientowany. Otóż dzisiaj na lunch mam 2 jajka na twardo i marchew (zamieniłem sobie z obiadem - kurczak). Rano gotując jajka wył?czyłem je za wcze?nie i pognałem do pracy. Niestety okazało się, że nie s? one super twarde - tylko tak pół na pół. Zjadłem je. Tyle, że nie wiem, czy to czasem nie jest zbyt poważne odstępstwo. Mam sobie dać spokój z diet? ? czy to bardzo rzutuje ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Polip Re: again kopenhaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 13:31
      wydaje mi się, że tak. Jest to odstępstwo do?ć poważne i możesz o spokojnie zapomnieć o diecie. Co więcej, będziesz mógł j? wznowić dopiero po pół roku.

Chociaż nie jestem ekspertem w tych sprawach, ale skoro jest napisane - jajko na twardo, to pewnie znaczy - jajko na twardo, a nie na pół miękko.
      • Gość: joanna Re: again kopenhaska IP: *.uml.lodz.pl 28.11.03, 14:10
        Jajko może być na mięko, gotowane lub smażone bez tłuszczu.
        • Gość: patkag Re: again kopenhaska IP: 81.15.189.* 28.11.03, 15:03
          boze widze ze to juz nie dieta a niewolnictwo:)))nie stresuj sie tak...i
          czasem przydaloby sie pomyslec...co to ma do rzeczy czy jajko jest twarde czy
          na pol twarde...czy to zmienia jego wartosci odzywcze? zapewniam cie ze jajka
          moga byc pod kazda postacia spozywane:) jajecznica, omlet (tylko nie dodawaj
          tluszczu) na miekko, na twardo a nawet surowe:)

Patka
          • jogger Re: again kopenhaska 28.11.03, 17:07
            Twarde jest ciężej strawne, co w praktyce oznacza, że na jego strawienie
            zejdzie więcej kalorii niż na miękkie. W kopenhaskiej jest sporo różnych
            sztuczek na zwiękzenie metabolizmu :-).
            • Gość: patkag Re: again kopenhaska IP: 81.15.189.* 29.11.03, 05:58
              moim zdaniem skromnym to nie powinnismy przesadzac przeciez to dieta jest dla
              nas a nie my dla diety ludzie pomyslcie czasem nio:))\

P.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka