Dodaj do ulubionych

Najlepszy shapewear

15.01.19, 21:28
Dziewczyny, czy nosicie takie majtasy ktore splaszczaja brzuch, rzezbia biodra, itd? Ja mam takie dluzsze majtki siegajace polowy lydki i polowy brzucha. Wyglada to swietnie pod sukienke, jakby rozmiar odjelo, ale troche sciska na brzuchu. Polecacie takie jakby bardziej obcisle sukienki? Jaka marka? Jaki model? Polecicie cos?
Obserwuj wątek
    • taki-sobie-nick Re: Najlepszy shapewear 15.01.19, 21:30
      Masz na myśli spłaszczające sukienki?
      • zabka141 Re: Najlepszy shapewear 15.01.19, 23:52
        Nie, bielizne modelujaca, o cos takiego
        www.onmyskin.de/Marken/Spanx/Damen/Serien/On-Core/?adwordshocknmyskin/Google-DE/Spanx/OnCore/spanx oncore&gclid=EAIaIQobChMI3ZmG--_w3wIVFYuyCh2b-wppEAAYASAAEgIs-_D_BwE
        • 35wcieniu Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 05:50
          To dlaczego piszesz "Polecacie takie jakby bardziej obcisle sukienki"? Nie wiadomo o co w sumie chodzi.
      • sacea Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 00:31
        Autorce chyba chodzi o gumomajty.
        • sacea Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 00:34
          Na poważnie, najlepiej przymierzac z sukienką. Ta sama bielizna może różnie współpracować z sukienkami ( różne materiały).
    • 21mada Re: Najlepszy shapewear 15.01.19, 21:30
      Majtki do połowy łydki pod sukienkę?! O matko i córko! 😱
      A najlepszy shapewear to własne mięśnie. 😊
      • zabka141 Re: Najlepszy shapewear 15.01.19, 23:53
        Przeciez to nawet celebrities noszasmile

A tak serio - bardzo przydatna rzecz do niektorych rodzajow sukienek
        • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:02
          Pewnie ze tak. Ale tutaj kazda e-matka jest super sexi fit i ma wymiary 90/50/90...
          • martaesz Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:41
            To że ty nie masz , twoja strata.
            Ale po co ta ironia podlana jadem.
            • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 11:04
              Jakim jadem. To sama ironia. Nie wiesz jakie mam wymiary ja nie wiem jakie ty masz i mało mnie to interesuje. Natomiast widze ze kazda super fit e-matka jest taka fot z powodu sportu jaki uprawia na forum - dosrywanie innym. Jak widać bardzo to kalorie spala.
      • wieczorny-motyl Re: Najlepszy shapewear 18.01.19, 19:07
        21mada napisał(a):

> Majtki do połowy łydki pod sukienkę?! O matko i córko! 😱
        > A najlepszy shapewear to własne mięśnie. 😊
        Uda jej się chyba z łydkami pomyliły z jakiegoś powodu 😉. Gaci od biustu do łydek pewnie nawet w xviii-XIX w nie bylo
    • majenkir Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 00:01
      Ja najbardziej lubie gorset, ten:
      www.amazon.com/SHAPERX-Camellias-Classic-Shapewear-SZ1988-3-Black-S/dp/B00WQT2YSY/ref=sr_1_1_sspa?s=apparel&ie=UTF8&qid=1547593018&sr=1-1-spons&nodeID=1045010&psd=1&keywords=waist+trainer&psc=1#customerReviews
      • snakelilith Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 01:25
        Ty chyba nie na poważnie? Przecież to pancerne badziewie w życiu nie zobi ci talii wykrojonej jak u modelki fotoshopem. To się będzie gięło, rolowało, a nawet pogrubiało, jak widać na innym zdjęciu:
        www.amazon.com/YIANNA-Underbust-Trainer-Corsets-Hourglass/dp/B016OM9JU4/ref=cts_ap_1_vtp
        Osobiście nie jestem fanką gorsetów, nie wpadłabym na pomysł noszenia czegoś takiego, ale ponieważ tańczyłam taniec orientalny i burleskę, to posiadam w szafie jeden w celach scenicznych - porządny, sznurowany, z fiszbinami. Taki, w którym faktycznie można wyszczuplić sobie talię, ale można się do tego jeszcze się ruszać i nie wygląda to jakby miało się koc reumatyczny owinięty wokoł brzucha.
    • lot_w_kosmos Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 08:02
      Ale że do łydki? wink

Mam rozmiar 36 ale noszę do obcislych lub dopasowanych sukienek majtki z wysokim stanem, dzięki którym nie mam baleroników zrobionych poprzez majtki i rajstopy. Ale do łydek? Szacun!
      • zabka141 Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 08:48
        To byla pomylka. Do polowy uda
      • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 09:57
        Bo tez te rajty robią takie dziwne. Kiedys kupiłam sobie w Estonii kilka par rajt (na wyjezdzie mi poleciały wszystkie). Matko jakie cudne. Szeroki pas, nic sie nie wciskało. Au nas zawsze sie wciska. Mam rozmiar 36/38, jestem umiesniona ale zawsze rajty sie odznaczają...raz kupiłam takie modelujące rajty bo te maja własnie szeroki nie wciskajacy się pas...ale drogie.
        • lot_w_kosmos Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:05
          No właśnie, robią te rajstopy z cienkim sciągavzem, który się wpija i roluje i robi się taki wcisk, który widać nieestetycznie.
          A czasem stan jest krótki taki, że w ogóle kedwo do bioder te rajtuzy sięgają....
          • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:10
            MOja znajoma kiedys kupiła takie z wyzszym stanem, doszyła takie haftki i podpinała pod stanik smile Ale fakt jest taki ze rajty w pasie u nas są tragiczne.
    • zabka141 Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 09:21
      Doprecyzuje - jestem niewyspana, telefon mi robi figle.

Chodzi mi o bielizne modelujaca w stylu marki Spanx, do polowy uda. Czy te w stylu obislych sukienek daja rade czy lepiej cos z szortami?
      • 35wcieniu Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 09:44
        A o jakim rozmiarze mówimy?
        • zabka141 Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:38
          S/M lub 36/38
      • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 09:59
        Ja mam 2 pary modelujacych rajtów smile Wiem wychodzi drożej bo sie mogą podrzeć (ale mocne są) ale ładnie modelują nie tylko brzuch i uda ale i pupe podnoszą. Kupiłam sobie po 1 porodzie. Schudłam szybko ale brzuch był troche galaretowaty. Cięzko sie w nie wbić (dodatkowa gimnastyka) ale moim zdaniem warto
        • katja.katja Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:08
          Po co się tak mordować? To musi być strasznie niewygodne.
          • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:12
            NOszenie jest bardzo wygodne. Zakładanie wygląda kosmicznie. Schudłam do swojego romiaru przed ciążą ale brzuch przez jakis czas był troche inny. Miałam nosić kiecki rozmiar za duze?
            • katja.katja Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:36
              A czemu nie w swoim rozmiarze tylko z odznaczającym się brzuchem? Co strasznego by się wtedy stało? Mąż odszedłby do "płaskiej", w restauracji nie chcieli obsłużyć i pluli do zupy, a na weselu u kuzynki wujek Zdzisiek doznałby zawału serca na widok lekko spasionego brzucha u młodej matki? Czy raczej chodzi o to, że nie czułabyś się jak Miss Instanagrama wink?
              • zabka141 Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:42
                Masz jakis problem z tym ze ktos bedzie lepiej wygladal?

Taka bielizna jest od modelowania sylwetki. Czesto jest tka ze mozesz miec wage ok, ale cos tam sie odznacza. Ja np. mam duze biodra i przy niektorych sukienkach wlasnie takie opiecie, trzymanie w miejscu bardzo fajnie wyglada i naprawde jakbym nawet schudla 10 kg to bym pewnie tego potrzebowala.

A z reszta, jak ty nie znasz sie na tym i nie nosisz i nie potrzebujesz - to za bardzo w tym watku nie pomozesz, wiec idz pisac gdzies indziej.
                • katja.katja Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:52
                  Potrzebowałabyś z jakiego powodu? Co strasznego by się stało gdyby ludzie zobaczyli Twoją prawdziwą sylwetkę w sukience, a nie "wymodelowaną" gaciami? Poważnie pytam.
                  • zabka141 Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:55
                    Wazniejsze pytanie to chyba - jaki ty masz z tym problem ze ja cos takiego nosze?
                    • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 11:14
                      Ona ci chce pokazać swój brzuch zebyś ttuaj padła trupem. Jakby katia.katia wrzuciła swoje zdjecie nagle forum by ucichło bo 90% forumek leżałoby bez tchu na ziemi....Nie rób tego katia bo ja tu lbie podyskutować a ty chcesz nam forum załatwić swoim mega ciałem. Jest też prawdopodobne ze tego dnia wiele ekranów zostałoby oplutych kawą/herbatą ze smiechu...
                    • katja.katja Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 11:30
                      Nie idź drogą patriarchatu. Naprawdę nie warto.
                      Naprawdę nie stanie się żadne nieszczęście jeśli pod sukienkę włożysz normalne wygodne majtki (i pewnie dużo tańsze niż te wynalazki).
                      Wygląd w pewnym wieku (zwłaszcza jak masz już dzieci i nie pracujesz jako celebrytka) nie ma większego znaczenia.
                      • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 11:33
                        Aha...czyli jezeli chce sie podobać faceton to jest źle. Jezeli chcę aby kolezanka zzieleniała z zazdrosci jaką to mam super figure jest ok? Obłuda?
                        • katja.katja Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 11:36
                          Nie chodzi o zielenienie z zazdrości, ale obalenie mitów dotyczących konieczności uprawiania sportu.
                          • zabka141 Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 11:57
                            Mity dotyczace uprawiania sportu?

Sorry ale jesli wierzysz w to co piszesz to raczej zadnych rad nikt nie powinien of ciebie przyjmowac.

Jesli nie wiesz - warto sport dla zdrowia, kondycji I wytrzymalosci uprawiac.
                        • joann_80 Re: Najlepszy shapewear 18.01.19, 19:03
                          ja bym chciała zobaczyć miny tych facetów jakby mieli ten pancerz z autorki zdjąć 😂
                          • katja.katja Re: Najlepszy shapewear 18.01.19, 20:59
                            Zdjąć jak zdjąć, chciałabym zobaczyć ich miny gdy już po zdjęciu księżniczka w rozmiarze XS staje się ropuchą XXL.
                            • chocolatemonster Re: Najlepszy shapewear 18.01.19, 22:45
                              Nie da sie zrobic xs z xxl. A chwila...W sumie Tobie wyszlo😁
                  • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 11:11
                    Pisz to osoba ktora tu chce wrzucic swój brzuch zeby inne padły trupem...sie zdecyduj. I dla jasnosci dla mnie utrzymanie sylwetki nie będąc w ciązy to żaden wyczyn. "Czym sie szczycisz" jak mawia moj sąsiad.
              • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 11:07
                I to pisze osoba ktora chce wrzucać zdjecie swojego brzucha aby innym szczęki opadły? NO zdecyduj sie albo ci wisi jak wyglądasz albo nie.
                • katja.katja Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 11:34
                  Nie, po to by udowodnić, że brak sportu nie powoduje spyrki.
                  • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 12:46
                    Moze masz umiesniony brzuch bez sportu (ruszać sie musisz) i co z tego? Ja teraz nie mam czasu na sport. No sorry 2 razy w tygodniu jestem na basenie z córką. Za to figure i kondycje mam jak za czasów kiedy miałam 20 lat. Pierdylion razy latam po schodać z obciąznikiem 9kg, do tego robie 500 rzysiadów dziennie (bo dziecku coś upadło), wstaje w nocy 3 razy. Podnosze, zakładam, podaje....gimnastyka jak ta lala. Podejrzewam ze brzuch mam nie gorszy od ciebie, 2 porody za mną i jakoś swoich zdjec nigdzie nie wrzucam ani takiej porzeby nie mam.
                    • chocolatemonster Re: Najlepszy shapewear 17.01.19, 21:26
                      Ekhem...Wapaha widziala ten cudny brzuch i pod wrazeniem nie byla😁 Akurat Gazeta bym sie najmniej przejmowala😁
              • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 11:08
                Nie mam instagrama. Nie zarzucaj innym ze chcą dobrze wyglądać przed innymi...sama tu chcesz innym nosa utrzec swoim mega brzuchem.
      • taki-sobie-nick One się nazywają HALKI 17.01.19, 00:58
        a nie "te w stylu obcisłych sukienek". Modelujące halki.
    • katja.katja Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 09:50
      Nie. Nie mam takiej potrzeby, jestem szczupła. Ubieram zwykłą bieliznę.
      • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:00
        Raczej wiadomo ze to do osob ktore cos takiego nosiły. Ale nie ma to jak od rana sobie ego podniesc pisząc jaka to jestem piękna, szczupła i zgrabna...Powiem tak: jakbys miała 19 lat ok rozumiem ale masz chyba troche więcej więc wydawałoby się ze zachowanie siksy juz Pani nie dotyczy...
        • katja.katja Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:06
          Skoro pyta liczy na odpowiedź, więc odpowiedziałam.
          Chcę też delikatnie dać jej do zrozumienia, że zamiast "korygującej" bielizny powinna wziąć się za siebie i schudnąć, przede wszystkim dla zdrowia, wygląd w drugiej kolejności. Kupowanie korygującej bielizny to jak pudrowanie trupa.
          • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:16
            NO juz popłynełaś równo. Sa sytuacje kiedy trzeba teraz wyglądać ok. Poza tym mozna być szczupłym, zdrowym i miec oponkę. Ja tak miałam kilka miesiecy po pierwszym porodzie. Wszystko jest dla ludzi. A porównywanie czyjejs oponki do trupa jest naprawde słabe. I serio chętnie zobaczyłabym te twoją super wysportowana zgrabną sylwetkę. Do tego zapewne jesteś super sexi i piękną jak Afrodyta...
            • katja.katja Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:30
              Nie kalam się sportem, potem mogę wstawić fotkę brzucha by pewna paniusia z Niemiec, która uważa każdego nie uprawiającego sportu za spaślaka i kalekę trafił szlag big_grin
              • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:33
                Serio masz tyle lat i chcesz wrzucac fotke brzucha zeby ktos zzieleniał z zazdrosci?
                • katja.katja Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:37
                  Tak big_grin
                  • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 11:09
                    No co kto lubi...tylko po co wyzej wysmiewasz ze ktos chce dobrze wyglądać np na weselu? Zdecyduj sie albo zyjesz w filozofii "wisi mi co inni mówią o moim wyglądzie" albo "wrzuce fotke i ematki padną trupem z wrażenia".
                    • katja.katja Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 11:35
                      Chodzi o zburzenie często niestety powtarzanego poglądu, że tylko sport daje szczupłą sylwetkę i płaski brzuch big_grin
                      • katja.katja Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 12:14
                        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/bb/bb/auan/JhVbaA8g1daE08SZDA.jpg
                        • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 12:50
                          Nie obaliłas zadnego mitu. Masz szczupły brzuch bo jestes szczupła. Wysportowane brzuchy wyglądaja inaczej.
                          • chocolatemonster Re: Najlepszy shapewear 17.01.19, 22:44
                            To nie jest szczuply brzuch. To 'spyra'😁
                            • katja.katja Re: Najlepszy shapewear 18.01.19, 09:13
                              Dziwne, że na "spyrę" pasują spodnie 36.
                              • chocolatemonster Re: Najlepszy shapewear 18.01.19, 11:32
                                Wiesz co? Gdybys nie byl/a podla osoba, ktora od wielu lat na tym forum wstretnie wypowiada sie na temat innych ludzi to w ogole nie skomentowalabym tego twojego, pozal sie boru, cudnego brzucha. Generalnie jestem przeciw 'fat/bodyshaming' ale w tym wypadku masz to, na co zapracowalas/es.
                              • snakelilith Re: Najlepszy shapewear 18.01.19, 12:12
                                katja.katja napisała:

> Dziwne, że na "spyrę" pasują spodnie 36.
                                >

I właśnie w tym jest problem, bo gdybyś napisał/napisała, że nosisz rozmiar 40, to ten brzuch byłyby dla tego rozmiaru w porządku, ale ty nosisz rozmiar 36, a w tym brzuch nie powinien tak wyglądać. Ja przy 36 to miałam sześciopak. Jesteś skinny fat, masz miękki, galaretowaty brzuch, dokładnie widać, że pasek spodni wbija się w boczki i praktycznie nie masz talii. To jest bardzo słaby wynik. Nie można też u ciebie mówić o pozostałościach po ciąży, czy śladach dużej nadwagi. Masz do tego zapewne otłuszczonie w jamie brzusznej, bo to co na wierzchu, to zwykle tylko wierzchołek góry lodowej. I ten wałek będzie ci się z roku na rok powiększał. Nie masz się więc czym chwalić, wyraźnie widać, że brakuje ci ruchu. Twój samozachwyt własną zupełnie idiotyczną tezą, że ruch nie jest do niczego potrzebny, został więc obalony.
                          • joann_80 Re: Najlepszy shapewear 18.01.19, 19:05
                            to jest szczupły brzuch? Chyba widzimy różne zdjęcia. To jest typowy, galaretowaty brzuch "skinny fat"
                        • zabka141 Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 12:56
                          Ty tak na serio? I to jest ten szczuply brzuch? Chyba nie bardzo.
                          • snakelilith Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 13:07
                            Jezus Maryja, wiedziłam, że gazeciarz ma zaburzenia percepcji, ale by aż tak? wink
                          • chocolatemonster Re: Najlepszy shapewear 17.01.19, 22:00
                            O raju...wlasnie przewinelam posty w dol i zobaczylam ten 'szczuply' brzuch...Coz...Wapaha zdecydowanie sie zna.
                        • snakelilith Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 13:06
                          OJP. Ty raczysz chyba żartować. TO MA BYĆ TEN eTWóJ SZCZUPŁY BRZUCH??????? Przcież tam sadło się ze spodni wylewa. No ale jak masz wyglądać, gdy się nie ruszasz? big_grin
                          • asiairma Re: Najlepszy shapewear 17.01.19, 18:54
                            sad
                            Sadło wylewa?
                            Ten nick grupowałam do tych mądrzejszych, wyważonych.
                            • snakelilith Re: Najlepszy shapewear 17.01.19, 21:21
                              asiairma napisała:

> sad
                              > Sadło wylewa?
                              > Ten nick grupowałam do tych mądrzejszych, wyważonych.

Zrozumiałabyś, gdybyś wiedziała, że gazeciarz próbuje nam tu ciągle wmówić, że szczęka nam opadnie, jaki to on/ona ma szałowy brzuch i super figurę POMIMO tego, że nigdy nie uprawiało i nie ma zamiaru uprawiać sportu. A tu się okazuje, że sorry, ale mamy tylko skinny fat, osobę, która może niedużo waży, a ciało ma mało jędrne.
                        • martaesz Re: Najlepszy shapewear 18.01.19, 21:39
                          Masz w porządku brzuch.
                        • ichi51e Re: Najlepszy shapewear 19.01.19, 16:27
                          Sory to nie jest plaski brzuch. To jest tlusty brzuch
              • snakelilith Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 13:01
                Paniusa z Niemiec jest ci napisała, że chuda krowa, to nie łania. I swój brzuch to sobie możesz, pokaż nam swój tyłek, uda i ramiona, bo osoby o figurze gruszki, które często do 40-tki nie tyją na brzuchu, najczęściej mają sklonność do cellulitu na nogach i zwisów na ramionach.
                • lot_w_kosmos Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 17:30
                  Aż przyszłam też slawetny brxuch obejrzeć skuszona wzmianką w innym wątku....
                  Ło mamuniu....
                  Jaka słoninka, taka napuszona, piankowata wink
                  Od dziś uważam siebie za miss.
                  I jakby mi przyszło do głowy mieć jakieś kompleksy, to sobie ten brzusio katjowy wspomnę smile
                  • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 21:26
                    A to o tym brzuchu juz w innym wątku piszą?
                  • mrs.solis Re: Najlepszy shapewear 17.01.19, 01:04
                    Ja tez z innego watku smile Sorry katja, ale to nie moja wizja szczuplego brzucha. Mam podobny i uwazam, ze musze duzo nad soba popracowac, zeby wygladal tak jak bym chciala.
                    • katja.katja Re: Najlepszy shapewear 17.01.19, 07:57
                      WTF? Popatrz na brzuchy otyłych kobiet, a potem na mój. Nie mówię, że jest wysportowany, jest po prostu szczupły. Spodnie kupuję w rozmiarze 36/S.
                      • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 17.01.19, 09:35
                        I jest szczupły ale nie wysportowany. Ja włąsnie taki miałam po 1 ciązy i pod bardziej dopasowane kiecki zakłądałam modelujące rajty. Zawsze brzuch miałam wysportowany a po urodzeniu taki...miękki. Nie robiłam z tego powodu afery, dałam sobie czas na dojscie do formy i włąsnie po to są rajty czy bielizna wyszczuplająca. Nie tylko Panie w rozmarze xxl to noszą. Tobie to pasuje innym moze przeszkadzać.
                        • chocolatemonster Re: Najlepszy shapewear 17.01.19, 21:52
                          Nie musisz sie nikomu tlumaczyc a juz szczegolnie Gazetowi. Ja nigdy nie uzywalam shapewear ale mam nadzieje, ze oprocz chamskich trollo wypocin znajda sie tu tez merytoryczne wypowiedzi. I nic sie nie przejmuj - dobierzesz fajna bielizne i bedzie super..
                          • hanusinamama Re: Najlepszy shapewear 18.01.19, 13:18
                            JUz nie uzywam. Gdzies pisałam juz ze w 2 ciazy nabrałam takiej kondycji ze po 4 miesiach brzuch miałam jak przed ciązami (po pierwszej ciazy dochodził do siebie ponad rok). NO ale cała ciaze pracowałam, chodziłam na basen, na długie spacery i kopałam w ogrodzie tak ze sasiedzi myslieli ze mi brzuch utył a nie w ciazy jestem smile
                            Natomiast uwazam ze wszystko jest dla ludzi. Lepiej sobie kupic jakies body czy rajty wyszczuplające i spokojnie dojsc do formy niz wpadac w kompleksy. Ja wyszłam z założenia ze ciało w ciązy było 10 miesiecy wiec minimum tyle mu daje na powrót do formy. Nic na siłe
                      • zabka141 Re: Najlepszy shapewear 17.01.19, 13:54
                        Na te twoje 36 spodnie I brzuch jest nawet termin: skinny fat.
                        • snakelilith Re: Najlepszy shapewear 17.01.19, 15:58
                          zabka141 napisał(a):

> Na te twoje 36 spodnie I brzuch jest nawet termin: skinny fat.

Amen. big_grin
                    • chocolatemonster Re: Najlepszy shapewear 17.01.19, 21:57
                      Ja nie widzialam zdjecia (i nie mam ochoty go ogladac) ale Wapaha okreslila brzuch 'katji' jako galaretka a mysle, ze Wapaha 'sie zna'. Najwazniejsze: moj brzuch tez nie jest taki, jaki bym chciala aby byl i nie mam nic do osob otylych czy tez 'galaretkowatych czesci ciala'(sama bylam przez dobrych pare lat otyla) ale skoro ktos pisze o ludziach z nadwaga pogardliwie 'spyry' itd to milo by bylo gdyby sam mial nienaganna sylwetke a tu zonk😁
            • chocolatemonster Re: Najlepszy shapewear 17.01.19, 21:49
              Ale zobacz jak sie Gazet miota: po co zakladac bielizne korygujaca, po co uprawiac sport po czym pisze o 'spyrach' i koniecznosci 'wziecia sie za siebie'😁 Zabawna kreatura😁
        • pade Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 13:21
          Rany, przecież TY z trollem rozmawiasz.
      • katriel Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:49
        katja.katja napisała:
        > Ubieram zwykłą bieliznę.

W co ją ubierasz?
        • katja.katja Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 10:50
          Normalnie, na ciało.
          • reinadelafiesta Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 11:06
            Dają Ci "delikatnie do zrozumienia", że nie umiesz poprawną polszczyzną się posługiwać, ale widać, że zbyt delikatnie. Chyba nie tylko sportem się nie kalasz, myślenie też odłogiem leży.
            • zabka141 Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 11:12
              Opanujcie sie kobiety! To jest watek o bieliznie modelujacej a nie okazja do klotni!
              • reinadelafiesta Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 11:36
                I skoro założyłaś ciekawy wątek o bieliźnie modelującej, to ja bym chciała poczytać o bieliźnie. A nie natykać się na zjadliwe rady, że masz się za siebie wziąć, albo chwalenie się własną sylwetką.
                Chudej czy grubej taka bielizna może się przydać, choćby ze względu na odciskające się rajstopy.
                • pade Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 13:23
                  Katja to troll - podjudzacz.
                  Niepotrzebnie z nim dyskutujecie.
                  • lot_w_kosmos Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 17:33
                    No przecież wiemy, ale ogólnie z trollem też sie da pogadać. Wszak za każdym małym trollem kryje się duży kompleks wink
      • chocolatemonster Re: Najlepszy shapewear 18.01.19, 22:46
        Szczupla😉
    • ardiss1 Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 21:59
      A ja mam 3xtakie body :m.zalando.pl/maidenform-bielizna-korygujaca-bezowy-m9621k000-a00.html
      Uważam ze jest fantastyczne. Chodzę całą zimę praktycznie. Nic mi nie podwiewa, nie roluje się itd.
      Taka haleczka modelujące tez miałam. Raz ja zalozylam. Co za badziewie. Od razu pojechała mi do góry.
      • zabka141 Re: Najlepszy shapewear 16.01.19, 22:04
        Przyszly mi z Zalando dwie obcisle haleczki. Jedna CK, jedna Spanx. Obie super. Nic sie nie podwija. Modeluja lepiej niz te z szortami I sa mega wygodne. Tyle ze w tego spanxa trudno sie od gory wbic z powodu biustu i kosztuje ponad 2 razy wiecej.
        • azja_pl2 Re: Najlepszy shapewear 18.01.19, 11:21
          a takie modelujace halki mozna nosic na grubsze rajstopy? Nie ma sie wrazenia, ze ma sie na sobie za duzo warstw?
          • zabka141 Re: Najlepszy shapewear 18.01.19, 12:27
            Ja nosilam tylko na 40 den I spoko. Mysle ze mozna tez do grubszych.
    • ania_kr Re: Najlepszy shapewear 21.01.19, 22:28
      Ja mam taką modelującą halkę z hm i jest super. Kosztowała mało, nosi się ją wygodnie, wygląda super seksownie. Niweluje właśnie ślad paska od rajstop czy majtek, sukienka gładko leci i lepiej się układa. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka