adelka.123 25.03.10, 13:44 Witajcie Czy mam szansę na dotację? - chciałabym zająć się szkoleniami informatycznymi, ale jestem osobą pracującą. Czy dotacje dostają tylko bezrobotni, czy ja również mam szansę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cotbus76 Co do zasady środki na rozpoczęcie działalności 25.03.10, 14:47 gospodarczej może otrzymać właściciwie każda spełniająca warunki określone w dokumentach programowaych PO KL dorosła osoba zarówno pracująca jak i bezrobotna (Działanie 6.2). Środki na organizację szkoleń mogą otrzymać jedynie już istniejące firmy szkoleniowe oraz inne uprawnione podmioty. Osoba fizyczna nie może ubiegać się o dotację na organizację szkoleń. Odpowiedz Link
mradominska Re: szkolenia - dotacja 09.07.10, 11:59 Witam! A jakiego typu szkolenia chciałby Pan prowadzić? Może Pan spróbować zrealizować szkolenia dla pracowników firm w ramach działania 8.1.1 Pozdrawiam! www.rozwijajsie.com Odpowiedz Link
qqqmichalqqq Re: szkolenia - dotacja 23.07.10, 15:45 z jakiego woj jesteś? oczywiscie ze mozna z PO KL, masz juz firme czy dotacja na zalozenie firmy? Odpowiedz Link