Dodaj do ulubionych

Dzidzia dla Cesarza

22.01.11, 02:18
Ogolnie to tego,zobaczylem ogloszsenie w internecie zadzwonilem i pojechalem.Jakby nie to,ze moj pies od razu ta Cesarzawa polubil,to okrecilbym sie na piecie i wyszedl. Zaden tam bullmastiff,male to,chude ale jednak sliczne bylo w oczach mojego psa.Kupilem wiec i dobrze zrobilem.Polubily sie dwa psy od razu.Tylko raz musialem na nie ryknac w aucie w drodze powrotnej i z tego tez powodu wszystko mi sie pomililo i nadrobilem jakies 80km do domu.
Suczka jest w miare ladna,6 miesiecy ma.Jak tylko zesmy z auta wysiedli juz u mnie i poszli na krotki spacer(bo tak trzeba) to wiedzialem,ze beda jaja.Moj pies zrobil sie nagle rzutki,ladnie wygladajacy i umiesniony nad wyraz.Typowa samcza reakcja nastapila(tez jestesmy tacy). Wachal ja z tylu,z przodu,z boku,z gory z dolu aby potem latac przed nia i sie popisywac.Nie byla suczka wystraszona,o nie,choc dopiero ma 6 miesiecy.Polatali sobie,tez wysral sie moj pies i do domciu poszlismy, gdzie ciepelko na nas czekalo i przytulne swiatelka.
Tu dopiero sie zaczelo! Oczywiscie wpierw wposcilem nowicjuszke,aby ze mna przez 10 minut zapoznala sie z nowym otoczeniem i zapachami.Jak Cesar wszedl, to koniec swiata sie zaczal i dobrze,ze wiedzialem jak to zatrzymac.Inaczej juz po nas.
Pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • alladyn15 Re: Dzidzia dla Cesarza 22.01.11, 03:11
      A nazwana jest Cleo(Cleopatra).Powiem wam,ze lubi jak na nia tak wolam.Ogonkiem kreci i od razu sie pojawia,a ten Cesarz,to zaraz leci za nie i ja obsesyjnie wacha.
      Zadnej kultury nie ma w sobie.Popracuje nad tym,bez obaw.
      • alladyn15 Re: Dzidzia dla Cesarza 22.01.11, 03:33
        Mam was w dupie
        drogie dzieci
        Moj Cezary
        w Cleo siedzi.

Czy to nie jest piekne? Na Sztaundyngera robione.
        • alladyn15 Re: Dzidzia dla Cesarza 22.01.11, 03:48
          Facet napisal przed wazna operacja;
          Mam was wszystkich w dupie
          Robcie co chcecie przy moim kregoslupie.
          • rita100 Re: Dzidzia dla Cesarza 22.01.11, 23:23
            Ciężko się napracowałeś Alladynie.
            Może zabawisz się troszkę :))))

https://supergify.pl/images/stories/yoyo.gif

• alladyn15 Re: Dzidzia dla Cesarza 25.01.11, 15:55
              To jest swietne co mi przedstawilas.Bede tak chyba robil przez dluzsza czesc mojego swietnego wieczoru,jaki jest przedema.
              • rita100 Re: Dzidzia dla Cesarza 25.01.11, 22:47
                Pewnie się już znudziłeś. Teraz spróbuj żonglerki

https://www.arpegio.pl/anim/sport/depm0132.gif

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka