veest 18.11.09, 08:45 Bajeczka o tunelu: Tu Nel, a tam Staś...;) a dołem Wisła płynie;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha033 Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 09:35 veest napisał: > Bajeczka o tunelu: > Tu Nel, a tam Staś...;) > a dołem Wisła płynie;D - do tego pelna krokodyli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajki.opowiadam Re: Dobry humor to podstawa;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 09:51 Bajeczka o mostku: - Most ku sobie trzeba im wybudowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 09:53 o jeden most za daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 10:00 zaraz tak powaznie, wpław mozna wrocić;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 10:05 dwa razy do tej samej rzeki to wbrew zasadom :)) a wodę lubie byle się nie utopic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambaras Re: Dobry humor to podstawa;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 11:49 W zyciu niektorych zasad na pewno warto sie trzymac. Czy tej akurat tez? Tym bardziej, ze rzeka nigdy juz nie jest taka sama, choc wciaz jest ta sama. Poza tym z rzeki wychodzi sie z roznych powodow, nie zawsze z takich, ktore uniemozliwiaja powrot. Chyba ze w rzece chce byc tylko jedna osoba, bo jej umiejetnosc sluchania ze zrozumieniem zawiodla:) Wtedy jednak chyba nie tylko nie powinno sie, ale nawet nie mozna wejsc do tej samej rzeki. Bo jej po prostu nie ma. Tak wiec z rzekami to ciezka sprawa. Bo plynna:)I moze przeciec miedzy palcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrrrrrrr Re: Dobry humor to podstawa;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 14:09 Juz drugi raz to,co napisalam, okreslasz mianem wykladu - to sa wpisy/posty/wypowiedzi pisemne/opinie/spostrzezenia/wnioski/sugestie/czyjaktamtosienazywa, a nie wyklady:P Wyklad nie zaklada sprzeciwu, w pewnym snesie, ja nie zakladam, ze mam racje, wiec...:) Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 14:15 Gość portalu: brrrrrrrr napisał(a): > nie zakladam, ze mam racje, wiec...:) - będzie jak każesz;DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambaras Re: Dobry humor to podstawa;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 15:20 Uprzejmie, acz stanowczo prosze o nieuzywanie okreslenia wyklad:P Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 16:16 potraktuję to jako nauczanie początkowe;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 12:36 taak,z tym największy jest ambaras zeby dwoje chciało naraz :) a żeby tak było musi istnieć chocby najmniejsza nic porozumienia na wielu płaszczyznach, z kolei,zeby to osiagnąć nalezy wyrazic chec tego porozumienia,nic w pojedynke. Czy zatem warto pozostawac w tej rzece samej? Nie,i tak moznaby w nieskonczonosc. Cos łaczyc musi,łaczyc a nie dzielic,owszem,powracac mozna nie raz tylko czy jest sens? jak nie widac minimalnej szansy na takowe porozumienie? a wszelkie próby zawiodły? i sił juz brak i checi nawet? :)) Chyba ze w rzece chce byc tylko jedna osoba, bo jej umiejetnosc > sluchania ze zrozumieniem zawiodla:) - czy znasz kogos kto lubi pozostawac sam w zimnej wodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 12:56 Gość portalu: Viviene napisał(a): > > - czy znasz kogos kto lubi pozostawac sam w zimnej wodzie? - fakt .;) w zimna woda jedynie kaczorowi nie szkodzi;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambaras Re: Dobry humor to podstawa;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 14:18 Nie, nie znam nikogo. Wyjatkiem jest, rzeczywiscie, ptactwo wodne:) A co do powrotow - sama iwesz najlepiej, bo dotyczy to ciebie. Moze czasami brak jest wlasnie jeszcze tego jednego mostu... Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 14:31 nie,nie wiem,teraz sie dowiedziałam! :) a na jakiej podstawie wnioskujesz,ze moze dotyczyc to mnie? :) wyraziłam jedynie własna opinie. Moze > czasami brak jest wlasnie jeszcze tego jednego mostu... > - zeby z niego skoczyć ? :)) powroty tez bywaja przyjemne :) w zaleznosci do kogo czego sie wraca:) a ja uwazam,ze oczywiscie mozna zawsze sie pokusic na budowe tego brakujacego mostu,jakby najwazniejszego,tegp ktory złaczy dwa brzegi,tylko wola musi byc,dobra wola plus dobry Bob budowniczy,któremu bedzie zalezało na tej samej budowli :)) no i teraz nie wiem: wracac nie wracac wchodzic nie wchodzic budowac nie budowac próbowac nie próbowac.. widzisz ile narodziło sie watpliwosci? jak temu podołac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambaras Re: Dobry humor to podstawa;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 15:18 > nie,nie wiem,teraz sie dowiedziałam! :) > a na jakiej podstawie wnioskujesz,ze moze dotyczyc to mnie? :) ---------Ze sposobu, w jaki napisane sa posty. Manipulujesz wiec?:))))) > wyraziłam jedynie własna opinie. > > Moze > > czasami brak jest wlasnie jeszcze tego jednego mostu... > > > - zeby z niego skoczyć ? :)) -------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 15:43 nie sadziłam,że ktos sie zdecyduje na analize mojej osobowosci,ze bedzie na tyle ciekawa,zeby to robic, na podstawie ,hmm...dosc chcwiejnej zreszta bo tylko napisanych słow:) zuch! :) nauczyłam się jednego,rozmawiajac w ten sposób,ze nie zawsze to co mysle i jak odczuwam faktycznie musi tu byc napisane,jestem temu przeciwna bo wlasnie wszelkie jak nazwałas manipulacje sa mi obce jednakze napotykajac na tak rozne charakterki,rozumiesz,nie zawsze mozna do konca az tak..:)) prosze nie brac do siebie moich wywodów bo rozmowe trakruje dosc rozrywkowo a problemów z wejsciem i wyjsciem rowniez nie posiadam gdyz mam ten luksus,ze moge robic,czynic,rozumowac etc.,niemniej miło sie rozmawia:) sprawy,w ktorym jest potrzeba podjecia decyzji,zostac- odejsc,probowac-nie probowac sa daleko poza mna. Nie musze decydowac,manipulowac i rozwazac,czynic innym znanych i mniej znanych tzw. podchodow,zeby cos uzyskac,przeciagnac na swoja strone. Musze przyznac,ze jest to dla mnie samej duzym szczesciem:))) powodzenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambaras Re: Dobry humor to podstawa;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 17:54 Rozmowe na mniej zabawowe tory nie ja skierowalam:) Odpowiadam na to, co jest napisane, nikogo nie rozkladam na czynniki pierwsze:) Gratuluję psychicznego komfortu zyciowego i duzego szczescia:) I zycze trwalosci tych powyzszych, vivien:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 20:31 dziękuje i z wzajemnoscia:) nic trwałego nie ma ale póki co niech kazdy bedzie szczesliwy po swojemu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 14:20 Gość portalu: Viviene napisał(a): zy znasz kogos kto lubi pozostawac sam w zimnej wodzie? - poławiacz pstrągów..na ten przykład;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 14:44 Oj, teraz mam ochote na pstrąga ale jestes:)) poławiacz moze zostac w wodzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 14:48 znam się trochę na za przeproszeniem zachciankach;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 15:46 hahahhhahaaa:) no prosze,jakie to mało skomplikowane:)) pstraga poprosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 16:17 fakt...mozna to przewidziec;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 16:30 Pan się wykręca ..:) pstrąga poproszę :)) to była w ciemno:) aż strach pomyslec gdyby było w......no np. jasno :) Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 16:36 gdzieżbym smiał się wykręcać;) przy Damie ..;P ad rem- fakt.pstrąg jest wspaniałą rybką..;) polecam;P - w ciemno powiadasz..tez być moze;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 16:40 Veest,łobuziaku :)) Ty,Ty...:) Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 16:46 filut raczej;) łobuzerstwem się nie param..ale nieraz jakaś psota cz figiel mi się uda;P ..oj Ty Ty..tez to znam;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 16:52 a tak chciałam się wykazać a ..oj Ty Ty..Pan zna :0 ja nieszczęsna): Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 16:56 i nieboga do tego;)))))))))) zartuję..wsyztko jest oki..poki co brak błedów;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 17:02 Oj, to Pan też poddaje mnie jakiejś analizie? (nie chce byc posadzana o manipulację) no i sama juz nie wiem jaka mam być tak,zeby dobrze było:) Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 17:06 oj Pani.;) nie bawię się w zadne analizy;)..co najwyzej niefortunnie się wypowiedzialem; analizy to zadanie dla wszelkiej masci Kaszpirowskich i wróżących z fusów...;DDDD co do istoty sprawy...najlepiej być sobą;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 17:29 więc taką pozostanę,błąd czy nie,trudno :) noo,mogłabym powiedzieć jeszcze: www.youtube.com/watch?v=8RxuYEjlDyQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 17:42 i slusznie...nie zawsze wskazane jest isć za tzw. tredami;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 18:47 uspokoiłes mnie troszke :) to miłe:) być sobą to bardzo dużo,tez tak uważam:) Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 19:39 bardzo mnie to cieszy;) widok zadowolonej kobiety jest ze tak powiem budujący;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 20:32 cos za duzo budujemy dzis,zamczysko nam wyjdzie a miał byc mały mostek tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden przebijam :) 18.11.09, 10:07 i daje dwie bajeczki :) Bajeczka o Bytomiu - a moze by tom? Bajeczka o paltociku: - pal to ci ku*wa pluca na wierzch wyjda. Odpowiedz Link Zgłoś
veest Re: przebijam :) 18.11.09, 12:29 pewnie..kto ma zdrowie niech pali;) a moze by tom jeszcze raz;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś