Dodaj do ulubionych

Dobry humor to podstawa;)

18.11.09, 08:45
Bajeczka o tunelu:
Tu Nel, a tam Staś...;)
a dołem Wisła płynie;D
Obserwuj wątek
    • gocha033 Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 09:35
      veest napisał:

> Bajeczka o tunelu:
      > Tu Nel, a tam Staś...;)
      > a dołem Wisła płynie;D

- do tego pelna krokodyli :)
    • Gość: bajki.opowiadam Re: Dobry humor to podstawa;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 09:51
      Bajeczka o mostku:
      - Most ku sobie trzeba im wybudowac:)
      • Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 09:53
        o jeden most za daleko...
        • veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 10:00
          zaraz tak powaznie, wpław mozna wrocić;D
          • Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 10:05
            dwa razy do tej samej rzeki to wbrew zasadom :))
            a wodę lubie byle się nie utopic :)
            • Gość: ambaras Re: Dobry humor to podstawa;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 11:49
              W zyciu niektorych zasad na pewno warto sie trzymac. Czy tej akurat
              tez? Tym bardziej, ze rzeka nigdy juz nie jest taka sama, choc wciaz
              jest ta sama. Poza tym z rzeki wychodzi sie z roznych powodow, nie
              zawsze z takich, ktore uniemozliwiaja powrot.

Chyba ze w rzece chce byc tylko jedna osoba, bo jej umiejetnosc
              sluchania ze zrozumieniem zawiodla:) Wtedy jednak chyba nie tylko
              nie powinno sie, ale nawet nie mozna wejsc do tej samej rzeki. Bo
              jej po prostu nie ma.

Tak wiec z rzekami to ciezka sprawa. Bo plynna:)I moze przeciec
              miedzy palcami
              • veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 12:27

• veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 12:28
                  Piękny wykład,;P
                  • Gość: brrrrrrrr Re: Dobry humor to podstawa;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 14:09
                    Juz drugi raz to,co napisalam, okreslasz mianem wykladu - to sa
                    wpisy/posty/wypowiedzi
                    pisemne/opinie/spostrzezenia/wnioski/sugestie/czyjaktamtosienazywa,
                    a nie wyklady:P Wyklad nie zaklada sprzeciwu, w pewnym snesie, ja
                    nie zakladam, ze mam racje, wiec...:)

• veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 14:15
                      Gość portalu: brrrrrrrr napisał(a):
                      > nie zakladam, ze mam racje, wiec...:)
                      -
                      będzie jak każesz;DD
                      • Gość: ambaras Re: Dobry humor to podstawa;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 15:20
                        Uprzejmie, acz stanowczo prosze o nieuzywanie okreslenia wyklad:P
                        • veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 16:16
                          potraktuję to jako nauczanie początkowe;DDDDDDDDDD
              • Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 12:36
                taak,z tym największy jest ambaras zeby dwoje chciało naraz :)
                a żeby tak było musi istnieć chocby najmniejsza nic porozumienia na
                wielu płaszczyznach, z kolei,zeby to osiagnąć nalezy wyrazic chec
                tego porozumienia,nic w pojedynke.
                Czy zatem warto pozostawac w tej rzece samej? Nie,i tak moznaby w
                nieskonczonosc.
                Cos łaczyc musi,łaczyc a nie dzielic,owszem,powracac mozna nie raz
                tylko czy jest sens? jak nie widac minimalnej szansy na takowe
                porozumienie? a wszelkie próby zawiodły? i sił juz brak i checi
                nawet? :))

Chyba ze w rzece chce byc tylko jedna osoba, bo jej umiejetnosc
                > sluchania ze zrozumieniem zawiodla:)

- czy znasz kogos kto lubi pozostawac sam w zimnej wodzie?
                • veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 12:56
                  Gość portalu: Viviene napisał(a):

>
                  > - czy znasz kogos kto lubi pozostawac sam w zimnej wodzie?
                  -
                  fakt .;) w zimna woda jedynie kaczorowi nie szkodzi;P
                • Gość: ambaras Re: Dobry humor to podstawa;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 14:18
                  Nie, nie znam nikogo. Wyjatkiem jest, rzeczywiscie, ptactwo wodne:)

A co do powrotow - sama iwesz najlepiej, bo dotyczy to ciebie. Moze
                  czasami brak jest wlasnie jeszcze tego jednego mostu...

Pozdrawiam:)
                  • Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 14:31
                    nie,nie wiem,teraz sie dowiedziałam! :)
                    a na jakiej podstawie wnioskujesz,ze moze dotyczyc to mnie? :)
                    wyraziłam jedynie własna opinie.

Moze
                    > czasami brak jest wlasnie jeszcze tego jednego mostu...
                    >
                    - zeby z niego skoczyć ? :))
                    powroty tez bywaja przyjemne :) w zaleznosci do kogo czego sie
                    wraca:)

a ja uwazam,ze oczywiscie mozna zawsze sie pokusic na budowe tego
                    brakujacego mostu,jakby najwazniejszego,tegp ktory złaczy dwa
                    brzegi,tylko wola musi byc,dobra wola plus dobry Bob
                    budowniczy,któremu bedzie zalezało na tej samej budowli :))

no i teraz nie wiem:
                    wracac
                    nie wracac
                    wchodzic
                    nie wchodzic
                    budowac
                    nie budowac
                    próbowac
                    nie próbowac..
                    widzisz ile narodziło sie watpliwosci?
                    jak temu podołac?
                    • Gość: ambaras Re: Dobry humor to podstawa;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 15:18
                      > nie,nie wiem,teraz sie dowiedziałam! :)
                      > a na jakiej podstawie wnioskujesz,ze moze dotyczyc to mnie? :)
                      ---------Ze sposobu, w jaki napisane sa posty. Manipulujesz
                      wiec?:)))))
                      > wyraziłam jedynie własna opinie.
                      >
                      > Moze
                      > > czasami brak jest wlasnie jeszcze tego jednego mostu...
                      > >
                      > - zeby z niego skoczyć ? :))
                      --------
                      • Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 15:43
                        nie sadziłam,że ktos sie zdecyduje na analize mojej osobowosci,ze
                        bedzie na tyle ciekawa,zeby to robic, na podstawie ,hmm...dosc
                        chcwiejnej zreszta bo tylko napisanych słow:)
                        zuch! :)
                        nauczyłam się jednego,rozmawiajac w ten sposób,ze nie zawsze to co
                        mysle i jak odczuwam faktycznie musi tu byc napisane,jestem temu
                        przeciwna bo wlasnie wszelkie jak nazwałas manipulacje sa mi obce
                        jednakze napotykajac na tak rozne charakterki,rozumiesz,nie zawsze
                        mozna do konca az tak..:))
                        prosze nie brac do siebie moich wywodów bo rozmowe trakruje dosc
                        rozrywkowo a problemów z wejsciem i wyjsciem rowniez nie posiadam
                        gdyz mam ten luksus,ze moge robic,czynic,rozumowac etc.,niemniej
                        miło sie rozmawia:)
                        sprawy,w ktorym jest potrzeba podjecia decyzji,zostac-
                        odejsc,probowac-nie probowac sa daleko poza mna.
                        Nie musze decydowac,manipulowac i rozwazac,czynic innym znanych i
                        mniej znanych tzw. podchodow,zeby cos uzyskac,przeciagnac na swoja
                        strone.
                        Musze przyznac,ze jest to dla mnie samej duzym szczesciem:)))
                        powodzenia:))
                        • Gość: ambaras Re: Dobry humor to podstawa;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 17:54
                          Rozmowe na mniej zabawowe tory nie ja skierowalam:)

Odpowiadam na to, co jest napisane, nikogo nie rozkladam na czynniki
                          pierwsze:)

Gratuluję psychicznego komfortu zyciowego i duzego szczescia:)

I zycze trwalosci tych powyzszych, vivien:)

• Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 20:31
                            dziękuje i z wzajemnoscia:)

nic trwałego nie ma ale póki co niech kazdy bedzie szczesliwy po
                            swojemu :))
                • veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 14:20
                  Gość portalu: Viviene napisał(a):
                  zy znasz kogos kto lubi pozostawac sam w zimnej wodzie?
                  -
                  poławiacz pstrągów..na ten przykład;D
                  • Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 14:44
                    Oj, teraz mam ochote na pstrąga ale jestes:))
                    poławiacz moze zostac w wodzie :))
                    • veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 14:48
                      znam się trochę na za przeproszeniem zachciankach;DDD
                      • Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 15:46
                        hahahhhahaaa:)
                        no prosze,jakie to mało skomplikowane:))

pstraga poprosze:)
                        • veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 16:17
                          fakt...mozna to przewidziec;P
                          • Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 16:30
                            Pan się wykręca ..:)
                            pstrąga poproszę :))

to była w ciemno:)
                            aż strach pomyslec gdyby było w......no np. jasno :)
                            • veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 16:36
                              gdzieżbym smiał się wykręcać;) przy Damie ..;P
                              ad rem- fakt.pstrąg jest wspaniałą rybką..;)
                              polecam;P
                              -
                              w ciemno powiadasz..tez być moze;P
                              • Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 16:40
                                Veest,łobuziaku :)) Ty,Ty...:)
                                • veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 16:46
                                  filut raczej;) łobuzerstwem się nie param..ale nieraz jakaś psota cz figiel mi się uda;P ..oj Ty Ty..tez to znam;DDDDDD
                                  • Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 16:52
                                    a tak chciałam się wykazać a ..oj Ty Ty..Pan zna :0
                                    ja nieszczęsna):
                                    • veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 16:56
                                      i nieboga do tego;))))))))))
                                      zartuję..wsyztko jest oki..poki co brak błedów;D
                                      • Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 17:02
                                        Oj, to Pan też poddaje mnie jakiejś analizie?
                                        (nie chce byc posadzana o manipulację)
                                        no i sama juz nie wiem jaka mam być tak,zeby dobrze było:)
                                        • veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 17:06
                                          oj Pani.;) nie bawię się w zadne analizy;)..co najwyzej niefortunnie się wypowiedzialem; analizy to zadanie dla wszelkiej masci Kaszpirowskich i wróżących z fusów...;DDDD
                                          co do istoty sprawy...najlepiej być sobą;D
                                          • Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 17:29
                                            więc taką pozostanę,błąd czy nie,trudno :)
                                            noo,mogłabym powiedzieć jeszcze:

www.youtube.com/watch?v=8RxuYEjlDyQ&feature=related
                                            • veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 17:42
                                              i slusznie...nie zawsze wskazane jest isć za tzw. tredami;P
                                              • Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 18:47
                                                uspokoiłes mnie troszke :)
                                                to miłe:)
                                                być sobą to bardzo dużo,tez tak uważam:)
                                                • veest Re: Dobry humor to podstawa;) 18.11.09, 19:39
                                                  bardzo mnie to cieszy;)
                                                  widok zadowolonej kobiety jest ze tak powiem budujący;)
                                                  • Gość: Viviene Re: Dobry humor to podstawa;) IP: 212.59.248.* 18.11.09, 20:32
                                                    cos za duzo budujemy dzis,zamczysko nam wyjdzie a miał byc
                                                    mały mostek tylko:)
    • aroden przebijam :) 18.11.09, 10:07
      i daje dwie bajeczki :)

Bajeczka o Bytomiu

- a moze by tom?

Bajeczka o paltociku:

- pal to ci ku*wa pluca na wierzch wyjda.

• veest Re: przebijam :) 18.11.09, 12:29
        pewnie..kto ma zdrowie niech pali;)
        a moze by tom jeszcze raz;DDDDDDDDDDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka