kpkld 29.02.04, 13:16 Razem z mężem szukamy koleżanki do trójkącika do lat 30. Pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jula Re: Poszukiwana koleżanka do trójkącika IP: *.bmj.net.pl 05.03.04, 19:37 a skąd ta koleżanka ma byc?? Odpowiedz Link Zgłoś
kpkld Re: Poszukiwana koleżanka do trójkącika 06.03.04, 12:27 Wiesz chyba nie ma znaczenia, bo zawsze można gdzieś dojechać. My jesteśmy ze Szczecina. Napisz jeśli masz ochotę na dobrą zabawę- pełna kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
groubas tez, tak uwazam, calineczka 23.03.04, 08:48 osobicie przedkladam w takiej sytuacji czworokaty. jest wtedy jakby wiecej z gry. dopiero to moze byc "zalosne do kwadratu" jak uczy bowiem matematyka wyzsza, trojkacik jest zalosny do potegi trzeciej. ucz sie, dziewczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: tez, tak uwazam, calineczka 26.03.04, 12:49 groubas napisał: > jak uczy bowiem matematyka wyzsza, > trojkacik jest zalosny do potegi trzeciej. W takim razie czworokat jest zalosny do potegi czwartej, bo kwadrat to potega druga :-))))) A w ogole to jaki to ma byc trojkat? Rownoboczny, rownoramienny, prostokatny? Cholera, co za ogloszenie, szukaja do trojkata a nie mowia do jakiego, chca pewnie, zeby chemia sie zgodzila a tu geometria moze sie nie zgodzic :-PPP Kandydatki niech na casting zabiora ze soba przymiar, kalkulator i twierdzenie Pitagorasa ze trzy razy powtorza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
groubas slabo u Ciebie z matma , Meduza. 26.03.04, 13:03 cos mi tu plytko bowiem plywasz. w kwadracie, wszystko ladnie dzieli sie przez dwa, stad i ta druga potega. do tego, jak w szachach, mozliwe sa rozne roszady. eh, lezka w oku na samo wspomnienie sie kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: slabo u Ciebie z wielokatami 26.03.04, 13:14 groubas napisał: > w kwadracie, wszystko ladnie dzieli sie przez dwa, > stad i ta druga potega. Ba, jak ty ten kwadrat chcesz na dwa dzielic, to moze tys jest, uchowaj nas Boze, jakis monogamista?! :-PPP > eh, lezka w oku na samo wspomnienie sie kreci. Szachow, matmy czy kwadratow? Za matma nie tesknie, kwadraty uznaje tylko w geometrii, a w szachy nie ma kto mnie nauczyc grac :-((( Jednym slowem - totalna kaplica :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
groubas Meduza, jak mi bedziesz dalej w tym tonie pisac 27.03.04, 14:39 to polece Ci znajomemu proboszczowi. A ten jest pies na baby. Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: slabo u Ciebie z matma , Meduza. 26.03.04, 13:21 wielokąty, trygonometria, potęgowanie, piękno matematyczne:) ech, powspominałoby się;-) może jeszcze pamiętasz jak obliczyć pole okręgu wpisanego w kwadrat o oboku a ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: slabo u Ciebie z matma , Meduza. 26.03.04, 13:27 m_alina napisała: > wielokąty, trygonometria, potęgowanie, piękno matematyczne:) > ech, powspominałoby się;-) > może jeszcze pamiętasz jak obliczyć pole okręgu wpisanego w kwadrat o oboku a > ;-) rety założycielka wątku panienke tylko chciała naraić sobie na orgietke a wy z tego wyższą matematyke robicie:))))))))) "i tak wymarły dinozaury"..chciałoby sie rzec:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: slabo u Ciebie z matma , Meduza. 26.03.04, 13:35 jaka tam wyższa matematyka, to było w szkole średniej;)) A co przeszkadza matematyka w poszukiwaniu panienki? Jedno drugiego nie wyklucza:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Nie tak slabo ;-) 26.03.04, 15:49 m_alina napisała: > może jeszcze pamiętasz jak obliczyć pole okręgu wpisanego w kwadrat o oboku a > ;-) Pamietam!!! P=pi*(a/2)^2 :-)))))))))))))))))))))))) A czy Ty pamietasz jak obliczyc pole okregu opisanego na kwadracie o boku a? ;-) P.S. (do samowolnego) Nie widzisz, ze tu orgie intelektualna robimy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Nie tak slabo ;-) 27.03.04, 10:00 spróbuję:) P=pi*(a*pierwiastek z 2)^2 tak jakos to szło:) choć dawno to było:) Ządza wielokątów płonie jak sto słońc:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Apel ;-) 29.03.04, 12:23 Tak trzymac, tak trzymac :-) Wielokaty wszystkich krajow, laczcie sie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Apel ;-) 29.03.04, 12:58 meduza4 napisała: > Tak trzymac, tak trzymac :-) > Wielokaty wszystkich krajow, laczcie sie!!!!! ktos nawołuje do rewolucji wielokatów?:) a prosta na to .."niemożliwe":)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingalia Re: Poszukiwana koleżanka do trójkącika IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.03.04, 19:04 ale chyba jakies wymagania macie?czy wszystko jedno? Odpowiedz Link Zgłoś
kpkld Re: Poszukiwana koleżanka do trójkącika 20.03.04, 14:52 To może napiszesz nam co Ty oczekujesz, a my potwierdzimy czy pasuje nam to. Napisz nam też coś o sobie, możesz na mój adres kpkld@wp.pl. Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka tralala .... IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 27.03.04, 14:29 Oczekiwania. Rozterki....pewnie macie jakies wyolbrzymiale zasady??? Zasada 1 Niewazne kto i z kim, byle dzieci zdrowe byly Zasada 2 Mozna zabawic sie ze wszystkim co chodzi oprocz jeza i zegarka Cos jeszcze sobą reprezentujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: a ja poszukuję do trójkącika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 15:17 dwóch koleżanek, O ! Odpowiedz Link Zgłoś
kpkld Re: a ja poszukuję do trójkącika 20.03.04, 16:40 nie jednej partner już nie potrzebny, dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: a ja poszukuję do trójkącika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 14:50 ale dwóch panów było by co z nimi robić!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: a ja poszukuję do trójkącika 29.03.04, 01:23 kpkld napisała: > nie jednej partner już nie potrzebny, dziękuję Egoista.... Odpowiedz Link Zgłoś