cal-ineczka 08.04.04, 10:38 Czy choc na chwile mozecie nie mowic o pogodzie? Nie mam nic przeciwko, ale o niczym innym nie mowicie. Sloneczko, chmurki, golabki wrobelki..... to takie romantyczne a ja tak przeszkadzam, no nic tylko mnie zatluc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandaryn_ka Re: Pani Pogoda 08.04.04, 10:48 Calineczko bardzo lubisz zwracać na siebie uwagę, niczym skandalista Larry Flint:-) Spokojnie, nikt tu nie będzie Cię tłukł. Ale, gdy robisz coś niestosownego, co przeszkadza ogółowi nie dziw się, że ktoś zwraca Ci za to uwagę. Gadanie o pogodzie nie kole tak w oczy, jak 16 pasków postępujacych po sobie, nie wnoszacych nic miłego, ani dobrego na Forum. Może i jest jakaś awangardowa sztuka, może Tobie to pasuje, ale jeśli chcesz chcesz przebywać wsród określonej społeczności, to musisz przyjąć i zaakceptować reguły jakie tu są ogolnie stosowane i akceptowane. A jedna i podstawowa z tych reguł brzmi: " nie szkodzić, nie dokuczać pozostałym". pozdrawiam Cię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brzydulca Re: Pani Pogoda 09.04.04, 00:38 Przeciez jest duzo innych forow o roznej tematyce, jezeli Tobie sie tutaj nie podoba, to wolna droga. Odpowiedz Link Zgłoś
krystymka Re: Pani Pogoda 14.04.04, 00:14 Mi sie to Forum podoba, wlasnie takie jakie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
krystymka Re: Pani Pogoda 16.04.04, 00:36 Bo wiesz sadzac po Twoich glupawych obrazliwych wpisach, jestes albo zdrowo szurnieta, albo na jakichs dragach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Pani Pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 23:34 Jeszcze dzisiaj nic nie łyknęłaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal_____ka Re: Pani Pogoda IP: *.media4.pl 15.04.04, 14:14 Ty neoplus, ciekawosc to zla cecha u czlowieka Odpowiedz Link Zgłoś
polgebek Re: Pani Pogoda 03.05.04, 06:00 Cal_ko proponuje fora o samochodach, rowerach itd. Nie kazdy jest romantyczny i doprawdy nie wiem czemu tutaj na sile siedzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
zdesp2 Re: Pani Pogoda 04.05.04, 00:21 Jezeli nie podobaja tobie sie fora.... nie masz przyjaciol w realu??? Odpowiedz Link Zgłoś
quickly A nade mna czyste, blekitne niebo... 04.05.04, 01:08 O nieco tolerancji dla cal-ineczki prosze… i dla wszystkich tutaj piszacych. Mial byc piekny weekend. Wlasciwie byl. Ale jak na zlosc przyplatalo sie do mnie przeziebienie… Nie pozostalo mi nic, jak tylko smarkac i leczac sie panadolami. Lezalem wiec w lozku i rozmyslalem sobie o swoim zyciu. Przezyliscie kiedys zime w strefie zwrotnikowej? W nocy temperatura spada do 3- 4 stopni Celcjusza. Marznie sie wtedy jak diabli – zwlaszcza nad ranem. Ale za to dnie sa… cudowne!!! Zwlaszcza ranki! Blekitne niebo, slonce prazy lagodnie, tak jakos spokojnie i delikatnie… Jest ani cieplo, ani zimno – tak w sam raz. Tak musial wygladac Eden. Kochani troche romantyzmu. cal-ineczko jestes kochana dziewczyna… :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krystymka Re: A nade mna czyste, blekitne niebo... 04.05.04, 07:46 quickly napisał: > O nieco tolerancji dla cal-ineczki prosze… Prosisz o tolerancje do chamstwa??? Odpowiedz Link Zgłoś
spokofacio Re: A nade mna czyste, blekitne niebo... 04.05.04, 08:03 quickly, faktycznie kobieta tego typu moze byc w Twoim guscie. Ale nie wymagaj by inni tolerowali chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka a nade mna mury budynku Zetki. Inaczej widzimy? IP: *.ok.ae.wroc.pl 04.05.04, 16:56 ********************************************* Calineczko bardzo lubisz zwracać na siebie uwagę, niczym skandalista Larry Flint:-) Spytalam tylko o sens rozmawiania o pogodzie, naprawde zwracam w ten sposob na siebie uwage? ********************************************** Ale, gdy robisz coś niestosownego, co przeszkadza ogółowi nie dziw się, że ktoś zwraca Ci za to uwagę. nie mowimy teraz o mnie ani o dziwieniu sie o zwracaniu uwagi, niewiem czy zauwazylas, pytanie bylo inne. ********************************************** Gadanie o pogodzie nie kole tak w oczy..... a mnie kole, jak patrze na slonce bez okularow przeciwslonecznych, ale jak was nie kole to widocznie macie zdrowe oczy ********************************************** Może i jest jakaś awangardowa sztuka, może Tobie to pasuje, ale jeśli chcesz chcesz przebywać wsród określonej społeczności, to musisz przyjąć i zaakceptować reguły jakie tu są ogolnie stosowane i akceptowane. A jedna i podstawowa z tych reguł brzmi: " nie szkodzić, nie dokuczać pozostałym". niewidze tu zwiazku z tematem, bylam mila i uprzejma, i niewiem czemu ciagle mowisz nie na temat ******************************************** Przeciez jest duzo innych forow o roznej tematyce, jezeli Tobie sie tutaj nie podoba, to wolna droga. Nic takiego nie powiedzialam, moze mi sie podoba, a w tym podobaniu byc moze zauwazylam pewien defekt co do ktorego mam watpliwosci, stad moje pytanie, calkiem powazne i jakze bardzo sensowne ******************************************** Bo wiesz sadzac po Twoich glupawych obrazliwych wpisach, jestes albo zdrowo szurnieta, albo na jakichs dragach. acha. Nie byla to odpowiedz na pytanie, ale dziekuje ze mi powiedziales, no co ja bym zrobila bez Ciebie.... ******************************************** Jeszcze dzisiaj nic nie łyknęłaś ? owszem, lyknelam, wode mineralna, spraita, czekolade, a co to ma wspolnego z tematem watku? Deszczu jeszcze nie pilam. ******************************************** Cal_ko proponuje fora o samochodach, rowerach itd. Nie kazdy jest romantyczny i doprawdy nie wiem czemu tutaj na sile siedzisz. Dzieki stary! A wiesz ze zbieram na skuter, bede jezdzic i pytac wszystkich o pogode bo od was sie nie dowiem ******************************************** Jezeli nie podobaja tobie sie fora.... nie masz przyjaciol w realu??? Niewiem czy wiesz, ale wlasnie masz przyjemnosc rozmawiac z internetem - otoz zdradze Ci pewna tajemnice - internet to ja....... ******************************************** quickly mam do Twojej wypowiedzi mnostwo pytan. Wlasciwie jechalam rano na uczelnie i zastanawialam sie nad tym jak pieknie mozna ujmowac kolory tego swiata w romantyzm, w slowa, przyrownujac do piekna pogody, zieleni traw, jasnego nieba..... moze to jest tak - jedni maja talenty do czegos, inni do czegos innego? moze lepiej zalozyc np zespol muzyczny i w nim wyrazac swoja romantycznosc? ******************************************** cal-ineczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calinka minuta ciszy IP: *.media4.pl 04.05.04, 19:10 odwoluje swoja wypowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
kredo0 calino nadal pierdzisz na tym forum 04.05.04, 23:30 i je zasmradzasz. Twoja bezczelnosc nie ma granic na Forum nie od dzis sa przerozne Twoje chamskie wypowiedzi, reakcja mandaryn- ki byla na Twoje spamowanie (16 watkow identycznych o niczym) i to: Gość: cal_____ka 15.04.2004 14:31 odpowiedz na list odpowiedz cytując "To moze ja powiem. Forum jest dla debili. Bo jak mozna w kolko rozmawiac na ejden temat - nie ludzkie, anormalne, i niezyciowe. Wogole wszystkie forumy sa takie - nie ma takiego miejsca gdzie mozna pojsc i pogadac o wszystkim pokolei. Wszyscy musza wiec grac jak w zegarku - nikomu nie wolno sie wychylic poza temat - idiotyzm, najlepiej nadaje sie na lekcje polskiego. No wlasnie - ludzie takiego pokroju to sa - polonisci, teoretycy tak ogolnie ujmujac, bo kazdy normalny czlowiek jest inny. I co? Wiesz juz jaki jestes? Napewno pasujesz do pozostalych, tym sie nie martw. Musisz byc tragicznie usytuowany zyciowo i panicznie zdolowany - Witamy nastepnego forumowicza. Prosze o brawa" Odpowiedz Link Zgłoś
gidanka cal nie tylko na internecie zachowujesz sie zle 04.05.04, 23:46 Rowniez w realu, oto twoj post na temat przeszkadzania na uczelni. Autor: Gość: cal-ineczka IP: 81.219.224.* Data: 01.04.2004 22:21 <<a wszystko inne niech szlag trafia. Troche odwagi. Przyjdz n wykla i wysmiej sie z profesora. Nakrec go na kamerze a potem nacykaj zdjec. Wszystko niech Ci co chwile wypada z lawki, no i telefon wlaczony - najlepiej niech dzwoni co pare minut. Istny odjazd. Wywala? Nie wywala. Mne dzis za to nie wywalili. Ide jutro sie znow zabawic. I tobie tego zycze ;)>> Odpowiedz Link Zgłoś
zdzivviona Re: cal nie tylko na internecie zachowujesz sie 05.05.04, 00:50 > Autor: Gość: cal-ineczka IP: 81.219.224.* > Data: 01.04.2004 22:21 > <<a wszystko inne niech szlag trafia. Troche odwagi. Przyjdz n wykla i wy > smiej > sie z profesora. Nakrec go na kamerze a potem nacykaj zdjec. Wszystko niech Ci co chwile wypada z lawki, no i telefon wlaczony - najlepiej niech dzwoni co > pare minut. Istny odjazd. Wywala? Nie wywala. Mne dzis za to nie wywalili. > Ide jutro sie znow zabawic. > I tobie tego zycze ;)>> I tak się zachowuje dorosła kobieta??? Calko - coś z Tobą nie tak................ Odpowiedz Link Zgłoś
quickly zdziwiona (i inni)... 05.05.04, 01:15 Wyluzuj sie... Kazdego z nas cos tam meczy. Ja mam swoje problemy, Ty swoje, a ona swoje... Jak bym napisal o tym co mnie meczy, to bys sie dopiero usmiala... Odpowiedz Link Zgłoś
gidanka Re: zdziwiona (i inni)... 05.05.04, 01:19 quickly, kazdego cos meczy. Kazdy na tym Forum ma problemy. Ale jakos ludzie nie zachowuja sie tak jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
gidanka Re: zdziwiona (i inni)... 05.05.04, 01:21 quickly napisał: > Wyluzuj sie... > > Kazdego z nas cos tam meczy. Ja mam swoje problemy, Ty swoje, a ona swoje... > > Jak bym napisal o tym co mnie meczy, to bys sie dopiero usmiala... Fajnie masz. Twoje problemy sa zabawne, moje nie!. Ale nie wyzywam sie na ludziach na Forum Odpowiedz Link Zgłoś
gidanka Re: zdziwiona (i inni)... 05.05.04, 01:42 gidanka napisała: > Fajnie masz. Twoje problemy sa zabawne, moje nie!. Ale nie wyzywam sie na > ludziach na Forum jak ona quickly, zobacz, tutaj pisza kobiety porzucone z dziecmi, bez srodkow do zycia,z chorobami, niepelnosprawni, bez pracy. Niektorym umarli bliscy I sa kulturalni, nie wyzywaja sie na innych w zlosliwy sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
vviking Re: Pani Pogoda 05.05.04, 01:15 1. Czemu nadal siedzisz na Forum "debili" (nazwalas tak forumowiczow)? 2. jak by na wykładzie "studentka fotografowała i filmowała profesora itd, pomyślałbym że jakaś nienormalna zabładziła.Twoje zachowanie nie jest zabawne, tylko załosne........ Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Pani Pogoda 05.05.04, 03:35 cal-ineczka napisała: > to takie romantyczne a ja tak przeszkadzam, no nic tylko mnie zatluc. Nie przesadzaj dziewczyno! ;-))))))) Jak widzę na tym wątku zgromadziło się liczne grono Twoich wielbicieli, którzy są gotowi nawet cytować Twoje poprzednie posty; ech, szczęściara ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
harbour Re: Pani Pogoda 05.05.04, 04:47 Ale o co Ci wogole chodzi z ta pogoda? Cal napisala: - Czy choc na chwile mozecie nie mowic o pogodzie? - zbieram na skuter, bede jezdzic i pytac wszystkich o pogode bo od was sie nie dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
polgebek Re: Pani Pogoda 05.05.04, 06:00 quickly, ja tez mam problemy. Miedzy innymi mam siostre w wozku inwalidzkim, ktora potrzebuje ciagle opieki. Martwie sie o nia, ale czy to znaczy, ze mam ublizac tutaj ludziom na Forum? Moja siostrzyczka ma tylko 16 lat, ale nigdy sie nie zachowuje jak to babsko tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka Re: Pani Pogoda IP: *.media4.pl 05.05.04, 11:05 Jednak wydaje mi sie ze bardzo kochasz swoja siestre i chcesz jej pomagac. Nie mowie ze to nie problem, ale jesli plynie Twoja pomoc z serca - nie ma szans zebys ja znienawidzil. Podobnie inni - kochacie swoja robote, inaczej byscie w tym gownie nie siedzieli Macie o wiele lepsza sytuacje ode mnie, czyz nie? Moze sie myle? Gdybym miala mowic o sobie.... Ksiazka mialaby 3 tomy albo i wiecej, zaczynalaby sie tak: Moje życie jest niczym nie rozniace sie od wiezienia, a nawet gorsze, bo tam gdzie konczy sie logika tam nie zaczyna sie wojsko lecz ...... A koniec bedzie taki: Stracilam mnostwo czasu na zycie ktore nie mialo sensu. ALe to nie byla moja wina, nie bede miec wiec do siebie o to zalu bo nie zrobilam ani jednej zlej rzeczy za ktora mialabym tak cierpiec. Ale wracajac do pogody, bo mnie bardzo zaciekawil ten temat. Otoz o ludziach podobnych do was mam niestety nie za dobre zdanie, tylko dlatego ze niewiem po co tak pusto mowic, ale to niewazne, bo to bylo do czasu. W onym czasie jade sobie samochodem z kosciola po wielkanocy, wysiadamy - ja i taka dziewczyna z dolu ( z dolu klatki schodowej), niewidzialysmy sie kupe lat, ale tak jakos nie chcialo mi sie z nia gadac bo to ze wsi baba, no i ona nagle wyjezdza z textem: ocieplalo troche..... no gwiazdki mi w oczach stanely, cala romantica mi sie ukazala ale pomyslalam - tak - to jest dobry temat na zaczecie gadki! No i w tym jednym przypadku temat o pogodzie sie przydal. Ale ja pytalam o to ... o to ze jestescie sobie z przyjaciolmi, spotkaliscie sie wreszcie, i nagle ktos zaczyna wprowadzac nastroj. A to wlasnie ze zimno, albo ze cieplo, albo cos tam jeszcze, te gadki szmatki maja glownie charakter opisowy jak w mickiewiczu albo innych szarych ksiazkach. Opisuje sie wszystko, cala przyrode a nie mowi sie o co chodzi. Czy to jest smieszne albo ciekawe? Moze dla niektorych jest ciekawe. Tak - wtedy sobie mysle ze niektorzy lubia przyrode i dlatego o niej mowia. ALe czy napewno macie tu wszyscy zainteresowania przyrodnicze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka Sprostowanie IP: *.media4.pl 05.05.04, 11:29 ********************************************** kredo0 ucz sie matmy to mylo 38 watkow a nie 16. Nie bylo Cie i przegapiles, no widzisz....... *********************************************** cal nie tylko na internecie zachowujesz sie zle Rowniez w realu gidanka masz swieta racje - moje cale zycie jest zle! ale to nie moja wina..... ************************************************ I tak się zachowuje dorosła kobieta??? Calko - coś z Tobą nie tak................ Czemu? Kolezanka chciala zrobic fotomontaz, nauczyciela innego, glos inny i ludzi innych, wiesz, po co krecic ciagle jakies fabularne, nieraz komedie tez sa potrzebne. Nastepny film bedzie inny, obiecuje. A ze wyszlysmy - bo sie spieszyla! A ze wrocilysmy na wyklad spowrotem - bo zapomniala kurtki - raczej normalne. ******************************************* quickly Jak bym napisal o tym co mnie meczy, to bys sie dopiero usmiala... quickly, Ty meczenniku.... wez swoje giry do zimnej wody, przespij sie i do roboty........ ******************************************* 1. Czemu nadal siedzisz na Forum "debili" (nazwalas tak forumowiczow)? bo zamiast lamentowac jak inni chcialam spytac o pare zasad gry w jaka gracie, nie potrzebne mi to ale moze to cos fajnego mnie omija a ja niewiem? chm... 2. jak by na wykładzie "studentka fotografowała i filmowała profesora itd, pomyślałbym że jakaś nienormalna zabładziła.Twoje zachowanie nie jest zabawne, tylko załosne........ Ale Ty jestes powazny, zupelnie jak cala reszta na sali. Ale na innej uczelni ludzie byli fajni - wystarczylo zaczac sie smiac z byle czego i inni tez podchwytywali te melodyjke - pod koniec cwiczej wszyscy sie rechotali. Tak mi po tamtych zostalo.... *********************************************** przepraszam, quickly....... *********************************************** cal-ineczka Odpowiedz Link Zgłoś
zdzivviona Boze, ale Ty bredzisz Calko! 05.05.04, 14:04 I zadam Tobie to samo pytanie jak ktoś przede mną: "A jakżeś Ty maturę zdała, bo nawet pisać po polsku nie umiesz. Twoja matura musiala słono kosztować Twoich rodziców, i jak widać, na wiele sie to nie zdało. Weź się za słownik ortograficzny i nie zaśmiecaj naszego języka." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calka Re: Boze, ale Ty bredzisz Calko! IP: *.ok.ae.wroc.pl 05.05.04, 16:19 Ach te moje "problemy".... ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cal-ineczka Co ty tam sobie burczysz pod nosem? 05.05.04, 16:38 Zadajesz retoryczne pytania. 1. Nie chcesz znac odpowiedzi 2. Nawet gdybys znala odpowiedz to bys niewierzyla 3. Uznalabys ze sie chwale 4. I tak nigdy nie zadzwonisz do mojej szkoly zeby sie spytac jak bylo naprawde zeby mi udowodnic ze klamie, wiec wszystko co powiesz bedzie i tak bez znaczenia 5. odczepta sie od moja rodzica. Ja stekac calkiem na powaznie ale ja nie miec do nikogo zalu. Ty rozdrapywac mnia bolesna temata, a ja nie chciec stekac, nie warto pisac o bzdurach, przestanta bo kiedys ja sie wygadac i co wteda byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calka bo nienadaze....! IP: *.media4.pl 05.05.04, 18:51 ale sluchajcie, nie wszyscy naraz, ok? pogode powiedzmy ze zrozumialam, istnieje dla ludzi szczesliwych, koniec tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
vviking Re: Co ty tam sobie burczysz pod nosem? 05.05.04, 23:38 A Ty nadal popierdujesz? Te Twoje posty to istna żenada. Lepiej już nie pisz nic, bo doprawdy ośmieszasz się kobieto ….. Odpowiedz Link Zgłoś
krystymka Re: Co ty tam sobie burczysz pod nosem? 06.05.04, 00:43 cal-ineczka napisała: 5. odczepta sie od moja rodzica. Ja stekac calkiem na powaznie ale ja nie miec do nikogo zalu. Ty rozdrapywac mnia bolesna temata, a ja nie chciec stekac, nie warto pisac o bzdurach, przestanta bo kiedys ja sie wygadac i co wteda byc? Dobrze masz ze masz rodzicow. Ja nie mam mamy. Czlowieku, kazda osoba ma powody do stekania I czesto duzo wieksze niz Ty. Kazdy ma jakies rany, bolesne tematy itd. Masz rodzine, dach nad glowa, dwie rece i nogi? Jestes zdrowa kobieta? No wiec przyszlosc jest w Twoich rekach. Przestan sie nad soba uzalac i odgrywac na innych za swoje negatywne nastawienie. Wymagasz wyrozumienia dla siebie wrazliwosci, a jestes niewrazliwa i nietolerancyjna w stosunku do innych. (Nawet ostatnio napisalas ze "Martyna jest ofiara losu bo odeszla od meza - skad wiesz jak ja traktowal???) Naprzyklad ktos tu ma siostre w krzesle - kaleka dziewczyna jest zdana na innych - a Ty masz inna sytuacje. Wez sie w kupe! GLOWNIE chodzi o to ze problemy nie usprawiedliwiaja chamstwa w stosunku do innych. I nie pisz ze ludzie sa szczesliwi bo robia co lubia. Zycie to tez obowiazki. Wiele robi to czego nie lubi- ma prace do luftu, bo utrzymuje rodzine itd, zajmuje sie kalekami itd. Ma studia, ktorych nie znosi, ale potem liczy na lepsze jutro itd. Odpowiedz Link Zgłoś
krystymka Re: Co ty tam sobie burczysz pod nosem? 06.05.04, 00:51 przepraszam poprawka:napisalas: "Martyna to ofiara losu, tak to jest jak sie odchodzi od meza". Widzisz tutaj brak tolerancji i wrazliwosci, osadzanie? Czy widzisz tutaj brak wyczucia? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzivviona Re: Co ty tam sobie burczysz pod nosem? 06.05.04, 08:26 calka napisala: "odczepta sie od moja rodzica. Ja stekac calkiem na powaznie ale ja nie miec do nikogo zalu. Ty rozdrapywac mnia bolesna temata, a ja nie chciec stekac, nie warto pisac o bzdurach, przestanta bo kiedys ja sie wygadac i co wteda byc?" - Tak,wierze Tobie ze zdanie matury to bolesny temat, o ktorym chcesz zapomniec...Lepiej sie nie wygadaj... Napisalas, ze zmienilas nicka z "lot-lot", bo brzmial po murzynsku.Ale wyrazasz sie jak Kali "Twoja moja byc". Trzeba bylo pozostac przy "lot-lot" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calka *>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*>*> IP: *.media4.pl 06.05.04, 11:14 Jasne ze "zzedze", nie pisze prawdy tylko ja obrazuje - nie zauwazyles? Nie jestem pewna ani jednego Twojego zdania. Piszesz cos o czym nie masz pojecia, krystymka. zdzivviona > - Tak,wierze Tobie ze zdanie matury to bolesny temat, > o ktorym chcesz zapomniec...Lepiej sie nie wygadaj... No i co Ci z tego ze Ci powiem? Bylam najlepsza z polaka przez cale liceum. Pani mowila ze najpierw jestem ja, potem dlugo dlugo nic a potem cala klasa. I co dalej? Zle pisze? No to mnie popraw, zle Ci sie czyta? Nie rozumiesz? (Ona jest teraz dyrektorem szkoly). Odpowiedz Link Zgłoś
zdzivviona Re: *>*>*>*>*>*>*>*>*> 06.05.04, 11:28 Gość portalu: calka napisał(a): > Nie jestem pewna ani jednego Twojego zdania. Piszesz cos o czym nie masz > pojecia, krystymka. bo nie znasz jezyka polskiego. > No i co Ci z tego ze Ci powiem? Bylam najlepsza z polaka przez cale liceum. Z polaka to moglas byc, ale z jezyka polskiego to wiadomo jak "zdalas" mature. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejjewski Re: *>*>*>*>*>*>*>*>*> 06.05.04, 13:58 Gość portalu: calka napisał(a): > No i co Ci z tego ze Ci powiem? Bylam najlepsza z polaka przez cale liceum. > Pani mowila ze najpierw jestem ja, potem dlugo dlugo nic a potem cala klasa. heheheeeeeeee :-))))), to Ci dopiero wysoki poziom musial byc! Pisz dalej, Twoje wpisy nadaja sie na Forum Humorum. Odpowiedz Link Zgłoś
spokofacio Re: *>*>*>*>*>*>*>*>*> 06.05.04, 23:45 Gość portalu: calka napisał(a): > Nie jestem pewna ani jednego Twojego zdania. Piszesz cos o czym nie masz > pojecia, krystymka. Krystymka bardzo dobrze napisala.Tobie sie dosc czesto zdarza napisac cos, co swiadczy o Twoim braku wrazliwosci i szacunku do innych. Odpowiedz Link Zgłoś