troll16 26.04.04, 14:40 coś mi się nie ułozyło, nie wyszło :(( siedze w pracy i z nikad wsparcia... moze ktoś z forum szepnie mi po ciuchutku jakies ciepłe słówko na pocieche? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_alina Re: wsparcie... 26.04.04, 14:55 Masz tu ode mnie wielkie wsparcie:)) Usmiechnij się:) pa, musze lecieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: wsparcie... 26.04.04, 14:56 dzieki Malinko :) pieerwszy raz sie dzis usmiechnełam :) Odpowiedz Link Zgłoś
abranight Re: wsparcie... 26.04.04, 14:56 Raz nie zawsze ;] Jutro będzie lepiej jeśli tylko w to uwierzysz. "Nic się nie dzieje ani tak jak byśmy chcieli ani tak, jak sie obawiamy" Pamiętaj zawse o jednym: NIE ZMIENIĘ TEGO CO BĘDZIE - ALE BĘDZIE TO, CO ZMIENIE. Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: wsparcie... 26.04.04, 14:58 ech, ja juz nic nie zmienie... nic nie zalezy juz ode mnie... w lepsze jutro wierze od zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: wsparcie... 26.04.04, 14:58 troll16 napisała: > coś mi się nie ułozyło, nie wyszło :(( Następnym razem się uda, zobaczysz, jeszcze nic straconego! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: wsparcie... 26.04.04, 15:02 tak, wiem... tylko coraz mniej chce mi sie próbowac... chyba mam jakas microdepresje :(( Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: wsparcie... 26.04.04, 15:05 Ej tam, bo trzeba słuchać intuicji. Jak się nie-za-bardzo chce to nie próbować. A jak przyjdzie właściwy moment to po prostu sama zaczniesz działać, bez zastanawiania "czy warto próbować". Samo się będzie działo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: wsparcie... 26.04.04, 15:15 słuchałam intuicji.. tylko, ze młoda i naiwna jestem- ot co... :(( i zawsze sobie obiecuje, ze bede rozwazna... masz racje- nic na siłe... co bedzie to bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: wsparcie... 26.04.04, 15:27 A ja pisałam o słuchaniu intuicji teraz :-). Nie chce Ci się próbować teraz ale przyjdzie czas to spróbujesz, nawet sama nie będziesz wiedziała kiedy ;-). Szczypta rozsądku nigdy nie zawadzi ale nie sądzę, żebyś była jej całkowicie pozbawiona :-). Powodzenia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: wsparcie... 26.04.04, 15:38 oj, ja juz potrafie zaslepic sie porzadnie i rozsadek utracic :( wiem, ze kiedys dobre przyjdzie- w koncu kiedys musi... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: wsparcie... 26.04.04, 15:09 Trolciu, no co Ty!!! Uśmiech poproszę od ucha do ucha dokladnie taki jak mój do Ciebie!!! Czasem cos nie wychodzi, ale czy umielibysmy docenic dobre rzeczy gdyby wszystko, zawsze wychodziło??? Dla Ciebie Trollinko :))))))))))))))))))))))))))))))))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: wsparcie... 26.04.04, 15:11 Meg :) dzieki :) napisze wieczorem na priva bo długa to sprawa... moje serduszko znwu troche zasmucone, ale moze nie ma tego co by na dobre nie wyszło, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: wsparcie... 26.04.04, 15:18 Bardzo czesto tak jest, ja wierze, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny... Chociaż nieraz na to lepsze trzeba dłuzej poczekać:) Trzymaj sie Trolciu! I napisz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: wsparcie... 26.04.04, 15:21 tak, tak jesli to miało byc cos beznadziejnego to wole poczekac na jakies prawdziwe, szczere uczucie.... napiusze, ale wieczorkiem- teraz niestety pracka :(( Odpowiedz Link Zgłoś