Dodaj do ulubionych

Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- poczta :)

28.04.04, 01:07
Obserwuj wątek
    • hetacus Trollinko - poczta ! 28.04.04, 07:33
      • troll16 poczta odebrana :)! 28.04.04, 08:38
      • harriet_makepeace Re: Trollinko - poczta ! - ode mnie tez n/txt 28.04.04, 08:40
    • troll16 Re: Malinko,,Harriet,Hetacusie- odpisałam :)) 28.04.04, 08:52
    • m_alina Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 28.04.04, 09:03
      odpisałam:)
      jeszcze tylko dodam jedno zdanie: ona przyjdzie kiedyś z tak
      zwanego "nienacka":)
      • meg25 Malino!!!!!!! 28.04.04, 09:37
        A do Ciebie doszla poczta ode mnie? Wysylalam w nocy!
        • m_alina Re: Malino!!!!!!! 28.04.04, 10:06
          Przyszła:))
          Wysłana o 19:11 (to jest ta z nocy?) Odpisałam dzisiaj:))
    • meg25 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 28.04.04, 09:07
      Trollinko czy moja doszla?:)
    • samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 28.04.04, 09:15
      oki i ja za tłumem powtórze..trolinko poczta:))))
    • troll16 Meg!!!- nic nie ma :(((Malinko, Samowolny- dzieki 28.04.04, 09:19
    • troll16 Ale mi miło :)) 28.04.04, 09:22
      ze tyle postów dostałam :))))

teraz musze do stolicy zmykac, w najkrótszej mini a jakze:)) co mi tam, niech
      faceci wreszciie oslepna ;)))

jeszcze raz dziekuje za mnostwo miłych słów :))

dla wszystkich i kazdego z osobna po ogromnym buziaku :))
      • samowolny Re: Ale mi miło :)) 28.04.04, 09:28
        no z ta mini to b. dobry pomysł bo teraz w stolicy zapewne co rusz to
        przeszukania w w nimi przynajmniej od razu widać ze żadnej giwery nie taszczysz
        pod spódnicą:)))))))
        o cud widoku dla facetów nie wspomne:)))
    • troll16 no doobra, pchwalę sie... ;))) 28.04.04, 17:17
    • troll16 no doobra, pochwalę sie... ;))) 28.04.04, 17:20
      najpierw gwiazdali za mna panowie z sasiedzkiej budowy, pózniej jacys zołnierze
      odchodzacy do cywila krzyczeli, ze mam zgrabne nogi (a ja w popłochu
      uciekałam) no i na sam koniec- szef powiedział, ze ładnie dzis wygladam :))
      • Gość: wodniczka Troll- przestań z tą dziecinadą! IP: *.chello.pl 28.04.04, 19:32
        Ej, czy ty nie widzisz swojej śmiesznosci? Żyjesz w chorym świecie fantazji,
        obudź się. Po co zastanawiasz się nad jakimś facetem, który ma cię gdzieś. Po
        co tracisz czas? Przemyśl to, jesteś cholernie naiwna i zdziecinniała.A facet
        spod budki z piwem też na ciebie gwizdnął?
        • slodki_pierdzioszek Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! 28.04.04, 20:12
          ech, kolejna zazdrosnica, jak messja :)

Gość portalu: wodniczka napisał(a):

> Ej, czy ty nie widzisz swojej śmiesznosci? Żyjesz w chorym świecie fantazji,
          > obudź się. Po co zastanawiasz się nad jakimś facetem, który ma cię gdzieś. Po
          > co tracisz czas? Przemyśl to, jesteś cholernie naiwna i zdziecinniała.A facet
          > spod budki z piwem też na ciebie gwizdnął?
        • mandaryn_ka Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! 28.04.04, 20:16
          Wodniczko...przepraszam, czy Ciebie dzisiaj pszczoła ugryzła ??

Czepiasz się zupełnie bez powodu już któryś raz z kolei ?
          Ile Ty masz lat kobieto?
          Sądząc, po Twoim prenensjonalnym tonie wydaje mi się , że ok. 40...
          Jeśli zgadłam, to zapewne swoje "młodzieńcze, podlotkowe" lata masz już za
          sobą. A skoro masz je za sobą, to przypuszczać należy, że niejeden błąd w tym
          czasie popełniłaś. Daj żyć Trollince ! Pozwól jej czerpać własne doświadczenia
          z jej własnego życia. Nie jesteś jej wyrocznią !
          A poza tym...
          Czemu ukrywasz się pod innym nickiem? Czyżby nie stać Cię było napisać tego ,
          co teraz pod nickiem stałym? Wstydzisz się tego? Zatem, skoro nie masz odwagi,
          to proszę zachowaj te "mądrości" dla potomnych...Nie męcz nimi Trollinki, Ona
          jest mądrzejsza niż Ci się wydaje ! Sama doskonale poradzi sobie z swoim
          problemem...
          • Gość: wodniczka Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! IP: *.chello.pl 28.04.04, 20:30
            Pszczoła mnie nie ugryzła, bo nie ma zębów. A piszę to co mam ochotę pisać. Do
            czterdziestki sporo mi brakuje. Żyję w świecie realnym, a nie w jakimś
            wymyślonym. W tym czasie, kiedy ta cała trollinka wypisuje te dziecinady,
            mogłaby popracować nad sobą. Jak można dawać się tak poniewierać jakiemuś
            facetowi i szukać miłości na siłę? świetnie, że tak się nią zachwycają, ale
            jaka normalna dziewczyna pisze o tym na forum? Brakuje jej tych zachwytów i
            wymyśla je w swojej wyobraźni i tu wypisuje.
            • mandaryn_ka Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! 28.04.04, 20:43
              Nie należy do dobrego tonu ocenianie ludzi na podstawie kilku napisanych tu
              wyrazów! Gdybyś zadała sobie odrobinę trudu i głębiej "liznęła" temat być może
              ocena Twoja nie była by taka powierzchowna !

Troll pisuje na tym forum od jakiegoś czasu. Nie zauważyłam u niej żadnych
              oznak zdziennienia. A przynajmniej nie na tyle aby mogła ich się wstydzić mając
              swój wiek. Przeciwnie sądzę nawet, że wiek Trolliny ma swoje prawa a jednym
              z nich niewątpliwie są rozterki sercowe.

Skoro uważasz, że możesz tu pisać >na co masz ochotę< to bądź na tyle
              sprawiedliwa, aby pozwolić na to Trollinie.
              • clickkey Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! 28.04.04, 21:01
                wodniczka to kolejna zawistna baba !
                • mandaryn_ka Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! 28.04.04, 21:03
                  Czyżby ??

A ja mam jakieś dziwne przeczucie, że to bab - mężczyzna, tylko taki trochę
                  pozbawiony cywilnej odwagi...
                  • Gość: wodniczka Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! IP: *.chello.pl 28.04.04, 21:42
                    Ciekawe określenie bab-mężczyzna. Więcej polotu! Uważaj na pszczoły z zębami!
                    • mandaryn_ka Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! 28.04.04, 22:04
                      Zapewniam Cię, że polotu mi nie brakuje...

Jeśli pszczoła Cię jeszcze nie dopadła, to zapewne wkrótce to zrobi...
                      Zatem...
                      Uważaj na, żądło...
                      • Gość: wodniczka Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! IP: *.chello.pl 28.04.04, 22:25
                        Uważaj, bo pszczoła z zębami może być groźna dla twojego polotu!
                        • mandaryn_ka Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! 29.04.04, 07:37
                          No, no, no ale z Ciebie świrus(ka), ale się ubawiłam...

Założę się, że Tadzio Drozda ( dyżurny satyryk kraju) dał Ci wczoraj wolne pole
                          do popisu. Egzaminu niestety nie zdałaś ( eś).
            • harriet_makepeace Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! 29.04.04, 10:48
              nie znasz jej wiec nie oceniaj pochopnie jej zachowania. ja ostatnio bylam z
              Trolcia na kawie i bylo przemilo :))))) Kazdy z nas pragnie akceptacji swojego
              psyche i swojego fizis. A co w tym zlego ze sie o tym napisze? Po co od razu
              wytaczac armaty o problemach psychologicznych? Zaloguj sie i wygas sobie
              Trolinke jak ci przeszkadza :P
        • m_alina WODNICZKO!! 29.04.04, 07:30
          Skoro denerwują Cie wpisy Trollinki to po co je czytasz????
          Piszesz to co sam(a) chcesz więc pozwól, aby Trollince tez tak było wolno.
          Musi do Ciebie dotrzeć: Trollinka będzie pisywała tak jak zechce i pozostanie z
          nami tak długo jak będzie tego chciała.
          Nie czytaj więc wpisów, które Cię złoszczą, a jeśli czytasz to nie napiętnuj
          publicznie sposobu wypowiedzi innych.
          Warto zająć się jedynie próbą podzielenia się swoimi spostrzeżeniami na
          poruszane tematy a nie oceną piszącego.
          • Gość: pani dyrektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 07:50
            wiek wodniczki nie ma tu żadnego znaczenia,chyba przemawia przez nią zły humor,
            ja mam trochę więcej lat, ale uważam że każdy wiek ma swoje prawa i to jest
            dobre, mija czas na zabawe w piaskownicy ,chodzenie w króciutkiej spódnicy i z
            brzuchem na wierzchu w wykonaniu "wiekowej" pani jest śmieszne i niesmaczne,
            ale w wykonaniu Trolinki-urocze, więc o co kruszyc kopie? jeśli wodniczka ma
            ochotę pomarudzić, niech marudzi-to forum jest ogólnodostępne, a Trolinka niech
            się nie przejmuje i do super wyglądu niech doda super uśmiech :))))))
            • m_alina Re: WODNICZKO!! 29.04.04, 08:01
              Witam, Pani dyrektor:)))
              Cieszę sie widząc i czytając Pani słowa:))

Ktos snuł przypuszczenia co do wieku Wodniczki, ale to jest nieważne ile on(a)
              ma lat. Niech tylko pozwoli Trollince byc Trollinką i tyle:)
              • Gość: pani dyrektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 08:15
                cześc Malinko:))))) ja mam ok 100 lat, ale im ma się więcej tym bardziej
                człowiek dziecinnieje, więc zmierzam w dobrym kierunku....do
                piaskownicy :)))))))))
                • m_alina Re: WODNICZKO!! 29.04.04, 08:23
                  Bardzo chętnie, Pani dyrektor:)))
                  Uwielbiam robic babki z piasku, nosić wodę w wiaderku i robic błotko:)
                  Pozbieram tylko moje foremki, łopatki, grabki i wyruszam do wielkiej
                  piaskownicy, którą mi Pani dyrektor proponuje;)

• Gość: pani dyrektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 08:32
                    jeśli panowie już przestaną bawić się w listonoszy,zapraszamy do budowania
                    zamków z piasku (noszenie wody im zostawimy)
                    • m_alina Re: WODNICZKO!! 29.04.04, 08:51
                      Eh, Pani dyrektor, przygniótł mnie nawał prac:( Jestem zakopana w stosie spraw,
                      tylko mi buty wystają na zewnątrz:((
                      • Gość: pani dyrektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 08:57
                        Malinko,a mnie zza papierów wystaje tylko czubek głowy,chyba ubiorę beret z
                        antenką,żeby łapać "fale" i zaznaczyć gdzie jestem :)))
                        • m_alina Re: WODNICZKO!! 29.04.04, 09:07
                          Dobrze, Pani dyrektor:))
                          Jeśli Pani będzie zaznaczona antenką, to znajdę Panią z łatwością:))) Niech no
                          tylko wykopię się spod mojej sterty:))
                        • Gość: woźny Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 09:46
                          nie derektor nie pitoli tylko policzy dzieci w piaskownicy czy które nie
                          pojechało antglobalizować się i już
                          • Gość: pani dyrektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 09:54
                            te, woźny, nie bądź taki zazdrosny o beret z antenką, dzieci zagrzebały się w
                            piachu dlatego ich nie widać, kopią tunel- czyn pierwszomajowy, pomożesz? :))
                            • Gość: woźny Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 09:58
                              niech se derektorka sama kopie to antenka się nada w piasku będzie widać, ja tu
                              sprzątam i pilnuje
                              • Gość: wożny Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:06
                                te, wożny, przestań się opierać na miotle, wypluj wreszcie tego peta i .....do
                                roboty mój ty królu złoty.:))
                                • Gość: pani dyrektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:13
                                  ale numer!!! chyba musze się przekwalifikować, podpisałam sie nickiem
                                  wożnego !! woźny, czuj sie zagrożony !!
                                  • Gość: pan derektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:15
                                    a no nic straconego, jedna w dół to jeden w góre !
                                    • Gość: pani dyrektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:24
                                      gratuluje awansu,ale peta już wypluj, a teraz ja się oprę na miotle i będę
                                      mędrkować: "te derektor nie pitol" :)))
                                      • Gość: pan derektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:27
                                        pomału, pomału, najpierw kursy, egzamin, na woźnego idziesz nie jakiegoś
                                        derektora, fach trza mieć !!
                                        • Gość: pani dyrektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:38
                                          przez tyle lat oglądałam ja Ty to robiłeś to tak jakbym ukończyła kurs
                                          zaocznie !
                                          • Gość: wożny Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:41
                                            to możesz być tylko optyczną woźną, praktyka jest jeszcze
                                            • Gość: pani dyrektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:43
                                              już zrezygnowałeś ze stanowiska?
                                              • Gość: woźny Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:45
                                                muszę fach oodać w godne ręce, praktykuj derektorka , może będą z Ciebie ludzie
                                              • m_alina PANI DYREKTOR!! 29.04.04, 11:00
                                                Czytam po niedługiej chwili i oczom nie wierzę:)))
                                                Skąd Pani wzięła tego woźnego i pana dyrektora???
                                                • Gość: wożny Re: PANI DYREKTOR!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 11:04
                                                  ja w tym przedszkolu co pani derektor zawiaduje porzadek i takie inne robie,
                                                  chce pomagać kobicinie bo to sama rade już nie daje, ino po ty forumie gania
                                                  • m_alina Re: PANI DYREKTOR!! 29.04.04, 11:14
                                                    Kochana dyrekcjo!!!
                                                    Pologujcie się to może wyjdzie z was jedno wspólne ciało pedagogiczne, bo
                                                    ginę:))))
                                                  • samowolny Re: PANI DYREKTOR!! 29.04.04, 11:29
                                                    jak facet "zaloguje sie" w kobiecie to dopiero po 9-ciu miesiacach pojawi sie
                                                    dziecie:))) no zdarzaja sie tez wczesniaki ale z nimi jest kłopot taki , ze
                                                    leżec musza najpierw w inkubatorze i niepokuj w rodzicach wzbudza swym stanem
                                                    takie nieboże..:)
                                                  • Gość: woźny Re: PANI DYREKTOR!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 11:37
                                                    a jak by tak 9 kobiet zalogował to moze one razem w misiąc by dały radę, co ??
                                                  • m_alina Re: PANI DYREKTOR!! 29.04.04, 11:43
                                                    Samowolny jesteś cudowny:)))
                                                  • samowolny Re: PANI DYREKTOR!! 29.04.04, 11:48
                                                    m_alina napisała:

> Samowolny jesteś cudowny:)))

przebóg a ja taki nieuczesany:))
                                                  • m_alina Re: PANI DYREKTOR!! 29.04.04, 11:57
                                                    eeee co tam,że grzywa potargana:))
                                                    Najwazniejsze, że całokształt super:))
                                                  • Gość: woźny Re: PANI DYREKTOR!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 11:59
                                                    a szkoda ,że wcześnij go nie znałaś
                                                  • m_alina Re: PANI DYREKTOR!! 29.04.04, 12:14
                                                    lepiej późno niż wcale.
                                                    Żnam go teraz i ten poziom znajomości mi wystarcza:)))
                                                  • Gość: wożny Re: PANI DYREKTOR!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 12:29
                                                    to jest maximum czy minimum poznania ??
                                                  • m_alina Re: PANI DYREKTOR!! 29.04.04, 12:43
                                                    hmmm... a czy to jakaś ankieta socjologiczna?:))
                                                    Poznaję Samowolnego z każdym postem corazbardziej maksymalnie:)
                                                  • Gość: woźny Re: PANI DYREKTOR!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 12:48
                                                    a ja co raz bardziej na robocie pani derektor sie poznaje, oj meczy się ona,
                                                    strasznie, pomocy jej potrza, pomocy
                                                  • samowolny Re: PANI DYREKTOR!! 29.04.04, 12:44
                                                    Gość portalu: wożny napisał(a):

> to jest maximum czy minimum poznania ??

nie ma maksymalnego poznania..zawsze jest coś do dodania:)
                                                  • Gość: wożny Re: PANI DYREKTOR!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 12:55
                                                    nie ma mówisz , jak niema to kobieta co nie mówi , a do dodania czasem
                                                    pozostaje tylko żegnaj i jest juz maksimum .
    • pollka Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 07:58
      czy to az takie przestepstwo ze trollinka ma powodzenie na Forum i w realu?
      • grawura Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 08:38
        ja sadze ze wodniczka to facet, ktorego zaloty trollinka odrzucila
    • samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 09:18
      ech widze że trolinka naponuff stała sie gwoździem programu:)))
      chyba sie kiedys skusze i wybiore sie w podróż aby obaczyc trolinke w tej jej
      czerwonej kiecce:)))
      • troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:01
        hehehe zapraszam samowolny serdecznie :))) tylko teraz wszystkie parki w
        stolicy pozamykane wiec ze spacerem byłoby trudno :))
        • andrzejjewski Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:05
          samowolny juz chyba bardziej gozdziem, gozdzikiem niz gwozdziem.
          Ja tez sie zapraszam do parku
          • troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:08
            hehehe zaraz nam sie tu Szanowna Pani Wodniczka właczy i powie, ze kokietuje
            forumowych facetów zapraszajac ich do parku no i znowu sie narzucam ;))
          • samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:18
            andrzejjewski napisała:

> samowolny juz chyba bardziej gozdziem, gozdzikiem niz gwozdziem.
            > Ja tez sie zapraszam do parku

zobacz trolinko juz kolejka sie robi tylko żeby zgromadzenie nie było bo wtedy
            interwencja policji pewna, a więc panowie ..czwórkami czwórkami:))))))
            • troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:25
              no widze Samowolny, widze i oczom nie wierze :)))
              chyba zorganizuje niedługo jakis casting na towarzysza spacerów ;))

Jak chcesz byc pierwszym radze odrazu wysłac list motywacyjny ;))
              • hetacus Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:33
                jak go znam to napisze wierszem, chyba będą śliczne rymy ;-)
                • troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:43
                  a Ty Hetacusie jak bys napisał? ;)))0
                  • hetacus Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:50
                    ha, ha ja jestem prosty człowiek i zawsze (również na FR) posługuje się jednym
                    zwrotem: "serce mi pika jak klapa u smietnika" (to cytat z przygód Tytusa,
                    Romka i A'Tomka ;-)
                    • troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 11:02
                      rozumie, ze list motywacyjny bedzie własnie tak brzmiał :)))
                      • samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 11:24
                        troll16 napisała:

> rozumie, ze list motywacyjny bedzie własnie tak brzmiał :)))

brzmienie listu motywacyjnego jest wielką niewiadomą bo zależy jaka muza
                        zawładnie moją głową:))))
                        • troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 11:26
                          no jak to jaka- trollinkowa:))) ma sie rozumiec :))
                          • samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 11:32
                            troll16 napisała:

> no jak to jaka- trollinkowa:))) ma sie rozumiec :))

ma sie rozumieć tylko trzeba aby "rządz moc móc wzmódz"..:)))))))
                            • troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 11:35
                              zapewne to dla Ciebie nic trudnego :))
                              • samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 11:52
                                dzieki że wierzysz we mnie:)
                                • troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 11:56
                                  wiara ponoc czyni cuda :))
              • samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:48
                troll16 napisała:

> no widze Samowolny, widze i oczom nie wierze :)))
                > chyba zorganizuje niedługo jakis casting na towarzysza spacerów ;))
                >
                > Jak chcesz byc pierwszym radze odrazu wysłac list motywacyjny ;))

napisze jak ochłone..bo teraz to tylko jedną "motywacje" bym podał:)))))))))))
                • troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:58
                  zdetermonowny Samowolny? ech ;)))
                  bede cierpliwie czekac na list ;)))
                  mam nadzieje, ze jednak kiedys ochłoniesz :))
        • samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:13
          troll16 napisała:

> hehehe zapraszam samowolny serdecznie :))) tylko teraz wszystkie parki w
          > stolicy pozamykane wiec ze spacerem byłoby trudno :))

ale zapewne z taką obstawą czułabys sie pewniej..bo nie wiadomo jakbym
          zareagował na ciebie w tej sukience:)))) przeciez ogólnie wiadomo ze facetom to
          tylko o jedno chodzi:))))
          • troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:18
            jaasne :))
            cos o tym, po ostatnich doswiadczeniach, wiem...
            sukienki raczej nie załozyłabym do parku- jest troche zbyt elegancka :)))
            mógłbys liczyc na sztruksowa bordowa spódniczke :)))
            • samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:21
              troll16 napisała:

> jaasne :))
              > cos o tym, po ostatnich doswiadczeniach, wiem...
              > sukienki raczej nie załozyłabym do parku- jest troche zbyt elegancka :)))
              > mógłbys liczyc na sztruksowa bordowa spódniczke :)))

ja preferuje spódniczki ..jak to powiadają informatycy spódniczka znacznie
              skraca "czas dostępu" :)))) rety ale kosmate mysli mnie sie tak z rana
              trzymają:)))
              • troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:26
                ostatnio schudłam i ta mi sie ciagle na bioderkach przekreca ;))
                • Gość: pani dyrektor Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:28
                  Trolinko, brawo, jesteś mistrzynią w rozbudzaniu męskiej wyobraźni :)))))))
                  • troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:29
                    jestem poprostu straszna kokietka ;))
                    • harriet_makepeace Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:44
                      no a do bordowej spodniczki ten czarny golfik ktory mialas ostatnio na
                      kawie :)))) bardzo obcisly i z wygladu miekki w dotyku ;))) no chlopcy, co wy
                      na to? :))))))
                      • troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:47
                        podobał Ci Harriet? :)))

golfik jest bardzo rozciagliwy i nawet jak zjem za duzo czekoladek to bedzie
                        ok :)
                        • harriet_makepeace Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:48
                          bardzo mi sie podobal :) kurteczka z H&M tez :)))))
                          • troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 11:00
                            dzieki :)
                            Twoje butki i skarpetki :)) były cudowne :)
                            wspedziłam z Toba baardzo miłe popoludnie :)
                      • samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:51
                        harriet_makepeace napisała:

> no a do bordowej spodniczki ten czarny golfik ktory mialas ostatnio na
                        > kawie :)))) bardzo obcisly i z wygladu miekki w dotyku ;))) no chlopcy, co wy
                        > na to? :))))))

golfik obcisły i miekki w dotyku..juz słychać głośny przelot śliny po
                        przełyku:)))))
                        • Gość: pani dyrektor Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:54
                          haha, tylko się zaśliniłeś?
                        • troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 11:01
                          hehehe Samowolny jestes the best :)))
                          nie moge powstrzymac smiechu ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka