m_alina Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 28.04.04, 09:03 odpisałam:) jeszcze tylko dodam jedno zdanie: ona przyjdzie kiedyś z tak zwanego "nienacka":) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Malino!!!!!!! 28.04.04, 09:37 A do Ciebie doszla poczta ode mnie? Wysylalam w nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Malino!!!!!!! 28.04.04, 10:06 Przyszła:)) Wysłana o 19:11 (to jest ta z nocy?) Odpisałam dzisiaj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 28.04.04, 09:07 Trollinko czy moja doszla?:) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 28.04.04, 09:15 oki i ja za tłumem powtórze..trolinko poczta:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Ale mi miło :)) 28.04.04, 09:22 ze tyle postów dostałam :)))) teraz musze do stolicy zmykac, w najkrótszej mini a jakze:)) co mi tam, niech faceci wreszciie oslepna ;))) jeszcze raz dziekuje za mnostwo miłych słów :)) dla wszystkich i kazdego z osobna po ogromnym buziaku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Ale mi miło :)) 28.04.04, 09:28 no z ta mini to b. dobry pomysł bo teraz w stolicy zapewne co rusz to przeszukania w w nimi przynajmniej od razu widać ze żadnej giwery nie taszczysz pod spódnicą:))))))) o cud widoku dla facetów nie wspomne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 no doobra, pochwalę sie... ;))) 28.04.04, 17:20 najpierw gwiazdali za mna panowie z sasiedzkiej budowy, pózniej jacys zołnierze odchodzacy do cywila krzyczeli, ze mam zgrabne nogi (a ja w popłochu uciekałam) no i na sam koniec- szef powiedział, ze ładnie dzis wygladam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodniczka Troll- przestań z tą dziecinadą! IP: *.chello.pl 28.04.04, 19:32 Ej, czy ty nie widzisz swojej śmiesznosci? Żyjesz w chorym świecie fantazji, obudź się. Po co zastanawiasz się nad jakimś facetem, który ma cię gdzieś. Po co tracisz czas? Przemyśl to, jesteś cholernie naiwna i zdziecinniała.A facet spod budki z piwem też na ciebie gwizdnął? Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! 28.04.04, 20:12 ech, kolejna zazdrosnica, jak messja :) Gość portalu: wodniczka napisał(a): > Ej, czy ty nie widzisz swojej śmiesznosci? Żyjesz w chorym świecie fantazji, > obudź się. Po co zastanawiasz się nad jakimś facetem, który ma cię gdzieś. Po > co tracisz czas? Przemyśl to, jesteś cholernie naiwna i zdziecinniała.A facet > spod budki z piwem też na ciebie gwizdnął? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! 28.04.04, 20:16 Wodniczko...przepraszam, czy Ciebie dzisiaj pszczoła ugryzła ?? Czepiasz się zupełnie bez powodu już któryś raz z kolei ? Ile Ty masz lat kobieto? Sądząc, po Twoim prenensjonalnym tonie wydaje mi się , że ok. 40... Jeśli zgadłam, to zapewne swoje "młodzieńcze, podlotkowe" lata masz już za sobą. A skoro masz je za sobą, to przypuszczać należy, że niejeden błąd w tym czasie popełniłaś. Daj żyć Trollince ! Pozwól jej czerpać własne doświadczenia z jej własnego życia. Nie jesteś jej wyrocznią ! A poza tym... Czemu ukrywasz się pod innym nickiem? Czyżby nie stać Cię było napisać tego , co teraz pod nickiem stałym? Wstydzisz się tego? Zatem, skoro nie masz odwagi, to proszę zachowaj te "mądrości" dla potomnych...Nie męcz nimi Trollinki, Ona jest mądrzejsza niż Ci się wydaje ! Sama doskonale poradzi sobie z swoim problemem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodniczka Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! IP: *.chello.pl 28.04.04, 20:30 Pszczoła mnie nie ugryzła, bo nie ma zębów. A piszę to co mam ochotę pisać. Do czterdziestki sporo mi brakuje. Żyję w świecie realnym, a nie w jakimś wymyślonym. W tym czasie, kiedy ta cała trollinka wypisuje te dziecinady, mogłaby popracować nad sobą. Jak można dawać się tak poniewierać jakiemuś facetowi i szukać miłości na siłę? świetnie, że tak się nią zachwycają, ale jaka normalna dziewczyna pisze o tym na forum? Brakuje jej tych zachwytów i wymyśla je w swojej wyobraźni i tu wypisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! 28.04.04, 20:43 Nie należy do dobrego tonu ocenianie ludzi na podstawie kilku napisanych tu wyrazów! Gdybyś zadała sobie odrobinę trudu i głębiej "liznęła" temat być może ocena Twoja nie była by taka powierzchowna ! Troll pisuje na tym forum od jakiegoś czasu. Nie zauważyłam u niej żadnych oznak zdziennienia. A przynajmniej nie na tyle aby mogła ich się wstydzić mając swój wiek. Przeciwnie sądzę nawet, że wiek Trolliny ma swoje prawa a jednym z nich niewątpliwie są rozterki sercowe. Skoro uważasz, że możesz tu pisać >na co masz ochotę< to bądź na tyle sprawiedliwa, aby pozwolić na to Trollinie. Odpowiedz Link Zgłoś
clickkey Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! 28.04.04, 21:01 wodniczka to kolejna zawistna baba ! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! 28.04.04, 21:03 Czyżby ?? A ja mam jakieś dziwne przeczucie, że to bab - mężczyzna, tylko taki trochę pozbawiony cywilnej odwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodniczka Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! IP: *.chello.pl 28.04.04, 21:42 Ciekawe określenie bab-mężczyzna. Więcej polotu! Uważaj na pszczoły z zębami! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! 28.04.04, 22:04 Zapewniam Cię, że polotu mi nie brakuje... Jeśli pszczoła Cię jeszcze nie dopadła, to zapewne wkrótce to zrobi... Zatem... Uważaj na, żądło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodniczka Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! IP: *.chello.pl 28.04.04, 22:25 Uważaj, bo pszczoła z zębami może być groźna dla twojego polotu! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! 29.04.04, 07:37 No, no, no ale z Ciebie świrus(ka), ale się ubawiłam... Założę się, że Tadzio Drozda ( dyżurny satyryk kraju) dał Ci wczoraj wolne pole do popisu. Egzaminu niestety nie zdałaś ( eś). Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Troll- przestań z tą dziecinadą! 29.04.04, 10:48 nie znasz jej wiec nie oceniaj pochopnie jej zachowania. ja ostatnio bylam z Trolcia na kawie i bylo przemilo :))))) Kazdy z nas pragnie akceptacji swojego psyche i swojego fizis. A co w tym zlego ze sie o tym napisze? Po co od razu wytaczac armaty o problemach psychologicznych? Zaloguj sie i wygas sobie Trolinke jak ci przeszkadza :P Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina WODNICZKO!! 29.04.04, 07:30 Skoro denerwują Cie wpisy Trollinki to po co je czytasz???? Piszesz to co sam(a) chcesz więc pozwól, aby Trollince tez tak było wolno. Musi do Ciebie dotrzeć: Trollinka będzie pisywała tak jak zechce i pozostanie z nami tak długo jak będzie tego chciała. Nie czytaj więc wpisów, które Cię złoszczą, a jeśli czytasz to nie napiętnuj publicznie sposobu wypowiedzi innych. Warto zająć się jedynie próbą podzielenia się swoimi spostrzeżeniami na poruszane tematy a nie oceną piszącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 07:50 wiek wodniczki nie ma tu żadnego znaczenia,chyba przemawia przez nią zły humor, ja mam trochę więcej lat, ale uważam że każdy wiek ma swoje prawa i to jest dobre, mija czas na zabawe w piaskownicy ,chodzenie w króciutkiej spódnicy i z brzuchem na wierzchu w wykonaniu "wiekowej" pani jest śmieszne i niesmaczne, ale w wykonaniu Trolinki-urocze, więc o co kruszyc kopie? jeśli wodniczka ma ochotę pomarudzić, niech marudzi-to forum jest ogólnodostępne, a Trolinka niech się nie przejmuje i do super wyglądu niech doda super uśmiech :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: WODNICZKO!! 29.04.04, 08:01 Witam, Pani dyrektor:))) Cieszę sie widząc i czytając Pani słowa:)) Ktos snuł przypuszczenia co do wieku Wodniczki, ale to jest nieważne ile on(a) ma lat. Niech tylko pozwoli Trollince byc Trollinką i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 08:15 cześc Malinko:))))) ja mam ok 100 lat, ale im ma się więcej tym bardziej człowiek dziecinnieje, więc zmierzam w dobrym kierunku....do piaskownicy :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: WODNICZKO!! 29.04.04, 08:23 Bardzo chętnie, Pani dyrektor:))) Uwielbiam robic babki z piasku, nosić wodę w wiaderku i robic błotko:) Pozbieram tylko moje foremki, łopatki, grabki i wyruszam do wielkiej piaskownicy, którą mi Pani dyrektor proponuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 08:32 jeśli panowie już przestaną bawić się w listonoszy,zapraszamy do budowania zamków z piasku (noszenie wody im zostawimy) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: WODNICZKO!! 29.04.04, 08:51 Eh, Pani dyrektor, przygniótł mnie nawał prac:( Jestem zakopana w stosie spraw, tylko mi buty wystają na zewnątrz:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 08:57 Malinko,a mnie zza papierów wystaje tylko czubek głowy,chyba ubiorę beret z antenką,żeby łapać "fale" i zaznaczyć gdzie jestem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: WODNICZKO!! 29.04.04, 09:07 Dobrze, Pani dyrektor:)) Jeśli Pani będzie zaznaczona antenką, to znajdę Panią z łatwością:))) Niech no tylko wykopię się spod mojej sterty:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 09:46 nie derektor nie pitoli tylko policzy dzieci w piaskownicy czy które nie pojechało antglobalizować się i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 09:54 te, woźny, nie bądź taki zazdrosny o beret z antenką, dzieci zagrzebały się w piachu dlatego ich nie widać, kopią tunel- czyn pierwszomajowy, pomożesz? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 09:58 niech se derektorka sama kopie to antenka się nada w piasku będzie widać, ja tu sprzątam i pilnuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wożny Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:06 te, wożny, przestań się opierać na miotle, wypluj wreszcie tego peta i .....do roboty mój ty królu złoty.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:13 ale numer!!! chyba musze się przekwalifikować, podpisałam sie nickiem wożnego !! woźny, czuj sie zagrożony !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan derektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:15 a no nic straconego, jedna w dół to jeden w góre ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:24 gratuluje awansu,ale peta już wypluj, a teraz ja się oprę na miotle i będę mędrkować: "te derektor nie pitol" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan derektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:27 pomału, pomału, najpierw kursy, egzamin, na woźnego idziesz nie jakiegoś derektora, fach trza mieć !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:38 przez tyle lat oglądałam ja Ty to robiłeś to tak jakbym ukończyła kurs zaocznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wożny Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:41 to możesz być tylko optyczną woźną, praktyka jest jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:43 już zrezygnowałeś ze stanowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: WODNICZKO!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:45 muszę fach oodać w godne ręce, praktykuj derektorka , może będą z Ciebie ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina PANI DYREKTOR!! 29.04.04, 11:00 Czytam po niedługiej chwili i oczom nie wierzę:))) Skąd Pani wzięła tego woźnego i pana dyrektora??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wożny Re: PANI DYREKTOR!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 11:04 ja w tym przedszkolu co pani derektor zawiaduje porzadek i takie inne robie, chce pomagać kobicinie bo to sama rade już nie daje, ino po ty forumie gania Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: PANI DYREKTOR!! 29.04.04, 11:14 Kochana dyrekcjo!!! Pologujcie się to może wyjdzie z was jedno wspólne ciało pedagogiczne, bo ginę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: PANI DYREKTOR!! 29.04.04, 11:29 jak facet "zaloguje sie" w kobiecie to dopiero po 9-ciu miesiacach pojawi sie dziecie:))) no zdarzaja sie tez wczesniaki ale z nimi jest kłopot taki , ze leżec musza najpierw w inkubatorze i niepokuj w rodzicach wzbudza swym stanem takie nieboże..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: PANI DYREKTOR!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 11:37 a jak by tak 9 kobiet zalogował to moze one razem w misiąc by dały radę, co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: PANI DYREKTOR!! 29.04.04, 11:48 m_alina napisała: > Samowolny jesteś cudowny:))) przebóg a ja taki nieuczesany:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: PANI DYREKTOR!! 29.04.04, 11:57 eeee co tam,że grzywa potargana:)) Najwazniejsze, że całokształt super:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: PANI DYREKTOR!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 11:59 a szkoda ,że wcześnij go nie znałaś Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: PANI DYREKTOR!! 29.04.04, 12:14 lepiej późno niż wcale. Żnam go teraz i ten poziom znajomości mi wystarcza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wożny Re: PANI DYREKTOR!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 12:29 to jest maximum czy minimum poznania ?? Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: PANI DYREKTOR!! 29.04.04, 12:43 hmmm... a czy to jakaś ankieta socjologiczna?:)) Poznaję Samowolnego z każdym postem corazbardziej maksymalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźny Re: PANI DYREKTOR!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 12:48 a ja co raz bardziej na robocie pani derektor sie poznaje, oj meczy się ona, strasznie, pomocy jej potrza, pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: PANI DYREKTOR!! 29.04.04, 12:44 Gość portalu: wożny napisał(a): > to jest maximum czy minimum poznania ?? nie ma maksymalnego poznania..zawsze jest coś do dodania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wożny Re: PANI DYREKTOR!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 12:55 nie ma mówisz , jak niema to kobieta co nie mówi , a do dodania czasem pozostaje tylko żegnaj i jest juz maksimum . Odpowiedz Link Zgłoś
pollka Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 07:58 czy to az takie przestepstwo ze trollinka ma powodzenie na Forum i w realu? Odpowiedz Link Zgłoś
grawura Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 08:38 ja sadze ze wodniczka to facet, ktorego zaloty trollinka odrzucila Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 09:18 ech widze że trolinka naponuff stała sie gwoździem programu:))) chyba sie kiedys skusze i wybiore sie w podróż aby obaczyc trolinke w tej jej czerwonej kiecce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:01 hehehe zapraszam samowolny serdecznie :))) tylko teraz wszystkie parki w stolicy pozamykane wiec ze spacerem byłoby trudno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejjewski Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:05 samowolny juz chyba bardziej gozdziem, gozdzikiem niz gwozdziem. Ja tez sie zapraszam do parku Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:08 hehehe zaraz nam sie tu Szanowna Pani Wodniczka właczy i powie, ze kokietuje forumowych facetów zapraszajac ich do parku no i znowu sie narzucam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:18 andrzejjewski napisała: > samowolny juz chyba bardziej gozdziem, gozdzikiem niz gwozdziem. > Ja tez sie zapraszam do parku zobacz trolinko juz kolejka sie robi tylko żeby zgromadzenie nie było bo wtedy interwencja policji pewna, a więc panowie ..czwórkami czwórkami:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:25 no widze Samowolny, widze i oczom nie wierze :))) chyba zorganizuje niedługo jakis casting na towarzysza spacerów ;)) Jak chcesz byc pierwszym radze odrazu wysłac list motywacyjny ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:33 jak go znam to napisze wierszem, chyba będą śliczne rymy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:43 a Ty Hetacusie jak bys napisał? ;)))0 Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:50 ha, ha ja jestem prosty człowiek i zawsze (również na FR) posługuje się jednym zwrotem: "serce mi pika jak klapa u smietnika" (to cytat z przygód Tytusa, Romka i A'Tomka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 11:02 rozumie, ze list motywacyjny bedzie własnie tak brzmiał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 11:24 troll16 napisała: > rozumie, ze list motywacyjny bedzie własnie tak brzmiał :))) brzmienie listu motywacyjnego jest wielką niewiadomą bo zależy jaka muza zawładnie moją głową:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 11:26 no jak to jaka- trollinkowa:))) ma sie rozumiec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 11:32 troll16 napisała: > no jak to jaka- trollinkowa:))) ma sie rozumiec :)) ma sie rozumieć tylko trzeba aby "rządz moc móc wzmódz"..:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 11:35 zapewne to dla Ciebie nic trudnego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 11:52 dzieki że wierzysz we mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 11:56 wiara ponoc czyni cuda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:48 troll16 napisała: > no widze Samowolny, widze i oczom nie wierze :))) > chyba zorganizuje niedługo jakis casting na towarzysza spacerów ;)) > > Jak chcesz byc pierwszym radze odrazu wysłac list motywacyjny ;)) napisze jak ochłone..bo teraz to tylko jedną "motywacje" bym podał:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:58 zdetermonowny Samowolny? ech ;))) bede cierpliwie czekac na list ;))) mam nadzieje, ze jednak kiedys ochłoniesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:13 troll16 napisała: > hehehe zapraszam samowolny serdecznie :))) tylko teraz wszystkie parki w > stolicy pozamykane wiec ze spacerem byłoby trudno :)) ale zapewne z taką obstawą czułabys sie pewniej..bo nie wiadomo jakbym zareagował na ciebie w tej sukience:)))) przeciez ogólnie wiadomo ze facetom to tylko o jedno chodzi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:18 jaasne :)) cos o tym, po ostatnich doswiadczeniach, wiem... sukienki raczej nie załozyłabym do parku- jest troche zbyt elegancka :))) mógłbys liczyc na sztruksowa bordowa spódniczke :))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:21 troll16 napisała: > jaasne :)) > cos o tym, po ostatnich doswiadczeniach, wiem... > sukienki raczej nie załozyłabym do parku- jest troche zbyt elegancka :))) > mógłbys liczyc na sztruksowa bordowa spódniczke :))) ja preferuje spódniczki ..jak to powiadają informatycy spódniczka znacznie skraca "czas dostępu" :)))) rety ale kosmate mysli mnie sie tak z rana trzymają:))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:26 ostatnio schudłam i ta mi sie ciagle na bioderkach przekreca ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:28 Trolinko, brawo, jesteś mistrzynią w rozbudzaniu męskiej wyobraźni :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:29 jestem poprostu straszna kokietka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:44 no a do bordowej spodniczki ten czarny golfik ktory mialas ostatnio na kawie :)))) bardzo obcisly i z wygladu miekki w dotyku ;))) no chlopcy, co wy na to? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:47 podobał Ci Harriet? :))) golfik jest bardzo rozciagliwy i nawet jak zjem za duzo czekoladek to bedzie ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:48 bardzo mi sie podobal :) kurteczka z H&M tez :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 11:00 dzieki :) Twoje butki i skarpetki :)) były cudowne :) wspedziłam z Toba baardzo miłe popoludnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 10:51 harriet_makepeace napisała: > no a do bordowej spodniczki ten czarny golfik ktory mialas ostatnio na > kawie :)))) bardzo obcisly i z wygladu miekki w dotyku ;))) no chlopcy, co wy > na to? :)))))) golfik obcisły i miekki w dotyku..juz słychać głośny przelot śliny po przełyku:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani dyrektor Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:54 haha, tylko się zaśliniłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Malinko,Meg,Harriet,Hetacusie,Samowolny- pocz 29.04.04, 11:01 hehehe Samowolny jestes the best :))) nie moge powstrzymac smiechu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś