Dodaj do ulubionych

jaka szturmówka??:))

28.04.04, 14:33
juz niebawem 1-szy Maja w tym dniu wstepujemy do Uni i ja teraz nie wiem z
jaką szturmówką iśc na pochód? czy czerwoną wszak to świeto robotnicze, czy
biało-czerwoną kolory polskiej flagi czy tą granatową w gwiazdki - flaga Uni?
ech poradzi mi ktoś???:)))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • hetacus Re: jaka szturmówka??:)) 28.04.04, 14:35
      widziałem ostatnio w sprzedaży takie koszulki: wieniec żółtych gwiazdek na
      niebieskim tle,a w środku sierp i mlot. Może sa i takie flagi - najbardziej
      pasują na 1 maja;-)
    • m_alina Re: jaka szturmówka??:)) 28.04.04, 14:40
      ubierz się na niebiesko, załóż sobie na głowę wieniec z gwiazd, w jedną rączkę
      biało-czerwona, w drugą - czerwona, a z kieszeni wystający sierp z młotem:)
    • m_alina Re: jaka szturmówka??:)) 28.04.04, 14:52
      Właściwie to najlepszym rozwiązaniem będzie porzucanie dylematu z flagą i
      wybranie się na majówkę:) Oby pogoda dopisała
      • hetacus Re: jaka szturmówka??:)) 28.04.04, 14:55
        a jak będą sprawdzac obecność na pochodzie ???
        Dawniej sprawdzali...

;-)
        • m_alina Re: jaka szturmówka??:)) 28.04.04, 15:06
          To co? Chyba pójdziemy w pierwszej czwórce;)
          • samowolny Re: jaka szturmówka??:)) 28.04.04, 15:10
            ja bede otwierał pochód rycerzy tych o zakutych łbach:))))
          • hetacus Re: jaka szturmówka??:)) 28.04.04, 15:10
            o tak ! i może pomachają nam z trybuny jacyś sekretarze, oj... przepraszam,
            komisarze oczywiście ;)
            i może w TV nas pokażą ??? i będziemy sławni jak jakiś Wiśniewski ;-)))
            • samowolny Re: jaka szturmówka??:)) 28.04.04, 15:15
              zaśpiewam głośno "Na barykady ludu roboczy czerwo... " no własnie o jakim
              sztandarze mam teraz spiewać? ech mętlik głowie staremu czekiscie zrobili:))))))
              • meduza4 Re: jaka szturmówka??:)) 28.04.04, 16:21
                "Na barykady ludu roboczy, jaki chcesz sztandar do góry wznieś"

Chyba szturmówkę można zabrać w dowolnym kolorze, zależnie od upodobań :-)
      • samowolny Re: jaka szturmówka??:)) 28.04.04, 14:56
        m_alina napisała:

> Właściwie to najlepszym rozwiązaniem będzie porzucanie dylematu z flagą i
        > wybranie się na majówkę:) Oby pogoda dopisała

nie po to tylu proleteriuszy zgineło w walce klasowej abysmy teraz łeżeli
        bykiem na trawce.. chce was widzieć na pochodzie:))))) a potem na majówke
        :wata cukrowa, krupniok i piwo:)))) ech kiedys to na 1-go maja sprzatali i
        malowali wszystko w mieście..i komu to przeszkadzało?:)))
        • m_alina Re: jaka szturmówka??:)) 28.04.04, 15:05
          A to chyba ze strachu pójdę w pochodzie, bo czasem Samowolny z trybuny
          zobaczy,że mnie nie było i zamknie mnie gdzieś lochach, albo jeszcze co
          gorszego zrobi:)
          Ale sprzątać nie będę!! O,nie!
          • meduza4 Samowolny!!! 28.04.04, 16:23
            Gdzie dobrego krupnioka można kupić, bo w sklepie koło mnie mają takiego,
            że i dla psa się nie nadaje :-(
            • samowolny Re: Samowolny!!! 29.04.04, 09:36
              meduza4 napisała:

> Gdzie dobrego krupnioka można kupić, bo w sklepie koło mnie mają takiego,
              > że i dla psa się nie nadaje :-(

w małych sklepikach mięsnych a nie szukaj w tych samoobsługowych molochach
              albo w innych "delikatesach":))
              • Gość: pani dyrektor Re: Samowolny!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 09:45
                Samowolny, z kieszeni ma Ci wystawać sierp z młotem a nie krupniok :))))))
                • samowolny Re: Samowolny!!! 29.04.04, 10:01
                  Gość portalu: pani dyrektor napisał(a):

> Samowolny, z kieszeni ma Ci wystawać sierp z młotem a nie krupniok :))))))

ale z krupniokiem to będzie taka..gastronomiczna rewolucja:))))
                  • Gość: pani dyrektor Re: Samowolny!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:04
                    a jak może być rewolucja w żołądku po takim nieświeżym krupnioku :))))))
                    • samowolny Re: Samowolny!!! 29.04.04, 10:25
                      Gość portalu: pani dyrektor napisał(a):

> a jak może być rewolucja w żołądku po takim nieświeżym krupnioku :))))))

dlatego krupnioka trza wódką popijac aby sensacji w żołądku nie było:)
                      • meduza4 Tfu!!! 29.04.04, 10:30
                        Jo o swiezuchnym krupnioczku godom, a wy mi tu...
                        • Gość: pani dyrektor Re: Tfu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:35
                          a my o trolinkowym widoku :))))też świeżuchny !!
                        • samowolny Re: Tfu!!! 29.04.04, 10:41
                          meduza4 napisała:

> Jo o swiezuchnym krupnioczku godom, a wy mi tu...

no dyć dziołcha przeca jo ło tym samym rozprawiom , krupniok ino taki co fajnie
                          wonio jest dobry :))))
                          • meduza4 Re: Tfu!!! 29.04.04, 10:55

Jo nie chca krupnioka co wonio :-(((

I godoc ledwie ze trzy slowa umia, to mi sie repertuar konczy :-(((
                      • Gość: pani dyrektor Re: Samowolny!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:30
                        tylko nie przedawkuj, bo Trolinki obraz będzie Ci sie kiwał i będzie rozmazany
                        • troll16 Re: Samowolny!!! 29.04.04, 10:32
                          moje obrazy sa nierozmazywalne ;))))))))
                          • samowolny Re: Samowolny!!! 29.04.04, 10:43
                            troll16 napisała:

> moje obrazy sa nierozmazywalne ;))))))))

racja trolinka w czerwonej kiecce (i nie tylko) tak "daje po oczach" że
                            hoho:)))
                            • troll16 Re: Samowolny!!! 29.04.04, 10:45
                              pewnie :))))widok nie zapomniany :))))
                              rymujacy Samowolny tez mi sie nie rozmaze :)
                              • samowolny Re: Samowolny!!! 29.04.04, 10:57
                                troll16 napisała:

> pewnie :))))widok nie zapomniany :))))
                                > rymujacy Samowolny tez mi sie nie rozmaze :)

więc spojrzymy na siebie ostro , wyraziście a potem pocałujemy sie siarczyście:)
                                • troll16 Re: Samowolny!!! 29.04.04, 11:03
                                  a faceci to tylko o całowaniu :)))
                                  • samowolny Re: Samowolny!!! 29.04.04, 11:22
                                    troll16 napisała:

> a faceci to tylko o całowaniu :)))

oki..spojrzymy na siebie z uwagą i wdamy sie w rozmowe z rozwagą ,
                                    aby rozmowa nie zmieniła się na całowanie bo wtedy spłoszone są niektóre
                                    panie :))
                                    • troll16 Re: Samowolny!!! 29.04.04, 11:25
                                      swieta racja :)
                                      przy rozwaznej rozmowie zniknie ochotana całowanie :))
                        • Gość: pan derektor WOŹNICZKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:36
                          to zamiast się szkolić teoretycznie ty od praktyki zaczynasz i kaszankę z
                          litrakiem łaczysz ??
                          • Gość: pani dyrektor Re: WOŹNICZKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:41
                            te woźny-derektor, już cię tu przywiało, Ty masz być porządny derektor a nie
                            szpieg !:))
                            • Gość: pan derektor Re: WOŹNICZKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:43
                              jak mam być dobry derektor to musze wiedzieć gdzie derektory chodzą bym i ja
                              tak chodził i pitolił
                              • Gość: pani dyrektor Re: WOŹNICZKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:46
                                pitolenie już masz opanowane, dobrze ci to wychodzi
                                • Gość: pan derektor Re: WOŹNICZKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:49
                                  ale jeszcze nie dogoniłem mistrzynie, uuuuuuuuu
                                  • Gość: pani dyrektor Re: WOŹNICZKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:52
                                    praktykuj chłopie, praktykuj, może będą z ciebie ludzie :))))
                                    • Gość: pan derektor Re: WOŹNICZKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.04, 10:54
                                      to ludzie pitolą ?? o ludzka pani derektor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka