Dodaj do ulubionych

chce kochać i być kochaną!

09.05.04, 21:43
Niczego tak mi nie brakuje jak bliskości i ciepła... Tak bardzo chcialabym
spotkac kogos i zakochać sie do szleństwa...bez pamięci... Ehh jak długo
jeszcze mam czekać? Gdzie jesteś moja druga połówko?
Obserwuj wątek
    • Gość: przypadek Re: chce kochać i być kochaną! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 22:06
      przygotuj sie na dlugie czekanie...:|
    • Gość: A. Re: chce kochać i być kochaną! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 22:24
      Ja kocham i to bardzo ale nie jestem kochana. ;(
      • Gość: przypadek Re: chce kochać i być kochaną! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 22:40
        nie ty jedyna niestety
    • mama172 Re: chce kochać i być kochaną! 09.05.04, 22:31
      zapytaj wrozki na forum "szukam meza " ( tylko do 23.00) :)
    • panna_es Re: chce kochać i być kochaną! 09.05.04, 22:48
      mam ten sam problem
      czekam
      szukam
      szukam
      czekam
      i co z tego?
      gdzie jest druga polowko mi przeznaczona?

;-)
    • Gość: zdzicho Re: chce kochać i być kochaną! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 23:53
      Cicho baby - nie jęczeć !
      • ramzes-ka Re: chce kochać i być kochaną! 10.05.04, 00:43
        sam milcz, ty też jesteś jednym z tych drani
        • quickly Deklaracja WOLNOSCI i NIEPODLEGLOSCI. 10.05.04, 06:59
          Tak, tak…
          Znamy to. Piszesz, ze chce go bardzo pokochac. I ja to rozumie. Tylko na jak
          dlugo? Ile wytrzymasz w tym swoim kochaniu zanim zacznie sie wiercenie w
          brzuchu, wycinanie szklem facetowi po kawalku jego zszarganego, zmeczonego
          mozgu i maczaniem tych jego krwawiacych strzepkow w swojej zolci?

Tak, tak…
          Wytrzymasz miesiac, dwa, kto wie moze nawet trzy… No i zacznie sie… I bedzie:
          A czemu to!? A czemu tamto!? Zrob to! Zrob tamto. A to mi sie nie podoba,
          tamto jest zle. Skwaszona, tepa mina. I te wieczne pretensje o to, czego ten
          biedny gosciu nie zrobil. Az mnie ciarki przechodza.

I zeby nie bylo niejasnosci: kobiety daly mi niezle w zyciu popalic…
          Teraz wiem, ze w zyciu mezczyzny WOLNOSC i SWIETY SPOKOJ sa rzecza
          najcenniejszymi.

Amen.
          • boska23 Re: Deklaracja WOLNOSCI i NIEPODLEGLOSCI. 10.05.04, 11:48
            Nie wątpie, ze znasz ten wątek który poruszyłam ale cóz chyba takie czasy
            nastały, że ludzie nie mogą sie odnaleźć, dopasaować a co najwazniejsze
            najzwyczajniej w świecie pokochać. Większość zwiazkow jakie znam ze swojego
            otoczenia to pary, które są ze soba z przyzwyczjenia (brutalna prawda) i nie
            mają odwagi tego zakończyć bo boją sie,że juz nikt ich nie zechce... Zresztą
            nieistotne. Brnę tylko do tego, ze nie szukam miłości na miesiąc czy dwa czy
            pięć (bo trudno to nazwać milością) Uwierz, że gdybym chciała to mogłabym
            skakać ze związku w związek (tu miesiac, tam dwa :) ) ale nie, nie tego szukam.
            Być moze mam zbyt wilekie, wyimaginowane wyobrażenie o prawdziwej milości ale
            poczekam... może uda mi sie jeszcze zakochać mimo iz nie jestem pierwszej
            młodości :) a wiadomo, ze im człowiek starszy tym trudniej to przychodzi. I mam
            nadzieję, że ustrzege sie skwaszonej miny i narzekania a przynajmniej będzie
            tego minimum :) niech milość mnie tak oslepi, ze nie bedę widziała wad tej
            drugiej polówki a jeszcze lepiej gdy zaakceptujemy się tak ze swoimi zaletami
            jak i wadami :) Pozdrawiam serdecznie i mimo wszystko życze Ci powodzenia i
            wielkiej odwzajemnionej miłości - czyli tego co w zyciu najważniejsze i
            najcenniejsze :)
            • larix31 Re: Deklaracja WOLNOSCI i NIEPODLEGLOSCI. 10.05.04, 12:02
              Wiem, że "boska" to tylko nick, ale czy Ty nie szukasz boskości w tej drugiej
              osobie...?
              • boska23 Re: Deklaracja WOLNOSCI i NIEPODLEGLOSCI. 10.05.04, 12:45
                zapewne coś w tym jest... może za wysoko mierzę? hmm
          • tresca quickly nie ma dymu bez ognia 10.05.04, 14:00
            nie pomyslales, ze w jakis sposob przyczyniles sie do odejscia kobiety od
            Ciebie? Jezeli piszesz "kobietY daly mi popalic", to chyba raczej szukaj winy
            w sobie...
          • cal-ineczka bo źle wybierasz......... 11.05.04, 17:48
            no to wiecej nie zadawaj sie ze studentkami zarządzania;))
          • Gość: cal-ineczka Re: Deklaracja WOLNOSCI i NIEPODLEGLOSCI. IP: *.media4.pl 12.05.04, 21:40
            www.adonai.svs.pl/humor/g23.htm ?????????
        • Gość: rewers_20@hotmail. Re: chce kochać i być kochaną! IP: 80.51.231.* 14.05.04, 21:30
          Sądze ze niemasz się czym przejmowac bo chłopacy mają taki sam problem i wim po
          sobie.Lecz ja nigdy nieszukalem na upartego.i...pewnego dnia zaczepiłem na
          dskotece dziewczynę z którą jestem juz 3 lata i nienażekam że jest mi żle. Bądz
          cierpliwa trzymam w kciuki.rewers.
    • samowolny Re: chce kochać i być kochaną! 10.05.04, 11:56
      kochaj i daj sie kochać czego tobie z serca zycze bo widze że ten element zycia
      (lub jego brak) ciąży ci bardzo na duszy....właśnie czy lepiej kochac czy byc
      kochaną?:)))
      • boska23 Re: chce kochać i być kochaną! 10.05.04, 12:56
        Lepiej chyba kochać... a moze mówię tak bo chyba jeszcze nigdy tak naprawde
        tego nie doswiadczyłam. Ciekawe czy istnieje odwzajemniona miłość? Czasem myśle
        sobie, ze to wszystko dzieje sie tak bo przyciągają mnie mężczyźni, którzy nie
        wykazuja wiekszego zainteresowania moja osobą (jesli rozmuiecie co mam na
        mysli) bądź sa zainteresowani ale nie daja mi tego po sobie poznać - to mnie
        chyba kręci. Chłopak, który za szybko, za duzo i za bardzo okazuje mi
        zainteresowanie jakoś przestaje mi sie podobać... Dziwne nie?? Moze to
        początkowe objawy masochizmu?? :)
        • samowolny Re: chce kochać i być kochaną! 10.05.04, 13:33
          moze ty lubisz polowac i tu nastepuje "konflikt interesów" bo od wieków owa
          czynnośc nam facetom zaprzynalezy:)))))) tedy powinnas w takim wypadku bardziej
          ufać owej tak szeroko reklamowanej...kobiecej intuicji:))))
          • boska23 Re: chce kochać i być kochaną! 10.05.04, 13:42
            nie no cos Ty! Ja polować?? - nigdy - inicjatywa należy do mężczyzn :) A moja
            intuicja ostatnio zawodzi więc wole na niej nie polegać :)
            • larix31 Re: chce kochać i być kochaną! 10.05.04, 14:28
              Ale coś w tym jest; im bardziej trudny obiekt do zdobycia tym większe nasze
              zangażowanie w jego zdobycie. Tylko co potem? Zazwyczaj szukamy nastepnego
              obiektu do zdobycia...Oby tylko to nie stało sie Twoim nawykiem. Znam osoby,
              które takie zachowania traktują jak sposób na zycie, a to już się staje
              niebezpieczne...Pozdrawiam.
    • jmx Re: chce kochać i być kochaną! 10.05.04, 16:56

Ktoś kiedyś napisał coś takiego na forum:

"Kiedy miłość puka do Twojego serca, nie pyta grzecznie, czy może wejść.
      Jest jak przyjaciel rodziny, który ma własne klucze i ciepłe kapcie w
      przedpokoju. Zamyka drzwi, siada w fotelu i czeka cierpliwie na domowników,
      żeby, gdy już przyjdą, oznajmić radosnym głosem: "Jestem!" ...."

Więc nie szukaj. Skupiając uwagę na szukaniu możesz przegapić coś cennego...
    • Gość: Pablo Re: chce kochać i być kochaną! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.04, 23:52
      co ja mam powiedziec ? tez nie ma swojej drugiej polówki ale mam swiadomość ze
      gdzies chodzi po tej kuli ktora sie kreci w kółko na okrogło , tylko czy jest w
      tym jakis sens, pewnie jest , tylko pytanie jak znaleźć ta druga polowe?tylko w
      snaxch i nic po za tym?
      • Gość: buhahah Re: chce kochać i być kochaną! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.05.04, 00:55
        Lolo niegadaj glupot!!
    • gnoom Re: chce kochać i być kochaną! 12.05.04, 21:56
      kup sobie psa, to oszczędzisz jakieś 20-30 lat katorgii jakiemuś facetowi -
      teraz jęczysz, a co potem ???
    • Gość: gość Re: chce kochać i być kochaną! IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 14.05.04, 15:26
      niezłą kobietą jesteś ale musisz cos w tej materii uczynić pozdrawiam leszek
    • olek1055 Re: chce kochać i być kochaną! 14.05.04, 19:49
      Chyba każdy z nas tego chciałby ale niestety nie spełni sie nam to.Przyjmijmy
      taki scenariusz ,ożenisz sie bedziesz miala 2, 3 dzieci.Przyjmijmy że na
      początku bedzie wspaniale.Póżniej moja droga, chemia przestanie dziłać.A jeśli
      wasze życie nie potoczy sie jak byś chciała?mąż zacznie wracać do domu napity,i
      jedyną żeczą jaka was bedzie łączyć bedzie wzajemna nienawiść to co wtedy?Życie
      to wilka jedna chujnia!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: CaMeL Re: chce kochać i być kochaną! IP: *.smsnet.pl / 62.233.243.* 14.05.04, 22:38
        Jak to ktos powiedzial życie nie jest ani dobre ani złe. Jest po prostu słodko
        kwaśne. Kazdy powiedzial juz cos mądrego o miłości. Ja powiem tylko ze to
        świetne uczucie... Ale nie zawsze warte puźniejszego cierpienia.
        Co ma byc to bendzie. Cya
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka