Dodaj do ulubionych

Internetowe biuro matrymonialne!!!

• Gość: jasiu Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.toya.net.pl 23.03.02, 15:52
      Jasiu z Lodzi tez sam chodzi....?
    • aannia Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 23.03.02, 18:46
      Widzę, że jestem dość młoda, ale co mi tam dopiszę się.
      Nazywam się Anka, mam 21 lat, studiuję i jestem z Olsztyna. Ciemne włosy,
      zielone oczy, 169cm wzrostu. Jeśli ktoś ma ochotę, to może do mnie napisać, ale
      błagam nie w celu matrymonialnym!!!:)))))
      • Gość: Kulka Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 11:28
        aannia napisał(a):

> Widzę, że jestem dość młoda, ale co mi tam dopiszę się.
        > Nazywam się Anka, mam 21 lat, studiuję i jestem z Olsztyna. Ciemne włosy,
        > zielone oczy, 169cm wzrostu. Jeśli ktoś ma ochotę, to może do mnie napisać, ale
        >
        > błagam nie w celu matrymonialnym!!!:)))))

aaniu, a przeczytałas tytuł watku?:)

• Gość: Tar Re: aania IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.03.02, 14:40
          Nie przejmuj sie co pisze Kulka to ochrona przed konkurencja a to ze dzis tak
          sie zastrzegasz nie znaczy ze ktoregos dnia nie powiesz "TAK".Baw sie dobrze
          • Gość: Kulka Re: aania do Tar IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:18
            Gość portalu: Tar napisał(a):

> Nie przejmuj sie co pisze Kulka to ochrona przed konkurencja a to ze dzis tak
            > sie zastrzegasz nie znaczy ze ktoregos dnia nie powiesz "TAK".Baw sie dobrze

Poczułam sie zaszczycona:)))
        • aannia Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 24.03.02, 18:44
          Gość portalu: Kulka napisał(a):

> aannia napisał(a):
          >
          > > Widzę, że jestem dość młoda, ale co mi tam dopiszę się.
          > > Nazywam się Anka, mam 21 lat, studiuję i jestem z Olsztyna. Ciemne włosy,
          >
          > > zielone oczy, 169cm wzrostu. Jeśli ktoś ma ochotę, to może do mnie napisać
          > , ale
          > >
          > > błagam nie w celu matrymonialnym!!!:)))))
          >
          >
          >
          > aaniu, a przeczytałas tytuł watku?:)
          >

przeczytałam, ale nie ma tu wątku "cele towarzyskie"
          • Gość: Kulka Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 12:16
            ależ ja nie chciałam cie urazic, po prostu mnie rozbawiłaś:) Wątek możesz
            założyć,no i jest całe forum Towarzyskie (co prawda,od kilku mc zeszło na psy:()
            Pzdr
    • msa5 Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 24.03.02, 23:01
      Witam serdecznie.
      A co mi tam, też się wpisuję. Monika - 25 lat, przeflancowana z Łodzi do
      Warszawy. Podobno fajna, tylko jak dotąd trafia na facetów z dziwnymi
      problemami w zbyt dużej do udźwignięcia ilości. A Matką-Polką być raczej nie
      chce.
      Pozdrawiam
      M.
    • zossa Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 25.03.02, 15:54
      przylaczam sie do idei:

zoska, lat 28, kocia natura: nieufna, skryta i uwazne choc tez troche kocie-
      dalekie spojrzenie na swiat i ludzi... w ciaglym poszukiwaniu...
      pozdrawiam.
      • Gość: ks Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.pg.com 26.03.02, 10:22
        29 lat auto sluzbowe,niezla praca,wlasny dom,domator i niepoprawny romantyk.
        • Gość: donna Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 106.24.0.* 26.03.02, 11:33
          Przeczytalam wszystkie wiadomosci i z zalem zauwazam, ze z mojej polki niestety
          nie biora. Ale co mi tam!!! Mam 36 lat mieszkam w Krakowie, czy znajdzie sie
          ktos, kto chcialby?......
          • Gość: maku Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 192.168.3.* 26.03.02, 12:26
          • Gość: mako Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 192.168.3.* 26.03.02, 12:27
            no pieknie a na jaki ades Krakowianeczko
            • Gość: donna Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 106.24.0.* 26.03.02, 16:32
              Oto moj adres: donna@poczta.gazeta.pl.
              Z niecierpliwoscia czekam na wiadomosc.
          • apf Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 29.03.02, 16:49
            Spokojnie Donna, jestem nawet starszy (37 lat) i mieszkałem w Krakowie trochę.
            Niestety teraz mieszkam w Warszawie, przeraża mnie wizja ciągłego odjeżdzania.

Z kontekstu i z tematu tego wątku zdecydowanie potwierdzam, że chciałbym również
            tego czego ty pragniesz...

Gość portalu: donna napisał(a):

> Przeczytalam wszystkie wiadomosci i z zalem zauwazam, ze z mojej polki niestety
            >
            > nie biora. Ale co mi tam!!! Mam 36 lat mieszkam w Krakowie, czy znajdzie sie
            > ktos, kto chcialby?......

• Gość: zossa Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 158.66.100.* 26.03.02, 13:44

> 29 lat auto sluzbowe,niezla praca,wlasny dom,domator i niepoprawny romantyk.

szkoda, ze 'niepoprawnego romantyka' wymieniles na samym szarym koncu... czyli
          moze jestes tylko poprawnie romantyczny?

• Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 17:02
          Gość portalu: ks napisał(a):

> 29 lat auto sluzbowe,niezla praca,wlasny dom,domator i niepoprawny romantyk.

a skad jestes?
          • Gość: belbo Messjo IP: 195.116.222.* 26.03.02, 17:28
            w sam raz dla Ciebie:)
            Bierz nie pytaj skąd jest...czy to ważne?
            • Gość: messja Re: Messjo IP: *.proxy.aol.com 26.03.02, 19:54
              Gość portalu: belbo napisał(a):

> w sam raz dla Ciebie:)
              > Bierz nie pytaj skąd jest...czy to ważne?

ktos nie dawno mi powiedzial: "nie wszystko co pisze dotyczy ciebie...."
              moze wiesz kto?:))))
    • awara Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 26.03.02, 13:40
      ..to i ja dorzucę swoją osobę :-)
      31 lat za niedługo :-)"ładna , zgrabna i powabna" ;) ze sporą ilością
      niezagospodarowanego ,wolnego miejsca w mięśniu sercowym..;z Trojmiasta;
      z historią , ale i (mam nadzieję) jeszcze przyszłością :-)

pozdrawiam i składam wyrazy uznania dla pomysłodawcy wątku :-)
    • achlin Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 26.03.02, 14:44
      Ech dziewczyno dziewczyno, dzięki za taki fajny wątek, szkoda że tak późno.
      O kilka lat za późno!! Kobiety cudowne piszą 24, 28, 31 - a mnie się już
      gwarancja kończy!!! I zostanę tak samotny jak palec w tej Warszawie. A w tłumie
      się nie wyróżniam. I trudno mnie dostrzec.
      Muszę chyba mieć jakąś wadę charakteru (dobrze ukrytą?) bo przyciągam wyłącznie
      nieszczęśliwe mężatki. Kobietom w stanie wolnym nie odpowiadam?
      Dzieci, nałogów i alimentów nie posiadam. A chętnie ten stan rzeczy bym zmienił.
      Dubeltowo lewonożny domator lubiący dalekie wakacyjne wypady.
    • edyta31 Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 26.03.02, 19:35
      Postanowiłam się dołšczyć. Mam 31 lat, ciekawš i absorbujšcš pracę, jednak czasami już smutno mi wracać do pustego mieszkania. Jestem niewysoka, szczupła, mam zielone oczy - na poczštek powinno wystarczyć. Chciałabym poznać inteligentnego faceta z ugruntowanym, ale niewygórowanym poczuciem warto�ci, który - po przemy�leniu sprawy - stwierdził, że oprócz udanego życia zawodowego do szcze�cia potrzebuje rodziny. Fajnie by było, gdyby był szczupły, powyżej 175. Jeszcze nigdy nie spotykałam się z nikim z sieci. edyta31@poczta.gazeta.pl
      • Gość: edyta31 Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 21:05
        edyta31 napisał(a):

> Postanowiłam się dołšczyć. Mam 31 lat, ciekawš i absorbujšcš pracę, jednak czas
        > ami już smutno mi wracać do pustego mieszkania. Jestem niewysoka, szczupła, mam
        > zielone oczy - na poczštek powinno wystarczyć. Chciałabym poznać inteligentneg
        > o faceta z ugruntowanym, ale niewygórowanym poczuciem wartości, który - po prze
        > myśleniu sprawy - stwierdził, że oprócz udanego życia zawodowego do szcześcia p
        > otrzebuje rodziny. Fajnie by było, gdyby był szczupły, powyżej 175. Jeszcze nig
        > dy nie spotykałam się z nikim z sieci. edyta31@poczta.gazeta.pl

Zapomniałam dodać - w okolic W-wy
        • camouflage Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 26.03.02, 23:45
          Tu się Wlkp odzywa . A wątek rośnie i rośnie. . . .
          • Gość: edyta31 Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 20:53
            Dziękuję osobom, które zechciały do mnie napisać, ale nie wychodzi mi wysyłanie maili z nowej
            skrzynki. Cos wymyslę, ale nie dzisiaj.
            • achlin Czy pusty mail to jak czarna polewka??? 03.04.02, 14:08
          • Gość: riada Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 62.29.137.* 28.03.02, 11:55
            dostałeś mój list?
            • ferdynand0 Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 4 riada 28.03.02, 12:05
              nie
              • riada Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 4 riada 28.03.02, 13:38
                jak to możliwe?
                • ferdynand0 Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 4 riada 29.03.02, 13:03
                  a na jaki adres pisalas?
          • Gość: edyta31 Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.waw.cdp.pl 28.03.02, 16:48
            Wielkopolska - to brzmi dumnie, ale tak daleeeeeko! Niemniej jednak Twoje wypowiedzi brzmią
            niezwykle sympatycznie. Jjak tylko rozszyfruję sposób wysyłania maili ze skrzynki gazety, to co
            napiszę, a jesli Ty to już potrafisz, to możesz napisac pierwszy :-)). POzdrowienia
        • lastka Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 27.03.02, 11:26
          A ja mam 27 latek i też się dołączę bardzo chetnie nie w celach matrymonialnych
          ale chętnie poznam kogoś z kim można pogadać i kto też ma ochotę ze mna
          pogadać.
          Wysoka 173 cm. blondynka z Białegostoku.
      • Gość: XYZ Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.client.attbi.com 27.03.02, 06:43
        Piszesz,ze jestes niewysoka a szukasz faceta powyzej 175 cm.
        To kogo maja szukac faceci ponizej 175 cm wzrostu ?
        Karzelkow chyba
        • donna MAKO!!! 27.03.02, 09:14
          Czekam: donna@poczta.gazeta.pl
          :)))))
    • sylwia-77 Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 27.03.02, 09:23
      To i ja sie przyłączę! - choć nie do końca w celu matrymonialnym - bardziej
      towarzyskim:)Jestem osobą wesołą o całkiem przyjemnej aparycji:)Mieszkam w
      Krakowie i liczę 25 wiosen. Jeżeli ktoś ma ochotę pogawedzić o tym i
      owym...czekam na e-maile.Pozdrawiam cieplutko!
    • Gość: 0la Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 10:32
      chyba tutaj pasuje... kilka miesiecy temu przeprowadzilam sie do Wawy no i
      teraz samotnie sie po niej wlocze jak juz wychodze z pracy. mam 26 lat,
      przecietna urode, rybke w akwarium, bo pies by zeswirowal w pustym
      wynajmowanym mieszkaniu, niewszystko poukladane w glowie, kupe pomyslow jeszcze
      do zrealizowania... ale wiedzie co, znudzilo mi sie juz wszystko to miec tylko
      dla siebie...
      • Gość: Ja. Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 195.116.222.* 27.03.02, 10:39
        A do kina byś sie przeszła?
        • Gość: 0la Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 10:47
          ja? czemu nie. a co wybierasz zazwyczaj z "co jest grane"?
          • Gość: ja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 195.116.222.* 27.03.02, 10:50
            Nie. Chce iść do kina i wiem na co.. jak się nie zgodzisz na ten film to...
            będzie inny. wieki w kinie nie byłem.
            • Gość: 0la Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 10:56
              Gość portalu: ja napisał(a):

> Nie. Chce iść do kina i wiem na co.. jak się nie zgodzisz na ten film to...
              > będzie inny. wieki w kinie nie byłem.

byle nie drugi raz ten sam film - nie lubie wracac...
              ola@poczta.gazeta.pl
        • Gość: ;) Do: Ja IP: 217.96.109.* 27.03.02, 10:50
          Sprecyzuj kogo zaprosiłeś - tu jest tyle chętnych?Pozdrawki:)
          • Gość: Ja Re: Do: Ja IP: 195.116.222.* 27.03.02, 10:51
            Sprecyzuj kto jest chętny.
            Jest tyle filmów:)
            • 0la Re: Do: Ja 27.03.02, 11:11
              ja? jestes gdzies tam? zaintrygowales mnie -dobra strategia - nic o tobie nie
              wiem, a jednak pisze...
              • Gość: Ja Re: Do: Ja IP: 195.116.222.* 27.03.02, 11:20
                Bo ja.. jestem niesamowity.
                HEHEHE\
                Poza tym ty sie nudzisz.
                A do kina mozna iść z kimkolwiek ( nawet ze mną)
                • 0la Re: Do: Ja 27.03.02, 11:25
                  niesamowitosc ma rozne kolorki. juz sie przestaje nudzic i musze wracac do
                  swojej roboty. jak cos daj mi znac mailem...
                  • Gość: Ja Re: Do: Ja IP: 195.116.222.* 27.03.02, 11:26
                    Już dałem tylko odpowiedzi nie ma:(
                    • Gość: 0la Re: Do: Ja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.03.02, 11:58
                      chyba nieskutecznie bo mam pusta skrzynke...pisze swoje imie w adresie przez
                      zero na poczatku ;)
        • Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 27.03.02, 12:26
          Gość portalu: Ja. napisał(a):

> A do kina byś sie przeszła?

na film o mimi?
          • Gość: Ja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.acn.waw.pl 27.03.02, 18:33
            Też chcesz iśc do kina?
            • Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 27.03.02, 19:14
              Gość portalu: Ja napisał(a):

> Też chcesz iśc do kina?

bardzo zabawne:))) hahaha:))) zabierz yess, bedziesz mogl poczwiczyc paluszki:)))
              • Gość: ja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.acn.waw.pl 27.03.02, 22:07
                Co za paluszki? co za yess?
                • Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 03:16
                  Gość portalu: ja napisał(a):

> Co za paluszki? co za yess?

nie udawaj belbo, poznalam cie po zapachu:)))
                  • Gość: Ja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 195.116.222.* 28.03.02, 10:17
                    ty to spac w nocy nie możesz.
                    Majaki.
                    Czemu ze wszystkimi zadzierasz?
                    • Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 11:32
                      Gość portalu: Ja napisał(a):

> ty to spac w nocy nie możesz.
                      > Majaki.
                      > Czemu ze wszystkimi zadzierasz?

nie ze wszystkim, tylko z toba... a czemu? ty wiesz:))
    • Gość: miroda Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 150.254.99.* 27.03.02, 11:05
      Witam wszystkich i pozdrawiam autorkę tego wątku który jak widać nieźle się
      rozwinął, widocznie jest takie zapotrzebowanie. Liczba singli rośnie i będzie
      rosła bo takie a nie inne są obecnie warunki nazwijmy to społ-gospod.
      Mam na imię Radek, 21 lat, student UAM Poznań
      Zalety: idealista , maxymalista (obojętnie co robisz zrób to najlepiej jak
      potrafisz), pracowity, ambitny (cel NIE zawsze uświęca środki), podobno dobry w
      kuchni (szkoła życia nauczyła mnie sztuki gotowania)
      Wady: ( ...chwila zastanowienia) chyba skromność nic innego nie mogę wymyśleć
      Jeśli jest ktoś zainteresowany to podaje e-mail :miroda@wp.pl
    • agick Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 27.03.02, 16:54
      angel - jesteś na prawdę aniołem...
      dołączam się zatem...

28 lat, 172 cm.. oczy zielone, blond...Warszawa...
      duże poczucie humoru, dobre serce, siostra bliźniaczka...
      aaaa... pyskata strasznie ale bez dużej szkodliwości społecznej...
      no i panna.
    • msa5 PROBLEM TECHNICZNY 27.03.02, 19:03
      Witam wszystkich serdecznie. Korespondencja poza formu kwitnie i bardzo to
      miłe, ale mam problem natury technicznej. Otóż serwer gazety nie chce
      przepuszczać maili do adresatów, którzy mają konta na innych serwerach. Czy
      ktoś z was ma może pomysł co z tym zrobić?
      Pozdrawiam
      Monika
      • Gość: Belbo Re: PROBLEM TECHNICZNY IP: *.acn.waw.pl 27.03.02, 22:07
        1. napisz do administratorów serwera gazety.
        2. Konto poza gazetą.
        3. Modlitwa.
        • Gość: msa5 Re: PROBLEM TECHNICZNY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 22:30
          Najbardziej mi się podoba trzecia opcja ;-).
          Chciałam być strasznie wygodna i odbierałam pocztę Outlookiem, ale się chyba
          nie za bardzo daje. No to przerzuciłam się na stronę pocztową Gazety.
          Chyba zostanę dozgonną fanką Bila Gatesa...
          Monika
          • Gość: belbo Re: PROBLEM TECHNICZNY IP: *.acn.waw.pl 27.03.02, 23:13
            Oj będziesz miała wielka konkurencje:)

PS. Mi sie udaje Outlookiem :)

Belbo.
      • apf Re: PROBLEM TECHNICZNY 29.03.02, 17:10
        To nie problem z programem pocztowym, ale z normalną ochroną przed spamerami.
        Jeżeli łączysz się przez TP SA to nic nie można zrobić, jeśli łączysz się przez
        innego "providera" to wpisz ichniejszego serwera SMTP i już
    • Gość: Fragile Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 206.120.22.* 28.03.02, 10:45
      czy wogóle istnieje przyjaźń?
      • Gość: Belbo Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 195.116.222.* 28.03.02, 11:09
        istnieje popatrz na mnie i messje:)
        • Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 28.03.02, 11:33
          Gość portalu: Belbo napisał(a):

> istnieje popatrz na mnie i messje:)

ty wiesz jak mnie zalamac:)))
    • meredith Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 28.03.02, 12:25
      Słońce świeci, ptaszki ćwierkają - wiosna!!! więc chyba czas na romatyczne
      spacery we dwoje. detale: kobieta, Poznań, wiosna już niestety 33cia - ale za
      to wdzięk i bezpretensjonalność i wiele innych zalet. meredith@poczta.gazeta.pl
      • Gość: camoufla Camouflage - do ostatniego naboju .... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 00:29
        Ale już powoli padam ...jutro się podniosę , może.
    • Gość: Anika Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 212.87.18.* 29.03.02, 13:51
      To i ja dolacze do grona. Obfitego zreszta :). Wiosna i Świeta tuz, tuz i
      ogarnia mnie tesknota za kims bliskim. Moze po prostu nie trafilam na tego
      jedynego. Ciesze sie, ze znalazlam "samych swoich". :)
      A wiec jestem z W-wy, mam 31 lat, ponoc nie jestem glupia, dlugo pracowalam z
      niesmialoscia (owszem, sa efekty :)) i juz dawno doszlam do wniosku, ze praca i
      kariera to nie wszystko. Nie szukam przygod i rozrywek na kilka dni. Jeszcze
      mam nadzieje na to, ze zdolam kogos znalezc na stale. Czy to takie duze
      wymagania od zycie zeby chciec spotkac kogos bez przejsc w tym wieku tzn. 32-36
      (np. dzieci, separacja, rozwod), niepalacego, wyksztalconego (ale nie fach-
      idiote), potrafiacego porozmawiac nie tylko o sporcie :), milego i
      kulturalnego? Czy sa tu tacy mezczyzni? Jesli tak to piszcie:
      angrzel@poczta.gazeta.pl
      • Gość: Belbo Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 195.116.222.* 29.03.02, 14:14
        Co ty nie ma tu takich!
      • apf Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 29.03.02, 17:01
        No tak, jesteś niegłupia, samodzielna, zarabiasz sama na siebie.
        Ale.
        Masz bardzo stereotypowe wyobrażenia o facetach, które w pewien sposób mogłyby
        urazić moje uczucia, gdybym nie był gruboskórny, hehehe.

Dobra w końcu znajdziesz takiego, jak go wymalowałaś, a twoje życie będzie
        potem wyglądało jak w reklamie piwa króleweskiego.

Aha, nie lubię gadać o sporcie i nie jestem fach-idiotą.

Pozdrawiam boleśnie w tym dniu.
        • Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 29.03.02, 17:16
          ??? pachnie znajomo:)))

apf napisał(a):

> No tak, jesteś niegłupia, samodzielna, zarabiasz sama na siebie.
          > Ale.
          > Masz bardzo stereotypowe wyobrażenia o facetach, które w pewien sposób mogłyby
          > urazić moje uczucia, gdybym nie był gruboskórny, hehehe.
          >
          > Dobra w końcu znajdziesz takiego, jak go wymalowałaś, a twoje życie będzie
          > potem wyglądało jak w reklamie piwa króleweskiego.
          >
          > Aha, nie lubię gadać o sporcie i nie jestem fach-idiotą.
          >
          > Pozdrawiam boleśnie w tym dniu.

• apf Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 29.03.02, 17:20
            Gość portalu: messja napisał(a):

> ??? pachnie znajomo:)))
            czasem tak, bo preferuję właśnie piwo królewskie
            • Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 29.03.02, 17:26
              teraz to juz jestem pewna, ze ty to ty:)))

apf napisał(a):

> Gość portalu: messja napisał(a):
              >
              > > ??? pachnie znajomo:)))
              > czasem tak, bo preferuję właśnie piwo królewskie

• apf Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 29.03.02, 17:31
                Wracam jak nie zapłacony czek. Przypominam o sobie głośnym krzykiem. Wybieram
                się na łowy na białogłowy. Znowu dokonuję autoprezentacji. Słucham Kazika.
                • Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 29.03.02, 17:38
                  sorki, wzielam cie za kogos innego, ale przy okazji i tak milo cie poznac:))
                  (lubie reklamy piwa krolewskiego:)))

apf napisał(a):

> Wracam jak nie zapłacony czek. Przypominam o sobie głośnym krzykiem. Wybieram
                  > się na łowy na białogłowy. Znowu dokonuję autoprezentacji. Słucham Kazika.

• apf Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 29.03.02, 17:47
                    Mi również jest miło poznać ciebie w tym wątku. Jakie to piękne. Radość z
                    poznania. Są problemy geograficzne, ale co tam, można je przecież zignorować.
                    • Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 29.03.02, 17:49
                      apf napisał(a):

> Mi również jest miło poznać ciebie w tym wątku. Jakie to piękne. Radość z
                      > poznania. Są problemy geograficzne, ale co tam, można je przecież zignorować.

a skad wiesz o mojej "geografi"?:)
                      • apf Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 29.03.02, 17:59
                        Ups,
                        Gdy się dokładniej przyjrzałem to straciłem orientację i pewność, że siedzisz
                        teraz sobie w Ameryce, bowiem pewne tropy wiodą do Australii.
                        • Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 29.03.02, 18:03
                          apf napisał(a):

> Ups,
                          > Gdy się dokładniej przyjrzałem to straciłem orientację i pewność, że siedzisz
                          > teraz sobie w Ameryce, bowiem pewne tropy wiodą do Australii.

oj popodrozowaloby sie....
                          a ja biedna tylko w europie:)
                          • Gość: Belbo Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.acn.waw.pl 29.03.02, 20:12
                            Też słucham Kazika:)
                            Ale nie jestem tymi wszystkimi za których mnie masz.
                            • Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 01:04

> Też słucham Kazika:)
                              > Ale nie jestem tymi wszystkimi za których mnie masz.

i tak i tak wiesz za kogo cie mam:))
                              • Gość: Belbo Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.acn.waw.pl 30.03.02, 10:00
                                Wszyscy o tym wiedzą.:)))))))
                                • Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 12:53

> Wszyscy o tym wiedzą.:)))))))

i z czego ty tak rechoczesz jak zaba, misiu, przy wielkiej sobocie?
                                • Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 30.03.02, 13:46

> Wszyscy o tym wiedzą.:)))))))

bo powinni wiedziec, ze jestes sebastian:)))
                                  • Gość: Belbo Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.acn.waw.pl 30.03.02, 14:16
                                    Śmiech to zdrowie.
                                    • Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 31.03.02, 01:07

> Śmiech to zdrowie.

ale ty sie smiales nie na temat:(
                                      • Gość: belbo Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 195.116.222.* 02.04.02, 16:06
                                        a smiech nie na temat jest mniej zdrowy?
                                        • Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.blueyonder.co.uk 02.04.02, 16:37

> a smiech nie na temat jest mniej zdrowy?

nie... ale nadal jest nie na temat...
                                          ja nie myslalam, ze tamten to ty, a ty sie glupio smiales...:))
                                          ale jak chcesz, to nadal sie smiej:))
                                          duzo zdrowia:))
                                          • Gość: Belbo Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.acn.waw.pl 02.04.02, 18:12
                                            Tobie tez smiech się przyda zamiast.. złośliwosći?
                                            A jak chcasz się dalej uczyć?

• Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 02.04.02, 18:42

> Tobie tez smiech się przyda zamiast.. złośliwosći?
                                              > A jak chcasz się dalej uczyć?
                                              >

pytasz powaznie?
                                              (przeciesz juz baaaardzo zmniejszylam doze zlosliwosci:)))
                                              • Gość: Belbo Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.acn.waw.pl 02.04.02, 19:45
                                                Pytam o nauke!
                                                nie będe Cie uczył jak dopiec innym.
                                                • Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 00:48

> Pytam o nauke!
                                                  > nie będe Cie uczył jak dopiec innym.

jak bedziesz pytal takim tonem to nic ci nie powiem...
                                                  • Gość: Belbo Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 195.116.222.* 03.04.02, 09:54
                                                    jak mozna pisac tonem?
                                                  • Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 10:14

> jak mozna pisac tonem?

mozna, ty pisales sarkastycznym tonem... moze nie?
                                                  • Gość: belbo Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 195.116.222.* 03.04.02, 10:45
                                                    pewnie że nie.
                                                  • Gość: messja Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.proxy.aol.com 03.04.02, 10:47

> pewnie że nie.

w kazdym razie nie wygladalo na to, ze naprawde masz ochote sie czegos
                                                    dowiedziec, raczej na to, ze chcesz mi znowu przygadac...
        • Gość: Anika Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 212.87.18.* 02.04.02, 09:34
          Przepraszam Cie i wszystkich tych facetow, ktorych urazilam (szczegolnie tych
          cienkoskornych). Wstydze sie :((((
          Kurcze, stereotyp mi przeszkadza - musze to przemyslec. A na marginesie, mozesz
          mi powiedziec, jakie jest zycie w reklamie piwa krolewskiego, bo nie zwracam
          uwagi na reklamy - stad nie znam. Z kontekstu wywnioskowalam, ze niezbyt
          optymistyczne. Chcialabym wiedziec co mi grozi z takim podejsciem.... :)
          • Gość: belbo Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 195.116.222.* 02.04.02, 09:59
            Stereotyp mieszczański .. lub ...zagłada.
            • Gość: Anika Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 212.87.18.* 02.04.02, 13:55
              Wychowalam sie na wsi. Dzieki za ostrzezenie przed zaglada. Moze jakos zdolam
              sie uratowac :)))
    • Gość: maag Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 23:28
      Śledzę ten wątek od jakiegoś czasu i postanowiłam dołączyć do grona
      poszukujacych.Chętnie poznam kogoś z Wrocławia lub okolicy,mam a raczej
      wkrótce będę miała 30lat,jestem wysoką /178cm/,wrażliwą i chyba sympatyczną
      osóbką, lubiącą.....a to już powiem jak do mnie napiszesz.Pozdrawiam wszystkich
      samotnych i nie tylko.
      Mój mail: maag72@poczta.onet.pl
    • Gość: saunne Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 01.04.02, 12:38
      to i ja się przyłączę... :)
      brunetka kochająca kino, dobrą muzykę, zieloną herbatę z miodem :) jazdę na
      rowerze i dobre książki (Hrabal na pierwszym miejscu).

Pozdrawiam!
      saunne@interia.pl
      • ladylike Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 01.04.02, 13:32
        Mam na imie Ewa,lat 26 i chetnie nawiaze znajomosc z kims milym,zabawnym...(na
        poczatek wystarczy)
        • Gość: JA Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.acn.waw.pl 01.04.02, 16:41
          A dopisz z kąd jestes może ktos coś napisze.
    • Gość: marsylka Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.acn.waw.pl 01.04.02, 16:50
      26 lat . Z Warszawy. :))))
      marseille30@poczta.gazeta.pl
      • Gość: JA Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.acn.waw.pl 01.04.02, 18:46
        Chcesz iść do kina?
        • Gość: marsylka Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.acn.waw.pl 01.04.02, 19:51
          A na co?
          • Gość: Belbo Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.acn.waw.pl 01.04.02, 21:07
            Na film:)
            • Gość: Klaudia Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.02, 03:40
              To co, idziemy?
              Mi najlepiej pasi w czwartek ok 18
              chciałabym na coś romantycznego
              • Gość: JA Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.acn.waw.pl 02.04.02, 07:42
                Czwartek jest mało romantyczny.. komedia?
                • ladylike Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 02.04.02, 11:53
                  Gość portalu: JA napisał(a):

> Czwartek jest mało romantyczny.. komedia?
                  moze byc komedia romantyczna,uwielbiam romanse-przyprawione smiechem smakuja
                  najlepiej;))))))
                  • Gość: JA Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 195.116.222.* 04.04.02, 12:12
                    A z kim ty sie umawiasz?.. ze mna czy z Belbo
    • agula71 Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 02.04.02, 12:36
      Ostatnio (nie wiem czy nie za późno) uświadomiłam sobie, że nie lubię mojej
      samotności. Płd. Polska. Czekam na maile od kogoś kto też czuje sie trochę
      samotny.
      • Gość: charlie Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 217.11.133.* 03.04.02, 10:03
        Mozna się zapisać ?? w takim razie mam 26 lat. Jestem po Studiach i mieszkam
        w Warszawie. Ciekawa szczegółów - pisz !

charlie13@poczta.gazeta.pl

pozdrawiam serfdecznie
        • Gość: miranda Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.04.02, 12:59
          Ja się zapisuję i tak z tego nic nie będzie.
          40latka z W-wy, złośliwa, uparta, upiornie samodzielna, roztargniona,
          eskapistka, odpowiedzialna, punktualna, ciekawa świata.
          Żeby wiedziały gały co biorą:)))
          • apf Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 03.04.02, 13:36
            A właśnie, że zainteresowałaś mnie bardzo, bowiem na twoja złośliwość
            zaprezentuję ci taki stoicki spokój, że cie cholera weźmie (przetestowane na
            ex), dopóki twój upór nie będzie zagrażał twojemu życiu nie będę reagował, no a
            głównymi twoimi atutami są: warszawa i wiek.

przyślij maila:)
            • Gość: moni Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.kki.krakow.pl 03.04.02, 14:48
              a ja ciagle szukam ideału - a ja to -27 lat, podobno nie brzydka, pogadać też
              się da i nawet o wszystkim, chce, żeby ktos ja za reke potrzymał, kwiatka
              kupił, cos miłego powiedział, no może jeszcze parę innych rzeczy, ale to później
              lapin7@poczta.onet.pl
            • Gość: XYZ Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.client.attbi.com 03.04.02, 17:49
              Czytalem prawie wszystkie wypowiedzi i nie moge sie nadziwic jak wiekszosc ludzi
              piszacych tu i oczywiscie majacych wyzsze wyksztalcenie jest glupia.
              Prawie nikt nie podaje swojego e-mail czy chocby podstawowych wiadomosci takich
              jak wiek, wzrost, gdzie mieszkaja czy nawet jakiej plci sa.
              Natomiast nikt nie zapomina o swoim wyzszym wyksztalceniu, a w zyciu oprocz
              dyplomu potrzebny jest jeszcze rozum i inteligencja czego wielu wam brak.

• Gość: maag Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.02, 08:18
                Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Czytalem prawie wszystkie wypowiedzi i nie moge sie nadziwic jak wiekszosc ludz
                > i
                > piszacych tu i oczywiscie majacych wyzsze wyksztalcenie jest glupia.
                > Prawie nikt nie podaje swojego e-mail czy chocby podstawowych wiadomosci takich
                > jak wiek, wzrost, gdzie mieszkaja czy nawet jakiej plci sa.
                > Natomiast nikt nie zapomina o swoim wyzszym wyksztalceniu, a w zyciu oprocz
                > dyplomu potrzebny jest jeszcze rozum i inteligencja czego wielu wam brak.
                >

No cóż ja podałam swój wiek,wzrost, miejsce zamieszkania, płci można się
                domyślić,nawet swojego maila i co? Nic, szkoda.Pozdrawiam
    • Gość: Angel24 Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 217.96.109.* 04.04.02, 11:43
      Witam wszystkich bardzo serdecznie!Dziękuję tym, którzy pozdrowili założycielke
      wątku, który pieknie się rozwinął!!!Mam nadzieję, że chociaż kilka osób
      skorzystalo z tej formy kontaktu. Ja w dalszym ciągu jestem osobą poszukującą:)
      Dla wiekszej precyzji podam( specjalnie dla XYZ):
      1.wiek 24 lata
      2.miasto - Kraków
      2.wzrost 168 cm
      3.brunetka
      4.e-mail - sefei@interia.pl
      Brakuje tylko zdjęcia:)
      Jeżeli ktoś czuje się samotny - ma ochote pogawedzić -poznać się, serdecznie
      zapraszam!
      Pozdrawki!!!
    • Gość: niania69 Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.waw.cdp.pl 04.04.02, 13:50
      Mam 32 lat . Gdańszczanka.
      175 cm - trochę mi się wyrosło.
      Raczej dość dobrze wykształcona. Lubię swoją pracę.
      Chyba samodzielna.
      Lubię podrózować, łazić po plaży, rozmawiać...
      Nie lubię duzych wyskokowych imprez. Wole mniejsze zaprzyjaźnione grono, niż
      duże grupy ludzkie.
      Lubię dzieci. I koty (przez ponad 16 lat mielismy wspaniałą kotkę).
      Należę do osób rodzinnych.
      Jestem odpowiedzialna, opiekuńcza (czasami przesadzam)...
      Kilka osób twierdzi, że mam poczucie humoru.
      Nie jestem ekspertem w kuchni, ale mam dobre chęci i się uczę. O i piekę ciasta.
      Pozdrawiam
      niania
      • robbi Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 04.04.02, 15:01
        A mozesz podac swojego e-maila?

Robbi
        • Gość: niania Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 19:48
          A mogę...
          Właściwie to od tego należało zacząć, ale jakoś mi umknęło.
          Miłego wieczoru
          niania
          • robbi Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 05.04.02, 12:13
            ????????
            • Gość: niania Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 15:26
              niania69@wp.pl
              Miłego weekendu
              niania
    • zosia43 Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! 04.04.02, 16:05
      Witam
      Zoska, latek juz wiadomo ile, W-wa
      mily, sympatyczny w odpowiednim wieku
      na prv
      dzieki
      • Gość: XYZ Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.client.attbi.com 04.04.02, 17:23
        W moim liscie nie pisalem o sobie gdyz mam 50 lat a wiekszosc piszacych mogla
        by byc moimi dziecmi
        Moje uwagi byly dla tych ktorzy mogli wywolac jakies zainteresowanie plcia
        przeciwna ale ze wzgledu na brak chocby podstawowych danych zrezygnowalo.
        Powodzenia dla wszystkich poszukujacych
        • Gość: dinozaur Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: 192.168.3.* 05.04.02, 13:07
          masz racje odnosnie nie podawania danych
          Niech zyja 50-letnie wapniaki,ale im sie tez cos nalezy tak ze nie przeszdzaj
          tez wapniak rownolatek
          • Gość: XYZ Re: Internetowe biuro matrymonialne!!! IP: *.client.attbi.com 06.04.02, 19:44
            Ja sie nie uwazam za wapniaka mimo mojego wieku i znacznie bardziej wole
            towarzystwo mlodszych niz w moim wieku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka