meduza4 01.06.04, 12:11 Na Dzien Dziecka ofiarowal mi duza bombonierke :-( Po pierwsze to ja jestem starsza, po drugie to sie mialam odchudzac :-( Ale w sumie to wcale nie musze sama jesc tych czekoladek, moze sie przydadza do jakichs celow :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gnoom Re: żryj, jak dają za darmo, 01.06.04, 13:19 i tak zawsze będziesz tłusta. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam ejże, ejże! 01.06.04, 13:38 co ty gnoom taka złośliwa (na pewno jesteś kobietą, zwykle to one są takie w stosunku do innych kobiet)? nikt nie złożył ci życzeń z okazji dnia dziecka? wobec tego wszystkiego najlepszego i wracaj już do piaskownicy rozbijać babki i tupać nóżką ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: ejże, ejże! 01.06.04, 13:43 Wedlug tego co jest w bazie danych portalu to gnoom jest mezczyzna. Wnioskuje zatem, ze wscieka sie bo lubi czekoladki, malo zarabia i nie stac go na nie, a nikt mu ich w prezencie nie daje. Byc moze nikt mu w ogole prezentow nie daje, co przy tak milym charakterze tej osoby jest zrozumiale. Zazdrosc, czysta zazdrosc i nic wiecej ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: ejże, ejże! 01.06.04, 13:46 a jak to się sprawdza? meduza4 napisała: > Wedlug tego co jest w bazie danych portalu Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: ejże, ejże! 01.06.04, 13:49 Sprawdza sie banalnie, hi hi :-) Otwierasz czyjs post, klikasz w "odpowiedz cytujac" i tam pisze , ze "osoba" (tu jej nick) napisal lub napisala, w zaleznosci co "osoba" podala przy zakladaniu skrzynki. Jezeli nie masz zamiaru odpowiadac cytujac to po prostu naciskasz "cofnij", ale swoje juz wiesz. W kazdym razie gnoom siebie uwaza za mezczyzne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 P.S. 01.06.04, 13:51 Zreszta niepotrzebne kombinacje. Dopiero teraz zauwazylam, ze przy opcji odpowiedzi bez cytowania tez jest podane czy "osoba" napisal, czy napisala. Trzeba tylko zerknac na to, na co sie odpowiada :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_tam Re: ejże, ejże! 01.06.04, 14:03 aaaaa, to wiem. myślałam, że znasz jakiś inny, sprytny sposób :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Nieeee nooo... 01.06.04, 14:10 To by trzeba bylo sie z adminami zakumplowac, ale oni przeciez tez wiedza tyle co ktos wpisal, a wpisac mozna cokolwiek :-( Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.wujek.dobra.rada Re: ejże, ejże! 01.06.04, 13:52 meduza4 napisała: ..........to gnoom jest mezczyzna. - a mi wygląda na brudne kalesony i to bez klejnotów :) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 A jakże! 01.06.04, 13:54 Niemniej za mezczyzne siebie uwaza i taka informacje podal przy zakladaniu skrzynki :-) Jednakze na tyle na ile znam sie na psychologii, to nie zawsze to co o sobie myslimy zgodne jest z obiektywna rzeczywistoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Zabije kumpla i to zaraz :-( 01.06.04, 14:11 meduza jest ostatnio bojowo nastawiona..wczoraj szef dzisiaj kumpel przeznaczony do odstrzału:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Szef to wczoraj sobie zarobil u mnie :-( 01.06.04, 14:14 Opierdolil (zupelnie nieslusznie i niesprawiedliwie a do tego w mojej obecnosci, co uwazam za duzy nietakt) mojego kumpla... tego samego zreszta, ktoprego chce dzisiaj zabic :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Szef to wczoraj sobie zarobil u mnie :-( 01.06.04, 14:22 Meduza kupuj spluwę, zrób co masz zrobić, co by wyładować agresję. Nie długo to i na forum zaczniesz "sprzątać" gości. Co Ty Leon Zawodowiec...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Bhuuuu :-( 01.06.04, 14:47 Ja sie zabije :-( Leon (ale nie Zawodowiec) to mojemu ojcu na imie... Powaznie, dla zainteresowanych D.O. do wgladu :-( Dziadkowi tez Leon bylo na imie, a bratu Leon na drugie dali :-( Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Bhuuuu :-( 01.06.04, 14:54 meduza4 napisała: > Ja sie zabije :-( > Leon (ale nie Zawodowiec) to mojemu ojcu na imie... > Powaznie, dla zainteresowanych D.O. do wgladu :-( > Dziadkowi tez Leon bylo na imie, a bratu Leon na drugie dali :-( to przyszły wybranek musi sie zwać Leoncio:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Bhuuuu :-( 01.06.04, 15:17 Zadnych Leo... itd :-( Zapomnialam dodac, ze siostra mojego ojca ma na imie Leokadia... Komus w tej rodzinie totalnie odbilo :-( Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon O rodzinnych przypadłościach i bombonierce :-) 02.06.04, 09:37 Innym rodzinom też czasem "płyta się zacina", nie martw się. Moja Mama ma na imię Czesława, jej siostra - Bronisława, a brat - Mieczysław. Pomijam fakt, że mąż mojej Ciotki ma na imię Wieńczysław (rzadkie imię - chyba jego Rodzice przewidzieli moją Ciotkę ;-D). Szczęśliwie moja Mama miała więcej wyobraźni i mi dała normalne współczesne, choć historyczne imię, które zresztą bardzo lubię. Natomiast na temat bombonierki. Darowanemu koniowi w zęby nie zaglądają. ;-) Liczy się gest, no i przecież niekoniecznie sama wszystkie cukierki masz skonsumować. Możesz naród poczęstować i sama cukierka uszczknąć. Od jednego nie przytyje się. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Szef to wczoraj sobie zarobil u mnie :-( 01.06.04, 14:24 nie przejmuj sie nimi przeca żeś jest juz "na wylocie":)) szkoda nerwy szargać na duperele pomysl jak bedziesz miała fajnie w nowej pracy , trzeba mysleć pozytywnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Szef to wczoraj sobie zarobil u mnie :-( 01.06.04, 14:50 Samowolny, jeszcze kilka miesiecy musze sie z szefuniem przemeczyc :-( A wczoraj to chyba szef musial miec okres(?!), ale jakim cudem, skoro to facet? W kazdym razie oberwalo sie tu wszystkim, a nawet jak nie wszystkim to i tak malo przyjemnie patrzec na szefa choleryka miotajacego sie jak dzikie zwierze w klatce i to nie wiadomo o co. Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Szef to wczoraj sobie zarobil u mnie :-( 01.06.04, 14:59 widzisz szef swoje lata ma , wczoraj był poniedziałek to przyszedl wnerwiony bo np: wekend sie nie udał, żona "nie dała", on nie dał rady, i nie ma jak to opierdol podwladnym dla rozładowania zrobić... wyrozumiałą pracownica musisz być wiem co pisze bo mialem kilkunastu szefów w zyciu a jeszcze kilku zapewne czeka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 No wiesz... 01.06.04, 15:18 Ale jak wpada szef do pokoju i toczy piane z pyska to moim pierwszym odruchem jest ukatrupic jak wscieklego psa :-D Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: No wiesz... 01.06.04, 15:30 szefa sie nie bije szefa trza zrozumieć jaki ciężar spoczywa na jego barkach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: No wiesz... 01.06.04, 15:54 Jaki tam ciezar? Wszystko na pracownikow przerzuci, dobrze, ze jeszcze sa frajerzy, ktorzy nie protestuja... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: No wiesz... 01.06.04, 15:58 obowiazkiem szefa jest..delegowanie obowiazków, czyli świetny szef jak całą prace podwładni wykonują a on tylko nadzoruje i opieprzy kiedy trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: No wiesz... 01.06.04, 16:00 Ja juz wiem co zrobie - wepchne w szefa makaron z sasiedniego watku :-) A niech sie pieron udlawi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: No wiesz... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.06.04, 17:16 możesz mi podrzucić te czekoladki!:) ja dostałam od mamy mojego już prawie męża czekoladę z pistacjami...jak z nią skończę (a dużo czasu mi to nie zajmie)to mogę wziąść się za Twoje czekoladki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Oki :-) 02.06.04, 08:14 Ale czekoladke z nadzieniem orzecha wloskiego i jakas tam druga zjadlam, bo byly tylko po jednej sztuce. Pozostalych 18 czekoladek czeka na konsumpcje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gnoom Re: ty jednak jesteś głupia pipka, 01.06.04, 22:39 i na dokładkę, blond pipka. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Dziewczyny, ktora z was jest blond-pipka? 02.06.04, 08:15 Bo ja nie wiem do ktorej ten inteligent sie zwraca, a juz na pewno nie do mnie. ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.wujek.dobra.rada Re: uderz się 02.06.04, 09:59 ty sie uderz mocno w swój nibyłepek, który raczej otwór kloaczny przypomina....fuj Odpowiedz Link Zgłoś
gnoom Re: weź sobie .ujek cep 02.06.04, 13:01 i się walnij porządnie w łeb zamiast udzielać takich kretyńskich porad. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Widze w szklanej kuli 02.06.04, 13:28 ze niejakiego gnooma agresja rozpiera i szuka zaczepki na forum. Ja tam nic przeciwko agresjii nie mam i wlasnie dlatego jak sie zdenerwuje to tu sie iskry moga posypac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Widze w szklanej kuli 02.06.04, 13:50 meduza jest agresją do początku tygodnia naładowana aż strach sie bać na miasto iść:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Widze w szklanej kuli 02.06.04, 15:19 Samowolny, Ty sie nie boj isc na miasto. Ja i tak jeszcze troche tu posiedze, wiec Cie krzywda zadna na ulicy nie spotka :-) A poza tym, to moze polaczmy nasze sily i wpier... temu kurduplowi, bo jak sie ktos "gnoom" nazywa to nie moze byc wysoki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gnoom Re: ty to meduzo możesz gnoomowi, 02.06.04, 16:17 najwyżej loda z bitą śmietaną. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 wypraszam sobie 02.06.04, 17:44 Chyba nie wiesz kurduplu z kim masz do czynienia. Nie zabiję Cię jednak ani dzisiaj, ani w tym tygodniu, bo jestem trasznie zapracowana. Później się z Tobą policzę, a moja zemsta będzie słodka. Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Aaa ! Jeszcze możesz mi 03.06.04, 08:22 czyli jednak gnoomie meduza ci się podoba, skoro tak ja zachęcasz do molestowania cię ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gnoom Re: Oooo! Widzę, że pojawiła się 03.06.04, 08:49 wyegzaltowana kretynka nr.1 Romantiki - zerżnął już ciebie ten twój ddddd-jakoś tam ? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 To chyba jedynie... 03.06.04, 10:19 frustracja seksualna niewyzytegp smarkacza!!! I nic ponad to ;-)))) Przypuszczam, ze Gnoom nie ma z kim... i jesli nie fizycznie to chocby wirtualnie daje upust wlasnym chuciom, ktore przerodzily sie juz w dosyc agresywne i zaczepne zachowania. Widocznie jest to osobnik bardzo mlody i wychowany w pruderyjnym srodowisku i nie zdaje sobie sprawy z faktu, ze w tej sytuacji kwadransik masturbacji bardzo by go uspokoil :-) No wiec Gnoom: Zamiast pieprzyc takie glupoty na forum to wez sprawy we wlasna reke i do dziela ;-DDD :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: To chyba jedynie... 03.06.04, 10:31 meduzo młodzi chłopcy na takie teksty reaguja agresywnością dlatego spodziewaj sie chamskiej riposty gnoma:))) wiesz weszłaś w jego intymny swiat , swiat który go przerasta i którego jeszcze nie rozumie do końca, dlatego trzeba więcej wyrozumiałości , zgodnie z zasada "na dzieci sie nie krzyczy , dzieciom sie tłumaczy":)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: To chyba jedynie... 03.06.04, 11:14 Spodziewam sie chamskiej riposty Gnooma :-))) oraz tego, ze posika sie w majtki z bezsilnej zlosci, bo watpie czy moje teksty doprowadza go do orgazmu ;-DDD A co do dzieci: mnie nie wychowywano bezstresowo a mimo to wyszlam na ludzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: To chyba jedynie... 03.06.04, 12:59 Romantyczności Ci w Was dostatek...Maeduzo zignoruj chwasta i mu nie odpowiadaj... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: To chyba jedynie... 03.06.04, 14:33 Ale ja to robie specjalnie majac niezly ubaw z tego jak on sie rzuca :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: To chyba jedynie... 03.06.04, 14:37 No chyba, że tak. Ale to faktycznie "miękki siurek". Odpowiedz Link Zgłoś
gnoom Re: spadaj na razie lariksikusiku, 03.06.04, 16:18 jesteś 31-szy na liście. larix31 napisał: > No chyba, że tak. Ale to faktycznie "miękki siurek". Odpowiedz Link Zgłoś
gnoom Re: Tak, tak - powtarzaj to przynajmniej 03.06.04, 16:17 trzy razy dziennie przed lustrem - może sama uwierzysz i przy okazji pozbędziesz się kompleksów. A tak w ogóle to chyba mało starszych na tym forum od ciebie ? meduza4 napisała: > Ale ja to robie specjalnie majac niezly ubaw z tego jak on sie > rzuca :-DDD > Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Tak, tak - powtarzaj to przynajmniej 04.06.04, 10:47 Wiesz co, smarkaczu, kompleksy to chyba Ty tu masz i starasz sie popisac, jaki to z Ciebie wazniak. Tylko zaloze sie ze poza zaslona internetu jestes zahukanym, pryszczatym dzieciakiem, co to bez jakania sie nie umie w aptece kupic prezerwatywy ;-) Ale nic to, kilka osob ma tu z Ciebie ubaw, pokazujesz tylko wlasna slabosc i nic wiecej. A na tym forum sa ludzie w roznym wieku, nie tylko dzieciarnia z mlekiem pod nosem. A reszta nie powinna Cie obchodzic i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gnoom Re: Oj, ojoj, ajajaj ! Chyba nadepnąłem 04.06.04, 18:43 na bardzo wrażliwy odcisk - no dobra, już nie będę babciu, widzę, że twój wiek i wygląd strasznie ciebie boli. Trądzika młodzieńczego już się pozbyłem, ale lubię, jak mnie się odmładza, nawet takie stare tyłki jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.wujek.dobra.rada gnoojmie masz kopa w d... z całej siły 03.06.04, 13:10 Zajrzałem tu tylko na chwilke, bo mam mało czasu i wiesz co gnoojmie? a masz kopa w d... !!! Odpowiedz Link Zgłoś