hetacus 27.07.04, 07:52 ... asfalt ulic jest dziś śliski jak brzuch ryby..." Pada okropnie, zrobiło się chłodniej... . Smutno jakoś tak i melancholijnie ... Piję kawę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamea5 Re: "Ciągle pada... 27.07.04, 08:25 ...moze bedzie Ci weselej napije sie z Tobą kawy...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: "Ciągle pada... 27.07.04, 08:28 A chętnie, z Toba kawy jeszcze nie piłem. Mam rozpuszczalną aroma jacobs. Może być ? Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: "Ciągle pada... 27.07.04, 08:37 ...moze byc i poprosze śmietankę i duzo cukru...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: "Ciągle pada... 27.07.04, 08:41 Brrrrr, kawa z cukrem i śmietanką to dla mnie "gastronomiczne świętokradztwo" ale czegóż sie nie robi dla współbiesiadnika ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: "Ciągle pada... 27.07.04, 08:49 ....no nie,czarna gorzka....nie lubię:((((...podam Ci przepis na kawe...powinna Ci mimo wszystko smakowac... kawa,mleko skondensowane,cukier,rum i na wierzchu bita smietana...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: "Ciągle pada... 27.07.04, 08:53 no, na rum to mogę się zgodzić ;-) reszta mi jakoś do kawy nie pasuje ! dobra jest też kawa z koniakiem, kiedyś ktoś mnie taką poczęstował i była całkiem, całkiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: "Ciągle pada... 27.07.04, 08:57 ...rum nadaje charakterystyczny aromat i prosze koniakiem nie profanowac mojej kawy..;(((...polecam jeszcze herbatke ze sliwowica...no ładnie namawiam do picia alkoholu...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: "Ciągle pada... 27.07.04, 08:59 A znasz to hasło: "daje krzepę, krasi lica, nasza łącka śliwowica" ? Ale ona ma chyba ok. 70 % alkoholu ;-) rum to mi jednak bardziej pasuje do herbaty, chociaż bez bicia przyznaję, że do kawy nigdy nie próbowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: "Ciągle pada... 27.07.04, 09:04 ...jest świetna jak jest zimno,błyskawicznie rozgrzewa ...tylko wszystko z umiarem,przedawkowanie grozi "zejsciem."..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: "Ciągle pada... 27.07.04, 09:09 ech, chyba zatem dzisiaj zostaniemy przy kawie chciaż śliwowica mogłaby odrobinkę poprawić nastrój... Ale w pracy śliwowicy pić mi nie wypada raczej ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: "Ciągle pada... 27.07.04, 09:12 ...raczej nie wypada;(((...niestety musze zniknąć...miłego dnia i mam nadzieje iż nastroj do wieczora sie poprawi...pozdrowienia dla córci od Nimfy...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: "Ciągle pada... 27.07.04, 09:14 trzymaj się, dzięki za miłe pogawędki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
friendly_animal Re: "Ciągle pada... 27.07.04, 08:56 Pozwole sobie wtracic,ze mleko skondensowane i wszelaki smietanki sa okropne;) musi byc normalne kartonikowe 2%.Przed jego dolaniem mozna wrzucic kawalek cynamonu zeby ladniej jeszcze pachnialo;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: "Ciągle pada... 27.07.04, 09:02 ...mleko 2% jest trochę za delikatne...ale czekamy na nowe propozycje przyrządzania kawy...z cynamonem tez musi wybornie smakować...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: "Ciągle pada... 27.07.04, 10:40 Witaj Hetacusie :-) Jak to dobrze Cie widziec :-) Ja mam ochote na podwójne espresso :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: "Ciągle pada... 27.07.04, 11:44 Oooo .... a ja mam ochotę na podwójny usmiech Wiosny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: "Ciągle pada... 27.07.04, 14:19 ani podwójny ani pojedynczy , tuba :(( Odpowiedz Link Zgłoś
gabriella7 Re: "Ciągle pada... 27.07.04, 14:27 hm ... no to ta popołudniowa kawa wygląda u mnie tak: espresso, mleko skondensowane utrzepane na pianę i ta filiżanka, którą dostałam w prezencie. Właściwie to ona nadaje smak tej, niestety mocnej kawie. Pozdrawiam.G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calka Kawosze..... IP: *.media4.pl 30.07.04, 15:08 No ale chyba lepszy deszcz niż upał Odpowiedz Link Zgłoś