troll16 28.07.04, 13:05 Wysłałam Ci swoja fotke, ocen teraz (zgodnie z obietnicą) czy jestem słoniem czy tylko okrąglutka muszką :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg25 Re: Meg :-) 28.07.04, 20:10 Witaj Muszko Trollinko!:))) Zdecydowanie urocza muszka z Ciebie, a nie żaden słoń! Możesz spokojnie wcinać, w przeciwieństwie do mnie, wszelakiej maści lody, czekolady i inne uciechę dające specjały!;))) A swoją drogą masz tam coś w zanadrzu?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 10:30 Ech, Meg :-) dzieki za ta muszke :-))) dobrze, ze przynajmniej jedna osoba tak sadzi :-) jesli chodzi o smakołyki to wczoraj przyjechała do mnie ciocia ze szczecina i przywiozła całkiem realny i pyszny serniczek. reflektujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Meg :-) 29.07.04, 11:11 Ale ja się nie pytałem jak szybko Ciocia jechała do Ciebie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 11:16 :-))) a co pytałes? bo lat to ma ciocia 74 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Meg :-) 29.07.04, 11:19 a ten sernik co Ciocia to naprawdę taki dobry ?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Meg :-) 29.07.04, 11:45 a mie to tak zawsze, jak sernik dobry to lata troszkę nie te a jak lata te to sernik całkiem nie ten ;((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 11:48 no niestety, nie zawsze moze byc idealnie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 11:59 ech, przykro mi :-( wiekszosc moich ciotek jest w takim wieku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Meg :-) 29.07.04, 12:09 i wszystkie tak pieką sernik ?? a one córek nie mają?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 12:34 nie nie wszystkie pieka :-( w wekszosci maja synów Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Meg :-) 29.07.04, 12:39 o kurde jak to cięzko się dobrać do tego sernika co palce lizać, trudno, ale mogę palce polizać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 12:43 :-) jeszcze tylko dobra kawka i bedzie komplet :-) Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: Meg :-) 29.07.04, 12:48 i może tak jeszcze Dziewczynę o perłowych włosach :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Meg :-) 29.07.04, 13:08 ''Pewnego razu Słońce tak się zmęczyło, że zasnęło na łonie zielonego jeziora Ludzi zaś bolała ta ciemność Ona się zlitowała, przyszła do nas Tak, przyszła Perlistowłosa śniłem, czy też była to jawa Ziemia znów zielona była I Niebo tak niebieskie jak dawniej Wstał świt, ona wrociła do domu, Za niebieską górą,pośród kwiecia Trochę zmęczona snuła bajkę W jej pięknych perlistych włosach drzemie swiatło Tak, przyszła Perlistowłosa śniłem, czy też była to jawa Odtąd perliste włosy żyją w głębokim niebieskim morzu Kiedy jesteś bardzo samotny Spada do ciebie mała gwiazda śnieżnobiałe perły niechże cię prowadzą Jak dobrego wędrowca białe kamienie obudź się Perłowłosa dziewczyno śniłem, czy też była to jawa Lampy perła prowadzi cię Pomiędzy Niebem a Ziemia.'' Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 13:10 Bardzo ładne Kameo :-) co to takiego i czuje jesli mozna spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Meg :-) 29.07.04, 13:22 ...trollinko,jest to dosć stary tekst wegierskiego zespołu Omega...polecam w oryginale..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 13:23 acha :-) coż, na dosc stary wyglada :-) niestety, wegierskiego nie znam, tak wiec pozostaje mi tylko tłumaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 13:26 eee tam, a ja sie ostatnio jakos staro czuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Meg :-) 29.07.04, 13:27 ...czyzby jakieś problemy z Twoim szczesciem..???;)) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 13:28 nie :-)moje Szczescie ma sie znakomicie :-) poprostu znowu sie do mnie przyplatały zdrowotne problemy i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Meg :-) 29.07.04, 13:34 ...staraj sie mysleć o rzeczach przyjemnych i miłych...pomysl jak inni moga miec gorzej...masz kogoś kogo uwielbiasz i to jest teraz wazne...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 13:37 wiem, wiem, to jest najwazniejsze i tego sie trzymam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Meg :-) 29.07.04, 13:39 ...musze znikac przesyłam Ci słodziutkiego buziaczka,głowa do góry...;)))** Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 15:16 oo, tego nie wiedziałam :-) ale to niestety, nie to... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg :-) 29.07.04, 20:09 troll16 napisała: > Ech, Meg :-) dzieki za ta muszke :-))) dobrze, ze przynajmniej jedna osoba tak > sadzi :-) jesli chodzi o smakołyki to wczoraj przyjechała do mnie ciocia ze > szczecina i przywiozła całkiem realny i pyszny serniczek. reflektujesz?? Daj kawałek Trollciu, błagam...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 20:22 no, dobra, ale tylko kawałek - w koncu jestem muszka :-)) a co za to dostane?? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg :-) 29.07.04, 20:35 Łobuzico, to już tylko kawałek został!?;)) Dawaj szybko, póki jeszcze jest!:)) Co prawda właśnie opchnęłam pól litra lodów bakaliowych, ale serniczek się zmieści he, he... Mam sałatkę z sałaty lodowej, pomidorów, ogórków i oliwek. Może być?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 20:36 no moze, moze :-) wiesz, meg mam ostatnio kłopoty ze zdrowiem, buu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg :-) 29.07.04, 20:41 Trollinko, ale mam nadzieję, że nie bardzo poważne? Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 20:45 wiesz co meg- mdleje, mam nudnosci, robi mi sie słabo... boje sie, ze to... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg :-) 29.07.04, 20:50 Hmmm... to może też być osłabienie, albo jakieś zatrucie... Trollinko???:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 20:52 no wiem, wiem i tego sie trzymam :-) jutro mam wizyte u lekarza... a póki co wcinamy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg :-) 29.07.04, 20:59 No to bede trzymala jutro mocno kciuki!:) Dobry ten sernik:)) Trollciu, czy jeszcze gdzieś wyjeżdżasz w te wakacje, czy już tylko praca, praca, praca... i książę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 21:03 :-) chciałabym jeszcze nad morze, ale tak po 15 sierpnia :-) a jakie Ty masz plany? i co tego sernika wypijemy, moze tym razem pozwolisz mi na cos mocniejszego? ;- )) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg :-) 29.07.04, 21:14 Ja w sobotę śmigam do Krakowa i jego okolic:))) Potem jeszcze kilka krótkich weekendowych wypadów i to by było na tyle;))) Ja piję właśnie drinka, ale Tobie z całą pewnoscią nie dam! Może jutro;))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 21:17 ales niedobra :-) daj przynajmniej łyczka :-) ten krakow to towarzysko czy tak bardziej słuzbowo? tylko na weekend? ja jutro mykam do ogrodu saskiego na hustawki a w sobote na kurs tanca latynoskiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg :-) 29.07.04, 21:25 W okolicach Krakowa będę odpoczywać przez tydzień!:)) Ojej, jak ja się cieszę!:)) W dzieciństwie spędzałam tam wszystkie wakacje, do tej pory jak w Warszawie koszą trawniki, to ja przystaję, zamykam oczy i wdycham głęboko ten zapach. I mam wrażenie, że jestem tam! Jeżeli jest to rano, dobry humor mam zapewniony na cały dzień!:))) Drinka co najwyżej możesz powąchać;))) Pomysł z kursem tańca supeeer!!! Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 21:29 Zazdroszcze Ci :-) a co z tym wyjazdem tylko z Córką?? kurs tanca jest w soboty w klubie tygmont :-) płaci sie 5 zł a potem jest darmowe wejscie na dyskoteke w tych samych klimatach :-) ja sie baardzo ciesze, bo za kilka tygodni mam wesele kuzynki wiec bedzie jak znalazł :-) co do koszenia to mój dziadek kosi co 3 tygodnie wiec zapach zagwarantowany :-) w takim razie powiedz mi jakim drinkiem mnie jutro uraczysz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg :-) 29.07.04, 21:39 Tam właśnie jadę z córką! Jutro wieczorem wraca znad Narwii, przepakowuje się i rano w sobotę jazda!:)) Ja tez mam wesele, 4 września!:)) Ale muszą mi wystarczyć te umiejętności taneczne jakie mam;)) Mój drink jest prosty jak konstrukcja cepa. Sok grapefruitowy lub pomarańczowy, dużo wódki i dużo lodu:))) Trollciu, a ile lat ma Twój dziadek?:)) Bo i ta orzechówka i ta trawa koszona 3 razy w tygodniu...;))) Może nie ma mu kto piec szarlotki?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 21:45 ale Ci suuper, ze jedziesz z Córka, moja mama nie ma niestety czasu by ze mna pojechac :-(( Z dziadkiem to jest całkiem smiesznie ma 75 lat, ale wyglada na 65 - pływa, jezdzi na nartach, na rowerze itp. Ma mnóstwo przyjaciół, których czesto odwiedza. Ku mojemu wielkiemu smutkowi od 3 lat jest wdowcem :-( Ze swoja zona, moja babcia, przezył 50 lat i nadal nosi obraczke mowiac, ze chce byc uznawanym za zonatego :-) a trawa koszona raz na 3 tygodnie, chyba cos zle napisałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg :-) 29.07.04, 21:55 Ha, ha... to ja się zagalopowałam!:)) 3 razy w tygodniu, litości, toż to najlepszy dziadek by nie zdzierżył!:))) A tak w ogóle to zazdroszczę Ci Trollciu. Moi dziadkowie zmarli kiedy byłam mała. Jednego wcale nie pamiętam. Babcie byly daleko, widywalam je tylko na wakacjach.:( Moi rodzice nie żyją... ech... jakoś smutno mi się zrobiło...:( Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 22:03 ech, usmiechnij sie Meg :-) pzecie masz wspaniałe dzieci :-) ja mam tylko mame i dziadka :-) Jestem jedynaczka, jedyna wnuczka... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg :-) 29.07.04, 22:13 Racja Trollciu, mam dzieciaki, starszego brata, fajną bratową, cudowną bratanicę i bratanka i... och, jeszcze sporo dalszej ale bliskiej mi rodzinki:)) Znasz opowieść o dwóch więźniach patrzących przez zakratowane okienko? Jeden z nich widział błoto, drugi gwiazdy. Wszystko zależy od sposobu patrzenia. Ja z całą pewnością wolę widzieć gwiazdy!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 22:16 ja tez :-) mam wspaniała mame i dziadka, kochanego mezczyzne obok :-) Fajne studia i prace, duzo przyjaciół :-) owszem, mam kilka zmartwien, ale duzo, duzo wiecej radosci :-) no to co polejesz nam po kieliszu jakiegos winka? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg :-) 29.07.04, 22:24 Oooo, winko tak!:)) Lampka białego wytrawnego wina nie zaszkodzi Ci:) Pod sałatkę!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 22:27 wiesz, ja mam nafdzieje, ze to jakies problemy zdrowotne, jutro mam wizyte rano a potem napisze co i jak :-) winko zawsze poprawia mi humorek- lubie pólwytrawne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg :-) 29.07.04, 22:34 Ono jest półwytrawne, ja tak z rozpędu skracam:)))) Napisz koniecznie Trollinko i... o nie, to już trzecia lampka!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 22:38 och, Meg załujesz mi? Wiesz Meg, biegne sie myc i zmykam do Śpikowic :-) dobranoc, do jutra :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg :-) 29.07.04, 22:44 Spij dobrze Trollciu!:))) Kolorowych snów i niech Ci się śni całą nockę Twój Książę!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Meg :-) 30.07.04, 06:12 ...trollinko,trzymam kciuki...miłego dnia,oba stany są piękne...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: A ja chciałbym oglądać te gwiazdy z Tobą Meg. 29.07.04, 22:28 A to Koty nie śpią o tej porze?;)) Wleź na dach burasku i zadrzyj główkę, widzisz gwiazdy? Ja też je widzę!:))) No i mówisz i masz. Oglądasz ze mną gwiazdy...hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurbury Re: A ja chciałbym oglądać te gwiazdy z Tobą Meg. 29.07.04, 22:39 A wleziesz ze mną na ten dach? Usiądziemy łapka w łapkę i będziemy liczyć gwiazdy. Mamy to samo niebo nad głowami:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: A ja chciałbym oglądać te gwiazdy z Tobą Meg. 29.07.04, 22:49 Wiesz, ja już nie jestem młodą koteczką, która śmiga po dachach;)) Wolę zwinąć się w fotelu i rozkosznie mruczeć;)) No i właśnie idę to zrobić, a Tobie burasku radzę... zrobić to samo:)))) Tylko nie na mój fotel!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurbury Re: A ja chciałbym oglądać te gwiazdy z Tobą Meg. 29.07.04, 22:54 Nie uciekaj jeszcze Meg! Proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurbury Re: A ja chciałbym oglądać te gwiazdy z Tobą Meg. 29.07.04, 23:10 Chciałbym popatrzeć jak śpisz... Jak uśmiechasz się przez sen... Dobranoc Meg... Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 20:50 ach, zazdroszcze Ci tych bakalii :-) ale skoro zjałas tylko połowe to ja moze zjem te reszte :-) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Meg :-) 29.07.04, 09:11 czesc dziewczyny. tak przelotem jestem, bo znowu mnie praca osaczyla i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Meg :-) 29.07.04, 10:31 Witaj Harrietko :-) i u mnie pracy sporo :-( macham ci porannie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libby Re: Meg :-) 29.07.04, 21:48 Podziwiam Was wszystkich za to , że z małego , prywatnego , kokieteryjnego pytanka na nieistotny dla ludzkości temat potrafiliście zrobić historyjkę na 56 wpisów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 10:00 Juz po wizytce u lekarza, wszystko w porzadku :-) to tylko przez zmiane klimatu :-)) poprosze o obiecana szklaneczke czegos mocniejszego, ale na poczatek to moga byc lody... :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 10:14 a zmiana klimatu to przez ten ozon w......... atmosferze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 10:21 zmiana klimatu- z Mazur na stolice :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 10:42 i ta zmiana czasu , też mam z tym problemy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 10:58 Trollciu, a więc dzisiaj dla Ciebie największe lody jakie sobie tylko możesz zamarzyć polane pysznym kawowym likierem!:))) Cieszę się baaardzo, że wszystko w porządku:))) A ja się właśnie pakuję!:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 11:01 oj, Meg mam małe pytanko? gdzie w wawie sa najlepsze lody? bo mam dzis ochote na cos wyjatkowego :-) zycze Ci mnóstwo słoneczka, udanego wypoczynku no i nie zapomnij tam o nas :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 11:08 Najlepsze są na Starówce, ale tylko na wynos! Kolejka tam taka, że od razu poznasz, że to tu:))) Nie zapomnę, ale nie będę miała netu więc pomilczę trochę;))) Nie objadaj się za bardzo beze mnie Trollciu! Z ekscesami kulinarnymi poczekaj na mnie!;))) Pa, pa, trzymaj się i pozdrów dziadka!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 11:16 pewnie, ze zaczekam na Ciebie :-) szczególnie z lodami :-))) a te na Starówce juz jedlismy, faktycznie sa przepyszne. Przynam jednak szczerze, ze jesli chodzi o konsumpcje czegokolwiek to wole jednak na siedzaco. Nic mi wtedy nie wylatuje, nie rozprasza i moge sie skupic tylko na delektowaniu sie :-) A jak sie wedruje no to wiadomo, ze nie tylko na lody patrzec trzeba :-) papa Meg, dobrze sobie wypocznij i wracaj szybko :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 11:20 pa Meg i uważaj na zmianę klimatu, sama widzisz ile może sprawić niepokoju ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agn0 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 11:23 Trolinko, a może ja w zastępstwie za Meg troszkę Ci potowarzyszę? Wiem że Meg nikt nie zastąpi, ale może i my się polubimy ? ładnie wyglądasz w swojej czerwonej sukience .... Odpowiedz Link Zgłoś
agn0 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 11:25 Meg, wracaj wypoczęta, opalona i stęskniona za pogaduchami na FR Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 11:35 Witaj :-) O kurcze, ten watek o czerwonej sukience był wieki temu, a ja Twojego nicka jakos nie pamietam :-( dzis mam zielona sukienke :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 11:38 nowy nick dla...........hi hi ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 11:45 jak to śpiewają Leszcze : Kombinuj dziewczyno nim lata przeminą .............. Odpowiedz Link Zgłoś
agn0 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 11:49 uderz w stół a nik się odezwie Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 11:52 i jesteśmy w domu :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agn0 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 12:03 "wieki temu "czytałam wasz sukienkowy wątek ,a teraz zaczęłam stawiać pierwsze kroki -raczej pierwsze wpisy na fr,a co do posiadania innych ników to nie widze takiej potrzeby,bo przeciez i tak sie nie znamy wiec czy to nie wszystko jedno pod jakim nikem wystepuje? Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 12:06 tez tak uwazam :-) dlatego za bardzo nie wiem o co Mawyrowi chodziło... a to byl ten watek o Ksieciu :-) Faktycznie, sporo czasu juz upłyneło... Ksiaze sie znalazł, a ja nie wiedziałam, ze mamy "niema widownie". Trzeba było sie ujawniac :-) W kazdym razie miło Cie tu widziec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 12:13 Zastanawiałaś się kto to jest ?? Zstanawiałaś a ja chciałem ci podpowiedzieć ale nieważne, ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 12:14 a ja niestety na nic nie wpadłam. Ech, chyba malo domyslna jestem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
agn0 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 12:23 Mawyr chyba chce dorabiac do poborów jako jasnowidz wiec udaje ze cos wie,ale to tylko reklama i to dosyc kiepska Odpowiedz Link Zgłoś
agn0 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 12:19 wczesniej nie miałam mozliwosci bywac na fr,ale moze teraz ...chociaz czasem trudno przewidziec niektore rzeczy,ale ciesze sie ze tu nie skaczecie sobie do oczu tak jak na innym forum Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 12:21 :-) ja jestem tu od stycznia i zadnych skoków w tym czasie nie było :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
agn0 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 12:26 nie skakałam bo trampolina była zepsuta :)) a tak przy okazji gratuluję znalezienia ksiecia,chyba nie musiałas całowac zadnej żabki:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 12:29 może ja ciebie pocałuję i zobaczymy co z tego się zrobi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
agn0 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 12:34 a nie mówiłam że to jasnowidz amator, musi dopiero całować żeby zobaczyć, i po co było udawać że wiesz,a to przecież ja- Jan Kowalski Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 12:39 mówisz, że mógł bym się popiec, zmniejsz ogień ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 12:37 a dziekuje jesli chodzi o Ksiecia to dobrze sie chowa :-) jak narazie nie trzeba jeszcze go serwisowac, no ale póki co jest jeszcze na gwarancji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agn0 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 12:45 wiec On żyje w stresie że "wymienisz go na lepszy model";-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 12:52 nie, nie :-) jak narazie nie ma podstaw zeby cokolwiek wymieniac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 12:55 pewnie to nie palnik w kuchence ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
agn0 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 12:55 Trolinko, ale niech On ma świadomosc takiej możliwosci(hihi), bo postep techniczny moze wykombinowac taki model, ze hoho :-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 13:10 a to akurat wiem :-) jutro z Ksieciem ruszamy w tany, na kurs yanca latynoskiego i zobaczymy jak tam sie sprawdzi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
agn0 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 14:38 wiec powodzenia w nauce tańca Księzniczko-Trolinko, a w moim przedszkolu uczyli tylko krakowiaka,nie wiem do jakiego przedszkola chodził mawyr,i jaka pani go uczyla,ale widac ze była odpowiednia bo miło wspomina te nauki Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 14:47 to zatańczmy krakowiaka agn007 zgoda ?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 13:17 agn0 napisała: > Trolinko, ale niech On ma świadomosc takiej możliwosci(hihi), bo postep > techniczny moze wykombinowac taki model, ze hoho :-) bardzo cenna rada jeśli związek ma sie opierać na zazdrości, oj Pani Pani Odpowiedz Link Zgłoś
agn0 Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 13:23 tylko nie podepcz Księciu atłasowych pantofelków,bo bedziesz mu musiała wymienic tak jak Mawyr palniki w kuchence Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: a wiec.../ w szczególnosci do Meg 30.07.04, 13:29 Trolko jak byś sie uczyła latynoskich od przedszkola to agn0 tak by się nie martwiła, widocznie miałaś nieodpowiednia panią dyrektor ;((( Odpowiedz Link Zgłoś