Gość: Ank IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 01:37 Jaki wg Ciebie powinien być mężczyzna? <Bardzo proszę podawać po JEDNEJ zalecie> dziewczyny i chłopaki - podpisujcie się pod nimi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Tu zostaw swój e-mail IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 01:40 Śmieszny <ale nie z wyglądu> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monik Re: Tu zostaw swój e-mail IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.04.02, 01:44 Uczuciowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: Tu zostaw swój e-mail IP: 195.116.222.* 08.04.02, 09:21 Dla kobiet naiwny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Tu zostaw swój e-mail IP: 212.87.18.* 08.04.02, 11:02 A w jakim sensie naiwny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Tu zostaw swój e-mail IP: 212.87.18.* 08.04.02, 10:56 miec poczucie humoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Tu zostaw swój e-mail 08.04.02, 13:24 pierdoła - by można bylo mu nawsadzać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Tu zostaw swój e-mail IP: *.fslife.co.uk 08.04.02, 14:20 Gość portalu: Ank napisał(a): > Jaki wg Ciebie powinien być mężczyzna? > <Bardzo proszę podawać po JEDNEJ zalecie> > dziewczyny i chłopaki - podpisujcie się pod nimi! powinien miec pasje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meredith Re: Tu zostaw swój e-mail IP: 195.216.121.* 08.04.02, 15:21 inteligentny Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Tu zostaw swój e-mail 08.04.02, 17:28 Gość portalu: Ank napisał(a): > Jaki wg Ciebie powinien być mężczyzna? > <Bardzo proszę podawać po JEDNEJ zalecie> > dziewczyny i chłopaki - podpisujcie się pod nimi! *******Ciepły i opiekuńczy.......przede wszystkim powinien być ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja wiecej niz jedno slowo:))) IP: *.proxy.aol.com 08.04.02, 17:50 Gość portalu: Ank napisał(a): > Jaki wg Ciebie powinien być mężczyzna? > <Bardzo proszę podawać po JEDNEJ zalecie> > dziewczyny i chłopaki - podpisujcie się pod nimi! gdybym pisala wczesniej pewno przyszly by mi do glowy najpierw takie cechy (kolejnosc nie przypadkowa): uczciwosc, serce, poczucie humoru... ale zostaly juz wymienione... wiec powiem inaczej: moim zdaniem prawdziwy mezczyzna powinien umiec kochac w kobiecie to co piekne, a jeszcze bardziej powinien ja kochac za to co niedoskonale... (a co, fajnie wymyslilam, nie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yennefer Re: wiecej niz jedno slowo:))) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 21:21 moim zdaniem prawdziwy mezczyzna powinien umiec kochac w > kobiecie to co piekne, a jeszcze bardziej powinien ja kochac za to co > niedoskonale... > (a co, fajnie wymyslilam, nie:))))) ********Królestwo za takiego Faceta!!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zxc1973 Re: wiecej niz jedno slowo:))) 08.04.02, 21:55 Gość portalu: Yennefer napisał(a): > ********Królestwo za takiego Faceta!!!!!:)))) Jestem. (ale na razie zajety) ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yennefer Re: wiecej niz jedno slowo:))) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 22:01 zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: Yennefer napisał(a): > > > ********Królestwo za takiego Faceta!!!!!:)))) > > Jestem. (ale na razie zajety) *******Zajęty pracą?:))))Może być......:))) > > ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: Tu zostaw swój e-mail IP: *.pozn.gazeta.pl 09.04.02, 10:41 kazdy z nas jest inny, powinien byc soba:)ale trudna to sprawa dla kazdego z nas Odpowiedz Link Zgłoś
ruda31 Re: Tu zostaw swój e-mail 10.04.02, 12:27 JASNORZEWSKA PISAŁA: " KTO CHNE ZEBYM GO KOCHAŁA NIE MOŻE BYĆ NIGDY PONURY ..............." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Tu zostaw swój e-mail IP: *.proxy.aol.com 10.04.02, 17:25 ruda31 napisał(a): > JASNORZEWSKA PISAŁA: > " KTO CHNE ZEBYM GO KOCHAŁA > NIE MOŻE BYĆ NIGDY PONURY ..............." ...i musi potrafic mnie unies na reku wysoko do gory"... (nie jestem pewna czy dokladnie tak to jest, nie czytalam tego wiersza juz od ponad 10lat:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgan&co Re: Tu zostaw swój e-mail... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 23:58 ...a SPAM-a dostaniesz gratis !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thalia bla bla.. jaki? IP: 213.186.92.* 17.04.02, 18:38 taki, którego nie da się opisać jednym słowem, no chyba, ze... wyjatkowy! Odpowiedz Link Zgłoś
lot-lot Re: Tu zostaw swój e-mail 19.04.02, 07:21 taki Robin Hood by mi odpowiadał, ten z I wersji (ten najmłodszy) Odpowiedz Link Zgłoś