Dodaj do ulubionych

praca w wigilie

23.12.04, 10:28
Ja w wigilie ide do pracy bo ktoś musi pracowac aby niepracować mógł ktoś:))
Obserwuj wątek
    • kaya_ja Re: praca w wigilie 23.12.04, 10:32
      ja też muszę pracować żeby wolne miał ktoś...:(
      • samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 10:40
        w sumie powinniśmy sie cieszyć że pracujemy więc ja w sumie nie narzekam:))
        no i mam wytłumaczenie że nie moge uczestniczyc w przygotopwanmiach do wigilii
        • jurek28 Re: praca w wigilie 23.12.04, 10:52
          he, ja w wigilie mam wolne,
          ale musze w pierwszy dzien swiat zap...
          jeszcze wiekszy obrzympal.
          • samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 10:55
            a powiadają ze jak sie dzieje w wigilie to potem jest tak przez cały
            rok...czyli widac cały rok zapiep..ac bede...
            • kaya_ja Re: praca w wigilie 23.12.04, 11:02
              to i bez przepowiedni wiadomo, że cały rok trzeba będzie zaginać :):):)
              • samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 11:06
                nie do konca..wszak liczne grono pozoruje tylko prace:)))
                • kaya_ja Re: praca w wigilie 23.12.04, 11:17
                  :):):) to my w wigilię też tak zrobimy ...pościemniamy i cały rok obijania
                  przed nami :)
                  • samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 11:26
                    ee ja to robotny jezdem i brzydze sie obijania:))))))
                    • kaya_ja Re: praca w wigilie 23.12.04, 11:34
                      :):):) ja jak trzeba też...
                      jak nie to jestem leniuchem ale czy to źle ?
                      • samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 11:54
                        no ja jak każą ide jak nie każą leże:)))
                        • kaya_ja Re: praca w wigilie 23.12.04, 12:40
                          to jakie postanowienie na jutro...
                          praca ?
                          czy ściema ?
                          :):):)

• samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 13:17
                            praca..."a co TY zrobiłaś/łeś dla wykonania planu?":)))
                            chociaz powiadaja że kto przez cały rok sie nie dorobił to pracując w wigilie
                            sie nie dorobi wzbogaci:))
                            • kaya_ja Re: praca w wigilie 23.12.04, 13:40
                              ja niby w pracy jutro...ale myślami daleko:)czyli postanowiłam ściemniać ...
                              Ten rok, jak tak pomyślę, był udany dla mnie ;)poukładało sie kilka spraw...
                              czyli nie mam co liczyć na niespodziankę w wilgilię :)
                              • samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 13:57
                                ja jestem dorosły i wigilijne niespodzianki sam sobie sprawiam:))
                                najlepiej liczyć na siebie samego .. mnie w sumie ten rok miło przeminął
                                i oby następny nie był gorszy to juz bede zadowolony:))
                                • larix31 Re: praca w wigilie 23.12.04, 14:04
                                  Cześć Samowolny. Fajnie masz...też bym do roboty czmychnął w wigilię coby to
                                  całe zamieszanie przeczekac...a tu nam szefy dzień wolny zrobili...:(
                                  Pozdrawiam i wesołego życzę...:))))
                                  • samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 14:11
                                    Larix powiedz zonie że idzieśz z dzieckami na spacer aby miała sposobnośc w
                                    spokoju przygotować święta..wilk syty i owca cała:))
                                • kaya_ja Re: praca w wigilie 23.12.04, 14:06
                                  a ja to chyba wolę takie *niespodziewane niespodziewanki*:):):):)
                                  ....to milsze...

• samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 14:13
                                    niespodziewane niespodziewanki zobowiązuja do niespodziewanego odwzajemnienia a
                                    to juz jest pewien rodzaj ..wymuszenia))))
                                    • kaya_ja Re: praca w wigilie 23.12.04, 14:16
                                      ale tak szczerze nie lubisz miłych drobiazgów ... nie chodzi tylko o przedmioty
                                      ale o coś *miłego*...ot tak z sympatii
                                      • samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 14:20
                                        byłbym kłamca gdybym napisał ze nie lubie sympatycznych dowodów sympatii:)))
                                        każdy lubi byc mile zaskakiwany tylko ja na to nie licze ale jak sie pojawiaja
                                        tym bardziej sprawiaja większa radość:))
                                        • kaya_ja Re: praca w wigilie 23.12.04, 14:25
                                          dokładnie o tym pisałam...:)tylko jakoś mało czytelnie:):):)
                                          coś czego się nie spodziewasz (nawet drobiazg) sprawi, że poczujesz że ktoś cię
                                          lubi...to są *miłe niespodziewanki*
                                          • samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 14:55
                                            ale czemu czekamy na nie przez cały rok i sa tylko od święta?:))
    • janedoe Re: praca w wigilie 23.12.04, 21:27
      buuu ja tez jutro musze isc do pracyyyyyy .....
      • Gość: u.r.not.alone Re: praca w wigilie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 22:01
        Dopisuję się do listy pracujących w dniu jutrzejszym.
        • janedoe Re: praca w wigilie 23.12.04, 22:03
          może jakiś spoleczny protest zoorganizujemy?? :))
    • wadera3 Re: praca w wigilie 24.12.04, 00:44
      ja też pracuję-nie po raz pierwszy w życiu,i pewnie nie ostatni....;)
    • rybitwa_konrad Re: praca w wigilie 24.12.04, 01:14
      to i ja sie dopisze
      jutro ide na 19:30 do pracy
      i koncze o 8 rano
      Zycze wszystkim Zdrowych i Wesolych Swiat Bozego Narodzenia ;)

swietahoho.webpark.pl/#
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka