samowolny 23.12.04, 10:28 Ja w wigilie ide do pracy bo ktoś musi pracowac aby niepracować mógł ktoś:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaya_ja Re: praca w wigilie 23.12.04, 10:32 ja też muszę pracować żeby wolne miał ktoś...:( Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 10:40 w sumie powinniśmy sie cieszyć że pracujemy więc ja w sumie nie narzekam:)) no i mam wytłumaczenie że nie moge uczestniczyc w przygotopwanmiach do wigilii Odpowiedz Link Zgłoś
jurek28 Re: praca w wigilie 23.12.04, 10:52 he, ja w wigilie mam wolne, ale musze w pierwszy dzien swiat zap... jeszcze wiekszy obrzympal. Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 10:55 a powiadają ze jak sie dzieje w wigilie to potem jest tak przez cały rok...czyli widac cały rok zapiep..ac bede... Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: praca w wigilie 23.12.04, 11:02 to i bez przepowiedni wiadomo, że cały rok trzeba będzie zaginać :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 11:06 nie do konca..wszak liczne grono pozoruje tylko prace:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: praca w wigilie 23.12.04, 11:17 :):):) to my w wigilię też tak zrobimy ...pościemniamy i cały rok obijania przed nami :) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 11:26 ee ja to robotny jezdem i brzydze sie obijania:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: praca w wigilie 23.12.04, 11:34 :):):) ja jak trzeba też... jak nie to jestem leniuchem ale czy to źle ? Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 11:54 no ja jak każą ide jak nie każą leże:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: praca w wigilie 23.12.04, 12:40 to jakie postanowienie na jutro... praca ? czy ściema ? :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 13:17 praca..."a co TY zrobiłaś/łeś dla wykonania planu?":))) chociaz powiadaja że kto przez cały rok sie nie dorobił to pracując w wigilie sie nie dorobi wzbogaci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: praca w wigilie 23.12.04, 13:40 ja niby w pracy jutro...ale myślami daleko:)czyli postanowiłam ściemniać ... Ten rok, jak tak pomyślę, był udany dla mnie ;)poukładało sie kilka spraw... czyli nie mam co liczyć na niespodziankę w wilgilię :) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 13:57 ja jestem dorosły i wigilijne niespodzianki sam sobie sprawiam:)) najlepiej liczyć na siebie samego .. mnie w sumie ten rok miło przeminął i oby następny nie był gorszy to juz bede zadowolony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: praca w wigilie 23.12.04, 14:04 Cześć Samowolny. Fajnie masz...też bym do roboty czmychnął w wigilię coby to całe zamieszanie przeczekac...a tu nam szefy dzień wolny zrobili...:( Pozdrawiam i wesołego życzę...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 14:11 Larix powiedz zonie że idzieśz z dzieckami na spacer aby miała sposobnośc w spokoju przygotować święta..wilk syty i owca cała:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: praca w wigilie 23.12.04, 14:06 a ja to chyba wolę takie *niespodziewane niespodziewanki*:):):):) ....to milsze... Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 14:13 niespodziewane niespodziewanki zobowiązuja do niespodziewanego odwzajemnienia a to juz jest pewien rodzaj ..wymuszenia)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: praca w wigilie 23.12.04, 14:16 ale tak szczerze nie lubisz miłych drobiazgów ... nie chodzi tylko o przedmioty ale o coś *miłego*...ot tak z sympatii Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 14:20 byłbym kłamca gdybym napisał ze nie lubie sympatycznych dowodów sympatii:))) każdy lubi byc mile zaskakiwany tylko ja na to nie licze ale jak sie pojawiaja tym bardziej sprawiaja większa radość:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kaya_ja Re: praca w wigilie 23.12.04, 14:25 dokładnie o tym pisałam...:)tylko jakoś mało czytelnie:):):) coś czego się nie spodziewasz (nawet drobiazg) sprawi, że poczujesz że ktoś cię lubi...to są *miłe niespodziewanki* Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: praca w wigilie 23.12.04, 14:55 ale czemu czekamy na nie przez cały rok i sa tylko od święta?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
janedoe Re: praca w wigilie 23.12.04, 21:27 buuu ja tez jutro musze isc do pracyyyyyy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u.r.not.alone Re: praca w wigilie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 22:01 Dopisuję się do listy pracujących w dniu jutrzejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
janedoe Re: praca w wigilie 23.12.04, 22:03 może jakiś spoleczny protest zoorganizujemy?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: praca w wigilie 24.12.04, 00:44 ja też pracuję-nie po raz pierwszy w życiu,i pewnie nie ostatni....;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybitwa_konrad Re: praca w wigilie 24.12.04, 01:14 to i ja sie dopisze jutro ide na 19:30 do pracy i koncze o 8 rano Zycze wszystkim Zdrowych i Wesolych Swiat Bozego Narodzenia ;) swietahoho.webpark.pl/# Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś