malinka48 27.02.05, 11:01 daje po oczach:)))pogoda wybitnie romantyczna,na spacerek, za rączkę kochani --i w plener. nikt nikogo,tak do końca nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caruzzo Re: Ale słoneczko.... 27.02.05, 11:34 Dzisiaj na dwor to tylko w goglach mozna ryzykowac wyjście.....;))) I do tego białą laseczkę....będzie widać ze romantyczna dusza idzie.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Ale słoneczko.... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.02.05, 11:42 caruzzo napisał: > Dzisiaj na dwor to tylko w goglach Gogle.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansi ja tam wole nebeska laske na spacer wziac IP: *.arcor-ip.net 27.02.05, 13:52 ale tez ubrana na bialo, Ty wiesz jakby te wszystkie colory na sniegu by iskrzyly? www.ecoworld.com.pl/images/oferta/laska_nebeska.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 ja tam wole nebeska laske na spacer wziac IP: *.acn.waw.pl 27.02.05, 13:58 No wiesz! :P Mając śliczną, czystej krwi kobyłkę wyprowadziłbyś śnieżynkę? :P Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: ja tam wole nebeska laske na spacer wziac 27.02.05, 14:08 Lubie konie w pełnym biegu.......a tu cisza..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansi jak tak je lubisz IP: *.arcor-ip.net 27.02.05, 14:15 przepraszam, za autoreklame, ale wskocz na watek "walic konia" i zobacz jak tam te konie biegaly, ze az dudnilo... to dzisiaj musza w ciszy dac se owsa... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: jak tak je lubisz 27.02.05, 14:22 Masz rację......konie zostały "zajeżdżone" tak to się chyba fachowo mowi, to wszystko tłumaczy...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 jak tak je lubisz IP: *.acn.waw.pl 27.02.05, 14:52 w ciszy stajni delektować się żarem ukubionej kobyłki ... tak marzy każdy ogier :-) (nie mylić z czymś innym, niż koń!) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansi A Twoja IP: *.arcor-ip.net 27.02.05, 14:58 a Twoja stajnia u ktorego plota? bo wlasnie mi sie za moja na Muranowie zatesknilo... Sloneczko piekne tu mamy teraz i snieg, ale do wlasnego zloba kawalek drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansi to mi cos przypomnialo... IP: *.arcor-ip.net 27.02.05, 15:03 (a nazwisko mam do Kossaka troche podobne, tylko takie ze "-ski" na koncu) Przychodzi facet (czyli ja) do lekarza: a lekarz: - to Pan z tej rodziny znanych malarzy? a ja mu na to: - nie Panie doktorze, ja nie z tych co Polske malowali, tylko z tych, co ja zdradzali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansi no to skonsternowalas mnie... IP: *.arcor-ip.net 27.02.05, 14:12 jako rasowy poliglota, przepraszam poligamista, posadzilbym jedna na druga i pogonil do stajni, by sie obie oporzadzily... a sam poszedlbym spokojnie na pivo... Wiesz dla czego kazdy porzadny komunista oprocz zony musi miec jeszcze kochanke? - zona mysli, ze jestes u kochanki... - kochanka mysli, ze jestes u zony... - a Ty w tym czasie, spokojnie udajesz sie na zebranie partyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: no to skonsternowalas mnie... 27.02.05, 14:16 A z innych partii dodziewczyn nie mogą chodzić?.;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: no to skonsternowalas mnie... 27.02.05, 14:26 ja sie tam na polityce nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Ale słoneczko.... 27.02.05, 16:03 na ogierki to ja jeżdżę do Janowa Podlaskiego,a ja gadałam o ludziach,a nie o klaczach.Kurcze ,że też musicie wszystko sprowadzać do seksu,na pierwszej randce ;))najpierw trzeba "postawić żeby pózniej wyjąć"to żaden wulgaryzm:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii ale gdziezby tam, Malinko...! 27.02.05, 16:11 to tylko Caruzzo pisal cos o bialej laseczce... moze chlopak chromawy jest, niedomaga na jedna nozke, i chcial sie tylko, przy tej pieknej pogodzie, podeprzec taka biala laseczka na spacerze...? A ja, bedac strasznie romantyczny, odpowiedzialem mu tylko, ze ja wole nebeske laski. A przeciez po czesku laska nebeska - to niebianska milosc... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: ale gdziezby tam, Malinko...! 27.02.05, 16:16 ja słyszałam,że to laska nebeska od wranglerów:)) Odpowiedz Link Zgłoś