kusy3x6 09.06.02, 22:20 Ktora jest ta prawdziwa, bo sie juz pogubilem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zxc1973 Re: Messja czy Messja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 22:32 Prawdziwa messja pisze z "aol.com" lub "cokolwiek.uk", a nasz "drogi kolega" ;)) z "cokolwiek.it". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 22:41 Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Prawdziwa messja pisze z "aol.com" lub > "cokolwiek.uk", a nasz "drogi kolega" ;)) z > "cokolwiek.it". analityczne podejscie naszego kolgi bardzo pomoglo wyjasnic, rzecz wydawaloby sie zupelnie oczywista:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Messja czy Messja 09.06.02, 22:49 Ale to jest brzydko podszywac sie pod kogos i uzywac czyjegos nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 22:51 kusy3x6 napisał(a): > Ale to jest brzydko podszywac sie pod kogos i uzywac czyjegos nicka. bardzo brzydko:) proponuje go ukarac, dac mu zolta kartke i niech siedzi na lawce rezerwowych, az do odwolania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Messja czy Messja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 23:00 Gość portalu: messja napisał(a): > proponuje go ukarac, To moze przyniesc odwrotny skutek - niektorzy to lubia ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 23:04 Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > proponuje go ukarac, > > To moze przyniesc odwrotny skutek - niektorzy to lubia > ;-)) to co proponujesz? moze mam mu dac swoj numer tel.?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beblo Re: Messja czy Messja IP: *.acn.waw.pl 09.06.02, 23:17 daj mu nr telefonu.. jak bedzie dzwonil to sie na koszty narazi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 23:19 Gość portalu: Beblo napisał(a): > daj mu nr telefonu.. jak bedzie dzwonil to sie na koszty narazi:) to jest jakis pomysl... moze dam mu do pracy, zeby mnie nie nekal zbytnio:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Messja czy Messja 09.06.02, 23:17 Mi mozesz dac to ja do ciebie zadzwonie a na jego zaczepki zrobmy IGNOR po kazdym jego postem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 23:19 kusy3x6 napisał(a): > Mi mozesz dac to ja do ciebie zadzwonie a na jego zaczepki zrobmy IGNOR po > kazdym jego postem. a kosztow sie nie boisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Messja czy Messja 09.06.02, 23:23 NIE DBAM O PRZYZIEMNE blache SPRAWY kasy, pieniadz rzecz nabyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 23:24 kusy3x6 napisał(a): > NIE DBAM O PRZYZIEMNE blache SPRAWY kasy, pieniadz rzecz nabyta. mowisz jak prawdziwy mezczyzna:) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Messja czy Messja 09.06.02, 23:27 No jestem facet, posiadam pewne atrybuty no i chyba prawdziwy a nie podroba z bazaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beblo Re: Messja czy Messja IP: *.acn.waw.pl 09.06.02, 23:31 Nie dbasz..ale po radiu placzesz jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Messja czy Messja 09.06.02, 23:32 Jakbys wiedZial co to za radio tez bys plakal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 23:35 kusy3x6 napisał(a): > Jakbys wiedZial co to za radio tez bys plakal. to ja sie wycofuje z oferty, nie wiem czy na TAKIE radio bedzie mnie stac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beblo Re: Messja czy Messja IP: *.acn.waw.pl 09.06.02, 23:37 A co ty mu skalówke chcialas kupic marki Safari? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Messja czy Messja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 23:40 Gość portalu: Beblo napisał(a): > A co ty mu skalówke chcialas kupic marki Safari? Panascanic ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 23:43 Gość portalu: Beblo napisał(a): > A co ty mu skalówke chcialas kupic marki Safari? przynajmniej cos chcialam kupic, ty nic bys mu nie kupil:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beblo Re: Messja czy Messja IP: *.acn.waw.pl 09.06.02, 23:47 Moge mu moje stare oddac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 23:49 Gość portalu: Beblo napisał(a): > Moge mu moje stare oddac:) to juz troche lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beblo Re: Messja czy Messja IP: *.acn.waw.pl 09.06.02, 23:36 materialista!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Messja czy Messja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 23:28 Gość portalu: messja napisał(a): > to co proponujesz? moze mam mu dac swoj numer tel.?:)))) Nie jestem przekonany do tego zwyczaju ;-) Pamietaj, ze u was nawet sie jezdzi lewa strona ;-)))) Pozatym pozostal nierozwiazany problem, czy masz internet gdy ktos uzywa telefon ;-))))) Moze wyslac lepiej na poczatek wyslac mu laurke? Koniecznie z serduszkiem i duza iloscia rozowego koloru ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 23:34 oj 3literki i tak bym mu nie dala domowego, jeszcze by mi julianow wystraszyl:) a po takiej laurce to pewno by mi sie niedobrze zrobilo i bym sie p....:) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > to co proponujesz? moze mam mu dac swoj numer > tel.?:)))) > > Nie jestem przekonany do tego zwyczaju ;-) Pamietaj, ze > u was nawet sie jezdzi lewa strona ;-)))) Pozatym > pozostal nierozwiazany problem, czy masz internet gdy > ktos uzywa telefon ;-))))) > > Moze wyslac lepiej na poczatek wyslac mu laurke? > Koniecznie z serduszkiem i duza iloscia rozowego koloru > ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 23:43 Gość portalu: Bebo napisał(a): > powiesil? nie bebo, pobrudzila:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beblo Re: Messja czy Messja IP: *.acn.waw.pl 09.06.02, 23:52 a ja juz myslalem ze zacznie sie tu cos dziac.. pierwszy trup.. potem sledztwo.. podejrzani to trzy literki, ten od laurki, i kusy ( motyw materialny) Tylko kto bedzie dedektywem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 23:57 Gość portalu: Beblo napisał(a): > a ja juz myslalem ze zacznie sie tu cos dziac.. pierwszy trup.. potem > sledztwo.. > podejrzani to trzy literki, ten od laurki, i kusy ( motyw materialny) > Tylko kto bedzie dedektywem? oczywiscie ty:)))) chodz z drugiej strony, mysle ze 3literki bardziej by sie nadawal, ma umyl analityczny i dobre pomysly:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Messja czy Messja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 23:58 Gość portalu: Beblo napisał(a): > a ja juz myslalem ze zacznie sie tu cos dziac.. pierwszy trup.. potem A kto drugi?? > sledztwo.. > podejrzani to trzy literki, ten od laurki, i kusy ( motyw materialny) Ja tam wolabym wywiesc do lasu w niecnych celach ;-))) > Tylko kto bedzie dedektywem? Kiedys na forum przyznales sie... ze tez masz motyw ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 00:00 a mowil jaki? ość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: Beblo napisał(a): > > > a ja juz myslalem ze zacznie sie tu cos dziac.. > pierwszy trup.. potem > > A kto drugi?? > > > sledztwo.. > > podejrzani to trzy literki, ten od laurki, i kusy ( > motyw materialny) > > Ja tam wolabym wywiesc do lasu w niecnych celach ;-))) > > > Tylko kto bedzie dedektywem? > > Kiedys na forum przyznales sie... ze tez masz motyw ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Messja czy Messja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 00:01 Gość portalu: messja napisał(a): > a mowil jaki? Cos kiedys gdzies po cichu wspominal, ze zostal poszkodowany :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 00:06 a mowil przez kogo? Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > a mowil jaki? > > Cos kiedys gdzies po cichu wspominal, ze zostal > poszkodowany :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Messja czy Messja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 00:09 Gość portalu: messja napisał(a): Z tego co pamietam, przez ofiare, ale trzeba by przeszukac archiwum ;-))) Porucznika Borewicza tu potrzeba i tyle ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 00:13 dziwna ta ofiara, chyba rzeczywiscie bez porucznika borewicza sie tu nie obedzie:) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > Z tego co pamietam, przez ofiare, ale trzeba by > przeszukac archiwum ;-))) > > Porucznika Borewicza tu potrzeba i tyle ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beblo Re: Messja czy Messja IP: *.acn.waw.pl 10.06.02, 00:14 Widzisz.. i motyw w twoim przypadku XYZ sam podsunoles.. wywiozles w niecnych celach do lasu a ona sie potem powiesila. Zle to o tobie swiadczy w kazdym razie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 00:15 Gość portalu: Beblo napisał(a): > Widzisz.. i motyw w twoim przypadku XYZ sam podsunoles.. wywiozles w niecnych > celach do lasu a ona sie potem powiesila. > Zle to o tobie swiadczy w kazdym razie... :)))))))))))))))))))))) kiedy ci sie to snilo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Messja czy Messja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 00:18 Gość portalu: Beblo napisał(a): > Widzisz.. i motyw w twoim przypadku XYZ sam podsunoles.. wywiozles w niecnych > celach do lasu a ona sie potem powiesila. > Zle to o tobie swiadczy w kazdym razie... Mial byc Porucznik Borewicz, a tu cytat zywcem wyjety z ust Porucznika Zubka ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beblo Re: Messja czy Messja IP: *.acn.waw.pl 10.06.02, 00:25 O poruczniku Żbiku kolega zapomnial! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Messja czy Messja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 00:30 Gość portalu: Beblo napisał(a): > O poruczniku Żbiku kolega zapomnial! No tak, prawda. Specjalista od lapania klusownikow w lesie i falszerzy znaczkow pocztowych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Messja czy Messja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 23:39 Gość portalu: messja napisał(a): > oj 3literki i tak bym mu nie dala domowego, jeszcze by mi julianow wystraszyl:) Moze do budki telefonicznej, lub lepiej do jakiegos klubu dla osob z problemami z okresleniem swojej plci? ;-))))) > a po takiej laurce to pewno by mi sie niedobrze zrobilo i bym sie p....:) Ale to nie Ty bedziesz na nia patrzec ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 23:45 i madrze mowisz, a swoja droga ty to masz pomysly, az sie boje wejsc ci w droge:)) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > oj 3literki i tak bym mu nie dala domowego, jeszcze > by mi julianow wystraszyl:) > > Moze do budki telefonicznej, lub lepiej do jakiegos > klubu dla osob z problemami z okresleniem swojej plci? > ;-))))) > > > a po takiej laurce to pewno by mi sie niedobrze > zrobilo i bym sie p....:) > > Ale to nie Ty bedziesz na nia patrzec ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Messja czy Messja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 23:56 Gość portalu: messja napisał(a): > i madrze mowisz, a swoja droga ty to masz pomysly, az sie boje wejsc ci w droge > :)) Eeee... Ja tam nawet muchy bym nie skrzywdzil :') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 09.06.02, 23:59 Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > i madrze mowisz, a swoja droga ty to masz pomysly, az > sie boje wejsc ci w droge > > :)) > ale masz pmysly! perfidne:) > Eeee... Ja tam nawet muchy bym nie skrzywdzil :') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beblo Re: Messja czy Messja IP: *.acn.waw.pl 10.06.02, 00:15 Ty uwazaj.. Borewicz wszystko czyta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 00:18 Gość portalu: Beblo napisał(a): > Ty uwazaj.. Borewicz wszystko czyta! mam nadzieje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beblo Re: Messja czy Messja IP: *.acn.waw.pl 10.06.02, 00:20 No tak tobie jako ofierze tylko nadzieja została ze sprawiedliwość zatryumfuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Messja czy Messja IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 00:26 Gość portalu: Beblo napisał(a): > No tak tobie jako ofierze tylko nadzieja została ze sprawiedliwość zatryumfuje. cos mi jednak umknelo, a niby dlaczego ja mam byc ofiara?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beblo Re: Messja czy Messja IP: *.acn.waw.pl 10.06.02, 00:28 Teraz to juz nie wiem.. ide spac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m :)))) IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 00:29 Gość portalu: Beblo napisał(a): > Teraz to juz nie wiem.. ide spac:) a widzisz?:) ja tez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: :)))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 00:32 W kazdym razie dobranoc wszytskim. Pamietajmy, ze ofiara tak naprawde bedzie znaleziona (i sila rzeczy zidentyfikowana) dopiero rano ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: :)))) IP: *.proxy.aol.com 10.06.02, 00:33 to ja rano nie przychodze... dobranoc Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > W kazdym razie dobranoc wszytskim. > > Pamietajmy, ze ofiara tak naprawde bedzie znaleziona (i > sila rzeczy zidentyfikowana) dopiero rano ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 C.D.N. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 00:53 Kim byla ofiara, co sie tak naprawde stalo i dlaczego, a takze jaki zwiazek ze sprawa ma czlowiek z laurka, dowiemy sie w nastepnym odcinku (albo i nie) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś