Dodaj do ulubionych

Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke.

13.06.02, 10:11
Mieszkam za granica i czesto tesknie za Polska i polskimi dziewczynami. Wiadomo
polki sa najladniejsze na swiecie. Wszystkie dziewczyny ktore chcialyby sie
spotkac z dobrze wygladajacym milym chlopakiem w jakims goracym kraju
(oczywiscie ja pokrywam wszystkie koszty) niech pisza pod adres rp82se@yahoo.se
Wymagania: Maks 30 lat, dobry wyglad, mila osobowosc i poczucie humoru.
Odpowiedzi przysylajcie na mojego mejla. Napiszcie troche o sobie i przyslijcie
zdjecie, postaram sie odpowiedziec.
Obserwuj wątek
    • Gość: belbo Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. IP: 195.116.222.* 13.06.02, 10:13
      Zapomniales dodac ze maja byc dobre w te klocki:)
      • randia Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. 13.06.02, 10:22
        Nie musiał pisać, zrozumiałe od początku.
        Tylko dlaczego znowu to samo pisze?
        • Gość: Belbo Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. IP: 195.116.222.* 13.06.02, 10:25
          bo chetnych brak:)
          • randia Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. 13.06.02, 10:27
            To niech idzie w jasną cholerę a nie śmieci i śmieci.:))
            • kusy3x6 Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. 13.06.02, 10:54
              Qrde a nas chlopakow to juz zadna dziewczyna nie zaprosi na zagraniczna
              wycieczke, to nie sprawiedliwe.
              • roseland Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. 13.06.02, 11:31
                W radiu ciągle trąbią: "Jedź z Travelem do Chorwacji".:)
                • Gość: belbo Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. IP: 195.116.222.* 13.06.02, 11:52
                  Ja bylem ..ale bez Travela:)
                  • roseland Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. 13.06.02, 11:57
                    Jadę w lipcu, a gdzie byłeś w Chorwacji ?
                    • Gość: Belbo Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. IP: 195.116.222.* 13.06.02, 12:01
                      Kolo Trogiru.. i na Istri
                      polecam te rejony kolo trogiru i nizej.. na istrie to juz nie ma po co jechac..
                      tlok, pelno wlochów i niemców..
                      A i dubrownik ponoc jest wsopanialy..ale nie bylem
                      • Gość: monik Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 13.06.02, 12:10
                        Dubrownik super jest fenomenalny. bylam pod koniec wrzesnia. slonce, cieple
                        morze i zero turystow!!!! przynajmniej w porownaniu z pelnia sezonu. a i ceny
                        duzo ciekawsze.
                        split taki sobie, za to miasteczka w okolicy cudne. droga nad morzem dubrownik
                        - split tez warta przejechania. ale w sezonie tam sa korki:((( i ugotowac sie
                        latwo.
                        konkretniejsze info moge na priva
                        • Gość: Belbo Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. IP: 195.116.222.* 13.06.02, 12:12
                          o splicie nic nie pisalem..ale palac diokogos tam tez ladny..
                          I jeszcze jest taka riviera z zameczkami.. kolo trogiru..
                        • Gość: krzysiek Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 00:43
                          Dubrownik pewnie najpiękniejsze miasto świata .czy dawno tam byłaś Ja miałem
                          szczęście? tam być w 1995 państwowym blaszanym samochodzikiem i z fujarką na
                          ramieniu Wtedy sporo budynków na starówce było zniszczonych a z asfaltowej
                          drogi nie wolno było schodzić .Ciekawe czy już wszystko odbudowane.pozdrawiam
                          • Gość: monik Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 14.06.02, 09:49
                            Gość portalu: krzysiek napisał(a):

> Dubrownik pewnie najpiękniejsze miasto świata .czy dawno tam byłaś Ja miałem
                            > szczęście? tam być w 1995 państwowym blaszanym samochodzikiem i z fujarką na
                            > ramieniu Wtedy sporo budynków na starówce było zniszczonych a z asfaltowej
                            > drogi nie wolno było schodzić .Ciekawe czy już wszystko odbudowane.pozdrawiam

hm, fujarka na ramieniu???? brzmi dwuznacznie, jesli nie troj:)))

bylam w ubieglym roku, we wrzesniu. zniszczenia widac wtedy, kiedy czlowiek
                            dobrze sie przyjzy. sa ciagle budynki, na ktorych mozna zobaczyc slady kul.
                            najsmutniesze wrazenie zrobil na mnie opuszczony, duzy hotel, calkiem zarosniety
                            chwastami. pewnie taniej bedzie go zburzyc, niz wyremontowac.

stare miasto cudne. widac, ze duzo pieniedzy wlozono w odbudowe. teraz robi
                            wrazenie, pozostaje jedynie zalowac, ze nie widzialam jak wygladalo przed wojna.
                            miny w miescie to juz przeszlosc. jak jest gdzie indziej nie wiem.

• roseland Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. 13.06.02, 12:11
                        Będę 80 km od Dubrownika, już się cieszę. Przeraża mnie jednak ta długa podróż,
                        no ale cóż - zachciało mi się. :)
                        • Gość: belbo Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. IP: 195.116.222.* 13.06.02, 12:14
                          ja b6lem wlasnym autkiem.. super sprawa.. a wodospady w plitvicach tez sa
                          extra:)
                        • Gość: monik Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 13.06.02, 12:19
                          samochodem? jak tak to wszystko masz w zasiegu reki. ja bym sie na chwile
                          wypuscila jeszcze do Czarnogory!!! Kotor, wyspy z kosciaolami, nazwa wypadla mi
                          z glowy, Budva, Swiatyj Stefan.
                          moze sie wybiore we wrzesniu znowu:)))
                          • Gość: m_ona Chorwacja IP: 217.153.4.* 14.06.02, 09:58
                            A moze ktos ma jakies namiary na fajne stancje w Chorwacji?
                            Mozna jechac w ciemno? Czy trzeba wczesniej rezerwowac?
                            Tzn, mam na mysli koniec wrzesnia, czyli wlasciwie po sezonie.
                            • Gość: monik Re: Chorwacja IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 14.06.02, 10:05
                              jedz w ciemno. na dworcu autobusowym tlum ludzi oferujacych wolne pokoje. w
                              informacji turystycznej tez masz dostep do pelnej bazy danych. nie warto
                              rezerwowac, nie bedziesz uwiazana:) spodoba ci sie gdzies, to mozesz zostac
                              dluzej, nie - wynosisz sie, i juz:)
                              wrzesien - super pora, naprawde. sprawdzone, polecam:)
                              • Gość: m_ona Re: Chorwacja IP: 217.153.4.* 14.06.02, 10:08
                                Dzieki za rade, zobacze co da sie zrobic :-) tam mnie jeszcze nie bylo.
                                Ale wiem ze na poludnie to najlepiej pod konec sezonu, taniej no i te owoce....
                                mmmmmmmm pycha!
                    • Gość: pestkowi Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. IP: 193.0.117.* 13.06.02, 12:10
                      A co, moze jeszcze mi powiesz, ze dziewicom fundujesz druga wycieczke gratis?
    • Gość: monik i IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 13.06.02, 12:48
      dzieki koledze mamy forum turystyka:))
      • Gość: jola Re: i IP: 217.153.94.* 13.06.02, 13:29
        a czy ktoś mi powie ile to wszystko kosztuje? ile trzeba mieć kasy na taki
        wyjazd do Chorwacji? i czy na miejscu jest drogo i czy jedzenie jest w miarę
        europejskie ?
        • Gość: Belbo Re: i IP: 195.116.222.* 13.06.02, 13:43
          Jedzenie normalne.

ceny.. niestety drogo.

a ile trza miec?.. skad mam wiedziec jaki standard zycia preferujesz?
    • Gość: messja Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. IP: *.proxy.aol.com 14.06.02, 02:14
      to ja poprosze wycieczke do chorwacji dla mnie, siostry, siostrzenicy i
      przyjaciolki... najlepiej w sierpniu:))))

sebasti napisał(a):

> Mieszkam za granica i czesto tesknie za Polska i polskimi dziewczynami. Wiadomo
      >
      > polki sa najladniejsze na swiecie. Wszystkie dziewczyny ktore chcialyby sie
      > spotkac z dobrze wygladajacym milym chlopakiem w jakims goracym kraju
      > (oczywiscie ja pokrywam wszystkie koszty) niech pisza pod adres rp82se@yahoo.se
      >
      > Wymagania: Maks 30 lat, dobry wyglad, mila osobowosc i poczucie humoru.
      > Odpowiedzi przysylajcie na mojego mejla. Napiszcie troche o sobie i przyslijcie
      >
      > zdjecie, postaram sie odpowiedziec.

• roseland Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. 14.06.02, 09:51
        uważaj, bo zaraz ci zakomunikuje: "mówisz i masz", hihi. :)
        • kusy3x6 Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. 14.06.02, 11:38
          Wole na Kanary.
        • Gość: messja Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.06.02, 20:14
          roseland napisał(a):

> uważaj, bo zaraz ci zakomunikuje: "mówisz i masz", hihi. :)

bardzo uwazalam, ale i tak nie mam...:(
          hmm, moze dlatego, zdjecia nie wyslalam?
          ale z drugiej strony to po co mu zdjecie, przeciez z nim na wakacje nie pojade:)))
    • Gość: Saba Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 17:40
      sebasti napisał(a):

> Mieszkam za granica i czesto tesknie za Polska i polskimi dziewczynami. Wiadomo
      >
      > polki sa najladniejsze na swiecie. Wszystkie dziewczyny ktore chcialyby sie
      > spotkac z dobrze wygladajacym milym chlopakiem w jakims goracym kraju
      > (oczywiscie ja pokrywam wszystkie koszty) niech pisza pod adres rp82se@yahoo.se
      >
      > Wymagania: Maks 30 lat, dobry wyglad, mila osobowosc i poczucie humoru.
      > Odpowiedzi przysylajcie na mojego mejla. Napiszcie troche o sobie i przyslijcie
      >
      > zdjecie, postaram sie odpowiedziec.

A JA POPROSZE NA KRYM :))
      • kusy3x6 Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. 15.06.02, 11:06
        Nie dajcie sie nabrac ten gosciu to handlarz zywym towarem?
        Kto jedzie ze mna, ale placi za siebie?
        • Gość: Saba Re: Zapraszam dziewczyny na zagraniczna wycieczke. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 17:11
          A gdzie jedziesz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka