aniolek82 22.03.05, 11:55 "Są takie dni kiedy wiatr, kiedy deszcz i tęsknię do ciebie.Są jeszcze ciągle takie dni..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szybki_wytrysk Re: są dni 22.03.05, 12:14 To przestań sie z nim bzykać na miesiąc, to zobaczysz jak zacznie Cię cenić. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek82 Re: są dni 22.03.05, 12:16 Oj Szybki, myslalam ze sie zmieniłeś albo znudziłes swoimi własnymi tekstami, a ty znów swoje... Chociaż nie - mówisz żeby PRZESTAĆ sie bzykać... Jednak jest jakas odmiana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: są dni 22.03.05, 12:25 Hie hie. A po co ja mam sie zmieniac . Do swojego hedonizmu dochodziłem przez większą część swojego życia. Uważam taka postawę za swoją ; wynika ona z mojej ewolucji, od wczesnego jelenia pracującego za grosze na Uczelni , poprzez samodzielną pracę w paru instytutach , do uproszczenia wszystkiego w życiu do tego co najwaźniejsze. ----------------------------- Bzykanko forever Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek82 Re: są dni 22.03.05, 12:28 W porząsiu, jeśli jestes z tym szczęsliwy... Odpowiedz Link Zgłoś