aniolek82 26.03.05, 14:41 Ja nie rozumiem, dlaczego tak jest że kochamy osoby, dla których nie jesteśmy ważni, a nas kochają osoby na których uczuciu nam nie zależy. Bez sensu :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pisanka Re: Niesprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 18:45 Trzeba znaleźć osobę, którą pokochamy i która pokocha nas. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek82 Re: Niesprawiedliwość 26.03.05, 19:21 Chciałabym żeby wszystko takie proste. Wokół tyle ludzi, a każdy wybiera nie tą osobę co trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstryk Re: Niesprawiedliwość IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 27.03.05, 00:17 bo wiesz aniołku jest tylko jedno wyjasnienie takiego stanu rzeczy - świat jest porąbany:) ...niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Niesprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:26 To fakt, jest to jakaś forma świństwa. Ja też kochałem dziewczyny bez wzajemności a na mnie leciały takie, które jakoś mi nie podchodziły. Tak, jakby ktoś się nami bawił. Chociaż, z drugiej strony gdy człowiek jest nieszczęśliwie zakochany, jest jakby bardziej twórczy. Cierpienie zbliża do sztuki. Ale napisałem...sorry. Odpowiedz Link Zgłoś