Dodaj do ulubionych

Noc Swietojanska

IP: 217.153.4.* 24.06.02, 09:27
Hop, hop!!!
Spotkaliscie sie pod tym mostem, czy nie? Prosze mi tu zaraz zaspokoic
ciekawosc tych, ktorzy nad morzem! Juz prawie 9:30 i jeszcze zadnej relacji?
Pozdr :)
Obserwuj wątek
    • apf Re: Noc Swietojanska 24.06.02, 09:38
      spędziłem w pociągu:))
      • kusy3x6 Re: Noc Swietojanska 24.06.02, 09:42
        Mnie nie bylo.
    • Gość: monik Re: Noc Swietojanska IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.06.02, 09:49
      forumowe panny chyba postanowily wic wianki w samotnosci, a kawalerowie doszli
      do wniosku, ze wisla jest zbyt brudna i prawdopodobienstwo kapieli (przy zbyt
      gorliwym wylawianiu wiankow:)) sprawilo, ze frekwencja byla mizerna. mowimy
      oczywiscie o ilosci, bo jakosc, ho ho ho:)
      kobiety (w osobie Saby i mnie) w powloczystych sukniach spotkaly sie pod
      mostem, po czym nadwislanska promenada udaly sie do jednego z ogordkow. tam
      zlupiono nam skore, rzadajac 6 zl za malego Redsa - w innych miejscach bylo
      duzo taniej:(, nagadalysmy sie do woli, delikatna perswazja zmusilam Sabe do
      uroczej przechadzki (stare miasto - zoliborz, naprawde bardzo milo) i juz.
      a potem niektorzy placza, ze wyjezdzam ... krokodyle lzy!!!
      jedynym usprawiedliwieniem byl wyjazd wakacyjny lub weekendowy:)

a kto widzial fajerwerki w sobote na nowym miescie? alez bylo cudnie!!!!
      :)
      • kusy3x6 Re: Noc Swietojanska 24.06.02, 09:52
        Znaczy sie bylyscie we dwie, dobrze kojarze?
        • kusy3x6 Re: Noc Swietojanska 24.06.02, 09:53
          Mam nadzieje ze mnie nie obgadywalas przed Saba?
          • Gość: monik Re: Noc Swietojanska IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.06.02, 09:53
            wszystkich obgadywalysmy!!! kazdy mial swoje 5 minut:)
            • kusy3x6 Re: Noc Swietojanska 24.06.02, 10:00
              A co o mnie mowilas?
        • Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 24.06.02, 14:18
          kusy3x6 napisał(a):

> Znaczy sie bylyscie we dwie, dobrze kojarze?

imponujaca umiejetnosc dedukcji:)))))
          • Gość: zxc1973 Re: Noc Swietojanska IP: *.tpnet.pl / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 14:32
            Gość portalu: messja napisał(a):

> imponujaca umiejetnosc dedukcji:)))))

Liczenia na palcach?? ;-)))))))))))
            • Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 24.06.02, 14:35
              Gość portalu: zxc1973 napisał(a):

> Gość portalu: messja napisał(a):
              >
              > > imponujaca umiejetnosc dedukcji:)))))
              >
              > Liczenia na palcach?? ;-)))))))))))

ty sie nie smiej, pewno tez wie ile jest 3X6... (ja sie z niego nie smieje:))))

• Gość: monik Re: Noc Swietojanska IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.06.02, 14:39
                ja sie rez nie smieje:)
                myslicie, ze liczyl na palcach, czy na kalkulatorze???
                • Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 24.06.02, 14:43
                  Gość portalu: monik napisał(a):

> ja sie rez nie smieje:)
                  > myslicie, ze liczyl na palcach, czy na kalkulatorze???

ja osobiscie mysle, ze to powazny czlowiek i korzysta z najnowszych osiagniec
                  techniki
                  p.s.
                  pozdrowienia dla kusiaka i jego jamnika przy okazji
                  • Gość: monik Re: Noc Swietojanska IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.06.02, 14:48
                    to co, ma funkcje rozpisane i jakis bardzo skomplikowany program komputerowy,
                    ktory pozwala mu najbardziej skomplikowane problemy rozwiazywac???
                    ja ciagle jestem bardzo powazna:))
                    ps. teraz to sie juz ze mna nie ozeni i dodatkowy dochod w wysokosci 5 zl
                    dziennie diabli (nomen omen) wzieli:)))
                    • Gość: m_ona Re: Noc Swietojanska IP: 217.153.4.* 24.06.02, 14:56
                      Wy sobie tu powazne zarty stroicie, a on juz ogloszenie zamiescil do Swoich
                      Kochanych Pan. Monik, nie odpuszczaj! Juz sie jakas zainter (czy jakos tak)
                      znalazla. No chyba nie oddasz naszego Kusego w obce rece
                    • Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 24.06.02, 15:13
                      bardzo mi przykro, ze twoje plany matrymonialne i finansowe diabli wzieli...
                      za to tez wypijmy:)))

Gość portalu: monik napisał(a):

> to co, ma funkcje rozpisane i jakis bardzo skomplikowany program komputerowy,
                      > ktory pozwala mu najbardziej skomplikowane problemy rozwiazywac???
                      > ja ciagle jestem bardzo powazna:))
                      > ps. teraz to sie juz ze mna nie ozeni i dodatkowy dochod w wysokosci 5 zl
                      > dziennie diabli (nomen omen) wzieli:)))

• Gość: monik Re: Noc Swietojanska IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.06.02, 15:18
                        jestem za, dwa razy nie trzeba mi powtarzac:)
                        m_ona chyba sie przylaczasz. bedziemy sobie w rekaw razem plakac:)))
                        • Gość: m_ona Re: Noc Swietojanska IP: 217.153.4.* 24.06.02, 15:22
                          No kurde, tak na dwa fronty nie moge!!!

Na morzem juz impreza na calego - alkohol sie strumieniami leje
                          • Gość: monik Re: Noc Swietojanska IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.06.02, 15:23
                            mozesz, boz znad morza:)
                            co to dla ciebie. niewazne ile frontow. najwazniejsze, ze wrog frontu z tylu
                            nie atakuje
                            • Gość: m_ona Re: Noc Swietojanska IP: 217.153.4.* 24.06.02, 15:28
                              No tak, nawet kiedys kazali mi spiewac: Moooorze, nasze moooorze bedziem
                              wiernie ciebie strzec, mamy rozkaz cie utrzymac....
                              I my, znad morza wieeeele mozemy :)))

Ale nie bede Wam juz falszowac dzisiaj,
                              See you tomorrow
                              • Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.06.02, 21:17
                                i tak sobie troche popilysmy... hmmm ... szkoda, ze tylko wirtualnie:)))

Gość portalu: m_ona napisał(a):

> No tak, nawet kiedys kazali mi spiewac: Moooorze, nasze moooorze bedziem
                                > wiernie ciebie strzec, mamy rozkaz cie utrzymac....
                                > I my, znad morza wieeeele mozemy :)))
                                >
                                > Ale nie bede Wam juz falszowac dzisiaj,
                                > See you tomorrow

• Gość: zxc1973 Re: Noc Swietojanska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 21:31

> i tak sobie troche popilysmy... hmmm ... szkoda, ze
                                  tylko wirtualnie:)))

Zaraz zjem kolacje, a potem martini z lodem ;-)
                                  • Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.06.02, 21:33
                                    juz ci mowilam, ze martini nie lubie... ale jutro kolezanke na jakies piwsko
                                    zaciagne:)

>
                                    > > i tak sobie troche popilysmy... hmmm ... szkoda, ze
                                    > tylko wirtualnie:)))
                                    >
                                    > Zaraz zjem kolacje, a potem martini z lodem ;-)

• Gość: zxc1973 Re: Noc Swietojanska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 21:41

> juz ci mowilam, ze martini nie lubie... ale jutro

Wyobraz sobie wlochy, albo poludniowa francje, upal,
                                      nadmorskie skaly, a skalach willa z tarasem. Na tarasie
                                      towarzystwo w strojach wieczorowych popijajace martini
                                      z lodem ;-)) Za willa na podjezdzie oczywiscie male
                                      sportowe kabriolety (oczywiscie czerwone ;-)) ).

> kolezanke na jakies piwsko
                                      > zaciagne:)

Inna sprawa, ze mam w lodowce pare piw ;-)
                                      • Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.06.02, 21:56

>
                                        > > juz ci mowilam, ze martini nie lubie... ale jutro
                                        >
                                        > Wyobraz sobie wlochy, albo poludniowa francje, upal,
                                        > nadmorskie skaly, a skalach willa z tarasem. Na tarasie
                                        > towarzystwo w strojach wieczorowych popijajace martini
                                        > z lodem ;-)) Za willa na podjezdzie oczywiscie male
                                        > sportowe kabriolety (oczywiscie czerwone ;-)) ).
                                        >
                                        etam: panstwo, szampanstwo:) takie wszystko na och i ach (pewno wcisnac by sie
                                        trzebabylo w jakas niewygodna kiecke, ciagle martwic o makijarz i przeklinac
                                        szpilki:)))
                                        stanowczo wole klimaty mostowe:)))))

> > kolezanke na jakies piwsko
                                        > > zaciagne:)
                                        >
                                        > Inna sprawa, ze mam w lodowce pare piw ;-)

teraz mowisz jak czlowiek:)

• Gość: zxc1973 Re: Noc Swietojanska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 22:48

> etam: panstwo, szampanstwo:) takie wszystko na och i
                                          ach (pewno wcisnac by sie
                                          > trzebabylo w jakas niewygodna kiecke, ciagle martwic
                                          o makijarz i przeklinac
                                          > szpilki:)))

Od czasu do czasu przemeczylabys sie ;-)

> > Inna sprawa, ze mam w lodowce pare piw ;-)
                                          > teraz mowisz jak czlowiek:)

Ale piwo jest takie malo romantyczne :-(
                                          :-PPP
                                          • Gość: Krizia Re: Noc Swietojanska IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 24.06.02, 22:58
                                            Najbardziej rozgadali sie ci, ktorzy nie byli ;-)))
                                            • Gość: zxc1973 Re: Noc Swietojanska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 23:02
                                              Gość portalu: Krizia napisał(a):

> Najbardziej rozgadali sie ci, ktorzy nie byli ;-)))

Ciebie tez nie bylo :-))) My sie chociaz rozgadalismy
                                              ;-))
                                            • Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 01:11
                                              Gość portalu: Krizia napisał(a):

> Najbardziej rozgadali sie ci, ktorzy nie byli ;-)))

tez nie bylas, to mozesz dolaczyc:)))
                                          • Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 01:11
                                            przemeczylabym sie (pod fenixem bylam w szpilkach:))))))

>
                                            > > etam: panstwo, szampanstwo:) takie wszystko na och i
                                            > ach (pewno wcisnac by sie
                                            > > trzebabylo w jakas niewygodna kiecke, ciagle martwic
                                            > o makijarz i przeklinac
                                            > > szpilki:)))
                                            >
                                            > Od czasu do czasu przemeczylabys sie ;-)
                                            >
                                            > > > Inna sprawa, ze mam w lodowce pare piw ;-)
                                            > > teraz mowisz jak czlowiek:)
                                            >
                                            > Ale piwo jest takie malo romantyczne :-(
                                            > :-PPP

fakt, ale szmapana tez lubie (tylko niekoniecznie razem z piwem:)))
                                            • Gość: zxc1973 Re: Noc Swietojanska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 01:12

> przemeczylabym sie (pod fenixem bylam w
                                              szpilkach:))))))

Mowials... Szkoda, ze nie widzialem ;-)
                                              • Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 01:15
                                                prawde mowiac nie wiem czy szkoda:)))

>
                                                > > przemeczylabym sie (pod fenixem bylam w
                                                > szpilkach:))))))
                                                >
                                                > Mowials... Szkoda, ze nie widzialem ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka