Gość: m_ona IP: 217.153.4.* 24.06.02, 09:27 Hop, hop!!! Spotkaliscie sie pod tym mostem, czy nie? Prosze mi tu zaraz zaspokoic ciekawosc tych, ktorzy nad morzem! Juz prawie 9:30 i jeszcze zadnej relacji? Pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monik Re: Noc Swietojanska IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.06.02, 09:49 forumowe panny chyba postanowily wic wianki w samotnosci, a kawalerowie doszli do wniosku, ze wisla jest zbyt brudna i prawdopodobienstwo kapieli (przy zbyt gorliwym wylawianiu wiankow:)) sprawilo, ze frekwencja byla mizerna. mowimy oczywiscie o ilosci, bo jakosc, ho ho ho:) kobiety (w osobie Saby i mnie) w powloczystych sukniach spotkaly sie pod mostem, po czym nadwislanska promenada udaly sie do jednego z ogordkow. tam zlupiono nam skore, rzadajac 6 zl za malego Redsa - w innych miejscach bylo duzo taniej:(, nagadalysmy sie do woli, delikatna perswazja zmusilam Sabe do uroczej przechadzki (stare miasto - zoliborz, naprawde bardzo milo) i juz. a potem niektorzy placza, ze wyjezdzam ... krokodyle lzy!!! jedynym usprawiedliwieniem byl wyjazd wakacyjny lub weekendowy:) a kto widzial fajerwerki w sobote na nowym miescie? alez bylo cudnie!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Noc Swietojanska 24.06.02, 09:52 Znaczy sie bylyscie we dwie, dobrze kojarze? Odpowiedz Link Zgłoś
kusy3x6 Re: Noc Swietojanska 24.06.02, 09:53 Mam nadzieje ze mnie nie obgadywalas przed Saba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Noc Swietojanska IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.06.02, 09:53 wszystkich obgadywalysmy!!! kazdy mial swoje 5 minut:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 24.06.02, 14:18 kusy3x6 napisał(a): > Znaczy sie bylyscie we dwie, dobrze kojarze? imponujaca umiejetnosc dedukcji:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Noc Swietojanska IP: *.tpnet.pl / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 14:32 Gość portalu: messja napisał(a): > imponujaca umiejetnosc dedukcji:))))) Liczenia na palcach?? ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 24.06.02, 14:35 Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > imponujaca umiejetnosc dedukcji:))))) > > Liczenia na palcach?? ;-))))))))))) ty sie nie smiej, pewno tez wie ile jest 3X6... (ja sie z niego nie smieje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Noc Swietojanska IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.06.02, 14:39 ja sie rez nie smieje:) myslicie, ze liczyl na palcach, czy na kalkulatorze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 24.06.02, 14:43 Gość portalu: monik napisał(a): > ja sie rez nie smieje:) > myslicie, ze liczyl na palcach, czy na kalkulatorze??? ja osobiscie mysle, ze to powazny czlowiek i korzysta z najnowszych osiagniec techniki p.s. pozdrowienia dla kusiaka i jego jamnika przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Noc Swietojanska IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.06.02, 14:48 to co, ma funkcje rozpisane i jakis bardzo skomplikowany program komputerowy, ktory pozwala mu najbardziej skomplikowane problemy rozwiazywac??? ja ciagle jestem bardzo powazna:)) ps. teraz to sie juz ze mna nie ozeni i dodatkowy dochod w wysokosci 5 zl dziennie diabli (nomen omen) wzieli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Noc Swietojanska IP: 217.153.4.* 24.06.02, 14:56 Wy sobie tu powazne zarty stroicie, a on juz ogloszenie zamiescil do Swoich Kochanych Pan. Monik, nie odpuszczaj! Juz sie jakas zainter (czy jakos tak) znalazla. No chyba nie oddasz naszego Kusego w obce rece :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 24.06.02, 15:13 bardzo mi przykro, ze twoje plany matrymonialne i finansowe diabli wzieli... za to tez wypijmy:))) Gość portalu: monik napisał(a): > to co, ma funkcje rozpisane i jakis bardzo skomplikowany program komputerowy, > ktory pozwala mu najbardziej skomplikowane problemy rozwiazywac??? > ja ciagle jestem bardzo powazna:)) > ps. teraz to sie juz ze mna nie ozeni i dodatkowy dochod w wysokosci 5 zl > dziennie diabli (nomen omen) wzieli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Noc Swietojanska IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.06.02, 15:18 jestem za, dwa razy nie trzeba mi powtarzac:) m_ona chyba sie przylaczasz. bedziemy sobie w rekaw razem plakac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Noc Swietojanska IP: 217.153.4.* 24.06.02, 15:22 No kurde, tak na dwa fronty nie moge!!! :) Na morzem juz impreza na calego - alkohol sie strumieniami leje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik Re: Noc Swietojanska IP: *.mos.gov.pl / 194.181.153.* 24.06.02, 15:23 mozesz, boz znad morza:) co to dla ciebie. niewazne ile frontow. najwazniejsze, ze wrog frontu z tylu nie atakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Noc Swietojanska IP: 217.153.4.* 24.06.02, 15:28 No tak, nawet kiedys kazali mi spiewac: Moooorze, nasze moooorze bedziem wiernie ciebie strzec, mamy rozkaz cie utrzymac.... I my, znad morza wieeeele mozemy :))) Ale nie bede Wam juz falszowac dzisiaj, See you tomorrow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.06.02, 21:17 i tak sobie troche popilysmy... hmmm ... szkoda, ze tylko wirtualnie:))) Gość portalu: m_ona napisał(a): > No tak, nawet kiedys kazali mi spiewac: Moooorze, nasze moooorze bedziem > wiernie ciebie strzec, mamy rozkaz cie utrzymac.... > I my, znad morza wieeeele mozemy :))) > > Ale nie bede Wam juz falszowac dzisiaj, > See you tomorrow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Noc Swietojanska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 21:31 Gość portalu: messja napisał(a): > i tak sobie troche popilysmy... hmmm ... szkoda, ze tylko wirtualnie:))) Zaraz zjem kolacje, a potem martini z lodem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.06.02, 21:33 juz ci mowilam, ze martini nie lubie... ale jutro kolezanke na jakies piwsko zaciagne:) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > i tak sobie troche popilysmy... hmmm ... szkoda, ze > tylko wirtualnie:))) > > Zaraz zjem kolacje, a potem martini z lodem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Noc Swietojanska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 21:41 Gość portalu: messja napisał(a): > juz ci mowilam, ze martini nie lubie... ale jutro Wyobraz sobie wlochy, albo poludniowa francje, upal, nadmorskie skaly, a skalach willa z tarasem. Na tarasie towarzystwo w strojach wieczorowych popijajace martini z lodem ;-)) Za willa na podjezdzie oczywiscie male sportowe kabriolety (oczywiscie czerwone ;-)) ). > kolezanke na jakies piwsko > zaciagne:) Inna sprawa, ze mam w lodowce pare piw ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.06.02, 21:56 Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > juz ci mowilam, ze martini nie lubie... ale jutro > > Wyobraz sobie wlochy, albo poludniowa francje, upal, > nadmorskie skaly, a skalach willa z tarasem. Na tarasie > towarzystwo w strojach wieczorowych popijajace martini > z lodem ;-)) Za willa na podjezdzie oczywiscie male > sportowe kabriolety (oczywiscie czerwone ;-)) ). > etam: panstwo, szampanstwo:) takie wszystko na och i ach (pewno wcisnac by sie trzebabylo w jakas niewygodna kiecke, ciagle martwic o makijarz i przeklinac szpilki:))) stanowczo wole klimaty mostowe:))))) > > kolezanke na jakies piwsko > > zaciagne:) > > Inna sprawa, ze mam w lodowce pare piw ;-) teraz mowisz jak czlowiek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Noc Swietojanska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 22:48 Gość portalu: messja napisał(a): > etam: panstwo, szampanstwo:) takie wszystko na och i ach (pewno wcisnac by sie > trzebabylo w jakas niewygodna kiecke, ciagle martwic o makijarz i przeklinac > szpilki:))) Od czasu do czasu przemeczylabys sie ;-) > > Inna sprawa, ze mam w lodowce pare piw ;-) > teraz mowisz jak czlowiek:) Ale piwo jest takie malo romantyczne :-( :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: Noc Swietojanska IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 24.06.02, 22:58 Najbardziej rozgadali sie ci, ktorzy nie byli ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Noc Swietojanska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 23:02 Gość portalu: Krizia napisał(a): > Najbardziej rozgadali sie ci, ktorzy nie byli ;-))) Ciebie tez nie bylo :-))) My sie chociaz rozgadalismy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 01:11 Gość portalu: Krizia napisał(a): > Najbardziej rozgadali sie ci, ktorzy nie byli ;-))) tez nie bylas, to mozesz dolaczyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 01:11 przemeczylabym sie (pod fenixem bylam w szpilkach:)))))) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > etam: panstwo, szampanstwo:) takie wszystko na och i > ach (pewno wcisnac by sie > > trzebabylo w jakas niewygodna kiecke, ciagle martwic > o makijarz i przeklinac > > szpilki:))) > > Od czasu do czasu przemeczylabys sie ;-) > > > > Inna sprawa, ze mam w lodowce pare piw ;-) > > teraz mowisz jak czlowiek:) > > Ale piwo jest takie malo romantyczne :-( > :-PPP fakt, ale szmapana tez lubie (tylko niekoniecznie razem z piwem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc1973 Re: Noc Swietojanska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 01:12 Gość portalu: messja napisał(a): > przemeczylabym sie (pod fenixem bylam w szpilkach:)))))) Mowials... Szkoda, ze nie widzialem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Noc Swietojanska IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 01:15 prawde mowiac nie wiem czy szkoda:))) Gość portalu: zxc1973 napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > przemeczylabym sie (pod fenixem bylam w > szpilkach:)))))) > > Mowials... Szkoda, ze nie widzialem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś