Dodaj do ulubionych

Czy mamy przyjaciół?......

20.04.05, 19:03
"Przyjacielem jest Ten,
Kto wie o Tobie wszystko
I nie przestaje Cię kochać......"
B.F.
Obserwuj wątek
    • serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 19:16
      jest jak anioł stróż, czasem niewidoczny, a jednak czujesz ze jest stale przy
      tobie...
      • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 19:19
        ..miałem takiego przyjaciela...jednego...
        piszę miałem.....bo juz go nie ma...;-(((
        • serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 19:26
          Takie jest zycie; od narodzin do śmierci! a najszybciej odchodzą ci, których
          najbardziej kochamy!
          • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 19:44
            Jakos tak wrednie się dzieje,ze ludzi dobrzy
            szybko znikają, natomiast nie najlepszej reputacji
            z reguły lepiej omijają rafy.....;
            • serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 19:57
              a może... skonczyli swoja misję TU, i idą TAM - działać dalej!
              • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 20:18
                Nie wiem jak Ty...ale ja jakos wolę
                działać TU.......;DDDDdd
                • Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 20:24
                  na to jak długo TU - nie mamy wpływu! wolałabym jak najdłużej!
                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 20:54
                    TAM natomiast mozna bez ograniczeń czasowych
                    mieszkac......ale to marna pociecha.........
    • robakalenieksiadz Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 20:46
      caruzzo napisał:

> "Przyjacielem jest Ten,
      > Kto wie o Tobie wszystko
      > I nie przestaje Cię kochać......"

Dlateggo coraz więcej ludzi ma psa?
      • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 20:56
        Przykro mi ale w tej materii uwazam się za
        niekompetentnego..nigdy psa nie miałem..DDDDD
        • Gość: ?? Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:01
          Jak chcesz to mogę Ci go sprezentować ! :-)
          • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:03
            Dzięki za dobre serce ...ale mam alergię.....DDDDDD
            • Gość: ?? Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:05
              :-(
              Ja Cię z niej wyleczę! :-)

Podam Ci szczepionkę odczulającą! :-)
              • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:07
                To ciekawe.......
                mam rozumieć ze prowadzisz prywtną praktykę......;))))))
                • Gość: ?? Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:10
                  Nieee,
                  ale lubię eksperymentować! ;-)
                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:12
                    Aaaa ....samouk.......tez nieźle......DDDDDDDD
                    • Gość: ?? Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:15
                      Nauki pobierałam u Tybetańskich mnichów... ;-)
                      • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:18
                        Czarno to widzę.......czy to są obronne
                        sztuki walki...DDDDDDd
                        • Gość: ?? Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:21
                          Ojeeej, nieee...:-(
                          Jestem taki leniwiec, że mi sie nawet nie chce nogi do góry podnieść, jak
                          wchodzę po schodach, a co dopiero wywijać nimi w powietrzu...

wolę medytację...
                          :-)
                          Tylko że od niej czasami kurzy sie z głowy ;-)
                          • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:24
                            Kurz to mozna jakimś płynem spłukać...
                            mnisi tez niezłe nalewki wyrabiają......DDDD
                            I chciałabym nade mną medytowac....coby pozbawić mnie
                            alergii na pieski?........DDDDDDd
                            • Gość: ?? Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:28
                              No taaak, tylko nie mysl sobie, że od razu będę Ci serwować azjatyckie
                              przysmaki z piesków...
                              Tego mógłbyś nie przeżyć ;-)
                              • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:29
                                Eeee.... nie piszę się na to......
                                jak juz to slimaki......
                                • Gość: ?? Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:33
                                  Ech...
                                  Chyba Cię dziś do piesiów nie przekonam...:-(
                                  Spróbuję innym razem, bo dziś już mi się oczka zamykają...

Życzę Ci ślicznych i kolorowych snów. Niech Ci się przyśnią milusie piesie np.
                                  owczarki kaukazkie.
                                  Dobranoc:-)
                                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:34
                                    Dzięki........miłej nocy zyczę.....DDDDDDDd
        • Gość: ?? Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:03
          W schroniskach dla bezdomnych zwierząt jest mnóstwo ślicznych, mądrych pesiów.
          Ty możesz mieć wiernego przyjaciela, a on dobrą, troskliwą opiekę :-)

No zgóóódź się! :-)
        • robakalenieksiadz Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:06
          Żałuj, psiak koch Cie bez warunków, mimo, że zna wszystkie Twoje wady.Dlatego
          sądzę, że coraz więcej ludzi ma psa, bo na przyjaciela trzeba sobie zapracować {
          choćby akceptacją }, a psa wystarczy kupić.....
          • Gość: ?? Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:09
            Piesio zawsze wysłucha wszelkich bolączek, a jak człowiek gada głupoty, to
            piesio się nawet w głowę nie postuka...
            Taki jest!
            tolerancyjny...
          • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:10
            Masz rację...lubię pieski.....ale nie mogę miec
            ppsa w domu....ani innego kota też.......
            • robakalenieksiadz Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:31
              ja teraz też :{{{
              ale wspomnienia są fajne :}}}}
              • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:33
                Oczywiscie...nic p-ko nim nie mam.....
                ale zycie jest bezwgledne.....;((((
                • robakalenieksiadz Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:42
                  Japończycy już coś wymyślą!
                  Tani psiak dla wszystkich! ;}}}
                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:44
                    Ale do domu?.....bo oni chyba psinek nie jadają.......;(((((
                    • robakalenieksiadz Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:57
                      No co ty psy to jadają chińczycy, wietnamczycy i inni "kontynentalni".
                      Poza tym jak japońce coś wynyślą i wyprodukują to będzie trudno to zjeść {
                      chyba, że potraktujemy ti jako konserwę ;} }
                      • mandaryn_ka Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 07:24
                        I to konserwę na baterię, albo zdalnie sterowaną... ;-)
                        • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 08:07
                          Witam..
                          I z elektronicznym otwieraczem.....
                          full wypas.....DDDDDDDDDDD
                          • mandaryn_ka Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 08:35
                            :-)
                            Witam, najwazniejsze, że po takim elektronicznym przyjacielu nie będzie
                            kichania, ani innej niekorzystnej reakcji na alergeny.

Taczanka full contakt! ;-)

• caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 09:17
                              I jak się go wyłaczy to jest idealny spokój..DDDDD
                              • mandaryn_ka Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 14:15
                                i wtedy z czystym sumieniem można się poddać kuracji odczulającej na żywe
                                pieski:-)!
                                Tylko, że to bardzo niebezpieczne, bo podobno po takim odczulaniu samemu można
                                zacząć szczekać! ;-)
                                • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 14:17
                                  Szczekanie to pół biedy.....ale odwiedzanie
                                  wszystkich drzewek...to jest dopiero zajęcie.....DDDDD
                                  • mandaryn_ka Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 14:20
                                    Odrobina ruchu nigdy nikomu jeszcze nie zaszkodziła...!
                                    Ty jestes zuch!
                                    Poradzisz sobie...

p.s.
                                    żartowałam :-)
                                    • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 14:23
                                      Ale mozna się przeziębić...szczególnie w tych
                                      dniach........DDDDD
                                      • mandaryn_ka Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 14:28
                                        Nie ma obawy, dobra pani uszyje swojemu piesiowi ciepłe majtusie na szelki ;-)
                                        • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 14:30
                                          I buciki z wełny na łapki
                                          też by sie przydały.............;))))
                                          • mandaryn_ka Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 15:34
                                            Załatwione!!;-)

A jak łapki zmarzną, to pani w nie nawet pochucha, aby się rozgrzały! ;-)
                                            • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 15:44
                                              A to mi się podoba........a ze smyczy tez
                                              będzie spuszczany........;DDDDDD
                                              • Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:28
                                                nie czytam z założenia wszystkich postów... ale juz sama smycz dla mnie nijak
                                                się ma do przyjaciela!
                                                Witam wieczorkiem - miłego!

--
                                                trudno,jestem kobietą!
                                                • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 20:00
                                                  Takiej opcji nie powinno byc..........
                                                  ale zawsze lepiej pytać..DDDDD
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:02
                                                    pytanie niejednokrotnie jest KLUCZEM do prawdy, nieprawdaż?

--
                                                    trudno,jestem kobietą!
                                                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 20:06
                                                    Oczywiście.....pytanie jak podróze dobrze
                                                    kształci...DDDDDDDD
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:08
                                                    czy...poszerzamy w ten sposób horyzonty....(?)

--
                                                    trudno,jestem kobieta!
                                                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 20:10
                                                    Kto wiele pyta...ma duzo odpowiedzi a to napewno
                                                    przekłada się na poszerzenie wiedzy...DDDDDDD
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:18
                                                    a najprostsze pytania sa pytaniami najistotniejszymi...czasem właśnie na te
                                                    trudno nam odpowiedzieć...

--
                                                    trudno, jestem kobieta!
                                                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 20:20
                                                    Tak ...masz rację....a tym bardziej jak
                                                    odpowiedź ma być krótka i jednoznaczna......DDDD
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:23
                                                    nie masz tak czasem, wiesz ze właśnie taka bedzie; krótka, jednoznaczna... a
                                                    wtedy...odczuwasz...co(?)

--
                                                    trudno, jestem kobietą
                                                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 20:28
                                                    Ooo ...roznie to bywa.......zalezy jaka ma
                                                    być ta odpowiedź(wiadomosć) ...dobra czy tez zła.....
                                                    to generuje nastrój i nastawienie......DDDDDd
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:05
                                                    różnie bywa, zalezy jaka.... bywa tak, ze przypuszczasz,nawet jestes pewnien,że
                                                    bedzie, np. ta Zła... a jednak odsuwasz od siebie jak najdalej mysl o
                                                    tym...masz nadzieję, że cos nagle, zmieni sie pozytywnie... to jest nadzieja na
                                                    lepsze! ;)))))))))))))))))
                                                    Cos mi sie pomieszało! Ale rozumiesz sedno?Prawda!
                                                    --
                                                    trudno, jestem kobietą
                                                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 21:26
                                                    Dobrze napisałaś i przejrzyscie.....
                                                    niepodtrzebnie się krytykujesz......DDDDDD
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:31
                                                    Pomysl czasami o tych sprawach i popatrz jak Twoje odpowiedzi zaczynaja sie
                                                    zmieniac!

--
                                                    trudno,jestem kobietą!
                                                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 21:39
                                                    Mozesz mi przyblizyć tę sprawę.....DDDd
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:56
                                                    przybliżyć(?)... na wyciągnięcie ręki?
                                                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 22:03
                                                    Jeszcze bliżej.;)))))))))
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:13
                                                    Rozumiem, że jest Ci potrzebna POMOCNA DłOŃ Przyjaciela! Nie wiem czy sprostam
                                                    zadaniu!

--
                                                    trudno, jestem kobietą!
                                                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 22:15
                                                    Umiejetnośc posiadania watpliwości
                                                    swiadczy o duzej klasie......DDDDDD
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:28
                                                    jestem uczennicą dużej SZKOŁY Z KLASĄ!:)))))))))))))))))))))))))))))

--
                                                    trudno, jestem kobieta!
                                                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 22:30
                                                    Wiem o tym ........tj inaczej powiem... tak oceniam sytuację.....
                                                    i jest oki...DDDDDDDDDD
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:36
                                                    "Twoi przyjaciele poznaja cie lepiej podczas kilku pierwszych minut, niz twoi
                                                    znajomi w ciagu dziesiątek lat"....
                                                    Tak mi sie powiedziało, jakoś...tak!:)))))))))))))))))))))))

--
                                                    trudno, jestem kobieta!
                                                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 22:43
                                                    I bardzo ładnie wyszło.......stwierdzenie
                                                    to zawiera całą istotę sprawy..DDDDDDDD
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:51
                                                    Wiemy juz, ze : PRZYJACIEl -anioł stróż,mimo,że może być trzymany na smyczy,
                                                    wyciaga zawsze pomocną dłoń i zna ciebie lepiej niz niejeden dobry znajomy!:DD

--
                                                    trudno, jestem kobieta!

• caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 22:53
                                                    Swięta prawda..tak moze byc..........DDDDDdd
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:08
                                                    ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                    Może być, powiadasz?
                                                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 23:11
                                                    ;-))))))))))))))))))))
                                                    Mooooooooze.........DDDDD
                                                  • serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 23:18
                                                    Mamy kwintesencje przyjaźni... rozumiem! porozumienie jest w tej
                                                    kwestii;)))))))))))))))
                                                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 23:23
                                                    tak to ogólnie mozemy potraktowac.....tzn ramowo
                                                    szczególy mozna dopracowywac.....w kodkomisjach..DDDDDD
                                                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 23:24
                                                    A zapomniałem dopisac consensus jest...
                                                    oczywisćie..DDDDDDDDD
                                                  • Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:49
                                                    Terminy prac podkomisji d.s... - pozostają do uzgodnienia!
                                                    Cieszy mnie consensus...mimo, że temat nie łatwy... wątek! i ta osnowa!... no,
                                                    no tylko pogratulować...
                                                    Zyczę dobrej nocy! Serduszko!

--
                                                    trudno, jestem kobietą
                                                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 22.04.05, 07:39
                                                    Dzieki za wyrozumiałość .......
                                                    Jest juz dzisiaj ...zyczę więc miłego dnia........DDDDDDd
    • kobitka.24 TAK, ja mam przyjaciólke 22.04.05, 09:21
      TAK TAK TAK jestem ta szczęściara co ma przyjaciołke i kocham ja. Nie jest to
      rodzaj miłosci jaki wystepuje miedzy kobieta a męzczyzna ale milosc siostrzana
      a moze nawet wiecej kocham ja tak samo jak siebie samą.
      Czuje to co ona , mysle podobnie,chce dla niej to co sama bym sobie zyczyła,
      rana zadana jej boli tak samo mnie .
      Nie jestesmy jednak całkiem identyczne, roznimy sie ale nawet jej wady
      akceptuje choc czasami mnie denerwuje hihi, no ale przecież nie ma 2 takich
      samych osob.
      Ale i tak KOCHAM moja Ewcie i jest moim prawdziwym przyjacielem.Na dobre i zle,
      choc ostatnio duzo tych zlych chwil bylo i wowczas mozna bylo sie przekonac ze
      to jednak jest prawdziwa i trwala przyjazn.
      ;-) zycze wszystkim takiej przyjazni.
      • caruzzo Re: TAK, ja mam przyjaciólke 22.04.05, 11:59
        w takim razie gratuluję.......DDDDDDD
    • Gość: jmx Czy MY jestesmy przyjaciolmi?...... IP: *.localdomain / 67.15.54.* 23.04.05, 03:20

Hm...

"Przyjaciel to czlowiek, w obecnosci ktorego mozna glosno myslec"
      (R.W.Emerson)
    • malinka48 Re: Czy mamy przyjaciół?...... 23.04.05, 08:42
      podobno są takie przyjażnie:))dlatego nawet w necie szukamy:)).
      • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 23.04.05, 08:47
        Generalnie wszystko jest,tylko im w lepszym wydaniu,
        tym nakład mniejszy.......a tym samym poszukiwania
        trudniejsze.....co zmusza do rozszerzenia kręgu
        poszukiwań ,na net tudzież..........DDDDDD
        Pozdrawiam i milego dnia.........
        • malinka48 Re: Czy mamy przyjaciół?...... 23.04.05, 08:50
          net jest najłatwiejszą rzeczą jaka może istnieć:)),ponieważ możemy nacisnąć
          guziczek reset i sprawa załatwiona.Realia są zupełnie inne,ponieważ bolą.:))
          • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 23.04.05, 08:53
            Ale rozmawiamy o fazie poszykiwania
            dobrych przyjaciół, to nie powinno być bolesne.....
            Dalsze natomiast sprawy..mogą ..tego nie neguję..........
            • Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 21:12
              "Pokonanie przyjaciela jest zwycięstwem haniebnym"

--
              powiedzenie znane, ale zapomniane!
              • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 23.04.05, 21:22
                I pewnie......z przyjacielem to mozna
                gorzałki się napić a nie walczyc........DDDDD
                • Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 21:30
                  a jeśli pijesz okowitke z przyjacielem, to sposób na kaca też ma, bo:
                  PRZYJACIEL to jak NAJLEPSZY LEKARZ OD WSZYSTKIEGO!
                  • caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 23.04.05, 21:36
                    O okowicie juz Mickiewicz wspominał w swojej
                    tworczości, całkiem dobra rzecz...DDDDD
                    Mam nadzieję.....ze mianem okowity nie okresliłaś
                    denaturatu bo to dwie rózne sprawy.......DDDD
                    A teraz w kwestii kaca......ludzie kulturalni miewają migreny....
                    a kaca tylko chamy mają.......DDDDDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka