caruzzo 20.04.05, 19:03 "Przyjacielem jest Ten, Kto wie o Tobie wszystko I nie przestaje Cię kochać......" B.F. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 19:16 jest jak anioł stróż, czasem niewidoczny, a jednak czujesz ze jest stale przy tobie... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 19:19 ..miałem takiego przyjaciela...jednego... piszę miałem.....bo juz go nie ma...;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 19:26 Takie jest zycie; od narodzin do śmierci! a najszybciej odchodzą ci, których najbardziej kochamy! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 19:44 Jakos tak wrednie się dzieje,ze ludzi dobrzy szybko znikają, natomiast nie najlepszej reputacji z reguły lepiej omijają rafy.....; Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 19:57 a może... skonczyli swoja misję TU, i idą TAM - działać dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 20:18 Nie wiem jak Ty...ale ja jakos wolę działać TU.......;DDDDdd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 20:24 na to jak długo TU - nie mamy wpływu! wolałabym jak najdłużej! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 20:54 TAM natomiast mozna bez ograniczeń czasowych mieszkac......ale to marna pociecha......... Odpowiedz Link Zgłoś
robakalenieksiadz Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 20:46 caruzzo napisał: > "Przyjacielem jest Ten, > Kto wie o Tobie wszystko > I nie przestaje Cię kochać......" Dlateggo coraz więcej ludzi ma psa? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 20:56 Przykro mi ale w tej materii uwazam się za niekompetentnego..nigdy psa nie miałem..DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:01 Jak chcesz to mogę Ci go sprezentować ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:03 Dzięki za dobre serce ...ale mam alergię.....DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:05 :-( Ja Cię z niej wyleczę! :-) Podam Ci szczepionkę odczulającą! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:07 To ciekawe....... mam rozumieć ze prowadzisz prywtną praktykę......;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:10 Nieee, ale lubię eksperymentować! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:12 Aaaa ....samouk.......tez nieźle......DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:15 Nauki pobierałam u Tybetańskich mnichów... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:18 Czarno to widzę.......czy to są obronne sztuki walki...DDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:21 Ojeeej, nieee...:-( Jestem taki leniwiec, że mi sie nawet nie chce nogi do góry podnieść, jak wchodzę po schodach, a co dopiero wywijać nimi w powietrzu... wolę medytację... :-) Tylko że od niej czasami kurzy sie z głowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:24 Kurz to mozna jakimś płynem spłukać... mnisi tez niezłe nalewki wyrabiają......DDDD I chciałabym nade mną medytowac....coby pozbawić mnie alergii na pieski?........DDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:28 No taaak, tylko nie mysl sobie, że od razu będę Ci serwować azjatyckie przysmaki z piesków... Tego mógłbyś nie przeżyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:29 Eeee.... nie piszę się na to...... jak juz to slimaki...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:33 Ech... Chyba Cię dziś do piesiów nie przekonam...:-( Spróbuję innym razem, bo dziś już mi się oczka zamykają... Życzę Ci ślicznych i kolorowych snów. Niech Ci się przyśnią milusie piesie np. owczarki kaukazkie. Dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:34 Dzięki........miłej nocy zyczę.....DDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:03 W schroniskach dla bezdomnych zwierząt jest mnóstwo ślicznych, mądrych pesiów. Ty możesz mieć wiernego przyjaciela, a on dobrą, troskliwą opiekę :-) No zgóóódź się! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
robakalenieksiadz Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:06 Żałuj, psiak koch Cie bez warunków, mimo, że zna wszystkie Twoje wady.Dlatego sądzę, że coraz więcej ludzi ma psa, bo na przyjaciela trzeba sobie zapracować { choćby akceptacją }, a psa wystarczy kupić..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.udn.pl 20.04.05, 21:09 Piesio zawsze wysłucha wszelkich bolączek, a jak człowiek gada głupoty, to piesio się nawet w głowę nie postuka... Taki jest! tolerancyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:10 Masz rację...lubię pieski.....ale nie mogę miec ppsa w domu....ani innego kota też....... Odpowiedz Link Zgłoś
robakalenieksiadz Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:31 ja teraz też :{{{ ale wspomnienia są fajne :}}}} Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:33 Oczywiscie...nic p-ko nim nie mam..... ale zycie jest bezwgledne.....;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
robakalenieksiadz Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:42 Japończycy już coś wymyślą! Tani psiak dla wszystkich! ;}}} Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:44 Ale do domu?.....bo oni chyba psinek nie jadają.......;((((( Odpowiedz Link Zgłoś
robakalenieksiadz Re: Czy mamy przyjaciół?...... 20.04.05, 21:57 No co ty psy to jadają chińczycy, wietnamczycy i inni "kontynentalni". Poza tym jak japońce coś wynyślą i wyprodukują to będzie trudno to zjeść { chyba, że potraktujemy ti jako konserwę ;} } Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 07:24 I to konserwę na baterię, albo zdalnie sterowaną... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 08:07 Witam.. I z elektronicznym otwieraczem..... full wypas.....DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 08:35 :-) Witam, najwazniejsze, że po takim elektronicznym przyjacielu nie będzie kichania, ani innej niekorzystnej reakcji na alergeny. Taczanka full contakt! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 09:17 I jak się go wyłaczy to jest idealny spokój..DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 14:15 i wtedy z czystym sumieniem można się poddać kuracji odczulającej na żywe pieski:-)! Tylko, że to bardzo niebezpieczne, bo podobno po takim odczulaniu samemu można zacząć szczekać! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 14:17 Szczekanie to pół biedy.....ale odwiedzanie wszystkich drzewek...to jest dopiero zajęcie.....DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 14:20 Odrobina ruchu nigdy nikomu jeszcze nie zaszkodziła...! Ty jestes zuch! Poradzisz sobie... p.s. żartowałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 14:23 Ale mozna się przeziębić...szczególnie w tych dniach........DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 14:28 Nie ma obawy, dobra pani uszyje swojemu piesiowi ciepłe majtusie na szelki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 14:30 I buciki z wełny na łapki też by sie przydały.............;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 15:34 Załatwione!!;-) A jak łapki zmarzną, to pani w nie nawet pochucha, aby się rozgrzały! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 15:44 A to mi się podoba........a ze smyczy tez będzie spuszczany........;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:28 nie czytam z założenia wszystkich postów... ale juz sama smycz dla mnie nijak się ma do przyjaciela! Witam wieczorkiem - miłego! -- trudno,jestem kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 20:00 Takiej opcji nie powinno byc.......... ale zawsze lepiej pytać..DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:02 pytanie niejednokrotnie jest KLUCZEM do prawdy, nieprawdaż? -- trudno,jestem kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 20:06 Oczywiście.....pytanie jak podróze dobrze kształci...DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:08 czy...poszerzamy w ten sposób horyzonty....(?) -- trudno,jestem kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 20:10 Kto wiele pyta...ma duzo odpowiedzi a to napewno przekłada się na poszerzenie wiedzy...DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:18 a najprostsze pytania sa pytaniami najistotniejszymi...czasem właśnie na te trudno nam odpowiedzieć... -- trudno, jestem kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 20:20 Tak ...masz rację....a tym bardziej jak odpowiedź ma być krótka i jednoznaczna......DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 20:23 nie masz tak czasem, wiesz ze właśnie taka bedzie; krótka, jednoznaczna... a wtedy...odczuwasz...co(?) -- trudno, jestem kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 20:28 Ooo ...roznie to bywa.......zalezy jaka ma być ta odpowiedź(wiadomosć) ...dobra czy tez zła..... to generuje nastrój i nastawienie......DDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:05 różnie bywa, zalezy jaka.... bywa tak, ze przypuszczasz,nawet jestes pewnien,że bedzie, np. ta Zła... a jednak odsuwasz od siebie jak najdalej mysl o tym...masz nadzieję, że cos nagle, zmieni sie pozytywnie... to jest nadzieja na lepsze! ;))))))))))))))))) Cos mi sie pomieszało! Ale rozumiesz sedno?Prawda! -- trudno, jestem kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 21:26 Dobrze napisałaś i przejrzyscie..... niepodtrzebnie się krytykujesz......DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:31 Pomysl czasami o tych sprawach i popatrz jak Twoje odpowiedzi zaczynaja sie zmieniac! -- trudno,jestem kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 21:39 Mozesz mi przyblizyć tę sprawę.....DDDd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 21:56 przybliżyć(?)... na wyciągnięcie ręki? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 22:03 Jeszcze bliżej.;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:13 Rozumiem, że jest Ci potrzebna POMOCNA DłOŃ Przyjaciela! Nie wiem czy sprostam zadaniu! -- trudno, jestem kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 22:15 Umiejetnośc posiadania watpliwości swiadczy o duzej klasie......DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:28 jestem uczennicą dużej SZKOŁY Z KLASĄ!:))))))))))))))))))))))))))))) -- trudno, jestem kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 22:30 Wiem o tym ........tj inaczej powiem... tak oceniam sytuację..... i jest oki...DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:36 "Twoi przyjaciele poznaja cie lepiej podczas kilku pierwszych minut, niz twoi znajomi w ciagu dziesiątek lat".... Tak mi sie powiedziało, jakoś...tak!:))))))))))))))))))))))) -- trudno, jestem kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 22:43 I bardzo ładnie wyszło.......stwierdzenie to zawiera całą istotę sprawy..DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:51 Wiemy juz, ze : PRZYJACIEl -anioł stróż,mimo,że może być trzymany na smyczy, wyciaga zawsze pomocną dłoń i zna ciebie lepiej niz niejeden dobry znajomy!:DD -- trudno, jestem kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 22:53 Swięta prawda..tak moze byc..........DDDDDdd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:08 ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Może być, powiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 23:11 ;-)))))))))))))))))))) Mooooooooze.........DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 23:18 Mamy kwintesencje przyjaźni... rozumiem! porozumienie jest w tej kwestii;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 23:23 tak to ogólnie mozemy potraktowac.....tzn ramowo szczególy mozna dopracowywac.....w kodkomisjach..DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 21.04.05, 23:24 A zapomniałem dopisac consensus jest... oczywisćie..DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:49 Terminy prac podkomisji d.s... - pozostają do uzgodnienia! Cieszy mnie consensus...mimo, że temat nie łatwy... wątek! i ta osnowa!... no, no tylko pogratulować... Zyczę dobrej nocy! Serduszko! -- trudno, jestem kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 22.04.05, 07:39 Dzieki za wyrozumiałość ....... Jest juz dzisiaj ...zyczę więc miłego dnia........DDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
kobitka.24 TAK, ja mam przyjaciólke 22.04.05, 09:21 TAK TAK TAK jestem ta szczęściara co ma przyjaciołke i kocham ja. Nie jest to rodzaj miłosci jaki wystepuje miedzy kobieta a męzczyzna ale milosc siostrzana a moze nawet wiecej kocham ja tak samo jak siebie samą. Czuje to co ona , mysle podobnie,chce dla niej to co sama bym sobie zyczyła, rana zadana jej boli tak samo mnie . Nie jestesmy jednak całkiem identyczne, roznimy sie ale nawet jej wady akceptuje choc czasami mnie denerwuje hihi, no ale przecież nie ma 2 takich samych osob. Ale i tak KOCHAM moja Ewcie i jest moim prawdziwym przyjacielem.Na dobre i zle, choc ostatnio duzo tych zlych chwil bylo i wowczas mozna bylo sie przekonac ze to jednak jest prawdziwa i trwala przyjazn. ;-) zycze wszystkim takiej przyjazni. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: TAK, ja mam przyjaciólke 22.04.05, 11:59 w takim razie gratuluję.......DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx Czy MY jestesmy przyjaciolmi?...... IP: *.localdomain / 67.15.54.* 23.04.05, 03:20 Hm... "Przyjaciel to czlowiek, w obecnosci ktorego mozna glosno myslec" (R.W.Emerson) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Czy mamy przyjaciół?...... 23.04.05, 08:42 podobno są takie przyjażnie:))dlatego nawet w necie szukamy:)). Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 23.04.05, 08:47 Generalnie wszystko jest,tylko im w lepszym wydaniu, tym nakład mniejszy.......a tym samym poszukiwania trudniejsze.....co zmusza do rozszerzenia kręgu poszukiwań ,na net tudzież..........DDDDDD Pozdrawiam i milego dnia......... Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Czy mamy przyjaciół?...... 23.04.05, 08:50 net jest najłatwiejszą rzeczą jaka może istnieć:)),ponieważ możemy nacisnąć guziczek reset i sprawa załatwiona.Realia są zupełnie inne,ponieważ bolą.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 23.04.05, 08:53 Ale rozmawiamy o fazie poszykiwania dobrych przyjaciół, to nie powinno być bolesne..... Dalsze natomiast sprawy..mogą ..tego nie neguję.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 21:12 "Pokonanie przyjaciela jest zwycięstwem haniebnym" -- powiedzenie znane, ale zapomniane! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 23.04.05, 21:22 I pewnie......z przyjacielem to mozna gorzałki się napić a nie walczyc........DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Czy mamy przyjaciół?...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 21:30 a jeśli pijesz okowitke z przyjacielem, to sposób na kaca też ma, bo: PRZYJACIEL to jak NAJLEPSZY LEKARZ OD WSZYSTKIEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Czy mamy przyjaciół?...... 23.04.05, 21:36 O okowicie juz Mickiewicz wspominał w swojej tworczości, całkiem dobra rzecz...DDDDD Mam nadzieję.....ze mianem okowity nie okresliłaś denaturatu bo to dwie rózne sprawy.......DDDD A teraz w kwestii kaca......ludzie kulturalni miewają migreny.... a kaca tylko chamy mają.......DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś