Gość: serduszkopoprostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:39 Byk zodiakalny, byk przywódca stada - jurny bojowy groźny, byk bajkowy - romantyczny, delikatny - Fernando! -- trudno, jestem kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: * Re: Byk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:12 Byczek Fernando, leżał na łące, w pyszczku biały kwiatek. Zawsze wzbudzał sympatię. Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Byk... 26.04.05, 20:30 To na przerwie sniadaniowej........ w pozostałym czasie jest gorzej...DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Byk... 26.04.05, 22:07 Prawie to znaczy co .....mozna cos dopisac?.....DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Byk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:27 Znam zodiakalnego Byka, jest raczej jak Fernando. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Byk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:52 znam byka zodiakalnego, taki "bysio"osiłek... i ten wzrok tęskniący za rozumem/ ale nie jak Fernando/, ten mial wzrok rozmarzony -- trudno,jestem kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Byk... 27.04.05, 10:01 Gość portalu: serduszkopoprostu napisał(a): > znam byka zodiakalnego, taki "bysio"osiłek... i ten wzrok tęskniący za rozumem/ ------------- Czy chcesz przez to powiedziec.ze wszystkie pozostałe znaki zodiaku, maja budowę proporcjonalną i inteligecję wypisaną na twarzy?....... > > ale nie jak Fernando/, ten mial wzrok rozmarzony > > > -- > trudno,jestem kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Byk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 23:11 Najlepsze byłoby połączenie 2 w jednym. Nawet znam, ale to nie Byk. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_moon1 Re: Byk... 27.04.05, 17:06 Byk to najlepszy znak zodiaku... A szczególnie facet urodzony 19 maja... Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek82 Re: Byk... 27.04.05, 17:28 Jasne , jasne, pocieszajcie się dalej. A prawda jest taka że Byczki to uparciuchy, egoiści, i jak widać - osoby bardzo nieskromne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Byk... 27.04.05, 17:34 egoiści?? znałam parę byków i mężczyzn i kobiet, i uważam, że wręcz przeciwnie. Osoby uparte bo wiedzą czego chcą i umieją to osiągnąć (podobno wszystko ;) ale z sercem na dłoni. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek82 Re: Byk... 27.04.05, 17:39 jmx - ty też? ;) Czy tu powstał klub zachwalających sie nawzajem Byczków? Szkoda ze nie moge do niego należeć, bo inne za mnie zwierzątko :) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Byk... 27.04.05, 18:31 jmx napisała: > Osoby uparte bo wiedzą czego chcą i umieją to osiągnąć (podobno wszystko ;) ale z sercem na dłoni. -------------- Pięknie napisałeś.......dzięki.........;DDDDDDDDD > Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Byk... 30.04.05, 02:24 > Pięknie napisałeś....... a jednak mnie z kimś mylisz ;) ja kobita jestem :))))) ps. i tak najfajniejsze są wodniki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak_tak Re: Byk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 18:45 Dziś dla byka - świetny horoskop; same dobre zdarzenia i grono wiernych przyjaciół;D Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Byk... 27.04.05, 19:42 To ciekawe progonozy.....jeszcze kilka godzin jest na jego spełnienie........DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Byk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:44 A ja będę się upierać, ze najlepszy jest baranek, a nie byk! Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Byk... 27.04.05, 20:47 Byk tez moze być spokojny jak baranek..... oczywiście nie zawsze......ale niekiedy napewno...DDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak_tak Re: Byk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 20:47 Baranek jest owszem milusi- taki niewinny, ale baran jest ...hmm Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Byk... 27.04.05, 21:14 A baran to większy baranek...... to tylko kwestia własciwego podejścia....DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Byk... 27.04.05, 23:45 Barany też są fajne (mam kilka w rodzinie ;) co wiele powinno tłumaczyć ;DDD) a skorpiony!! to już w ogóle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Byk... 28.04.05, 08:40 Baran to osobistosci dośc często spotykane, niekoniecznie w gronie rodzinnym...DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak_tak Re: Byk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 18:40 Baran osobistość! kamufluje sie i wybiela... raczej, a czarny to juz napewno: Gdzie żeś ty bywał czarny baranie? - no bo skąd to powiedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebaran Re: Byk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 20:13 Baranem nie da się kierować. Zawsze wybiera swoją drogę, nie słucha innych, wie wszystko najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Byk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 00:37 A ja w dalszym ciagu będę się upierać, że nie ma to jak baranek.... Albo mięciutka owieczka....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak_tak Re: Byk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:32 a jeszcze z czerwonym kolorem w tle...tiia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re: Byk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 19:35 a dla dzisiejszych BYKóW - same urodzinowe uśmiechy!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Byk... 29.04.05, 20:24 Składaj zyczenia codziennie.....moze sie doczekam...DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re:Byk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 21:25 :DDDD dzis szczególne dla dzisiejszych byków... dla wszystkich pozostałych "rogatych... i nnych zodiakalnych... usmiechu nigdy nie za wiele...więc : ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogaty znak zodiak Re:Byk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 21:31 Dziękujemy Ci Serduszko. Powodzenia na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re:Byk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 21:44 dicere non est facere! ale skoro mowicie, mówcie i bądźcie! Pa - zodiakalni;))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re:Byk... 29.04.05, 21:48 Nie tylko mówimy.........mozesz być bodnięta......DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serduszkopoprostu Re:Byk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 21:53 oj! nie prowokuj...caruzzo, bo jak Cię... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re:Byk... 30.04.05, 08:09 Zanosi się na corridę.....ja tam " bo jak Cię" nie boję się.....DDDDDD Pozdrawiam i miłego dnia....... Odpowiedz Link Zgłoś