11.06.05, 13:37
"Ty masz różne miłosci, ja tylko odchłanie,
W które coraz głębiej twa nieczułość strąca.
A jednak tyś jest światłość, w tym mroku święcąca.
Gdy cie kochać przestnę - co sie ze mną stanie?
Złe myśli w moim sercu jak zgłodniała lwica,
Jak pod wzrokiem pogromcy cichną pod twym wzrokiem.
O! wstępuj w moje serce kochaniem głebokim.
W dzień jak słońce palące, w nocy - jak blask księżyca.
Mówisz, że gniew mam w oczach.
Bo po nocy błądzę
I darmo wzrok mój światła w ciemnościach wygląda.
Bo tyś jest zarazem piekło, gdzie rodzą się żądze
I niebo, w którym miłość niczego nie żąda.

(za L.J)

--
trudno, jestem kobietą!
ona wie czego chce
Obserwuj wątek
    • Gość: Życie Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 14:24
      Gniew jest dobrą formą wyrzucenia z siebie złych emocji.
      • caruzzo Re: Gniew,,, 11.06.05, 15:15
        Moze i to racja....ale dlaczego akurat
        Lucynka robi to na mnie;))
        • Gość: Życie Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 16:03
          Nie sądzę.
          Podejrzewam,
          że Lucynka nie lubi stagnacji.
          Lubi aby coś się działo,
          nieważne co.
          • caruzzo Re: Gniew,,, 11.06.05, 16:05
            Zwyczajnie pastwi sie nade mną,ale jak
            musi ......;))
            • Gość: lucynka Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 16:24
              Nie pastwię się.
              Przecież wiesz, że Cie lubię.
              Co ja bym zrobiła bez Ciebie.
              Jesteś w tej chwili jedynym Poetą,
              którym mogę się opiekować.
              Probuję Cię sprowokować do pisania,
              bo to wychodzi Ci najlepiej.
              Czy kiedyś juz Ci o tym mówiłam?
              • caruzzo Re: Gniew,,, 11.06.05, 16:37
                oj......uspokoiłas mnie teraz......muszę
                odszczekać..co nagadałem;))
                • Gość: lucynka Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 16:56
                  I to nie tylko w tym wątku, jeśli można Cie prosić.
                  Nerwowy jesteś.
                  • caruzzo Re: Gniew,,, 11.06.05, 16:58
                    Moze inaczej....niespokojny;))
                    • Gość: lucynka Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 17:08
                      Co Cię niepokoi?
                      Czy Serduszko szczęśliwie dojechało na miejsce?
                      • caruzzo Re: Gniew,,, 11.06.05, 17:12
                        Nie bardzo rozumiem Twoją determinację
                        z jaką wmawiasz mi kontakty z Serduszkiem.
                        Muszę Cię uspokoić ,nic z Serduszkiem
                        nie planowałem;))
                        • Gość: lucynka Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 17:21
                          To dobrze, bo wiem że Życie za Nią szaleje.
                          Dlatego chciałam się upewnić.
                          Co Cie więc niepokoi Poeto?
                          • caruzzo Re: Gniew,,, 11.06.05, 17:24
                            Juz teraz nic Muzo;))
                            • Gość: lucynka Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 17:44
                              Ale mi dziś dołożyłeś w wątku Najpiekniejsze serce,
                              do tej pory nie mogę dojść do siebie.
                              Nie lubisz mnie?
                              • caruzzo Re: Gniew,,, 11.06.05, 17:46
                                Lubie.....aty tez często na mnie napadasz.;))
                                • caruzzo Re: Gniew,,, 11.06.05, 17:49
                                  oj Lucynko bo Ty pierwsza zaczęlaś.....
                                  a ponadto wokól Ciebie krązy ciągle jakis killer;))
                                  • Gość: lucynka Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:10
                                    Chyba żartujesz, jaki killer?
                                    Jestem muzą i nie zadaję się z byle kim.
                                    Słyszałeś jakim językiem On mówi?
                                    No nie, teraz Caruzzo to juz przesadziłeś.
                                    • Gość: lucynka Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:11
                                      Być zazrosnym o killera?
                                      Nie mogę w to uwierzyć.
                                    • caruzzo Re: Gniew,,, 11.06.05, 18:12
                                      Zwrociłem tylko uwagę...bo często
                                      ciagnie się jak ogon;))
                                      A język rzeczywiscie ma conajmniej niestosowny;))
                                      • Gość: killer Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:17
                                        stosowny do okolicznosci moj wlasny ale przynajmniej nie zzynam tekstow
                                        • Gość: killer Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:18
                                          lucynko nie badz swieta-romantyczna
                                          • Gość: lucynka Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:20
                                            Jestem taka jak zawsze.
                                            Znasz mnie z innej strony?
                                            • Gość: killer Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:23
                                              nie jestes serduszkiem i nigdy nie bedziesz - znam cie
                                              • Gość: Życie Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:26
                                                Pewnie że nie jestem,
                                                Serduszko wyjechało na wycieczkę.
                                                Skąd mnie właściwie znasz,
                                                nie przypominam sobie abyśmy sie poznali.
                                                • Gość: killer Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:28
                                                  nie mowimy o serduszku tylko o was kolesie
                                                • Gość: lucynka Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:32
                                                  Przepraszm Killer, Życie podkradło mi post
                                                  i stąd zamieszanie.
                                                  Poznaliśmy się wcześniej?
                                                  • Gość: killer Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:33
                                                    pamiec kiepska- romatyczko histeryczko
                                                  • Gość: lucynka Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:40
                                                    Spotkaliśmy się na imprezie?
                                                    Nie pamiętam Cię.
                                                    Dlaczego nazywasz mnie histeryczką, co ja takiego robiłam?
                                                  • Gość: killer Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:45
                                                    nie pytaj serduszko przynajmniej potrafi wyjsc z twarza z wstretnych docinkow
                                                    od kolesi a ty ?
                                                  • Gość: killer Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:48
                                                    niewiniatko stugasz
                                                  • Gość: lucynka Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:55
                                                    Nie mam "kolesi" którzy mi docinają.
                                                    A Ty też nie jesteś moim kolegą i wcale mnie nie znsz.
                                                    Chcesz się tylko dowartościować i udajesz że znasz takich ludzi jak ja.
                                                    Nie bywasz w moim świecie.
                                                    Dla takich osobników jak Ty nie ma w nim miejsca.

• Gość: killer Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 18:57
                                                    bywam w tym samym co ty
                                                  • Gość: lucynka Re: Gniew,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:06
                                                    Baju, baju będziesz w raju, że tak Ci powiem.
                                                  • hansii Ty wiesz co robisz, Lucia. 11.06.05, 19:01
                                                    Dzisiaj imieniny Gucia.
                                                    Gucio gume ma do zucia
                                                    Lucia zjadla gume Gucia
                                                    Gucio g...uzik ma do zucia

Proponuje jeszcze produktywniej:

Lucynki - na Lucerne.
                                                    Killerzy - do killerowania
                                                    Zycie - w zycie
                                                    A Serduszka - na patelnie.
                                                  • Gość: lucynka Re: Ty wiesz co robisz, Lucia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:05
                                                    Z Serduszkiem, to lekka przesada.
                                                    A Lucynka to miła dziewczynka.
                                                  • hansii Re: Ty wiesz co robisz, Lucia. 11.06.05, 19:09
                                                    Gość portalu: lucynka napisał(a):

> Z Serduszkiem, to lekka przesada.
                                                    > A Lucynka to miła dziewczynka.

Gość portalu: lucynka napisał(a):

> Z Serduszkiem, to lekka przesada.
                                                    > A Lucynka to miła dziewczynka.

Czy ja mowie, ze nie?
                                                    Tylko niech Guciowi, przepraszam Killerowi, gumy nie kradnie,
                                                    bo chlop gotow wlasne serduszko postradac.

• Gość: lucynka Re: Ty wiesz co robisz, Lucia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:13
                                                    To Killer jest zarażony, że musi mieć zawsze gumę.
                                                  • Gość: killer Re: Ty wiesz co robisz, Lucia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:16
                                                    nie bede publikowal tu naszych stosunkow lucynko
                                                  • hansii Ty nie wiesz co robisz, Killer. 11.06.05, 19:21
                                                    Gość portalu: killer napisał(a):

> nie bede publikowal tu naszych stosunkow lucynko<

Killer, ja Ci dobrze radze, Ty sie najpierw ustosunkuj do Zycia,
                                                    zanim zaczniesz sie z Lucynka stosunkowac.

Tego natreta musisz jakos skierowac na boczny tor,
                                                    bo Serduszko Lucynki lubi mocne wiatry i latwo im sie poddaje.
                                                  • Gość: lucynka Re: Ty wiesz co robisz, Lucia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:32
                                                    Masz szczęście Killer, że mam dziś dobry humor,
                                                    bo w przeciwnym wypadku nie pozostałby
                                                    po Tobie nawet ślad na tym Forum.
                                                    Zapytaj o to swoich poprzedników.
                                                    O jakich stosunkach mówisz, służbowych?
                                                    Odpowiedz szybko, bo musze zrobić przerwę,
                                                    ale chetnie wrócę jeszcze do dyskusji z Tobą.
                                                  • Gość: killer Re: Ty wiesz co robisz, Lucia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:36
                                                    skad wiesz ze jestem zarazony, e?
                                                  • Gość: lucynka Re: Ty wiesz co robisz, Lucia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:39
                                                    Skoro musisz mieć gumę?
                                                    Kojarzę fakty.
                                                  • Gość: lucynka Re: Ty wiesz co robisz, Lucia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:44
                                                    Przyjmuję do wiadomości, że na razie koniec dyskusji.
                                                  • Gość: killer Re: Ty wiesz co robisz, Lucia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:45
                                                    no wlasnie fakty ej lucynko tkwij dalej w tym netowym chorym swiatku
                                                  • Gość: lucynka Re: Ty wiesz co robisz, Lucia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:50
                                                    Właśnie wychodzę,
                                                    mimo że nie dowiedziałam się jakie to stosunki nas łączyły.
                                                  • Gość: lucynka Re: Ty wiesz co robisz, Lucia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:52
                                                    Jeśli jesteś zdrowy, to przepraszam za skojarzenia.
                                                  • caruzzo Re: Ty wiesz co robisz, Lucia. 11.06.05, 20:53
                                                    Spisz juz Lucynko?.;))
                                                  • Gość: lucynka Re: Ty wiesz co robisz, Lucia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:22
                                                    Nie śpię, ale weszłam tu tylko na 10 min.
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • Gość: lucynka Re: Ty wiesz co robisz, Lucia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:26
                                                    Szukam Killera, ale widzę że już się spokoił.
                                                  • caruzzo Re: Ty wiesz co robisz, Lucia. 11.06.05, 21:28
                                                    nie chcesz ze mną rozmawiać...
                                                    to dobranoc;))
                                                  • Gość: lucynka Re: Ty wiesz co robisz, Lucia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 21:37
                                                    Bardzo bym chciała ale w tej chwili nie mam czasu.
                                                    Za długo siedziałam dziś w necie, a mam coś do zrobienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka