Dodaj do ulubionych

To cudowne uczucie

IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.02, 21:24
Zauroczylam sie inaczej nie mozna tego nazwac ( narazie) .Zauroczylam sie a
myslalam ze nigdy mnie to nie spotka , bo jestem z kims dosyc dlugo (kilka
lat).Zauroczylam sie i jestem szczesliwa chociaz z drogiej strony boli
swiadomosc ze dziele uczucie na 2.
Minie a moze nie...
Obserwuj wątek
    • ja_nek Re: To cudowne uczucie 27.07.02, 23:24
      W pewnym momencie będziesz musiała wybrać, zauważ, że wybierasz między pokusą a
      czymś Ci już znanym. Pokusa zawsze będzie bardziej intrygująca. Jeśłi Twój
      dotychczasowy związek jest w dobrej kondycji nie narażaj go.

Pozdrawiam
      Janek
      • Gość: Margaret Re: To cudowne uczucie IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 28.07.02, 17:24
        Zgadzam sie, jezeli jestes naprawde szczęsliwa w swoim obecnym związku, nie
        ryzykuj..jęzeli nie, cóz..to już zupełnie inna sprawa :(
        • matabu Zauroczenie, mhm 30.07.02, 00:35
          Oddalabym wszystko za chociazby miesiac wspanialego, cudowego zauroczenia.
          Kochana A! Nie pozwol rozsadkowi zwyciezyc, czym wiecej jest tzw.zdrowy
          rozsadek, niz stworem przeciwnym uczuciom, intuicji...
          Sluchaj sie wiec tylko swojej intuicji i pobiegnij za tym zauroczeniem, jezeli
          ona Ci to podpowiada.
          Serdecznie Ci zazdroszcze, serdecznie.

A jezeli chodzi o dzielenie milosci na pol: Anais Nin byla bigamistka i przez
          dwadziescia lat kochala dwoch mezczyzn, ktorzy dowiedzieli sie o sobie dopiero
          po otworzeniu jej testamentu.
          Katarina Witt, rowniez w jednym z wywiadow stwierdzila, ze kochanie dwoch
          mezczyzn w tym samym czasie jest dla niej jak najbardziej naturalne.
          To tyle z encyklopedii kobiecych autorytetow dzielenia milosci na pol.
          Sluchaj tylko swojej intuicji, zaprowadzi Cie we wlasciwe miejsce.
    • Gość: grogreg Re: To cudowne uczucie IP: 212.160.165.* 30.07.02, 07:55
      kazde odurzenie jest przyjemne.
    • Gość: mazdia_ Re: To cudowne uczucie IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 08:31
      Zauroczylam sie to cudowne uczucie, bylo to 3 lata temu, myslalam, ze mam
      ulozone zycie, bo bylam z kims bardzo dlugo. Nie szukalam przygod wrecz
      przeciwnie bylam domatorka, wszedzie chodzilismy razem w oczach znajomych i
      przyjaciol tworzylismy wspanialy zwiazek. I nagle poznalam Go, przyciagla mnie
      swoim cieplam, radoscia i dotarlo do mnie, ze moj zwiazek oparty jest na ...
      wygodzie. Nagle cieszyl mnie kazdy drobiazg, ciagle usmiechnieta i zadowolona,
      rozmowna, stalam sie dusza towarzystwa i zrozumialam, ze musze podjac decyzje
      bo tak naprawde przez te wszystkie lata nie pomyslalam o moim zwiazku, poprostu
      bylam, bo wydawalo mi sie ze tak ma byc. Odeszlam, plakalam dniami i nocami,
      tesknilam za 2 osoba za przytulaniem i dzieleniem sie codziennymi troskami, ale
      minelo i nie zaluje. Zaluje tylko ze tak pozno zroumialam swoje postepowanie,
      ze nie szukalam wczesniej swojego szczescia, a moze i dobrze, bo nie mialabym
      Go tego cudownego faceta, ktory jest dla mnie wyjatkowy.
      • Gość: grogreg Tez to przechodzilem, ale ............. IP: 212.160.165.* 30.07.02, 09:22
        .......... z nieco innej pozycji.
        Bylem z kims dluzszy czas. Ona "zauroczyla" sie moim dobrym znajomym.
        Pozniej jej przeszlo, ale ja juz nie potrafilem z nia byc. Probowalem, ale nie
        moglem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka