kobietabezserca 09.07.05, 01:24 Gdzie jestes moj kochanku netowy, odezwij sie, tęsknie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jojo031 Re: :( 09.07.05, 03:01 A na kogo kobieto tak czekasz? A poza tym, jeśli jesteś bez serca, to jakim cudem tęsknisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:03 Idąc ulicami nocnego miasta zapomniałem dokąd idę. Ledwie doszedłem Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano A jakie imie Jego? 09.07.05, 12:27 kobietabezserca napisała: > Gdzie jestes moj kochanku netowy, odezwij sie, tęsknie. Zdradz nam, Teska i Teskniaca. To poszukamy. Moze sie zaszyl na jakim innym forum pod czyjas kolderka? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: A jakie imie Jego? 09.07.05, 12:47 a mieliśmy razem zdobywać niebotyczne gory, a nad nami tylko chmury i wiatr w kominie, i filozofia co sycic nas miała... gdzie się twa miłośc do mnie podziała czy wierna niewierna urocza nieznana .. gdzie jesteś kochanie? czekalam do rana :))) Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano Re: A jakie imie Jego? 09.07.05, 12:54 kobietabezserca napisała: .. gdzie jesteś kochanie? czekalam do rana > :))) e tam... ja to wstydliwy jestem. zejdz na ziemie... chcialem powiedziec - na priv... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: A jakie imie Jego? 09.07.05, 13:13 a nasze mysli po postach błądzące, były jak o zachodzie najpiękniejsze słońce, wdychalismy czule uśmiechem promienni, gdy ujrzeć moglismy słów swoich wyznanie... czy to zapomniałeś, netowe kochanie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:27 Ja tam nie wiem, ja tam prosty chłoporobotnik po czterech klasach jestem, proszę Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: :( 09.07.05, 15:41 a wzrok nasz błędny po wątkach sie toczył, coraz rzadziej do reala zwracały sie oczy, i chociaż często świt blady zaczął sie już budzić, my złączeni wśrod blasku poranka mowiłeś_: - Jam twoj, ty moja kochanka.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 17:30 A o wykształceniu swoim wzajemnie się nie informowaliście, przynajmniej nic o tym do tej pory nie wspomniała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:55 Bo widzi Pani, czym tu się chwalić skoro nie dyplom zdobi człowieka, co mi dzisiaj Wałodia Cimoszko tak pięknie podebrał. Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano masz racje. 09.07.05, 20:04 Gość portalu: exman napisał(a): > nie dyplom zdobi człowieka, co mi > dzisiaj Cimoszko tak pięknie podebrał. < i dobrze. naturalnie, ze nie. czlowieka zdobi wola walki. co wlasnie na przykladzie Cimoszki zobaczyles. idiota Gietrych znowu zostal z rekami w kieszeni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: masz racje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:09 .... skąd u Ciebie ta agresja ? Czas do łazienki.... Odpowiedz Link Zgłoś
firenziano Maasz racje, ze mam racje. 09.07.05, 20:28 Gość portalu: exman napisał(a): > .... skąd u Ciebie ta agresja ? Czas do łazienki...> Kocham Gierycha i idiotow z Ligi Polskich Rodzin A masz lazienke i zone w lazience? Chetnie jej umyje plecy. Tylko wybierz sie z pieskiem na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Maasz racje, ze mam racje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:32 Bingo. Gdybym miał psa, z pewnością bym wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: :( 09.07.05, 22:19 dzięki upowszechnieniu oświaty oraz rozwojowi "techniki" można dzis mieć dyplom kilkunastu nawet uczelni, mozna czytac, pisać i publikować, nie przestając być analfabeta.. ale nie dyplom zdobi człowieka Prawda to czy fałsz/ Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Nie dziel prawdy. - nie da sie. - Po co to robisz? 09.07.05, 23:14 kobietabezserca napisała: > dzięki upowszechnieniu oświaty oraz rozwojowi "techniki" można dzis mieć > dyplom kilkunastu nawet uczelni, mozna czytac, pisać i publikować, nie przestając być analfabeta.. - Falsz. To niemozliwe ale nie dyplom zdobi człowieka > Prawda to czy fałsz/ - to oczywiscie prawda.. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Nie dziel prawdy. - nie da sie. - Po co to ro 09.07.05, 23:37 He,he... sprobuj ludzi zapytac o prawdę, potem im ja pokaż ... natychmiast zawali się wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: Nie dziel prawdy. - nie da sie. - Po co to? 09.07.05, 23:51 kobietabezserca napisała: > He,he... sprobuj ludzi zapytac o prawdę, potem im ja pokaż ... natychmiast zawali się wszystko tego nie wiem... byc moze... Zas dyplom ukonczenia wyzszej uczelni u zwyklego fachowca jest do odroznienia od falszywki po dwoch dniach... nie po jakosci papieru lecz po wiedzy... any guestions more? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Nie dziel prawdy. - nie da sie. - Po co to? 10.07.05, 00:03 Tell me please, where he is? Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Nie dziel prawdy. - nie da sie. - Po co to? 10.07.05, 01:10 Napewno w sercu. Jak komuś zabierasz serce to jemasz. W zamian dajesz swoje. A z Twoim sercem było tak jak z okularami Hilarego? Masz serce tylko uparcie mowisz, ze nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: :( 10.07.05, 09:26 Caprisso, a tak to sie stało, ze nijaki netowy lover - wyrwał mi je z korzeniami pozwolił jedynie abym je sobie trzymała na wieczną pamiątkę wspomnien o nim; jego szukam,a serce dzierże, jak największy skarb Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: :( 10.07.05, 13:13 kobietabezserca napisała: > Caprisso, a tak to sie stało, ze nijaki netowy lover - wyrwał mi je z korzeniam > i > pozwolił jedynie abym je sobie trzymała na wieczną pamiątkę wspomnien o nim; > jego szukam,a serce dzierże, jak największy skarb --------- aukcji nie oglosisz?.....;) Odpowiedz Link Zgłoś