chelseaa 02.08.05, 21:15 Czy jest w sieci bardziej romantyczne ( to wcale nie jest) forum ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
namiot Re: Przytulne miejsce w sieci 02.08.05, 21:29 Tylko z nazwy a zawartość zależy od Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Przytulne miejsce w sieci 03.08.05, 17:41 namiot napisał: > Tylko z nazwy a zawartość zależy od Ciebie :) Każde miejsce tworza ludzie, od nas tak wiele zależy. A romantyzm ma się w sobie i tam gdzie Ty, tam zostaje jego ślad:) u mnie pada deszczyk, tak cudownie byłoby razem pomoknąc:) Ale mój rycerz obawai się zardzeweinia:)) No, ale jest na to lek - naoliwnienie:)) A od tego są kobietki:) Tak sobie pozartowałam:) Ale ponawiam tak cudownie byloby razme pomoknac:) z Rycerzem:) buziaczke dla Ciebie:)i duzoo zdrowka :) i rozwiazania problemow rycerzyku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
julka2005 Re: Przytulne miejsce w sieci 03.08.05, 18:18 Capriiso,najlepiej na taką okoliczność, deszczową - rycerzyka pod namiot:) Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Przytulne miejsce w sieci 03.08.05, 18:26 julka2005 napisała: > Capriiso,najlepiej na taką okoliczność, deszczową - rycerzyka pod namiot:) Kocham namioty, biwaki, jakies drewanine chatki:)))) Pod parasol go taki w serduszka, moje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
namiot Re: Przytulne miejsce w sieci 03.08.05, 20:47 Jeśli rycerz obawia się że zardzewieje to oznacza że ponad wszystko ceni swoją zbroję i żadna "oliwa" nic tu nie pomoże ... To nie rycerz - elegancik jakiś... hmm.....namiot jest tu rozwiązaniem..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś