kusy999 04.09.02, 03:53 Oglaszam, ze mianowalem sie Pierwszym Prezesem Rady Romantica. Kto przeciw: Nie widze. Kto za: Ja Jednoglosnie wybrany, dziekuje i przyjmuje stanowisko. Mozecie mowic mi od dzisiaj Prezes Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Prezes Rady Romantica IP: *.waw.cdp.pl 04.09.02, 07:53 Jaka jest pensja Prezesa i czy na stanowisku Wiceprezesa jest wakat. No i jakie uposażenie? Może w to wejdę ... Ania kusy999 napisał: > Oglaszam, ze mianowalem sie Pierwszym Prezesem Rady Romantica. > > Kto przeciw: > Nie widze. > Kto za: > Ja > > Jednoglosnie wybrany, dziekuje i przyjmuje stanowisko. > > Mozecie mowic mi od dzisiaj Prezes Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Prezes Rady Romantica 04.09.02, 08:53 czyli bycie Napoleonem ci się już znudziło? Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Prezes Rady Romantica 04.09.02, 09:28 Stawiam weto. Poza tym, jako ze bedziesz nieobecny na WZF, szybko stracisz stolek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Prezes Rady Romantica 04.09.02, 09:31 krizia napisała: > Stawiam weto. > > Poza tym, jako ze bedziesz nieobecny na WZF, szybko stracisz stolek ;) Czy mamy juz kontrkandydata? Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Prezes Rady Romantica 04.09.02, 09:33 Pewnie apf sobie zeby ostrzy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Prezes Rady Romantica 04.09.02, 09:35 krizia napisała: > Pewnie apf sobie zeby ostrzy... ;) Uważam, że Prezesem Romantica powinna być Kobieta o najbardziej niewinnym spojrzeniu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Prezes Rady Romantica 04.09.02, 09:37 A kto jest uosobieniem niewinności i ma takie spojrzenie? apf napisał: > krizia napisała: > > > Pewnie apf sobie zeby ostrzy... ;) > > Uważam, że Prezesem Romantica powinna być Kobieta o najbardziej niewinnym > spojrzeniu:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Prezes Rady Romantica 04.09.02, 09:40 czarna_pantera_102 napisał: > A kto jest uosobieniem niewinności i ma takie spojrzenie? Komisyjnie będziemy (z belbo) zaglądać forumowiczkom głęboko w oczy i dekolt i wybierzemy tę o najbardziej niewinnym spojrzeniu. Kandydatki mogą od dziś trenować przed lustrem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: pytanie nie na temat 04.09.02, 09:42 dlaczego te WZF są zawsze w W-wie? Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: pytanie nie na temat 04.09.02, 09:53 Panterko, "zawsze"? Do tej pory tylko raz bylo :) A masz alternatywe? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: pytanie nie na temat 04.09.02, 12:16 No tak, ale następne, cir. Boże Narodzenie to gdzie?, a Kolumna Zygmunta to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ona Re: Prezes Rady Romantica IP: 217.153.4.* 04.09.02, 09:45 apf napisał: > Komisyjnie będziemy (z belbo) zaglądać forumowiczkom głęboko w oczy i dekolt i > wybierzemy tę o najbardziej niewinnym spojrzeniu. Kandydatki mogą od dziś > trenować przed lustrem:)) Aaaaaa, w dekolcie bedziecie szukac niewinnosci... hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Prezes Rady Romantica 04.09.02, 09:48 Gość portalu: m_ona napisał(a): > Aaaaaa, w dekolcie bedziecie szukac niewinnosci... hehehe Jako część rozrywkowa WZF proponuję wybory Miss Mokrej Podkoszulki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Prezes Rady Romantica 04.09.02, 09:42 Hehehe....i tak nie dostaniesz funkcji skarbnika;) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Prezes Rady Romantica 04.09.02, 09:46 krizia napisała: > Hehehe....i tak nie dostaniesz funkcji skarbnika;) gdybyśmy zmienili konwencję na dworską i wybierali królową forum to wtedy aspiruję do roli błazna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Prezes Rady Romantica 04.09.02, 09:54 Alez juz pelnisz te chwalebna role!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Prezes Rady Romantica IP: *.waw.cdp.pl 04.09.02, 10:49 Gdy Prezes z jakichś przyczyn abdykuje to w naturalny sposób zastępuje go wiceprezes - czyli ja. Oczęta mam niewinne, no a reszta... Pozostaje tylko sprawa honorarium, bo czasy Judymów i Siłaczek się skończyły. ania czarna_pantera_102 napisał: > krizia napisała: > > > Stawiam weto. > > > > Poza tym, jako ze bedziesz nieobecny na WZF, szybko stracisz stolek ;) > > Czy mamy juz kontrkandydata? Odpowiedz Link Zgłoś
candycandy precz z prezesem!!!!! 04.09.02, 09:43 precz z uzurpatorem! precz z domami z betonu! niech zyja swobodne romanse! CandyCandy (anarchista) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zxc1973 Re: precz z prezesem!!!!! 04.09.02, 10:51 candycandy napisała: > precz z uzurpatorem! > precz z domami z betonu! > niech zyja swobodne romanse! I to wszystko? Niekonstruktywne krytykanctwo powinno byc zabronione ;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: precz z prezesem!!!!! 04.09.02, 10:54 > > niech zyja swobodne romanse! zxc, to było konstruktywne, bowiem od swodobnych romansów blisko do wolnej miłości... Odpowiedz Link Zgłoś
candycandy Re: precz z prezesem!!!!! 04.09.02, 11:06 zabrania sie bezmyslnie zabraniac!!! i precz z maruderami, jeczybulami itp., itd.;) Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: precz z prezesem!!!!! 04.09.02, 11:09 No wlasnie, precz z marudami, candy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
candycandy Re: precz z prezesem!!!!! 04.09.02, 13:00 zglaszasz sie krizia na ochotnika?;) CandyCandy (z nadzieja w glosie) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: precz z prezesem!!!!! 04.09.02, 15:30 Ja mogę zaglądać głęboko w oczy, bo z zaglądania w dekolt wyrosłem. Rezerwuję sobie jednak zerkanie na dekolt:) Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 To ja Prezes 04.09.02, 22:24 Funkcja jest czysto spoleczna i nie pobiera sie za pelnienie jej zadnego wynagrodzenia, a Kriziu Twoje weto w porownaniu jakie mam poparcie nic nie znaczy , mozesz zostac moja opozycjonistka. Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: To ja Prezes 05.09.02, 10:07 Tak, i szukam wywrotowców:) Piszesz się? Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: To ja Prezes 05.09.02, 10:06 Kusy, a jakie masz poparcie? Ja nie widze żadnego:) Ale na wszelki wypadek: Łubudubu łubudubu Niech żyje nam prezes naszego klubu Niech żyje nam! Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Prezes Rady Romantica 05.09.02, 00:25 kusy999 napisał: > Mozecie mowic mi od dzisiaj Prezes Gratulacje Panie Prezesie, gdzie teraz sapiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Prezes Rady Romantica 05.09.02, 00:32 W planie produkcyjnym kreuje process order. Krizia stworzyla frakcje, bo ona nie pokorna dusza sama miala ochote przejac ten stolek tylko ja ubieglem , a Messja zostela zdetronizowana, bo monarchia to przezytek. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Prezes Rady Romantica 05.09.02, 00:38 kusy999 napisał: > W planie produkcyjnym kreuje process order. a ja modernizuję systemy teleinformatyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Prezes Rady Romantica 05.09.02, 11:59 Kriziu, a co my będziemy w tej frakcji robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba Re: Prezes Rady Romantica IP: 212.160.148.* 05.09.02, 15:37 kusy999 napisał: > W planie produkcyjnym kreuje process order. > > Krizia stworzyla frakcje, bo ona nie pokorna dusza sama miala ochote przejac > ten stolek tylko ja ubieglem , a Messja zostela zdetronizowana, bo monarchia to > > przezytek. Kusy, czy jako Prezes Forum Romantica masz jakich konstruktywny plan rozwoju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: Prezes Rady Romantica IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 05.09.02, 15:44 No wlasnie... Ja jako forumowy fotoreporter potrzebuje nowego sprzetu, forumowego samochodu (wlasnego mi szkoda) i laptopa ;))) Prezesie Kusy - co w funduszem reprezentacyjnym?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Prezes Rady Romantica IP: *.waw.cdp.pl 05.09.02, 16:30 Gość portalu: Krizia napisał(a): > No wlasnie... Ja jako forumowy fotoreporter potrzebuje nowego sprzetu, > forumowego samochodu (wlasnego mi szkoda) i laptopa ;))) > > Prezesie Kusy - co w funduszem reprezentacyjnym?? ;)) Krizia nie rób sobie nadzieii na sprzęt - wiesz jak to u Kusego z kasą jest - 5zł na dzień i to jak będziesz grzeczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Prezes Rady Romantica 05.09.02, 23:18 Ale masz gest;) Kasia teraz nie powinna wybrzydzać:) Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Prezes Rady Romantica IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 23:29 kusy999 napisał: > Kasiu dla Ciebie dycha. > :o) WOW! Zawsze mówiłam, że masz dobre serce:) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Prezes Rady Romantica 06.09.02, 00:25 Serce mam dobre,a weza w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Prezes Rady Romantica IP: *.waw.cdp.pl 06.09.02, 09:59 kusy999 napisał: > Serce mam dobre,a weza w kieszeni. Przecież mówiłam już, że nie wierzę w to Twoje diabelskie usposobienie, więc mnie tu wężem nie strasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Prezes Rady Romantica 06.09.02, 22:01 No dobra przyznam sie to jest zaskroniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Prezes Rady Romantica IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 00:26 kusy999 napisał: > No dobra przyznam sie to jest zaskroniec. Ty mnie wyraźnie straszysz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: Prezes Rady Romantica 07.09.02, 05:07 Toc to niegrozny plaz, jak bym chcial straszyc to bym zwiol gada zwanego kobra, Aha dodam jak znam zycie to zaraz Krizia napisze ze gad to ja, wiec uprzedzam fakty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
krizia Re: Prezes Rady Romantica 07.09.02, 14:27 No i znowu mi sie dostalo. I dlaczego? Chlip! Odpowiedz Link Zgłoś
apf spox 07.09.02, 14:30 krizia napisała: > No i znowu mi sie dostalo. I dlaczego? > > Chlip! kusy tylko na zimne dmucha:)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: spox 07.09.02, 16:09 apf napisał: > krizia napisała: > > > No i znowu mi sie dostalo. I dlaczego? > > > > Chlip! > > kusy tylko na zimne dmucha:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: spox 09.09.02, 17:33 Kriziu przyganial kociol garnkowi, a o kwiatach to kto mnie obsmarowal , nio. Tera Ja CHLIP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: spox IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 18:24 kusy999 napisał: > Kriziu przyganial kociol garnkowi, a o kwiatach to kto mnie obsmarowal , nio. > Tera Ja CHLIP. hmm...Ty i Krizia to musiccie naprawdę się lubić...a może nawet...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: spox 09.09.02, 19:27 Gość portalu: kasia napisał(a): > kusy999 napisał: > > > Kriziu przyganial kociol garnkowi, a o kwiatach to kto mnie obsmarowal , n > io. > > Tera Ja CHLIP. > > hmm...Ty i Krizia to musiccie naprawdę się lubić...a może nawet...:)) nie, krizia tylko rozklada kazdego faceta na lopatki, dla sportu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: spox 09.09.02, 19:30 A co potem z nim robi? Na lopatki, kuszaca propozycja. Mrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaauuuuuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: spox 09.09.02, 19:39 kusy999 napisał: > A co potem z nim robi? > Na lopatki, kuszaca propozycja. > Mrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaauuuuuuuu. na twoim miejscu wcale bym sie tak nie cieszyla:))) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: spox 09.09.02, 20:06 messja napisała: > kusy999 napisał: > > > A co potem z nim robi? > > Na lopatki, kuszaca propozycja. > > Mrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaauuuuuuuu. > > na twoim miejscu wcale bym sie tak nie cieszyla:))) A ja bym się cieszył, jak sobię tę pozycję wyobrażę, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy999 Re: spox 09.09.02, 20:26 To obydwaj mamy to samo na mysli, My na lopatkach a ona nas dusi swoimi udami, bo mlodosci trenowala judo. Ha ha ha ha ha ha :~) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: spox IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.09.02, 22:54 Messjo, i Ty Brutusko? Ja rozkladam na lopatki....ja slaba kobitka...no pieknie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: spox 09.09.02, 23:37 Gość portalu: Krizia napisał(a): > Messjo, i Ty Brutusko? Ja rozkladam na lopatki....ja > slaba kobitka...no pieknie ;) ojej, przeciez nie mialam nic zlego na mysli... nie moja wina, ze tym dwom wszystko sie kojarzy z jednym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia FFF IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.09.02, 22:55 Widze, ze wyroslam na forumowa femme fatale (FFF). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: FFF 12.09.02, 00:37 Gość portalu: Krizia napisał(a): > Widze, ze wyroslam na forumowa femme fatale (FFF). > > ;) sprawdzimy, sprawdzimy, czy fatale, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: FFF 12.09.02, 14:09 a jak bedziesz sprawdzal?:))) apf napisał: > Gość portalu: Krizia napisał(a): > > > Widze, ze wyroslam na forumowa femme fatale (FFF). > > > > ;) > > sprawdzimy, sprawdzimy, czy fatale, hehehehe. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krizia Re: spox IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 09.09.02, 22:52 Kusy, ja obsmarowalam? Napisalam to co mysle ;) Odpowiedz Link Zgłoś