Dodaj do ulubionych

brunetki blondynki...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:34
brunetki blondynki ja wszystkie was dziewczynki kochac chce ..............
a tak powaznie to tylko jedna jedyna. Moze jest wsrod was?????
Obserwuj wątek
    • white.falcon Re: brunetki blondynki... 07.09.05, 21:49
      A rude - od macochy są? ;-(
      • Gość: Maja3501 Re: brunetki blondynki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:57
        Skad jestes Arti? i ile masz lat?
        • Gość: arti19682 Re: brunetki blondynki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 20:25
          jestem z wawy wiek w poczcie
          • white.falcon Tajemniczy "wiek w poczcie" ;-) 08.09.05, 21:03
            Hmmm - "wiek w poczcie" - jesteś tak wiekowy, jak Poczta Polska? Czy tyle
            pracujesz w Poczcie Polskiej? ;-)
            • Gość: Sylwia Re: Tajemniczy "wiek w poczcie" ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 18:38
              !!! Dlaczego zawsze się mówi o blondynkach i brunetkach a co z szatynkami.. ???

Ruda i szatynka mogą byc mądrzejsze od blondynki ( bez urazy) !!!Lub brunetki z
              resztą to nie tylko o wygląd chodzi!! lepiej poszukaj forum Brak mi czegoś ...
              to tam sie dowiesz co jest też ważne !!
              • strzelec0001 Re: Tajemniczy "wiek w poczcie" ;-) 12.09.05, 18:42
                moim zdaniem może w statystykach może to róznie wypada , ale co blond ... i tak
                sa kochane nawet z Tymi przywarami ...
                • Gość: śmiglidigli MURZYNKI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.05, 17:31
                  murzynki i tak sa lepsze od bialych
                  • white.falcon A może... ;-) 14.09.05, 20:10
                    ... lepsze są pół-Murzynki, pół-Wietnamki, dajmy na to? Ja nie wiem i się nie
                    dowiem, bo jestem zdecydowanie ukierunkowana na płeć przeciwną, ale skoro
                    wybierasz jako kryterium oceny rasę, to musiałbyś sprawdzić wszystkie możliwe
                    rasy ludzkie, by tak autorytatywnie wypowiadać się. ;-D
                    • Gość: śmiglidigli Re: A może... ;-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.09.05, 11:14
                      hehe wszystkich jeszcze nie sprawdziłem , z własnych dośiwadczeń wnioskuje iż w
                      kwestii temperamentu sexualnego oraz łóżkowej kreatywności białe nie dorastają
                      murzynkom do pięt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka