apf 05.09.02, 16:12 i wy też powinniście przede wszystkim siebie kochać !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vena111 Re: Kocham Siebie 05.09.02, 16:19 A mi wieksza przyjemnośc sprawia kochanie kogos, tak jest fajniej Odpowiedz Link Zgłoś
grzmotnik KOCHAMY CIEBIE 05.09.02, 16:19 spokojnie wszystko będzie dobrze . Już ktoś dzwoni po R za chwile przyjadą i będzież mógł kochać kogo tylko będziesz chciał NARCYZKU. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: KOCHAMY CIEBIE 05.09.02, 16:29 grzmotnik napisał: > spokojnie wszystko będzie dobrze . Już ktoś dzwoni po R za chwile przyjadą i > będzież mógł kochać kogo tylko będziesz chciał NARCYZKU. udaj się na jakiś przyśpieszony kurs rozumienia żartów:) Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: KOCHAMY CIEBIE 05.09.02, 20:04 grzmotnik napisał: > spokojnie wszystko będzie dobrze . Już ktoś dzwoni po R za chwile przyjadą i > będzież mógł kochać kogo tylko będziesz chciał NARCYZKU. Nie zachowałeś dystansu i przegrałeś, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Kocham Siebie 05.09.02, 20:07 apf napisał: > i wy też powinniście przede wszystkim siebie kochać !!! > Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Kocham Siebie 05.09.02, 20:15 messja napisała: > apf napisał: > > > i wy też powinniście przede wszystkim siebie kochać !!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Kocham Siebie 05.09.02, 20:19 :)))))) apf napisał: > messja napisała: > > > apf napisał: > > > > > i wy też powinniście przede wszystkim siebie kochać !!! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Kocham Siebie IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.02, 21:55 a kto powiedzial ze taknie jest Kochaj blizniego jak SIEBIE SAMEGO , czytajac posty widac jak kto siebie kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: Kocham Siebie 06.09.02, 08:47 Gość portalu: ada napisał(a): > a kto powiedzial ze taknie jest > Kochaj blizniego jak SIEBIE SAMEGO , czytajac posty widac jak kto siebie kocha. Wiem, że trochę w tym demagogii, ale: jak ktoś siebie nie kocha to jak może pokochać innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: Kocham Siebie IP: *.nuph.us.edu.pl 06.09.02, 09:36 Ja tez siebie kocham i dobrze mi z tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apf Re: Kocham Siebie IP: *.icm.edu.pl / *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 23:50 Gość portalu: Meduza napisał(a): > Ja tez siebie kocham i dobrze mi z tym... no to mądra jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś