Gość: pelnia ksiezyca.. IP: *.dip.t-dialin.net 18.10.05, 17:10 jak jest pelnia mam klopoty ze snem.. albo snie jakies koszmary... macie pomysly dlaczego tak sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szybki_wytrysk Re: klopoty ze snem 18.10.05, 17:19 Ja też miałem kiedys koszmary, budziłem sie często spocony. Rano byłem zmęczony. Myślałem ,że to zmora jakas , albo co mnie nawiedziło. Po pewnym czasie zacząłem przed snem regularnie sie bzykać. Przeszło. Dziś śpię jak noworodek. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: klopoty ze snem 19.10.05, 02:45 Widać, że dzieci nie masz. Noworodek budzi się co trzy godziny... albo częsciej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: klopoty ze snem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 07:49 no budzi sie..ale za to jak spi to jest cicho:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: klopoty ze snem IP: *.teleton.pl 19.10.05, 09:18 Jak nowowrodek tzn. z szeroko rozrzuconymi nóżkami i rączętami znaczy się. Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: klopoty ze snem 19.10.05, 09:21 pełnia zawsze powoduje nadaktywność psycho-ruchową więc może warto to wykorzystać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś