Dodaj do ulubionych

SŁONECZNIKI DLA FORWARDA

IP: *.big.pl / 192.168.200.* 30.09.02, 16:23
hej, forwardzie, wybuszowałam gdzieś wiadomość o twojej obronie, i wpadłam ze
słonecznikami..hiphiphurrrra! i w górę tego pana, i wszystkiego naj.. :o)
i trzymać tak dalej :o)

mnóstwo uścisków przesyła twoja fanka faunka ;o)
(w oparach migdałowych, jak zwykle :o)
Obserwuj wątek
    • ja_nek Re: SŁONECZNIKI DLA FORWARDA 30.09.02, 17:41
      Pozdrawiamy i i gratulujemy
      • messja Re: S?ONECZNIKI DLA FORWARDA 30.09.02, 17:52
        ja_nek napisa?:

> Pozdrawiamy i i gratulujemy

tak sobie mysl:

janek mowi jezykiem bylej nomenklatury...
        czyzby to cos znaczylo?:))))))))))))
        • ja_nek Re: S?ONECZNIKI DLA FORWARDA 30.09.02, 18:18
          messja napisała:

> czyzby to cos znaczylo?:))))))))))))

A owszem znaczy: jeden biegun pozdrawia drugi biegun i życzy mu dobrze
          • messja Re: S?ONECZNIKI DLA FORWARDA 30.09.02, 18:31
            ja_nek napisa?:

> messja napisa?a:
            >
            > > czyzby to cos znaczylo?:))))))))))))
            >
            > A owszem znaczy: jeden biegun pozdrawia drugi biegun i z˙yczy mu dobrze

wcale nie, biegun to liczba pojedyncza:)
    • faunka Re: SŁONECZNIKI DLA FORWARDA 01.10.02, 09:09
      hej, mam prośbę, malutką:
      możecie chociaż tutaj, na chwilkę, odłożyć wasze kopie, i poczytać:
      O CZYM JEST TEN WĄTEK?

o słonecznikach dla forwarda, i niech tak zostanie. dobrze? bardzo was proszę..
      czasami..ktoś pisze tu o tym, że tak mało ludzi się odzywa, chociaż tak wiele
      osób pewnie czyta..nie pomyśleliście, dlaczego nie piszą? może dlatego, że
      prędzej czy później(nie mam na myśli was, ale..forum, ogólnie..) wpada na wątek
      ktoś, kto myśli tylko o tym, żeby komuś drugiemu przesłać..
      niekoniecznie uśmiech..

faunka
      • Gość: messja Re: S?ONECZNIKI DLA FORWARDA IP: 195.194.36.* 01.10.02, 13:02
        faunka napisa?a:

> hej, mam pros´be˛, malutka˛:
        > moz˙ecie chociaz˙ tutaj, na chwilke˛, od?oz˙yc´ wasze kopie, i poczytac´:
        > O CZYM JEST TEN WA˛TEK?

jesli to do mnie to pomylka...
        1) nie jestem malutka
        2)nie wyjelam kopi, zwrocilam uwage na fakt, ktory mnie ostatnio troche
        zastanawia
        3)ale moge wyjac, jesli sie bedziesz upierac i zwracac do mnie
        protekcjonalnie:)

• Gość: faunka Re: S?ONECZNIKI DLA FORWARDA IP: *.big.pl / 192.168.200.* 02.10.02, 11:33
          messjo, malutka była moja prosba (zanim ruszysz na słonia, upewnij się..czy to
          na pewno ten słon, o którego chodzi? :o)

pozdrawiam,
          i zmykam,
          strasznie burzowo się zrobilo ostatnio na tym forum..
          szkoda..

faunka
          • messja Re: S?ONECZNIKI DLA FORWARDA 02.10.02, 11:41
            Gość portalu: faunka napisał(a):

> messjo, malutka była moja prosba (zanim ruszysz na słonia, upewnij się..czy
            to
            > na pewno ten słon, o którego chodzi? :o)
            >
            > pozdrawiam,
            > i zmykam,
            > strasznie burzowo się zrobilo ostatnio na tym forum..
            > szkoda..
            >
            > faunka

dobra, masz racje, niepotrzebnie ruszylam na slonia:)
            przepraszam.
            • forward Re: do Faunki i Janka z kieliszkiem szampana 03.10.02, 21:17
              Witaj Faunka i Janku. Bardzo dziękuję wam za pamięć o mnie i waszą radość z
              okazji zamknięcia przeze mnie pewnego etapu. Obojgu wam wyślę coś na pocztę,
              chwilowo mam utrudniony dostęp do netu. A teraz niech się leje szampan do
              kieliszków, oboje jesteście simply the best.

Forward
              • ja_nek Re: do Faunki i Janka z kieliszkiem szampana 03.10.02, 23:30
                Cześć Forwardzie

Obniże trochę loty z mych romantycznych chmur, by uczcić wirtualnie z Tobą
                sukces;)
                Kilka lat stresów, egzaminów, kolokwiów, a teraz wspaniałe zwieńczenie.
                Trzymaj się mocno Ty pesymisto:)
                I bądź dobry dla naszej znajomej z Wielkopolski, ona ma tyle ciepła. Wspominam
                Ją z sentymentem:)

Pozdrawiam
                Janek
                • Gość: faunka Re: do Faunki i Janka z kieliszkiem szampana IP: *.big.pl / 192.168.200.* 07.10.02, 11:43
                  hej, forwardzie, pogoda taka..akurat na rozlewanie szampana :o)
                  może znajdzie się jeszcze butelka? ;o)

a tak serio- strasznie się cieszę, że tu zajrzałeś :o)
                  i pisz, jak już kable poodkręcasz :o)
                  wiesz..wyciągnęłabym cię na ANIOŁA W KRAKOWIE, gdybym była gdzieś
                  bliżej..trzymaj się ciepło,pa! :o)

faunka

P.S.
                  janku, a może..za mną też się wstawisz? nie tylko za naszą znajomą z
                  Wielkopolski? (która, tak nawiasem, i na ucho, ale to chyba mogę..też miała
                  ostatnimi czasy dużo okazji do świętowania :o)
                  jeśli tu zajrzy przypadkiem, na chwilkę, wysyłam jej ogromny migdałowy uścisk
                  na maksa! :o)
                  • ja_nek Re: do Faunki i Janka z kieliszkiem szampana 07.10.02, 13:30
                    Kiedy Faunko tak mało CIę znam;)
                    • faunka Re: do Faunki i Janka z kieliszkiem szampana 08.10.02, 09:57
                      ja_nek napisał:

> Kiedy Faunko tak mało CIę znam;)

aha..jeśli przypomnisz sobie stworzenie, które kiedyś wpadło do chatki z kotem,
                      a potem wszyscy się w tym kocie zakochali..to już znasz mnie bardziej :o)

faunka
                      • ja_nek Re: do Faunki i Janka z kieliszkiem szampana 08.10.02, 15:16
                        > aha..jeśli przypomnisz sobie stworzenie, które kiedyś wpadło do chatki z
                        kotem,
                        >
                        > a potem wszyscy się w tym kocie zakochali..to już znasz mnie bardziej :o)

To ty jesteś tą kotką?:))))
                        • Gość: faunka Re: do Faunki i Janka z kieliszkiem szampana IP: *.big.pl / 192.168.200.* 08.10.02, 15:24
                          ja_nek napisał:

> > aha..jeśli przypomnisz sobie stworzenie, które kiedyś wpadło do chatki z
                          > kotem,
                          > >
                          > > a potem wszyscy się w tym kocie zakochali..to już znasz mnie bardziej :o)
                          >
                          > To ty jesteś tą kotką?:))))

nie...
                          próbuj dalej :o)

faunka
                          • forward Re: do Faunki i Janka z kieliszkiem szampana 08.10.02, 20:03
                            To może jeszcze jedną butelkę otworzę? Skoro tak fajnie toczy się życie w tej
                            chatce. Zmykam do piwnicy :)

Forward
                            • ja_nek Re: do Faunki i Janka z kieliszkiem szampana 08.10.02, 22:19
                              Byłaś z koleżanką i ona miała kota?;)))
                              • Gość: faunka Re: do Faunki i Janka z kieliszkiem szampana IP: *.big.pl / 192.168.200.* 09.10.02, 08:30
                                forward, wytłumacz jankowi, bo ja chyba nie potrafię.. :o)

a jeśli chodzi o bąbelki, to ja bardzo chętnie ;o)

faunka
                                • forward Re: Owiana mgiełką tajemnicy... 09.10.02, 20:14
                                  Janku a pamiętasz bal, Faunka to najlepsza, najzwiniejsza i najzgrabniejsza
                                  tancerka z jaką tańczyłem poloneza na Balu u Magi. Faunka jest owiana mgiełką
                                  tajemnicy, jej szmaragd ma nam przynieść tęczę i szczęście a sama Faunka jest
                                  stworzeniem..., zgaduj Janek...

Forward
                                  • Gość: faunka Re: Owiana mgiełką tajemnicy... IP: *.big.pl / 192.168.200.* 10.10.02, 10:19
                                    o, forward, jak miło mieć takiego fauna ;o)

wiesz co..może dziś..posiedzimy sobie gdzieś w kącie, będziemy puszczać kółka
                                    dymem z cygar, i podystansujemy się do rzeczywistości?
                                    taki indiański spokój..
                                    i nic nas nie ruszy..co Ty na to? :o)

faunka
                                    • ja_nek Re: Owiana mgiełką tajemnicy... 10.10.02, 12:25
                                      Forward, Faunkę pamiętam słabo, pewnie dlatego, że się wtedy z Magą gdzieś
                                      wymknąłem;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka