Gość: smutna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 13:26 Przyjaciela,bratnią dusze,kogoś kto mnie wysłucha,pocieszy. Przepraszam wiem ,ze tacy nie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BELBO Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 13:30 Najpierw zadajesz pytanie.. potem sobie sama odpowiadasz.. troche to bez sensu.. Moze idz .. znaczy na herbate czy co.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 13:32 A odpowiesz mi na moje pytanie? No własnie. Wolę kawę od herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_kicia Re: Czy znajdę tu? 15.11.05, 13:35 gdzieś są dobrzy ludzie którzy wysłuchaja innych,ale niekazdy taki jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belbo Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 13:39 jasne że odpowiem.. to banalne pytanie Moja odpowiedz to : NIE WIEM! Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaznie Re: Czy znajdę tu? 15.11.05, 13:33 Gość portalu: smutna napisał(a): > Przyjaciela,bratnią dusze,kogoś kto mnie wysłucha,pocieszy. > Przepraszam wiem ,ze tacy nie istnieją. Istnieja, lecz tez pragna pocieszenia. Czasami takie wzajemne pocieszanie zupelnie dobrze, z korzyscia dla obu stron, wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 13:35 za szybko pusciłąm sorki No tak zapomniałam dodac,że ja to wszystko oferuję w zamian. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaznie Re: Czy znajdę tu? 15.11.05, 13:38 Gość portalu: smutna napisał(a): > za szybko pusciłąm sorki > No tak zapomniałam dodac,że ja to wszystko oferuję w zamian. To juz jestes na poczatku drogi do sukcesu :) (A umiesz ladnie pocieszac? - ze z ciekawosci spytam?) Teraz tylko troche poczekaj. Pocieszyciele nabieraja sil do pocieszania, pod koniec dnia pracy, gdzies tak od 15-tej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 13:40 Potrafię.Chcesz się przekonać? Ok z niecierpliwością będe czekać do tej 15. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Czy znajdę tu? 15.11.05, 13:39 Takich ludzi znajdziesz napewno, tylko uważaj, bo nie wszystko złoto, co się świeci. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 13:41 A to juz wiem.Juz się poparzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Czy znajdę tu? 15.11.05, 14:21 Nie sztuka poparzyć się, sztuką jest wyciąganie sensownych wniosków, by wypośrodkować to wszystko. Łatwo mozna bowiem przegiąć w drugą stronę i "wylać dziecko z kąpielą". Odpowiedz Link Zgłoś
altro2611 Re: Czy znajdę tu? 15.11.05, 14:14 smutne kochanie, jest piękna jesień, właśnie zaparzyłem włoską kawę we włoskim ekspresie, słucham pięknej muzyki; usmiechnij się - nie jest źle mimo że nie ma koalicji PIS/PO; znalazłaś wszystkie odpowiedzi na wszystkie smutki; coraggio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:09 A wiesz ,ze juz mi lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
altro2611 Re: Czy znajdę tu? 15.11.05, 14:53 piękna i smutna, popatrz - tu naokoło jest tyle smutasów a przecież nadal jest jesień i nawet jeśli komputery nam mówią że elektronika rządzi to przecież żaden chips nie równa się z urodą dębowego liścia... uśmiechnij się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:11 To prawda. A jak u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:20 Super wizytówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:25 dzis nie widac ale mam daje słowo Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Czy znajdę tu? 15.11.05, 15:42 ok, wierzę :) moze uda się ją kiedyś zobaczyć ;) "na frasunek dobry trunek" niekoniecznie procentowy - dlatego kawka poprawia humor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:47 Uda się uda,tylko dziś gdzieś mój dobry nastrój się zgubił. Super galeria.Podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Czy znajdę tu? 15.11.05, 16:02 dziękuję :))), tez uważam, że dobra ;) jak nastrój się zgubił to pewno się odnajdzie... może jutro? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:03 Juz mi lepiej.Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
crossoin ??? 15.11.05, 16:10 jmx napisała: na frasunek dobry trunek" niekoniecznie procentowy - dlatego kawka poprawia > humor Kawka z samym Dzemikiem? - To chyba ryzykowne troche dla zoladka? Nie chce byc posadzany o wpychanie sie "miedzy wodke, a zakaske", ale uwazam, ze sniadanie razem ze mna bedzie lepiej smakowalo :) Crossoin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:12 To brzmi jak propozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
crossoin Re: ??? 15.11.05, 16:19 Gość portalu: smutna napisał(a): > To brzmi jak propozycja. Owszem, ale jak widzisz, jmx jest na diecie. Wysokokalorycznej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:23 Mów o sobie.Ja wyciągam wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaznie Re: ??? 15.11.05, 16:30 Gość portalu: smutna napisał(a): > Mów o sobie. Ja wyciągam wnioski. Chyba nie musze? Moj nick mowi za mnie :) Wiesz, jak smakuje Crossoin bez Dzemiku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 22:31 Nie wiedziałam,że jesteś trzy w jednym.Ale zapamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:17 mala causa silenda est Odpowiedz Link Zgłoś
altro2611 Re: Czy znajdę tu? 15.11.05, 15:24 na kawę zapraszam wszystkich smakoszy a Smutna - usmiechnij się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:26 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) tak dobrze? Wypiłam kawkę i już mi lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
altro2611 Re: Czy znajdę tu? 15.11.05, 15:31 no widzisz? mała czarna a cieszy... za tydzien jadę na Sycylię i już kocham to spotkanie z Morzem Mediterraneo - czy wiesz, że te kropelki pamiętają Odysseusza? bo woda ma pamięć... uśmiechnij się Smutna, nie jest tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:35 Rzuc miły uśmiech od smutnej w to morze.Szczęsciarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
altro2611 Re: Czy znajdę tu? 15.11.05, 15:40 czy wtedy przestaniesz być smutna? a tyle pieniążków wrzuciłem do Fontanny Di Trevi - i wróciłem, a przecież w tym kraju nie można być smutnym - może się wybierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:43 Przestanę. Może kiedys się wybiorę ale teraz za duzo spraw mam na glowie. Najbliższy termin ....hmmmm...lipiec,sierpień. Odpowiedz Link Zgłoś
altro2611 Re: Czy znajdę tu? 15.11.05, 15:48 Piękna Smutna, a powiedz - co Ci dokładnie dolega, czy to tylko jesień, czy brak futrzaczka obok, czy może samotność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:52 Jesień swoją drogą.Tu jest problem bo mimo iż nie jestem sama jestem samotna. Kocham ludzi i jak nie mam z nimi kontaktu to zamieram.A gdzieś się ostatnio pogubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
altro2611 Re: Czy znajdę tu? 15.11.05, 16:01 a to już trudniej i nie wystarczy Sycylia; chyba rzeczywiście masz problem; chcez pogadać? altro 2611@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:07 Czytaj@. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:29 Dziękuję za miłe towarzystwo za wysłuchanie mnie.A teraz wybieram się do domu. Miłego wieczoru wam zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 11:24 Dziś już wesoła CD...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 21:50 Szukam,szukam... Odpowiedz Link Zgłoś
zydmason Re: Czy znajdę tu? 18.11.05, 04:15 Szujajcie a znajdziecie Proscie a bedzie wam dane Pukajcie a otworzą wam ateista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 08:47 Dobrze ze sie podpisałeś bo inaczej pomyslalabym ze ksiądz jakis to napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
grupanietrzymajacawladze Cześć, 21.11.05, 16:57 Umiem słuchać, czasem mogę nawet cosik doradzić, gg 8921621 lub mail grupanietrzymajacawladze@.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Cześć, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:28 Jakiś zły nastrój mnie dopadł.Chyba w końcu napiszę do Ciebie na gg.W dalszym ciągu mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Czy znajdę tu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:29 A Ty?Jesteś taki czy się tylko kręcisz? Odpowiedz Link Zgłoś