Dodaj do ulubionych

co tu tak nudno?

IP: *.chello.pl 22.11.05, 21:53
??? opowiedzcie coś śmiesznego :)
Obserwuj wątek
    • Gość: serduszkopoprostu Re: co tu tak nudno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:59
      przychodzi chora do doktora...
      a doktor: - aaa psik!,
      też chory

nie śmieszne, prawda?
      _
      trzbe całego życia, żeby nauczyć się żyć!
      • Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:00
        hehe normalnie powinnas sie do maratonu usmiechu wybrac :)
    • Gość: mela Re: co tu tak nudno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:01
      Poczytaj wątki moze coś Cię rozśmieszy.
      • Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:02
        już wszystko przejrzałam :) i nawet sama potworzyłam wątki, ale jakos
        wypowiedzi mnie nie ciekawia:)
    • Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:04
      dobra to ja ide prostowac wloski jak cos to piszcie, niedlugo jestem:)
      • serduszkopoprostu Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:14
        Gość portalu: słodzik napisał(a):

> dobra to ja ide prostowac wloski jak cos to piszcie, niedlugo jestem:)
        *
        dobra, to idź, bedzie Ci może weselej, jak sobie wyprostujesz hehe;) ale, ale -
        dlaczego? nie podobasz się sobie z głową w" burzy" w loków!?!
        _

trzeba całego życia, żeby nauczyć się żyć!
    • sierzant_novvak Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:14
      Do raportu! Sama powiedz coś śmiesznego.
      • donkichot3 Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:16
        na ramie bron
        • serduszkopoprostu Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:19
          donkichot3 napisał:

> na ramie bron
          i pal!!!!!!!!!!!!!!!
          w razie gdyby i co!!
          _
          • donkichot3 Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:20
            pal, tylko co? ja nic nie mam
            • white.falcon Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:22
              Nie palisz? Nie wiem, papiery jakieś podpal. Namawiają na pożar. ;-)
              • donkichot3 Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:23
                a ty spal recepty, jezeli jeszcze nie wykupione...
                • white.falcon Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:56
                  Złośliwiec. ;-)
              • Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:27
                a jesli chodzi o pozar to szczerze nie moge sie doczekac na taki na klatce
                poniewaz mieli nam zakladac domofony ale ze nie zgodzilismy sie na nie to
                wyjeli nam klamki z okien na korytarzach hehe fajnie by bylo jakby wybuchl
                pozar i nie mozna bylo nigdzie okien otworzyc, ciekawe kto by za to
                odpowiedzial:)
            • serduszkopoprostu Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:25
              donkichot3 napisał:

> pal, tylko co? ja nic nie mam
              * nie rozumiem! w takim razie;skąd się wziął Twój okrzyk "na ramię broń"?
              ach, może z obronnym ramieniem chcesz wyjść, potrzeba wsparcia;)
              _
              • donkichot3 Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:26
                porwalo mnie przy sierzancie, przez chwile
          • Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:25
            mam delikatnie pofalowane wloski i pod wplywem wilogoci mi sie kreca dlatego
            wole idealnie proste :) zreszta lepiej mi w prostych :) a ty jakie masz?
            • donkichot3 Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:27
              ja nie mam wcale
              • Gość: słodzik donkichot3 IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:27
                donkichot lubie lysych :)
            • serduszkopoprostu Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:28

> mam delikatnie pofalowane wloski i pod wplywem wilogoci mi sie kreca dlatego
              > wole idealnie proste :) zreszta lepiej mi w prostych :) a ty jakie masz?
              *kto Ty, czyli ja?
              mam lekko podkrecające się, doskonale się układają, nawet pod zieloną ciepłą
              czapeczką! w zimie!:)))
              _
    • Gość: słodzik do serduszko poprostu IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:30
      jak masz lekko pofalowane to zainwestuj w prostownice:) warto:)
      • donkichot3 Re: do serduszko poprostu 22.11.05, 22:32
        u mnie to bedzie zmarnowana inwestycja
        • Gość: słodzik donkichot3 IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:35
          hehehe donkichot to zapusc :) to ci pozycze mojej he
          • donkichot3 Re: donkichot3 22.11.05, 22:37
            czzas dlugich wlosow minal u mnie bezpowrotnie kilka lat temu
            teraz popadlem w kolejna skrajnosc
            • Gość: słodzik Re: donkichot3 IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:39
              ale golisz czy po prostu nie masz z innych przyczyn? Mi sie podobaja lysi
            • serduszkopoprostu Re: donkichot3 22.11.05, 22:41
              donkichot3 napisał:

> czzas dlugich wlosow minal u mnie bezpowrotnie kilka lat temu
              > teraz popadlem w kolejna skrajnosc
              ale nie upadasz, prawda ?
              mówią ,że im mniej włosów, tym rozumniejszy człek jest :))))

_
              • donkichot3 Re: donkichot3 22.11.05, 22:45
                madrze prawisz serduszko moje
          • serduszkopoprostu Re: inwestycja 22.11.05, 22:39
            w prostownice!!!? wole zainwestowac w dobry kosmetyk do pielegnacji włosów:)
            _
            trzeba całego życia,żeby nauczyć się żyć!
            • donkichot3 Re: inwestycja 22.11.05, 22:39
              a ja w dobry trunek
              • serduszkopoprostu Re: inwestycja 22.11.05, 22:46
                donkichot3 napisał:

> a ja w dobry trunek
                *
                racja, na frasunek np. dobry trunek i na wesolość wpływa!
                generalnie ma działanie pozytywne na prawie ... hmm na wszystko!
                oczywiście w odpowiedniej dawce...przesyt nie jest wskazany

_
                trzeba całego zycia, żeby nauczyć się żyć!
                • donkichot3 Re: inwestycja 22.11.05, 22:48
                  przedawkowanie nie jest wskazane w zadnej dyscyplinie
                  • serduszkopoprostu Re: inwestycja 22.11.05, 22:53
                    donkichot3 napisał:

> przedawkowanie nie jest wskazane w zadnej dyscyplinie
                    *
                    idę łyknąć porcji czegoś dla odmiany...
                    zdyscyplinować sie najwyższy czas!:)))
                    Dobranoc!
                    _

• donkichot3 Re: inwestycja 22.11.05, 22:54
                      odpoczywaj serduszko moje...
                • sierzant_novvak Re: inwestycja 22.11.05, 22:59
                  serduszkopoprostu napisała:

> donkichot3 napisał:
                  >
                  > > a ja w dobry trunek
                  > *
                  > racja, na frasunek np. dobry trunek i na wesolość wpływa!
                  > generalnie ma działanie pozytywne na prawie ... hmm na wszystko!
                  > oczywiście w odpowiedniej dawce...przesyt nie jest wskazany
                  >
                  > _
                  > trzeba całego zycia, żeby nauczyć się żyć!

Zapraszam do Łodzi na wódkę. Swój chłop jesteś.
                  • donkichot3 Re: inwestycja 22.11.05, 23:01
                    na wodke zawsze
                    ale do lodzi treoche daleko...
                    • sierzant_novvak Re: inwestycja 22.11.05, 23:02
                      Pociągi jeżdżą. Knajpy są dobre.
                  • Gość: słodzik Re: inwestycja IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:01
                    rany wy tylko o alkoholu!!!!!
                    • sierzant_novvak Re: inwestycja 22.11.05, 23:02
                      A ty o włosach.
                      • Gość: słodzik Re: inwestycja IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:03
                        ja tylko zamiescilam 3 zdania o wlosach :)
                        • sierzant_novvak Re: inwestycja 22.11.05, 23:04
                          A ja tylko kolesia na wódkę zaprosiłem.
                          • Gość: słodzik Re: inwestycja IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:06
                            ok sierzant wygrales juz sie nie martwie:>
                            • sierzant_novvak Re: inwestycja 22.11.05, 23:07
                              Dobra dziewczyna. :-) Lubisz mundurowych?
                              • Gość: słodzik Re: inwestycja IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:08
                                policja?
                                • sierzant_novvak Re: inwestycja 22.11.05, 23:09
                                  Wojsko. Zawodowa. Tak wybrałem.
                                  • Gość: słodzik Re: inwestycja IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:10
                                    wiesz wazne ze robisz to co lubisz:) kiedys bycie z mundurowym to byl zaszczyt,
                                    teraz jakos kobiety ich unikaja:) ale jesli jestes fajny to czemu mam Cie nie
                                    lubic :)
                                    • sierzant_novvak Re: inwestycja 22.11.05, 23:12
                                      Praca dobra, płacą na czas, Perspektywy mam. Zdrowy, przystojny,
                                      zainteresowanie - sporty walki. Przydziałowe mieszkanko będę miał. Żyć nie
                                      umierać.
                                      • Gość: słodzik Re: inwestycja IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:13
                                        a jakie sporty walki?:) no no jak przystojny i słodki to sie jeszcze zakocham :)
                                        • sierzant_novvak Re: inwestycja 22.11.05, 23:14
                                          Tylko tej kochanej brak. Dżudo lubię. Tańczyć umiem, kwiaty dać potrafię z
                                          okazji i bez. Szanuję kobiety.
                                          • Gość: słodzik Re: inwestycja IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:15
                                            no to słodko, wiec czemu jestes sam ?:) zbyt duzo wymagasz? A jesli chodzi o
                                            judo to kiedys trenowalam jak bylam mala:)
                                            • sierzant_novvak Re: inwestycja 22.11.05, 23:17
                                              Bo najpierw to trzeba ustawić się, dziewczyno, a potem ofertę składać.
                                              Gołodupiec Ci szałas zaproponuje, a potem mieszkanie z Teściową.
                                              • Gość: słodzik Re: inwestycja IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:18
                                                ah to trzeba bylo odrazu:) a ile masz lat w ogole?
                                                • sierzant_novvak Re: inwestycja 22.11.05, 23:20
                                                  W grudniu 29 lat. Za stary?
                                                  • Gość: słodzik do wojskowego IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:21
                                                    nie czemu. nie jestes stary, jesli dbasz o siebie i fajnie wygladasz
                                                  • sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:22
                                                    No żesz mówię, że ćwiczę. Dziewczyno, czytaj może, a nie o aniołkach myśl. 180
                                                    cm wzrost.
                                                  • Gość: słodzik Re: do wojskowego IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:23
                                                    chyba jednak nie umiesz szanowac kobiet jesli sie unosisz a nawet nie znasz
                                                    mojego imienia
                                                  • sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:25
                                                    A to przepraszam. Ale uważałem, że czytasz to, co piszę. Obrażasz się łatwo?
                                                    Przepraszam
                                                  • Gość: słodzik Re: do wojskowego IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:26
                                                    nie obrazam ale nie masz sie po co unosic na mnie! Przeciez tylko rozmawiamy :)
                                                    Mieszkasz w Warszawie? Ah i czytam co piszesz bo w koncu odpowiadam na cos
                                                    nie?:)
                                                  • sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:29

> nie obrazam ale nie masz sie po co unosic na mnie! Przeciez tylko
                                                    rozmawiamy :)
                                                    > Mieszkasz w Warszawie? Ah i czytam co piszesz bo w koncu odpowiadam na cos
                                                    > nie?:)

Nie czytasz - w Łodzi mieszkaja starzy, a stacjonuję pod Warszawą w jednostce.
                                                    Pisałem o Łodzi, prawda kwiatuszek?
                                                  • Gość: słodzik Re: do wojskowego IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:31
                                                    pisałeś? moze i tak ale wczesniej zanim pisales ze mna, a jak pisales
                                                    rozmawiajac ze mna to przepraszam ale forum mi sie wiesza i dziwnie te
                                                    odpowiedzi sie pozniej ukladaja, Buziak :*
                                                  • sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:40
                                                    Buziak kwiatuszku. A powiedz coś o sobie może.
                                                  • Gość: słodzik Re: do wojskowego IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:41
                                                    sorry ale wolales sie z kolega ustawic na piciu niz ze mna rozmawiac! wiec
                                                    slodkich snow papa :*
                                                  • sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:43
                                                    Nie gniewaj się. Ja jeszcze nie umiem do końca znaleźć, co kto pisze w
                                                    kolejności. Myslałem, że już poszłaś spać.
                                                  • Gość: słodzik Re: do wojskowego IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:44
                                                    nie nie chce mi sie spac. A wogole to mam 19 lat.
                                                  • analityczka Re: do wojskowego 23.11.05, 10:59
                                                    A ja myślałam żem jest jedyna z naszego "ślicznego" miasta a tu
                                                    masz...mundurowy się znalazł:)
                                                    Óć pozdrawia Óć:)
                                                  • sierzant_novvak Re: do wojskowego 23.11.05, 19:12
                                                    O, Łodzianka. Pozdrawiam krajankę. Co słychać?
                                                  • analityczka Re: do wojskowego 24.11.05, 10:00
                                                    Cześć krajanie.
                                                    Nowy dzień w pracy nastał...niestety.
                                                    Pozdrawiam ze śródmieścia
                                                  • sierzant_novvak do krajanki 24.11.05, 17:06
                                                    Cześć krajanko - Łodzianko! Rad jestem że humorek dopisuje. Pozdrowienia też
                                                    wpisuję i zastanawiam się czemu w tej naszej Łodzi nie spotkaliśmy się, co?
                                                    Chodziliśmy po tych samych ulicach, może nawet mijaliśmy się. Jak będę u
                                                    Staruszków, to popatrzę uważniej na ulicy, bo może zobaczę gdzieś Ciebie. ;)
                                                  • analityczka Re: do krajanki 25.11.05, 10:01
                                                    Cześć służbo mudurowa:)
                                                    Bardzo prawdopodobne że spotkaliśmy się gdzieś kiedyś na ulicy:)W jakiej
                                                    dzielnicy mieszkają Twoi rodzice?Ja mieszkam w Łagiewnikach.
                                                    Jak będziesz szedł ulicą i zobaczysz bardzo rzucającą się w oczy z różnych
                                                    powodów kobietę to napewno ja-choć w weekend(bo zapewne wtedy bywasz w
                                                    naszym "ślicznym"mieście)polecam jednak alejki parku łagiewnickiego bo głównie
                                                    tam się"ujawniam':)
                                                    Z tego co ja tu widzę to jesteś sam.A gdzie ten sznur kobiet które to podobo
                                                    przyciąga mundur?:)
                                                    Gdyby nie było okazji-pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekendu.
                                                  • sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:28
                                                    E, chyba spaliłem. A koleś mówił, szczerze pisz o sobie. Taka tam szczerość.
                                                    Nie popłaca. Nachnurzyć kobiecie to połowa stąd kolesi gotowa, a do rzeczy to
                                                    już jakieś fochy.
                                                  • Gość: słodzik Re: do wojskowego IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:29
                                                    ale przeciez ja sie nie focham tylko troszke spokojniej, moze masazyk?:)
                                                  • sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:30
                                                    No dobra, dobra. Masaż to sam robię. Umiem. Ale dziekuję za troskę.
                                                  • donkichot3 Re: do wojskowego 22.11.05, 23:30
                                                    lepiej sie napic, i tak nic z tego nie bedzie
                                                    za slodzik ten slodzik
                                                  • sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:32
                                                    A może dobra to babka? Napić się jednak możemy, ale po służbie. Z Łodzi kolego
                                                    jesteś?
                                                  • donkichot3 Re: do wojskowego 22.11.05, 23:34
                                                    niestety, ze stolicy nadaje
                                                    a babka moze i dobra, ale czaruje bardziej niz chce
                                                  • Gość: słodzik Re: do wojskowego IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:36
                                                    jak czaruje? po prostu rozmawiam a jak masz zamiar gadac bzdury to idz spac bo
                                                    nikt cie nie prosi o komentarz. nara
                                                  • sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:36
                                                    Zobaczymy. Jak nie ta, to inna. Tego kwiatu pół światu. A tę moja prawdziwą
                                                    babkę tak czy inaczej wyhaczę i nie popuszczę. Koleś mi to forum doradził. A na
                                                    wódkę, to kolego umówimy się jakoś. W stolicy bywam, bo czasem do Dowództwa
                                                    jeżdżę, czy weekendowo.
                                                  • donkichot3 Re: do wojskowego 22.11.05, 23:37
                                                    no to znajdziesz mnie tutaj
                                                  • sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:39
                                                    No to trzymam za słowo.
                                              • donkichot3 Re: inwestycja 22.11.05, 23:19
                                                praktyczne podejscie, jak to wojsko
                                                ale prawidlowe
                                                jakie te knajpy?
                                                • sierzant_novvak Re: inwestycja 22.11.05, 23:20
                                                  Wybieraj, tylko licz z głową. Drugi stawiasz ty.
            • Gość: słodzik Re: coś ciekawego na forum? IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:40
              tak siedzicie na forum i czytacie wypowiedzi ludzi, może trafiliście na jakies
              godne podzielenia sie tutaj??
    • Gość: nela Re: co tu tak nudno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:40
      Juz zrobiło się wesoło?
      • Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:42
        no własnie nieeeeeeeeeeeeee :)
    • Gość: słodzik solarium IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:45
      ok a powiedzcie opalacie sie na solarium??
    • Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:56
      eh a mi dobranoc nie powiedzieci?
      • donkichot3 Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:59
        dobrej nocy
        • sierzant_novvak Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 23:00
          Jakie dobrej?
    • Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:49
      widze ze moj wiek przeszkadza Ci:) no nic ide do lozeczka slodkich snow:*
      • sierzant_novvak Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 23:58
        Znowu nie dopatrzyłem, że odpowiedziałaś. Nie, nie przeszkadza mi Twój wiek.
        Fajna dziewczyna z Ciebie. To dobrych snów.
        • Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 23.11.05, 00:01
          jutro tu wejde buziaki:)
          • sierzant_novvak Re: co tu tak nudno? 23.11.05, 19:11
            Szukam Słodzika. Myślałem, że może już o tej godzinie jest. Dziewczyno, napisz
            coś o sobie, co robisz, co dla Ciebie w życiu ważne.
            • kobietabezserca Re: co tu tak nudno? 23.11.05, 19:43
              sierzant_novvak napisał:

> Szukam Słodzika. Myślałem, że może już o tej godzinie jest. Dziewczyno,
              napisz
              > coś o sobie, co robisz, co dla Ciebie w życiu ważne.
              *
              a Ty Nowak, juz na warcie sierżancie? no, no! dochrapiesz sie kolejnej belki
              na pagonie!
              _
              Was ludziska chyba powaliło...
              XXXXXXXXX
              • Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 23.11.05, 21:21
                jestem jestem sierzancie, stworzylam nowe forum:) narazie jest na topie wiec
                tam zapraszam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka