Gość: słodzik IP: *.chello.pl 22.11.05, 21:53 ??? opowiedzcie coś śmiesznego :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: serduszkopoprostu Re: co tu tak nudno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:59 przychodzi chora do doktora... a doktor: - aaa psik!, też chory nie śmieszne, prawda? _ trzbe całego życia, żeby nauczyć się żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:00 hehe normalnie powinnas sie do maratonu usmiechu wybrac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mela Re: co tu tak nudno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:01 Poczytaj wątki moze coś Cię rozśmieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:02 już wszystko przejrzałam :) i nawet sama potworzyłam wątki, ale jakos wypowiedzi mnie nie ciekawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:04 dobra to ja ide prostowac wloski jak cos to piszcie, niedlugo jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:14 Gość portalu: słodzik napisał(a): > dobra to ja ide prostowac wloski jak cos to piszcie, niedlugo jestem:) * dobra, to idź, bedzie Ci może weselej, jak sobie wyprostujesz hehe;) ale, ale - dlaczego? nie podobasz się sobie z głową w" burzy" w loków!?! _ trzeba całego życia, żeby nauczyć się żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:14 Do raportu! Sama powiedz coś śmiesznego. Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:19 donkichot3 napisał: > na ramie bron i pal!!!!!!!!!!!!!!! w razie gdyby i co!! _ trzeba całego życia, żeby nauczyć się żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:22 Nie palisz? Nie wiem, papiery jakieś podpal. Namawiają na pożar. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:23 a ty spal recepty, jezeli jeszcze nie wykupione... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:27 a jesli chodzi o pozar to szczerze nie moge sie doczekac na taki na klatce poniewaz mieli nam zakladac domofony ale ze nie zgodzilismy sie na nie to wyjeli nam klamki z okien na korytarzach hehe fajnie by bylo jakby wybuchl pozar i nie mozna bylo nigdzie okien otworzyc, ciekawe kto by za to odpowiedzial:) Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:25 donkichot3 napisał: > pal, tylko co? ja nic nie mam * nie rozumiem! w takim razie;skąd się wziął Twój okrzyk "na ramię broń"? ach, może z obronnym ramieniem chcesz wyjść, potrzeba wsparcia;) _ trzeba całego życia, żeby nauczyć się żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:26 porwalo mnie przy sierzancie, przez chwile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:25 mam delikatnie pofalowane wloski i pod wplywem wilogoci mi sie kreca dlatego wole idealnie proste :) zreszta lepiej mi w prostych :) a ty jakie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik donkichot3 IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:27 donkichot lubie lysych :) Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 22:28 Gość portalu: słodzik napisał(a): > mam delikatnie pofalowane wloski i pod wplywem wilogoci mi sie kreca dlatego > wole idealnie proste :) zreszta lepiej mi w prostych :) a ty jakie masz? *kto Ty, czyli ja? mam lekko podkrecające się, doskonale się układają, nawet pod zieloną ciepłą czapeczką! w zimie!:))) _ trzeba całego życia, żeby nauczyć się żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik do serduszko poprostu IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:30 jak masz lekko pofalowane to zainwestuj w prostownice:) warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: do serduszko poprostu 22.11.05, 22:32 u mnie to bedzie zmarnowana inwestycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik donkichot3 IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:35 hehehe donkichot to zapusc :) to ci pozycze mojej he Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: donkichot3 22.11.05, 22:37 czzas dlugich wlosow minal u mnie bezpowrotnie kilka lat temu teraz popadlem w kolejna skrajnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: donkichot3 IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:39 ale golisz czy po prostu nie masz z innych przyczyn? Mi sie podobaja lysi Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: donkichot3 22.11.05, 22:41 donkichot3 napisał: > czzas dlugich wlosow minal u mnie bezpowrotnie kilka lat temu > teraz popadlem w kolejna skrajnosc ale nie upadasz, prawda ? mówią ,że im mniej włosów, tym rozumniejszy człek jest :)))) _ trzeba całego życia, żeby nauczyć się żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: inwestycja 22.11.05, 22:39 w prostownice!!!? wole zainwestowac w dobry kosmetyk do pielegnacji włosów:) _ trzeba całego życia,żeby nauczyć się żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: inwestycja 22.11.05, 22:46 donkichot3 napisał: > a ja w dobry trunek * racja, na frasunek np. dobry trunek i na wesolość wpływa! generalnie ma działanie pozytywne na prawie ... hmm na wszystko! oczywiście w odpowiedniej dawce...przesyt nie jest wskazany _ trzeba całego zycia, żeby nauczyć się żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: inwestycja 22.11.05, 22:48 przedawkowanie nie jest wskazane w zadnej dyscyplinie Odpowiedz Link Zgłoś
serduszkopoprostu Re: inwestycja 22.11.05, 22:53 donkichot3 napisał: > przedawkowanie nie jest wskazane w zadnej dyscyplinie * idę łyknąć porcji czegoś dla odmiany... zdyscyplinować sie najwyższy czas!:))) Dobranoc! _ trzeba całego życia, żeby nauczyć się żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: inwestycja 22.11.05, 22:59 serduszkopoprostu napisała: > donkichot3 napisał: > > > a ja w dobry trunek > * > racja, na frasunek np. dobry trunek i na wesolość wpływa! > generalnie ma działanie pozytywne na prawie ... hmm na wszystko! > oczywiście w odpowiedniej dawce...przesyt nie jest wskazany > > _ > trzeba całego zycia, żeby nauczyć się żyć! Zapraszam do Łodzi na wódkę. Swój chłop jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: inwestycja 22.11.05, 23:01 na wodke zawsze ale do lodzi treoche daleko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: inwestycja IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:01 rany wy tylko o alkoholu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: inwestycja IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:03 ja tylko zamiescilam 3 zdania o wlosach :) Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: inwestycja 22.11.05, 23:04 A ja tylko kolesia na wódkę zaprosiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: inwestycja IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:06 ok sierzant wygrales juz sie nie martwie:> Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: inwestycja 22.11.05, 23:07 Dobra dziewczyna. :-) Lubisz mundurowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: inwestycja IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:10 wiesz wazne ze robisz to co lubisz:) kiedys bycie z mundurowym to byl zaszczyt, teraz jakos kobiety ich unikaja:) ale jesli jestes fajny to czemu mam Cie nie lubic :) Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: inwestycja 22.11.05, 23:12 Praca dobra, płacą na czas, Perspektywy mam. Zdrowy, przystojny, zainteresowanie - sporty walki. Przydziałowe mieszkanko będę miał. Żyć nie umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: inwestycja IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:13 a jakie sporty walki?:) no no jak przystojny i słodki to sie jeszcze zakocham :) Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: inwestycja 22.11.05, 23:14 Tylko tej kochanej brak. Dżudo lubię. Tańczyć umiem, kwiaty dać potrafię z okazji i bez. Szanuję kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: inwestycja IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:15 no to słodko, wiec czemu jestes sam ?:) zbyt duzo wymagasz? A jesli chodzi o judo to kiedys trenowalam jak bylam mala:) Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: inwestycja 22.11.05, 23:17 Bo najpierw to trzeba ustawić się, dziewczyno, a potem ofertę składać. Gołodupiec Ci szałas zaproponuje, a potem mieszkanie z Teściową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: inwestycja IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:18 ah to trzeba bylo odrazu:) a ile masz lat w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik do wojskowego IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:21 nie czemu. nie jestes stary, jesli dbasz o siebie i fajnie wygladasz Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:22 No żesz mówię, że ćwiczę. Dziewczyno, czytaj może, a nie o aniołkach myśl. 180 cm wzrost. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: do wojskowego IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:23 chyba jednak nie umiesz szanowac kobiet jesli sie unosisz a nawet nie znasz mojego imienia Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:25 A to przepraszam. Ale uważałem, że czytasz to, co piszę. Obrażasz się łatwo? Przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: do wojskowego IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:26 nie obrazam ale nie masz sie po co unosic na mnie! Przeciez tylko rozmawiamy :) Mieszkasz w Warszawie? Ah i czytam co piszesz bo w koncu odpowiadam na cos nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:29 Gość portalu: słodzik napisał(a): > nie obrazam ale nie masz sie po co unosic na mnie! Przeciez tylko rozmawiamy :) > Mieszkasz w Warszawie? Ah i czytam co piszesz bo w koncu odpowiadam na cos > nie?:) Nie czytasz - w Łodzi mieszkaja starzy, a stacjonuję pod Warszawą w jednostce. Pisałem o Łodzi, prawda kwiatuszek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: do wojskowego IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:31 pisałeś? moze i tak ale wczesniej zanim pisales ze mna, a jak pisales rozmawiajac ze mna to przepraszam ale forum mi sie wiesza i dziwnie te odpowiedzi sie pozniej ukladaja, Buziak :* Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:40 Buziak kwiatuszku. A powiedz coś o sobie może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: do wojskowego IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:41 sorry ale wolales sie z kolega ustawic na piciu niz ze mna rozmawiac! wiec slodkich snow papa :* Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:43 Nie gniewaj się. Ja jeszcze nie umiem do końca znaleźć, co kto pisze w kolejności. Myslałem, że już poszłaś spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: do wojskowego IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:44 nie nie chce mi sie spac. A wogole to mam 19 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: do wojskowego 23.11.05, 10:59 A ja myślałam żem jest jedyna z naszego "ślicznego" miasta a tu masz...mundurowy się znalazł:) Óć pozdrawia Óć:) Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: do wojskowego 23.11.05, 19:12 O, Łodzianka. Pozdrawiam krajankę. Co słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: do wojskowego 24.11.05, 10:00 Cześć krajanie. Nowy dzień w pracy nastał...niestety. Pozdrawiam ze śródmieścia Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak do krajanki 24.11.05, 17:06 Cześć krajanko - Łodzianko! Rad jestem że humorek dopisuje. Pozdrowienia też wpisuję i zastanawiam się czemu w tej naszej Łodzi nie spotkaliśmy się, co? Chodziliśmy po tych samych ulicach, może nawet mijaliśmy się. Jak będę u Staruszków, to popatrzę uważniej na ulicy, bo może zobaczę gdzieś Ciebie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: do krajanki 25.11.05, 10:01 Cześć służbo mudurowa:) Bardzo prawdopodobne że spotkaliśmy się gdzieś kiedyś na ulicy:)W jakiej dzielnicy mieszkają Twoi rodzice?Ja mieszkam w Łagiewnikach. Jak będziesz szedł ulicą i zobaczysz bardzo rzucającą się w oczy z różnych powodów kobietę to napewno ja-choć w weekend(bo zapewne wtedy bywasz w naszym "ślicznym"mieście)polecam jednak alejki parku łagiewnickiego bo głównie tam się"ujawniam':) Z tego co ja tu widzę to jesteś sam.A gdzie ten sznur kobiet które to podobo przyciąga mundur?:) Gdyby nie było okazji-pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:28 E, chyba spaliłem. A koleś mówił, szczerze pisz o sobie. Taka tam szczerość. Nie popłaca. Nachnurzyć kobiecie to połowa stąd kolesi gotowa, a do rzeczy to już jakieś fochy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: do wojskowego IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:29 ale przeciez ja sie nie focham tylko troszke spokojniej, moze masazyk?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:30 No dobra, dobra. Masaż to sam robię. Umiem. Ale dziekuję za troskę. Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: do wojskowego 22.11.05, 23:30 lepiej sie napic, i tak nic z tego nie bedzie za slodzik ten slodzik Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:32 A może dobra to babka? Napić się jednak możemy, ale po służbie. Z Łodzi kolego jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: do wojskowego 22.11.05, 23:34 niestety, ze stolicy nadaje a babka moze i dobra, ale czaruje bardziej niz chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: do wojskowego IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:36 jak czaruje? po prostu rozmawiam a jak masz zamiar gadac bzdury to idz spac bo nikt cie nie prosi o komentarz. nara Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: do wojskowego 22.11.05, 23:36 Zobaczymy. Jak nie ta, to inna. Tego kwiatu pół światu. A tę moja prawdziwą babkę tak czy inaczej wyhaczę i nie popuszczę. Koleś mi to forum doradził. A na wódkę, to kolego umówimy się jakoś. W stolicy bywam, bo czasem do Dowództwa jeżdżę, czy weekendowo. Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot3 Re: inwestycja 22.11.05, 23:19 praktyczne podejscie, jak to wojsko ale prawidlowe jakie te knajpy? Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: inwestycja 22.11.05, 23:20 Wybieraj, tylko licz z głową. Drugi stawiasz ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: coś ciekawego na forum? IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:40 tak siedzicie na forum i czytacie wypowiedzi ludzi, może trafiliście na jakies godne podzielenia sie tutaj?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nela Re: co tu tak nudno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 22:40 Juz zrobiło się wesoło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:42 no własnie nieeeeeeeeeeeeee :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik solarium IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:45 ok a powiedzcie opalacie sie na solarium?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 22.11.05, 22:56 eh a mi dobranoc nie powiedzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 22.11.05, 23:49 widze ze moj wiek przeszkadza Ci:) no nic ide do lozeczka slodkich snow:* Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: co tu tak nudno? 22.11.05, 23:58 Znowu nie dopatrzyłem, że odpowiedziałaś. Nie, nie przeszkadza mi Twój wiek. Fajna dziewczyna z Ciebie. To dobrych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 23.11.05, 00:01 jutro tu wejde buziaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_novvak Re: co tu tak nudno? 23.11.05, 19:11 Szukam Słodzika. Myślałem, że może już o tej godzinie jest. Dziewczyno, napisz coś o sobie, co robisz, co dla Ciebie w życiu ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: co tu tak nudno? 23.11.05, 19:43 sierzant_novvak napisał: > Szukam Słodzika. Myślałem, że może już o tej godzinie jest. Dziewczyno, napisz > coś o sobie, co robisz, co dla Ciebie w życiu ważne. * a Ty Nowak, juz na warcie sierżancie? no, no! dochrapiesz sie kolejnej belki na pagonie! _ Was ludziska chyba powaliło... XXXXXXXXX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodzik Re: co tu tak nudno? IP: *.chello.pl 23.11.05, 21:21 jestem jestem sierzancie, stworzylam nowe forum:) narazie jest na topie wiec tam zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś