janka261 03.12.05, 22:16 czy dwoje zajętych moze nawiązać romans nie żałując tego potem nie budząc się u boku tego swojego z moralniakiem ja miałam okazję nie skorzystałam a teraz różne myśli chodzą po głowie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamea5 Re: czy romans się opłaca? 03.12.05, 22:34 nie załuj;) chwila uniesienia a pozniej same problemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
dipl_ing Re: czy romans się opłaca? 03.12.05, 23:48 Mysle, ze tak !!! W koncu co przezylas to twoje. Nie wiesz co przyslosc przyniesie. Jakbys TY czy ktorakolwiek Polka zamieszkala w rejonie Karlsruhe (Niency) miala podobny problem, to daj znac !!! Mozemy porozmawiac, wymienic doswiadczenia lub .... Co do mnie - 37lat /170cm, od 20 lat mieszkajacy i pracujacy jako Ingenieur w Karlsruhe/Landau/Pforzheim/Rastatt chetnie poznam POLKE w celu spedzania wspolnie czasu. Przyjazn, milosc i... niewykluczone. Szukam prawdziwa Kobiete (żadna panienke na jedna noc!!!). Mam juz dosc "TUTEJSZYCH" sa troche zbyt skomplikowani. Chciałbym sie troche rozerwać Jezeli masz ochote na dluzsza znajomosc i okazyjne spotkania, napisz do mnie. Dyskrecja zapewniona. Wiek, TWOJ stan cywilny, narodowosc itp. nie odgrywa roli. odpowiedz@web.de Odpowiedz Link Zgłoś
nikosik Re: czy romans się opłaca? 04.12.05, 13:23 Nie. Zdrada tez nie, łapanki na dzieci tez nie. Miłośc to szczęście. A kalkulacja czy mi się to opłaca to głupota. Zaboli z czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
timeaa Re: czy romans się opłaca? 05.12.05, 19:44 Mnie zdarzylo sie to jeden raz. Bylo cudownie. Zupelnie niezobowiazujaco, traktowalam to jako zabawe. Jednak nawet nie zauwazylam kiedy sprawa wymknela sie spod kontroli. Rozum poszedl spac i smacznie chrapal nie przeczuwajac pozniejszego cierpienia. Bo cierpienie pojawilo sie....., tak - ze zupelnie niewinie na poczatku zapowiadajcacej sie przygody.... Dzis zastanowilabym sie dzisiec razy, zanim zrobilabym taki krok. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: czy romans się opłaca? 05.12.05, 21:05 w tym wypadku, chyba lepiej zalowac, ze sie nie zgrzeszylo.... Odpowiedz Link Zgłoś