kapitan_dodo 17.10.02, 20:18 kto za, wpisać się. uzasadnienia mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_nek Re: messję usunąć czy nie? 18.10.02, 00:42 Mamy demokrację, więc pisać tu każdy może. Niestety świat nie jest doskonały, więc i Messja niech tu zostanie i dalej dokucza innym. Robi to w białych rękawiczkach i na tyle powoli, że niektórym potrzeba długiego czasu, żeby się o tym przekonać. Będzie się do Was uśmiechać, żartować, nawet współczuć, po prostu idylla, po czym znienacka wbije Wam szpilę. Za co? Że w pewnym momencie przestaniecie się z nią zgadzać. Po co to piszę? Ponieważ piszę tu wystarczająco długo, aby wyrobić sobie zdanie o niej. Na nic wyciąganie ręki do pojednania w konflikcie, za który nie muszę przepraszać. Na nic apel, aby przestała odnosić się do mnie i moich wypowiedzi. Jednocześnie ona sączy jad okraszony uśmiechami za plecami człowieka, który wyciągał do niej dłoń do zgody. Na codzień kreuje wizerunek dziewczyny, która pochyli się na Romantice nad każdą skołataną duszą. Boże co za zakłamanie. Janek Odpowiedz Link Zgłoś
mysza33 Re: messję usunąć czy nie? 18.10.02, 08:49 Messja zawsze była wredna i dokuczała wszystkim, ileż sympatycznych starych bywalczyń tego forum przestało przez nią tutaj pisać, ale ilekroć któraś usiłowała ją zmitygować, to znajdował się jakiś „dżentelmen”, który wspomagał niszczenie tej odważnej, bo panom imponowała. Uśmiechała się do nich, prawiła im komplementy i zawsze przyznawała rację, chyba, że któryś wszedł jej na odcisk, to wtedy też go niszczyła przy pomocy swoich klakierów. Był jakiś taki wątek w maju chyba, kiedy ktoś wyliczył ile razy w krótkim czasie obrzuciła go obelżywymi słowami, ale też na nikim z jej wielbicieli nie zrobiło to wrażenia. Dopiero jak dokuczyła kilku panom stale tu bywającym, to nagle wszyscy huzia na nią, w sposób jeszcze bardziej obelżywy niż ona sama to robi. Wydaje mi się, że to niczemu nie służy, tylko ją nakręca. Jej dawni wielbiciele też już prawie nie piszą lub pozmieniali nicki i się na niej wyzywają. Jeżeli komuś przeszkadza to powinien ją ignorować, ale całkowicie, a nie atakować coraz to nowymi wątkami i postami, bo w ten sposób zachęca ją do nowych niewybrednych odpowiedzi. Nawet, zdawałoby się rozsądny Janek, nie może wytrzymać, jak ona coraz to od nowa go zaczepia i odpowiada jej na każdą wypowiedź pod jego adresem, jej przecież o to chodzi, gwiazda jest tylko tak długo gwiazdą dopóki ma publiczność. Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_tanca Re: messję usunąć czy nie? 18.10.02, 19:26 Proponuję zbudować szafot i szubienicę, potem będziemy się zastanawiać co z nią zrobimy - zapowiada Mistrz Tanca Erotycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: messję usunąć czy nie? IP: *.proxy.aol.com 18.10.02, 19:46 mistrz_tanca napisał: > Proponuję zbudować szafot i szubienicę, potem będziemy się zastanawiać co z nią > > zrobimy - zapowiada > > Mistrz Tanca Erotycznego. rotfl:))))) a swoja droga troche to dziwne, ze az tyle ludzi sie mnie tu boi:))))))))))) czyzbym pokazywala to, co w nich samych najbardziej ich przeraza?:) Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: messję usunąć czy nie? 18.10.02, 20:26 Jakże to odkrywcze, powiedz coś jeszcze, czekam. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: messję usunąć czy nie? IP: *.proxy.aol.com 18.10.02, 19:48 dziekuje ci kriziu za szczerosc. szkoda, ze sie wstydzilas podpisac:) mysza33 napisała: > Messja zawsze była wredna i dokuczała wszystkim, ileż > sympatycznych starych bywalczyń tego forum przestało > przez nią tutaj pisać, ale ilekroć któraś usiłowała ją > zmitygować, to znajdował się jakiś „dżentelmen”, który > wspomagał niszczenie tej odważnej, bo panom imponowała. > Uśmiechała się do nich, prawiła im komplementy i zawsze > przyznawała rację, chyba, że któryś wszedł jej na > odcisk, to wtedy też go niszczyła przy pomocy swoich > klakierów. Był jakiś taki wątek w maju chyba, kiedy ktoś > wyliczył ile razy w krótkim czasie obrzuciła go > obelżywymi słowami, ale też na nikim z jej wielbicieli > nie zrobiło to wrażenia. Dopiero jak dokuczyła kilku > panom stale tu bywającym, to nagle wszyscy huzia na nią, > w sposób jeszcze bardziej obelżywy niż ona sama to robi. > Wydaje mi się, że to niczemu nie służy, tylko ją > nakręca. Jej dawni wielbiciele też już prawie nie piszą > lub pozmieniali nicki i się na niej wyzywają. > Jeżeli komuś przeszkadza to powinien ją ignorować, ale > całkowicie, a nie atakować coraz to nowymi wątkami i > postami, bo w ten sposób zachęca ją do nowych > niewybrednych odpowiedzi. > Nawet, zdawałoby się rozsądny Janek, nie może wytrzymać, > jak ona coraz to od nowa go zaczepia i odpowiada jej na > każdą wypowiedź pod jego adresem, jej przecież o to > chodzi, gwiazda jest tylko tak długo gwiazdą dopóki ma > publiczność. Odpowiedz Link Zgłoś
mysza33 Re: messję usunąć czy nie? 20.10.02, 14:59 Gość portalu: messja napisał(a): > dziekuje ci kriziu za szczerosc. szkoda, ze sie wstydzilas podpisac:) > To nie Krizia pisala, choć być może podziela moje poglady, ja na tym forum pisałam znacznie dawniej niż Krizia, właśnie pod takim nickiem, co możesz sprawdzić w wyszukiwarce, choć czasami równiez pod innym. I wiedz, że Ciebie Messjo nikt sie nie boi, jesteś po prostu nielubiana i wszyscy mają dosyć Twoich komentarzy, za strachem to nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messję usunąć czy nie? 20.10.02, 19:01 mysza33 napisała: > Gość portalu: messja napisał(a): > > > dziekuje ci kriziu za szczerosc. szkoda, ze sie wstydzilas podpisac:) > > > > To nie Krizia pisala, choć być może podziela moje poglady, ja na tym forum > pisałam znacznie dawniej niż Krizia, właśnie pod takim nickiem, co możesz > sprawdzić w wyszukiwarce, choć czasami równiez pod innym. > > I wiedz, że Ciebie Messjo nikt sie nie boi, jesteś po prostu nielubiana i > wszyscy mają dosyć Twoich komentarzy, za strachem to nie ma nic wspólnego. nic sie nie boj kriziu i tak bym nie probowala "wyrownac" z toba rachunkow za te i inne wypowiedzi. masz prawo mnie nie lubic, a ze i przy okazji zazdroscisz, no coz, to twoj problem:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: messję usunąć czy nie? 18.10.02, 18:05 Janku, mam zdanie podobne. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: messję usunąć czy nie? IP: *.proxy.aol.com 18.10.02, 19:50 czarna_pantera_102 napisał: > Janku, mam zdanie podobne. Przykro mi. a mi jakos malo. domyslalam sie. i nic wiecej na ten temat nie powiem - za bardzo cie szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnapantera102 Re: messję usunąć czy nie? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.02, 20:03 Gość portalu: messja napisał(a): > a mi jakos malo. domyslalam sie. > i nic wiecej na ten temat nie powiem - za bardzo cie szanuje. Ale mnie olewasz, nie odpisujesz... Nie myślałam, że to co napisałam na priv tak Cię uraziło. To nie był powód. Nie zawsze musimy mieć identyczne zdania. Dlatego napisałam, że mi przykro. Ale i tak Cię lubię, taką jaka jesteś. Napisz na priv o co Ci poszło. Jeśli chcesz. Jeśli nie - zrozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G_A_K Re: messję usunąć czy nie? IP: 193.111.198.* 18.10.02, 09:30 kapitan_dodo napisał: > kto za, wpisać się. > uzasadnienia mile widziane. NIE ZDECYDOWNIE NIE - moglibyscie jej tym krzywde zrobic. Uzasadnienie ...ok juz spiesz z wyjasnieniami. Prosze zobaczyc na zwykla polka ulice, na ktorej przechadzaja sie dwie kolezanki. W 99,9 przypadkach taka para sklada sie z dziweczyne ponetnej, mniam nic tylko kochac, piescic, soczki spijac - chodzace bostwo. Drugi czlon tej parki to zwykle obrzydliwsto, pasztet brakuje jej tylko lusek smoczych i pletwy na grzbiecie. Pytanie ? Ktora z dwoch kolezanek na internet ? TAk ...! zgadza sie ten obrzydliwy, chodzacy potwor. Gdyby nmie jej kolezanka piakna nimfa to jej kontakt z facetami w realu ograniczal by sie tylko do pana z kiosku ruchu. Tak osoba wydaje sie byc messeja. Nawet nie wydaje sie byc JEST. Ma tuzin internetowych adoratorow natomiast w realu z facetami raczej kontakt kiepski -> kto umowi sie z ohydstwem co ma pletwe na grzbiecie. Aha najwazniejsze zazdrosc. zazdrosc o kazdego faceta w internecie bo oni sa jej. Wnioski - nie bede marnowal swojego i Waszego czasu. Wyrzucaja ja z tego forum bedziecie mieli ja na sumieniu. W teleexpresie powiedza ze jakas nastolatka rzucila sie z 10 pierta lub powiesila sie na cmentarzu. ps @ messeja nie martw sie potworku naloz worek foliowy, zrob dziurki na oczy i powietrze i idz w miasto lub wez sie za pana z kiosku ruchu. ADIOS Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: messję usunąć czy nie? 3xTAK 18.10.02, 09:39 1.Za jej kompana i nnetowego adoratora wiernego jak pies Plusika 2.Za świętowanie tego że "Janek jest skończony" wespół z kolejną partią netowych adoratorów zxc i miragem 3.Za urządzanie nagonek i kpienie z forumowiczów oraz nadmierną kłótliwość proszę Wysoki Sądzie o ścięcie łba tej hydrze messjańskiej. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: messję usunąć czy nie? 3xTAK 18.10.02, 10:12 hehe...doczekała siem donosicielka!!!:) tygrysek... PS..aby raz pokazaliście że macie jaja!! bravo! Odpowiedz Link Zgłoś
mysza33 Do Donosiciela (a może to Messja?) 18.10.02, 11:21 Piszę tutaj bo ten wątek jest "śmieciowy", a nie chcę odpowiadać na Twoją zaczepkę na wątku, który zapowiada się normalnie, pod warunkiem, że nie będziesz się tam więcej wpisywać. Nie zaczepiałam Cię tylko spokojnie wyraziłam swoją opinię o Meesji, więcej nie dam się sprowokować, bo wiem, że przecież o to chodzi, żeby na każdym wątku pisali o Tobie. Nie pisałam na Tym forum od kilku miesięcy, bo nie mogłam znieść Twojego sposobu oceniania i komentowania wszystkiego co się tu pojawiło. Ilekroć, nawet spokojnie, ktoś Ci zwraca uwagę to natychmiast zaczynasz go deptać, deptać tym dotkliwiej im uwaga jest słuszniejsza. Tak było ze mną i wieloma osobami, tak piszesz o Janku na FT, tak zaczynasz robić na wątku o poszukiwaniu męża podpisując sie donosiciel. Powstało na tym forum tak dużo wątków zsypowych, że naprawdę jest gdzie się wyżywać, nie ma potrzeby zaśmiecać tych, które Ciebie nie dotyczą. Wiem, że mówię w próżnię i mnie niewybrednie zaatakujesz, ale mam już dosyć. Podobnie jak mam dosyć Twoich ocen, nawet przyjaznych, kiedy się wypowiadam na różne tematy w innych miejscach. Nie Tobie mnie oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Zostawić, ale IP: 193.132.126.* 21.10.02, 18:27 men_ napisał: > jako maskotkę tegoż forum :) men, powiedz tak szczerze, dlaczego ty sie wlasciwie mnie uczepiles? bo znam cie juz dosc dlugo i nie wierze, zebys byl tak glupi i bezmyslnie nasladowal marysia... wiec o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Oj Messjanko, Twoja milutka 21.10.02, 18:59 megalomańska duszyczka z definicji zakłada, żes Ty zawsze niewinna i pokrzywdzona ... W podobny sposób sie do Ciebie "przyczepiłem", jak Jan_ek do Ciebie - tylko, że on nie chce (nie potrafi) drwić z Ciebie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re:Oj Messjanko, Twoja milutka 21.10.02, 19:03 men_ napisał: > megalomańska duszyczka z definicji zakłada, żes Ty zawsze niewinna i > pokrzywdzona ... > > W podobny sposób sie do Ciebie "przyczepiłem", jak Jan_ek do Ciebie - tylko, że > > on nie chce (nie potrafi) drwić z Ciebie :)) pewno, troche lepiej sie porownac do janka niz do mario, przynajmniej na tym forum:) wiec jednak to "przyklad lojalonosci partyjnej"? bo nadal nie widze powodu, tylko wykret:))))) wstydz sie menik, wstydz, tak wlazic marysiowi w tylek:)))))) powinno cie stac na wlasny rozum:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Oj wstydź się Messjanko, 21.10.02, 19:11 na tyle mnie znasz, że nikomu na FT nie wchodziłem i nie wchodze ..:) Z Jankiem sie nie porównuje, bo bedąc na jego miejscu dawno bym Ci zlał wirtualnie tyłek, O !:) p.s.: chcesz, żebym pogadał z Toba tak chociaż na 10% mozliwości Mario, hę ? messja napisała: > men_ napisał: > > > megalomańska duszyczka z definicji zakłada, żes Ty zawsze niewinna i > > pokrzywdzona ... > > > > W podobny sposób sie do Ciebie "przyczepiłem", jak Jan_ek do Ciebie - tylk > o, > że > > > > on nie chce (nie potrafi) drwić z Ciebie :)) > > pewno, troche lepiej sie porownac do janka niz do mario, przynajmniej na tym > forum:) > wiec jednak to "przyklad lojalonosci partyjnej"? bo nadal nie widze powodu, > tylko wykret:))))) > wstydz sie menik, wstydz, tak wlazic marysiowi w tylek:)))))) > powinno cie stac na wlasny rozum:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Oj wstydź się Messjanko, IP: 193.132.126.* 21.10.02, 19:20 men_ napisał: > na tyle mnie znasz, że nikomu na FT nie wchodziłem i nie wchodze ..:) > > Z Jankiem sie nie porównuje, bo bedąc na jego miejscu dawno bym Ci zlał > wirtualnie tyłek, O !:) > > p.s.: chcesz, żebym pogadał z Toba tak chociaż na 10% mozliwości Mario, hę ? > odwolujesz sie do mojej znajomosci ciebie, a potem grozisz mi, ze zastosujesz metody marysia, czyli jak powszechnie wiadomo: chamstwo i wyzwiska... blad logiczny: menik, ktorego dotychczas znalam, a moze wydawalo mi sie, ze znam, cechowala umiejetnosc rozmawjania:) skoro nadal nie widze dlaczego mialbys sie mnie czepiac, poza tym, ze pomogasz maysiowi w jego "dziele" czynienia z tego forum miejsca do chuliganskich zachowan.... ucinam dyskusje. nie mam wiecej pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Prosze bardzo Messjanko, zamykamy .., 21.10.02, 19:27 To Ty porównałas mnie do Marysia metod, dlatego chciałem przeprowadzić test w praktyce ..:) p.s.: i nie ja napisałem gdzieś tam, że schodzisz na psy, dziady czy cos takiego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Prosze bardzo Messjanko, zamykamy .., IP: 193.132.126.* 21.10.02, 19:33 men_ napisał: > To Ty porównałas mnie do Marysia metod, dlatego chciałem przeprowadzić test w > praktyce ..:) > > p.s.: i nie ja napisałem gdzieś tam, że schodzisz na psy, dziady czy cos > takiego ??? widzisz, wiec powod sie znalazl:) a wlasciwie znowu pretekst:) bo zauwaz, ze moja uwaga dotyczaca ciebie "schodzacego na psy" pojawila sie po tym jak obrzuciles mnie na tym forum obelgami i zignorowales prosbe o przeprosiny. tego tez wydarzenia dotyczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Messjanko miła, dla Ciebie wszystko, co 21.10.02, 19:38 krytyczne wobec Twojej osóbki, to obelgi ! p.s.: jesli moje krytyczne uwagi nazywasz obelgami, to jak nazwać inne w wykonaniu innych, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Messjanko miła, dla Ciebie wszystko, co IP: 193.132.126.* 21.10.02, 19:46 men_ napisał: > krytyczne wobec Twojej osóbki, to obelgi ! > > p.s.: jesli moje krytyczne uwagi nazywasz obelgami, to jak nazwać inne w > wykonaniu innych, hę ?:) zachowanie innych cie nie usprawiedliwia. slowo daje, co z was za ludzie, myslicie:"skoro inni rzucaja g...em, to ja rzuce tylko blotem, tak zle nie wyglada, a przyjmniej w grupie" wiesz, naprawde nie mamy o czym rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No to w takim razie papa Messjanko, 21.10.02, 19:51 ale Ty obrzucasz błotem wszystkich, którzy maja inne zdanie od Ciebie - tylko to błotko dużo, dużo ładniej wygląda, niz Marysia ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: No to w takim razie papa Messjanko, IP: 193.132.126.* 21.10.02, 19:54 men_ napisał: > ale Ty obrzucasz błotem wszystkich, którzy maja inne zdanie od Ciebie - tylko > to błotko dużo, dużo ładniej wygląda, niz Marysia ! > :) tak obrzucam blotkiem "wszystkich", ktorzy maja inne zdanie na temat chamstwa, tj. marysia i tygryska i sprowadzilo sie do nazwania chamstwa chamstwem. nic innego nie zrobil admin. usuwajac co poniektore wypowiedzi z tego forum. pewno tez jest "blotorzucajacym" w twoim pojeciu:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Co do tamtej wypowiedzi tygryska .., 21.10.02, 20:09 to nietylko ja i Ty bylismy wquwieni !!! ALE TO BYŁA JEDNA WYPOWIEDŹ - A NIE JEDNA - TYM SIE RÓŻNIMY - JA POTRAFIE LICZYĆ ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Co do tamtej wypowiedzi tygryska .., 21.10.02, 20:21 men_ napisał: > to nietylko ja i Ty bylismy wquwieni !!! > > ALE TO BYŁA JEDNA WYPOWIEDŹ - A NIE JEDNA - TYM SIE RÓŻNIMY - JA POTRAFIE > LICZYĆ ! > > :) > nie wiem o czym mowisz i dlaczego na mnie krzyczysz. albo uscislij o co ci naprawde chodzi, albo daj mi spokoj. ja za toba nie chodze i nie wtracam sie do watkow, w ktorych ktos cie krytykuje - a moglabym, bo widzialam takie watki na ft. bylabym ci wdzieczna za to samo. zachowuj sie jak prawdziwy facet, a nie jak zazdrosna baba. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ O.K., juz nie będę zazdrosna babą.., 21.10.02, 20:51 tylko obiecaj, ze Ty tez nie bedziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: O.K., juz nie będę zazdrosna babą.., 21.10.02, 20:59 men_ napisał: > tylko obiecaj, ze Ty tez nie bedziesz :) jestem kobieta i zawsze nia bede, a zazdrosna bywam, jesli mam o kogo:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No to buziaczki serdeczne Messjanko .., 21.10.02, 21:04 a to co robisz tutaj to Twója sprawa - i Twój ból :) papa :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: No to buziaczki serdeczne Messjanko .., 21.10.02, 21:05 men_ napisał: > a to co robisz tutaj to Twója sprawa - i Twój ból :) > > papa :) bol - tylko wtedy, gdy sie ktos bez powodu p...a, jak ty przed chwila:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ I znowu zaczynasz ?????????????????? 21.10.02, 21:19 Jak ktos CVi wytknie te Twoje "ziarenka na grochu", to się wściekasz od razu ?:) cz/t ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: I znowu zaczynasz ?????????????????? IP: 80.50.60.* 21.10.02, 21:30 no widzisz,zbyt łatwo dałes sie postawić do kąta pani nauczycielce Messji:) Odpowiedz Link Zgłoś
men-tliczek Re: I znowu zaczynasz ?????????????????? 21.10.02, 22:38 Jak wam idzie rzucanie grochem o sciane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikto messja-postrach? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.10.02, 12:30 ...wszyscy boja sie messji na romanticowej sesji chca bidna wyrzucic o glowke conajmniej skrocic... NIE WYRZUCAC! p.s.(to nie zlosliwie wcale ale-to calkiem dobra kobieta jest:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: messja-postrach? IP: *.proxy.aol.com 22.10.02, 13:11 Gość portalu: nikto napisał(a): > ...wszyscy boja sie messji > na romanticowej sesji > chca bidna wyrzucic > o glowke conajmniej skrocic... > NIE WYRZUCAC! > p.s.(to nie zlosliwie wcale ale-to calkiem dobra kobieta jest:-) znamy sie? prawda?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikto Re: messja-postrach? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.10.02, 13:20 Gość portalu: messja napisał(a): > Gość portalu: nikto napisał(a): > > > ...wszyscy boja sie messji > > na romanticowej sesji > > chca bidna wyrzucic > > o glowke conajmniej skrocic... > > NIE WYRZUCAC! > > p.s.(to nie zlosliwie wcale ale-to calkiem dobra kobieta jest:-) > > znamy sie? prawda?:))))) ...z widzenia? ze slyszenia? utarczek? zachwytow? adresu? forum? co nie przeszkadza czytac co piszesz; i dlaczegoz taki"postrach wszedzie siejesz?" jestes za ostra? zbyt prawdziwa? inne? pozdrawiam:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messja-postrach? 22.10.02, 22:06 milo, ze w tej ogolnym wyscigu, "kto bardzije mi dolozy", wstrzmales sie od rzacania kamieniami.... mam rozumiec, ze to przez wzglad na "stare dobre czasy":))))) Gość portalu: nikto napisał(a): > Gość portalu: messja napisał(a): > > > Gość portalu: nikto napisał(a): > > > > > ...wszyscy boja sie messji > > > na romanticowej sesji > > > chca bidna wyrzucic > > > o glowke conajmniej skrocic... > > > NIE WYRZUCAC! > > > p.s.(to nie zlosliwie wcale ale-to calkiem dobra kobieta jest:-) > > > > znamy sie? prawda?:))))) > ...z widzenia? ze slyszenia? utarczek? zachwytow? adresu? forum? > co nie przeszkadza czytac co piszesz; i dlaczegoz taki"postrach wszedzie > siejesz?" jestes za ostra? zbyt prawdziwa? inne? > pozdrawiam:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikto messja-messja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.10.02, 22:23 messja napisała: > milo, ze w tej ogolnym wyscigu, "kto bardzije mi dolozy", wstrzmales sie od > rzacania kamieniami.... > mam rozumiec, ze to przez wzglad na "stare dobre czasy":))))) Nie wiem czy przez wzglad na stare czasy czy tez nie i w ogole czy czasy;ale jak slusznie mniemasz-gdy mi ktos zajdzie za skore to nie rzucam kamieniami tylko calymi glazami od razu:-) "...ja z podniesiona glowa wstawiesie za Toba..."-jak to ktos powiedzial kiedys. Ale tez i nie wiem dlaczegoz mialbym uczestniczyc w jakiejkolwiek nagonce na Ciebie? Nudno by bylo i smutno tutaj bez Ciebie-mowiac calkowicie szczerze;-) > > > > ...wszyscy boja sie messji > > > > na romanticowej sesji > > > > chca bidna wyrzucic > > > > o glowke conajmniej skrocic... > > > > NIE WYRZUCAC! > > > > p.s.(to nie zlosliwie wcale ale-to calkiem dobra kobieta jest:-) p.s.ale katy to ja sobie wypraszam psze pani,to ja juz poprosze osla laweczke tutaj,przynajmniej w tlumie bede;-) pzdr.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messja-messja 22.10.02, 22:28 Gość portalu: nikto napisał(a): > > "...ja z podniesiona glowa wstawiesie za Toba..."-jak to ktos powiedzial kiedys > . > Ale tez i nie wiem dlaczegoz mialbym uczestniczyc w jakiejkolwiek nagonce na > Ciebie? Nudno by bylo i smutno tutaj bez Ciebie-mowiac calkowicie szczerze;-) milo, ze sa jeszcze tacy, ktorzy nie boja sie tego powiedziec:)))) tym bardziej, ze ostatnio nie staralam sie zbytnio o twoj wzgledy:))))))))) > > p.s.ale katy to ja sobie wypraszam psze pani,to ja juz poprosze osla laweczke > tutaj,przynajmniej w tlumie bede;-) > pzdr.;-) jakie znowu katy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikto messja i katy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.10.02, 22:35 > milo, ze sa jeszcze tacy, ktorzy nie boja sie tego powiedziec:)))) A sa tacy co powiedziec sie boja? Ja sie nie boje,powiem wiecej lubie Cie nawet:-) > tym bardziej, ze ostatnio nie staralam sie zbytnio o twoj wzgledy:))))))))) A dlaczegoz mialabys starac sie o me wzgledy? Nie rozumiem zupelnie:-( > > p.s.ale katy to ja sobie wypraszam psze pani,to ja juz poprosze osla lawec > zke > > tutaj,przynajmniej w tlumie bede;-) > > pzdr.;-) > > jakie znowu katy? > Katy to a propo ponizszego posta-dales sie nauczycielce messji zapedzic do kata itp itd. p.s.cz Ty mnie czasem z kims nie mylisz? Ale nic to;-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messja i katy 22.10.02, 22:37 > > p.s.cz Ty mnie czasem z kims nie mylisz? Ale nic to;-) to latwo sprawdzic:) a z tymi katami - to pomowienie, rozne rzeczy mi sie ostatnio zarzuca, to taka nowa moda na Romantica:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikto Re: messja i katy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.10.02, 22:45 > to latwo sprawdzic:) Zapytalem tylko bo i rozne rzeczy sie ludziom przytrafiaja (Hans Kloss?;-) jesli tak uwazasz nie mam nic przeciwko;-) > a z tymi katami - to pomowienie, rozne rzeczy mi sie ostatnio zarzuca, to taka > nowa moda na Romantica:))))))) rozumiem rozumiem wiec ja niemodny bede-pozwolisz prawda? pzdr;-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messja i katy 22.10.02, 22:49 Gość portalu: nikto napisał(a): > > > to latwo sprawdzic:) > Zapytalem tylko bo i rozne rzeczy sie ludziom przytrafiaja (Hans Kloss?;-) > jesli tak uwazasz nie mam nic przeciwko;-) zrobimy tak, ja ci zadam pytanie, a ty mi powiesz, czy cos to mowi, np. czy znasz taki zwrot: "gdynic sie"?:) jesli tak, to pewno jestes tym klossem ktorego mam na mysli, a jesli nie to trudno:) > rozumiem rozumiem wiec ja niemodny bede-pozwolisz prawda? przyjemnosc bedzie po mojej stronie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikto Re: messja i katy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.10.02, 22:53 messja napisała: > > zrobimy tak, ja ci zadam pytanie, a ty mi powiesz, czy cos to mowi, np. czy > znasz taki zwrot: "gdynic sie"?:) > jesli tak, to pewno jestes tym klossem ktorego mam na mysli, a jesli nie to > trudno:) To od ;dyni? lenistwa?gdyni?dyni jako glowka? robic cos razem?inne? oblalem test? ale obiecuje pomyslec przez cala noc;-) pzdr;-) niemodny nikto;-) p.s.dlaczego trudno???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikto Re: messja i katy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.10.02, 11:21 ....no i dziewcze ploche odsypia pracowita nocke ;-) p.s.dowiedzialem sie;-) nie wiedzialem ze masz az takie znajmosci;-) ale i tak stanowczo bede niemodny pzdr;-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messja i katy 23.10.02, 16:54 Gość portalu: nikto napisał(a): > ....no i dziewcze ploche odsypia pracowita nocke ;-) > > p.s.dowiedzialem sie;-) > nie wiedzialem ze masz az takie znajmosci;-) > ale i tak stanowczo bede niemodny > pzdr;-) wrecz przeciwnie - dopiero co wrocilam po pracowitym dniu:) czego sie dowiedziales? jakie znajomosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikto Re: messja messja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.10.02, 19:53 > > wrecz przeciwnie - dopiero co wrocilam po pracowitym dniu:) > czego sie dowiedziales? jakie znajomosci? fanie wiedzeic zes cala i zdrowa ;-) p.s.pomysl dziewczynko jakie i z kim;-) niezle mi sie za Ciebie oberwalo;-)przezyje jakos;-) pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messja messja 23.10.02, 20:33 Gość portalu: nikto napisał(a): > > > > wrecz przeciwnie - dopiero co wrocilam po pracowitym dniu:) > > czego sie dowiedziales? jakie znajomosci? > fanie wiedzeic zes cala i zdrowa ;-) > p.s.pomysl dziewczynko jakie i z kim;-) > niezle mi sie za Ciebie oberwalo;-)przezyje jakos;-) > pozdrawiam;-) chyba cos zciemniasz:))))))... nie mam pojecia o czym mowisz... od kogo sie oberwalo? co sie dowiedziales? i jakie znajomosci? jesli to tajemnica to napisz na priv:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikto Re: messja messja IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.10.02, 20:46 messja napisała: > chyba cos zciemniasz:))))))... nie mam pojecia o czym mowisz... > od kogo sie oberwalo? co sie dowiedziales? i jakie znajomosci? > jesli to tajemnica to napisz na priv:) nie mam powodu by cokolwiek sciemniac ani zadna to tajemnica; oberwalo mi sie ze staje w szranki z kobieta"zbyt"inteligentna i emocjonalna;-) ze poprawnie to mowi sie "zgdynowac" a nie "gdynic" i ze bym nie podszywal sie pod kogos kto na widok Twego nicka gleboko sie namysla;-) reszty podobno sama sie dowiesz pzdr;-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messja messja 23.10.02, 21:04 Gość portalu: nikto napisał(a): > messja napisała: > > chyba cos zciemniasz:))))))... nie mam pojecia o czym mowisz... > > od kogo sie oberwalo? co sie dowiedziales? i jakie znajomosci? > > jesli to tajemnica to napisz na priv:) > nie mam powodu by cokolwiek sciemniac ani zadna to tajemnica; > oberwalo mi sie ze staje w szranki z kobieta"zbyt"inteligentna i emocjonalna;- ) > ze poprawnie to mowi sie "zgdynowac" a nie "gdynic" > i ze bym nie podszywal sie pod kogos kto na widok Twego nicka gleboko sie > namysla;-) > reszty podobno sama sie dowiesz > pzdr;-) trudno uwierzyc, ze w tak malym miescie jak walbrzych znlazlo sie 2panow o tak podobnym poczuciu humoru... ale skoro tak twierdzisz:)))) p.s. a swoja droga nie bylo "zgdynic"?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja o "zazdrosnej babie mowa" :)))) n/t 22.10.02, 22:08 Gość portalu: oona napisał(a): > no widzisz,zbyt łatwo dałes sie postawić > do kąta pani nauczycielce Messji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona poważnie pytam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.02, 22:29 a czegoż miałabym Ci zazdrościć??? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poważnie pytam 22.10.02, 22:35 Gość portalu: oona napisał(a): > a czegoż miałabym Ci zazdrościć??? nigdy nie mowilam, ze czegos mi zazdroscisz:) ale nie pojawilas sie na tym watku by pomoc mnie i menikowi sie dogadac, a wrecz przeciwnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_dodo Re: Messjanko miła, dla Ciebie wszystko, co 23.10.02, 17:13 Gość portalu: messja napisał(a): > wiesz, naprawde nie mamy o czym rozmawiac. no to już skończ, ciągle gadasz, że koniec i dalej piszesz.Skończ już! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_dodo Re: Prosze bardzo Messjanko, zamykamy .., 23.10.02, 17:10 Gość portalu: messja napisał(a): > tym jak obrzuciles mnie na tym forum obelgami i zignorowales prosbe o > przeprosiny. tego tez wydarzenia dotyczyla. ale honorowa, koń by się uśmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Prosze bardzo Messjanko, zamykamy .., IP: *.proxy.aol.com 23.10.02, 19:02 > > ale honorowa, koń by się uśmiał. no to sie smiej, jak potrafisz:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: śmieję się IP: *.proxy.aol.com 23.10.02, 19:32 kapitan_dodo napisał: > a dla ciebie - uśmieszki. dziekuje koniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pacanek cala mesja hmmm.... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.10.02, 11:29 Teraz ja a juzci,co by nieporozumien nie bylo o! ---->w tym miescie jest i calkiem sporo fajnych chlopczykow-azaliz jesli wszystkawych bedziesz mnie tu podrywac to zaiste ostane sie na pastwe kolezanek (nie podrywaj moich kolegow bo mlodszy ode mnie:-) ---->zwrot "tylko mi sie tam nie zgdynuj do konca" i "poczytaj mu" to ja pamietac ino bede do konca zycia/picia/inne-chyba (ach!ta dzisiejsza mlodziez,nie rozumie juz takowych rzeczy:-) ----->To tyle gwoli wyjasnionek ok? przepraszam za icq alem juz nie wytrzymal ino:-) pozdrow pana W.! Trzym sie cieplo i.... ....i nie daj sie ok? p.s.nidy nie bylo "zgdynic" :-) Ach!polowa ludzisk pisze z tego adresu bo najtanszy jest a ja potrafie sie jeszcze podpisac:-) rownierz pozdrawiam i w razie czego jestem na priva:-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja ech te pacanki:) 24.10.02, 12:03 Gość portalu: stary pacanek napisał(a): > Teraz ja a juzci,co by nieporozumien nie bylo o! > ---->w tym miescie jest i calkiem sporo fajnych chlopczykow-azaliz jesli > wszystkawych bedziesz mnie tu podrywac to zaiste ostane sie na pastwe kolezanek > (nie podrywaj moich kolegow bo mlodszy ode mnie:-) > ---->zwrot "tylko mi sie tam nie zgdynuj do konca" i "poczytaj mu" to ja > pamietac ino bede do konca zycia/picia/inne-chyba (ach!ta dzisiejsza > mlodziez,nie rozumie juz takowych rzeczy:-) > ----->To tyle gwoli wyjasnionek ok? > przepraszam za icq alem juz nie wytrzymal ino:-) > pozdrow pana W.! > Trzym sie cieplo i.... > ....i nie daj sie ok? > > p.s.nidy nie bylo "zgdynic" :-) > Ach!polowa ludzisk pisze z tego adresu bo najtanszy jest a ja potrafie sie > jeszcze podpisac:-) > rownierz pozdrawiam i w razie czego jestem na priva:-) dziekuje pacanku za wyjasnienia. pana W dawno juz nie widzlam, wiec pozdrowic nie moge. zatrzymam oba pozdrowienia dla siebie:))))))) no i co tam u ciebie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacaneczek Re: ech te pacanki:) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.10.02, 12:14 > > dziekuje pacanku za wyjasnienia. pana W dawno juz nie widzlam, wiec pozdrowic > nie moge. zatrzymam oba pozdrowienia dla siebie:))))))) > no i co tam u ciebie?:) ----->ot zaborcze dziewcze:-)tylko dla siebie i dla siebie te pozdrowionka:-) (ale chyba go nie wykonczylas na amen tym chadzaniem to tu to tam he?) jestem na priva w razie czego jak zawsze zreszta:-) Nie daj mnie sie tam tym lotrom wszelakim:-) no to jeszcze raz(i znow mnie sie dostanie za "koncert zyczen"hmmmm.... pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ech te pacanki:) 24.10.02, 12:17 > (ale chyba go nie wykonczylas na amen tym chadzaniem to tu to tam he?) nikogo nie wykonczylam:) > jestem na priva w razie czego jak zawsze zreszta:-) no nie wiem, trudno bylo sie zawsze do ciebie dopchac:) > Nie daj mnie sie tam tym lotrom wszelakim:-) mam duza nad nimi przewge, nie dam sie:)))) > no to jeszcze raz(i znow mnie sie dostanie za "koncert zyczen"hmmmm.... > pozdrawiam:-) tym razem "koncert zyczen wskazny":))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacanisko:-) oj!bedzie zle! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.10.02, 17:28 messja napisała: > nikogo nie wykonczylam:) --->no ja mysle!choc kilku by sie nalezalo hmmm.... > > jestem na priva w razie czego jak zawsze zreszta:-) > no nie wiem, trudno bylo sie zawsze do ciebie dopchac:) --->dla chcacego to chyba nic trudnego prawda? > > Nie daj mnie sie tam tym lotrom wszelakim:-) > mam duza nad nimi przewge, nie dam sie:)))) --->no ja mam nadzieje!!! wszak kibicuje po cichutku:-) > > no to jeszcze raz(i znow mnie sie dostanie za "koncert zyczen"hmmmm.... > > pozdrawiam:-) > tym razem "koncert zyczen wskazny":))))) --->wskazujaco-pozdrawiam cieplo wraz z kroplami jesiennego deszczu grzecznie i dzielnie mnie sie tam trzymac o! p.s.i coz ma oznaczac ten tytul twoj he? a jam myslal ze to tylko jeden pacanek jest hmmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: oj!bedzie zle! 24.10.02, 19:03 > --->no ja mysle!choc kilku by sie nalezalo hmmm.... :))))wbrew pozorom lagodna jestem bardzo i szybko o urazach zapominam:)))) no, prawie szybko:))))))))) >> --->dla chcacego to chyba nic trudnego prawda? prawda, ale ile mozna chciec? w koncu limit i dla dobrych checi jest:) >> --->no ja mam nadzieje!!! wszak kibicuje po cichutku:-) dziekuje. przyda sie:))))) > --->wskazujaco-pozdrawiam cieplo wraz z kroplami jesiennego deszczu > grzecznie i dzielnie mnie sie tam trzymac o! > p.s.i coz ma oznaczac ten tytul twoj he? pelno po swiecie pacankow sie blaka, ale ty zawsze zostaniesz tym pacankiem, do ktorego to przezwisko przylgnelo:) p.s. a u mnie piekna pogoda:) messja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacanek oj!bedzie bedzie.... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.10.02, 17:46 messja napisała: > :))))wbrew pozorom lagodna jestem bardzo i szybko o urazach zapominam:)))) > no, prawie szybko:))))))))) --->no prosze,to prawie tak jak ja:-) > prawda, ale ile mozna chciec? w koncu limit i dla dobrych checi jest:) --->a kiedy zaczyna sie nowy limit? na skrzynke do mnie mozna dopchac sie zawsze,jak ktos chce oczywiscie:-) > > p.s.i coz ma oznaczac ten tytul twoj he? --->ano sama widzisz hmmmm....wielbiciel z mego miasta uciekl;no tak ale to chyba moja sprawka;wszak juz od czasu jakowegos strasze Toba male dzieci w wozkach,kotki-te na wierzbie i te na ziemi,wiewiorki masci wszelakiej:-)ale sie nie gniewasz prawda? > pelno po swiecie pacankow sie blaka, ale ty zawsze zostaniesz tym pacankiem, do ktorego to przezwisko przylgnelo:) --->choc tyle mnie sie ostalo na sam koniec hmmm.... > a u mnie piekna pogoda:) --->mam nadzieje iz - i na dworze i "ducha" kooooooncertowo jesiennie pozdrawiam i 1 usmiech(slownie jeden)zasylam o! p.s.nie rozrabiaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś