niteczka_? 25.10.02, 18:39 .........ŻYCIE!!!!!!!!!!!........kocham we wszystkich formach i przejawach!!!!.......nawet wtedy gdy mi dokopujesz,na przekór wszystkim i wszystkiemu:)).......KOCHAM ŻYCIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messja Re: KOCHAM CIE............. 25.10.02, 22:12 niteczka_? napisała: > .........ŻYCIE!!!!!!!!!!!........kocham we wszystkich formach i > przejawach!!!!.......nawet wtedy gdy mi dokopujesz,na przekór wszystkim i > wszystkiemu:)).......KOCHAM ŻYCIE!!!!!!! to sa jeszcze na tym forum takie optymistki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Re: KOCHAM CIE............. 26.10.02, 16:53 > > > to sa jeszcze na tym forum takie optymistki?:) ........optymistka?......hm....czy to aby na pewno ja?......równie dobrze mogłabym powedzieć:"nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi nikt mnie nie chce".....jestem sama ...........a,że życie mi sie podoba?......no wybacz....wystarczy troche chcieć i świat ma mase uroku.....mase barw i kolorów......pomimo .........oj pomimo wielu rzeczy:)........... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: KOCHAM CIE............. 26.10.02, 19:52 niteczka_? napisała: > > > > > > to sa jeszcze na tym forum takie optymistki?:) > > ........optymistka?......hm....czy to aby na pewno ja?......równie dobrze > mogłabym powedzieć:"nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi nikt mnie nie > chce".....jestem sama ........... chyba tak zle nie jest:) a,że życie mi sie podoba?......no > wybacz.... chyba nie ma czego wybaczac. tak trzymaj:) wystarczy troche chcieć i świat ma mase uroku.....mase barw i > kolorów......pomimo .........oj pomimo wielu rzeczy:)........... Odpowiedz Link Zgłoś
nadine_ Re: KOCHAM CIE............. 26.10.02, 01:18 Kocham Cię życie... tak kiedyś śpiewała Edyta Gepert - Uparcie i skrycie oh kocham Cię życie... Choć barwy zmieniasz , choć tej wędrówki mi nie uprzyjemniasz.... dalej nie do końca pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: KOCHAM CIE............. IP: *.pl 26.10.02, 17:16 ja też je KOCHAM, ale gdyby miało tyłek, to czasami i tak bym w nie kopnęła;-). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krecha a ja kochan Twoje podejscie do zycia 28.10.02, 03:53 Niteczko, Jestes cudowna. Nie dlatego, ze optymistka. Dlatego, ze romantyczna realistka. Zycia nie da sie nie kochac. Jest ono cudownie nieprzewidywalne. Dzis moge byc na dnie, ale jutro - jutro bedzie nowy dzien. Dzis slota i mroz, jutro kwitnace kwiaty - maj. Slote i mroz - przeczekaj. Kwiaty - upajaj sie ich zapachem. *** Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Wyglada na to, ze tobie niteczko_?... 28.10.02, 07:08 ...jeszcze zycie porzadnie w d**e nie nakopalo. Ale nie martw sie, przyjdzie czas i na ciebie. (Jak skonczysz szkole i mamusia zabierze ci kieszonkowe, to i zaczniesz przestawac glupoty wypisywac po internecie...) Odpowiedz Link Zgłoś
niteczka_? Quickli:)) 28.10.02, 17:24 quickly napisał: > ...jeszcze zycie porzadnie w d**e nie nakopalo. > > Ale nie martw sie, przyjdzie czas i na ciebie. > (Jak skonczysz szkole i mamusia zabierze ci kieszonkowe, to i zaczniesz > przestawac glupoty wypisywac po internecie...) .........nie udało ci się mnie sprowokować:)).............jestem dużą dziewczynką i z DUPKAMI nie dyskutuje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Wyglada na to, ze tobie niteczko_?... IP: *.hwr.Arizona.EDU 28.10.02, 22:59 moze z jej nastawieniem do zycia, zycie jej nie nakopie na d**e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecha Re: Wyglada na to, ze tobie niteczko_?... IP: *.hwr.Arizona.EDU 28.10.02, 23:00 przepraszam - to mialo byc do quicklasa Odpowiedz Link Zgłoś
quickly niteczko_? slodka kruszynko, to dla ciebie... 28.10.02, 23:25 W swoim zachwycie nad zyciem przypominasz mi mloda koze skoczaca po swiezej majowej trawie i beczaca w wielkim zdziwieniu, ze nie powinno byc inaczej. (A z drugiej strony, jak taka mloda "kozia glowka" moze sobie wyobrazic, ze kiedys musi zabraknac jej tej zielonej trawy.) Brykaj sobie i skacz po tej zielonej trawie. Ale pamietaj wesolo brykajaca kozo, przyjdzie nieuchronna szara jesien, cialo Ci sparszywieje, zmartwienia przygnita do ziemi, konczac tym samym twoje radosne beczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
j#m Życie jest piękne... 29.10.02, 00:11 ...a jak człowiek nie cierpi to nie wie, że żyje. Tylko martwi nie cierpią. A lepiej jest żyć, nawet cierpiąc, niż być martwym. Ale to tylko moje zdanie. j#m Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: niteczko_? slodka kruszynko, to dla ciebie.. 29.10.02, 00:17 quickly napisał: > W swoim zachwycie nad zyciem przypominasz mi mloda koze skoczaca po swiezej > majowej trawie i beczaca w wielkim zdziwieniu, ze nie powinno byc inaczej. > > (A z drugiej strony, jak taka mloda "kozia glowka" moze sobie wyobrazic, ze > kiedys musi zabraknac jej tej zielonej trawy.) > > Brykaj sobie i skacz po tej zielonej trawie. > Ale pamietaj wesolo brykajaca kozo, przyjdzie nieuchronna szara jesien, cialo > Ci sparszywieje, zmartwienia przygnita do ziemi, konczac tym samym twoje > radosne beczenie... a co ty tak ludzi dolujesz? na poczatku wystepow sam zachecales do lekkiego traktowania spraw przyziemnych i dystansu z butelka piwa.... czyzby ci bylo zal, ze ktos cie wyrecza?:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: niteczko_? slodka kruszynko, to dla ciebie.. 29.10.02, 04:15 No i chyba masz racje messajo... (a dlaczego Ty jeszcze nie spisz?) Tak faktycznie, to co piszesz jest prawda. Po co dolowac ludzi? Zycie i tak jest wystarczajco przegrane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: niteczko_? slodka kruszynko, to dla ciebie.. IP: *.proxy.aol.com 29.10.02, 09:00 quickly napisał: > No i chyba masz racje messajo... (a dlaczego Ty jeszcze nie spisz?) > > Tak faktycznie, to co piszesz jest prawda. Po co dolowac ludzi? Zycie i tak > jest wystarczajco przegrane. > :)))) u mnie jest godz. wczesniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Re: niteczko_? slodka kruszynko, to dla ciebie.. 29.10.02, 12:04 mesaja, Nie wiem czy dobrze zrozumialem, ale piszesz, ze: "u mnie jest godz. wczesniej:)" U Ciebie jest godzina wczesniej? To znaczy, ze mieszkasz na Nowej Kaledonii!!!???? O matka boska, gdzie cie dziecinko wywialo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: niteczko_? slodka kruszynko, to dla ciebie.. 29.10.02, 15:47 quickly napisał: > mesaja, > Nie wiem czy dobrze zrozumialem, ale piszesz, ze: "u mnie jest godz. > wczesniej:)" > > U Ciebie jest godzina wczesniej? To znaczy, ze mieszkasz na Nowej > Kaledonii!!!???? > O matka boska, gdzie cie dziecinko wywialo!!! > > nie porwnywalam "u mnie" do czasu srodkowo-europejskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_in_red Re: KOCHAM CIE............. 29.10.02, 16:05 niteczka_? napisała: > .........ŻYCIE!!!!!!!!!!!........kocham we wszystkich formach i > przejawach!!!!.......nawet wtedy gdy mi dokopujesz,na przekór wszystkim i > wszystkiemu:)).......KOCHAM ŻYCIE!!!!!!! Za liscie zlote, za pogode i niepogode, za slonce za cieply deszcz, za milosc, za pierwszy grzech, za smak czekolady, za nocne rozmowy, za smiech, za lze, co nie jedna, za zapach ziemi, za cieplo bliskiego ciala w zimna noc, za samotnosc, gdy juz za nami, a nauczyla nas wiecej niz mozna by przewidziec, za wszystkie przejawy zycia w zyciu... Odpowiedz Link Zgłoś