06.11.02, 10:26
brakuje mi tych, tych twoich pytań :)

fanta
Obserwuj wątek
    • vena111 Re: v-ka111 06.11.02, 10:51
      fanta napisał:

> brakuje mi tych, tych twoich pytań :)

Wiedzałam ze zatesknisz, hihi

no dobra:
      ........to dlaczego akurat FANTA ( przeciez to jest kobiecy nick)
      • fanta Re: v-ka111 06.11.02, 10:59
        bo... akurat stała na moim biurku, co prawda przez chwilę, ale...:)

fanta
        • vena111 Re: v-ka111 06.11.02, 12:00
          fanta napisał:

> bo... akurat stała na moim biurku, co prawda przez chwilę, ale...:)

Fajne, ciekawa jestem dlaczego ja sie nie nazwałam KUBEK, bo on stoi ciągle na
          moim biurku

pozdrawiam
          • fanta Re: v-ka111 06.11.02, 12:12
            z pewnością powodem tak niefrasobliwej decyzji było zwykłe niedopatrzenie, lub
            niechęć do kubka (w koło macieju: ten sam....., ten sam stary poczciwy
            kubek) :)

pzdr

fanta

• vena111 Re: v-ka111 06.11.02, 12:13
              e-tam wole vena niż kubek( a kubek lubie bo zawsze jest w nim moja ukochana,
              ulubiona kawka)
              • fanta Re: v-ka111 06.11.02, 12:31
                vena111 napisała:

> e-tam wole vena niż kubek( a kubek lubie bo zawsze jest w nim moja ukochana,
                > ulubiona kawka)

nie wydaje mi się ażeby tak było jak piszesz, kawę to może i lubisz, ale na
                kubek nie zwracasz uwagi :)

fanta

• vena111 Re: v-ka111 06.11.02, 12:46
                  > nie wydaje mi się ażeby tak było jak piszesz, kawę to może i lubisz, ale na
                  > kubek nie zwracasz uwagi :)

moja ulubiona kawka jest w naczynku, który nazywa sie kubkiem, jezeli by go nie
                  było, to i kawa by tak nie smakowała......a kubek dostałam od mojej bliskiej
                  znajomej, która wyjechała do Stanów wiec i moze troszke ja przypomina, poza tym
                  kubek jest ładny i za kazdym azem gdy dotykam go swoimi ustami to sie usmiecha
                  do mnie
                  • fanta Re: v-ka111 06.11.02, 13:11
                    no, no – chyba chcesz ażebym zazdrościł kubkowi
                    ciekawe czy i ja w takiej sytuacji bym się uśmiechał :)

uśmiechy
                    fanta
                    • vena111 Re: v-ka111 06.11.02, 13:25
                      fanta napisał:

> no, no – chyba chcesz ażebym zazdrościł kubkowi
                      > ciekawe czy i ja w takiej sytuacji bym się uśmiechał :)

Nie no co Ty, wcale nie chce......tylko stwierdziłam fakty, nie wiem czy bys
                      sie usmiechał to juz zalezy wyłacznie od Ciebie i od twoich odczuc
                      • fanta Re: v-ka111 06.11.02, 13:33
                        a... i tak mu zazdroszczę - szczęściarz jeden:)
                        • vena111 Re: v-ka111 06.11.02, 13:55
                          fanta napisał:

> a... i tak mu zazdroszczę - szczęściarz jeden:)

no nie przesadzaj, nie wiesz jaka jestem, jak wyglądam, a moze paskudna
                          koszmara ze mnie i wtedy tez bys zazdroscił mojemu kubeczkowi który cdziennie
                          po kilkanaście razy smakuje moich ust?????????????????????
                          • fanta Re: v-ka111 07.11.02, 06:51
                            witam w mroźny czwartkowy poranek

nie przesadzam - przecież nie ma brzydkich kobiet...:)
                            w zasadzie, nie przeszkadza mi to, że nie wiem jak wyglądasz, ażeby zazdrościć
                            kubkowi który...
                            w gruncie rzeczy jestem łasy na wszystkie kobiece całusy:)

fanta
                            • vena111 Re: v-ka111 07.11.02, 12:37
                              fanta napisał:

> witam w mroźny czwartkowy poranek
                              ...................witaj fanto !!!!!! nie wiem czy jest zimno bo nawet tego
                              nie czuje, hihi chyba mam kaloryferki właczone od srodka

> nie przesadzam - przecież nie ma brzydkich kobiet...:)
                              > w zasadzie, nie przeszkadza mi to, że nie wiem jak wyglądasz, ażeby
                              zazdrościć
                              > kubkowi który...
                              ....................który smakuje moich ust????

> w gruncie rzeczy jestem łasy na wszystkie kobiece całusy:)
                              ...................a ja łasa na wszelkie przyjemne chwile;-)
                              • fanta Re: v-ka111 07.11.02, 12:56
                                ale z nas łasuchy :)
                                co dziś tak późno aniołku, zaspało się do pracki :)

fanta
                                • vena111 Re: v-ka111 07.11.02, 14:00
                                  fanta napisał:

> ale z nas łasuchy :)
                                  > co dziś tak późno aniołku, zaspało się do pracki :)

.............no co Ty, ja pracke zaczyna przed 8.00 ale mam jej stanowczo za
                                  duzo.........czy ja dobrze widzę ...mówisz na mnie aniołku- a co to za zmiany???
                                  • fanta Re: v-ka111 08.11.02, 06:46
                                    vena111 napisała:
                                    > .............no co Ty, ja pracke zaczyna przed 8.00 ale mam jej stanowczo za
                                    > duzo.........czy ja dobrze widzę... mówisz na mnie aniołku- a co to za
                                    zmiany??

he, he
                                    nie na Ciebie tylko do Ciebie - na Ciebie brzmi jakoś dziwnie :)
                                    musi się coś zmieniać? przecież pisałaś, że lubisz przyjemne chwile, a ja
                                    postanowiłem takowych Tobie co rano dostarczać, mówiąc jaśniej – przejmuję
                                    pozycją kubka :)

poranne całuski :)

fanta
                                    • vena111 Re: v-ka111 08.11.02, 10:40
                                      hihi, ok-do mnie, rzeczywiscie NA brzmi jakoś dziwnie choc nie obco.

dobrze lubie przyjemne chwile, ale na takowe nie mam czasu, nie
                                      teraz .......przynajmniej nie teraz...........i jeszce jedno zdradz mi ten
                                      sekrecik dlaczego chcesz byc moim kubkiem?????
                                      ..........widziz chcesz aby to Tobie było przyjemnie.....jak ja znam zycie

ps.kubku gdzie sie podziała moja kochana kawka, pusty juz jestes

pozdrawiam
                                      vena111

• fanta Re: v-ka111 08.11.02, 11:53
                                        vena111 napisała:

> hihi, ok-do mnie, rzeczywiscie NA brzmi jakoś dziwnie choc nie obco.
                                        >
                                        > dobrze lubie przyjemne chwile, ale na takowe nie mam czasu, nie
                                        > teraz .......przynajmniej nie teraz...........i jeszce jedno zdradz mi ten
                                        > sekrecik dlaczego chcesz byc moim kubkiem?????
                                        > ..........widziz chcesz aby to Tobie było przyjemnie.....jak ja znam zycie
                                        >
                                        > ps.kubku gdzie sie podziała moja kochana kawka, pusty juz jestes
                                        >
                                        > pozdrawiam

nie chcę być kubkiem, tylko zająć jego miejsce – no, w ostateczności jak go tak
                                        bardzo lubisz, mogę z nim współpracować :)
                                        kawę jak chcesz to Ci podeślę tylko napisz jaką:)

całusy

fanta

> vena111
                                        >
                                        • vena111 Re: v-ka111 08.11.02, 12:16
                                          JEGO MIEJSCE CHCESZ ZAJAC, HIHI chcesz tak cały dzien stac na moim biurku?????
                                          dziwnie tak, to nie pragniesz zbyt wiele???

a kawke, poprosze lubie 1,5 łyzeczki kawy rozpuszczalnej, 1,5 łyczeczki cukru,
                                          prosze o zalanie do połowy kubka goraca woda i reszta zimne mleczko
                                          OCH UWIELBIAM TAKA!!!!

• fanta Re: v-ka111 08.11.02, 12:27
                                            czuję się oszukany :)
                                            mówiłaś, że kubek wykonuje dla Ciebie jakieś ważne zadania a tu co słyszę? stoi
                                            bidulek na biurku i nic :)
                                            co do kawy to już niosę :)

fanta
                                            • vena111 Re: v-ka111 08.11.02, 12:41
                                              fanta napisał:

> czuję się oszukany :)
                                              No co TY, oj zaraz sie przez Ciebie zakrece, kubek jest wazny to i Ty bedziesz,
                                              ok, chcesz???????

> co do kawy to już niosę :)
                                              juz dostałam, ale jest smaczniutka, mersi
                                              • fanta Re: v-ka111 08.11.02, 13:25
                                                vena111 napisała:

> fanta napisał:
                                                >
                                                > > czuję się oszukany :)
                                                > No co TY, oj zaraz sie przez Ciebie zakrece, kubek jest wazny to i Ty
                                                bedziesz,
                                                >
                                                > ok, chcesz???????
                                                >
                                                > > co do kawy to już niosę :)
                                                > juz dostałam, ale jest smaczniutka, mersi

nie ma za co aniołku

zakręcone kobietki są całkiem do rzeczy :)

zaglądasz czasami do skrzynki na @ :)

całuski

fanta

• vena111 Re: v-ka111 08.11.02, 13:54
                                                  > zakręcone kobietki są całkiem do rzeczy :)
                                                  .......................czy ja jestem zakrecona??????? jesli tak to i do rzeczy
                                                  jestem, hihi

> zaglądasz czasami do skrzynki na @ :)
                                                  ......................no jasne ze tak , przeciez dziś rano tam juz byłam
                                                  • vena111 Re: v-ka111 08.11.02, 13:59
                                                    > > zaglądasz czasami do skrzynki na @ :)
                                                    > ......................no jasne ze tak , przeciez dziś rano tam juz byłam

.........i tez dostałes @....ale to było rano
                                                  • fanta Re: v-ka111 12.11.02, 06:45
                                                    hej tam :)
                                                    jak po weekendzie aniołku, bo ja tak rozleniwiłem się, że ho, ho i pewnie tak
                                                    już zostanie do końca tygodnia:)
                                                    ...a @ nie mam - chyba znaczek się odkleił :)
                                                    poranna kawa jest już w drodze :)
                                                    całusy
                                                    fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 12.11.02, 09:28
                                                    > hej tam :)
                                                    > jak po weekendzie aniołku, bo ja tak rozleniwiłem się, że ho, ho i pewnie tak
                                                    > już zostanie do końca tygodnia:)

hejka, a ja gotowa do podboju swiata!!!

> ...a @ nie mam - chyba znaczek się odkleił :)

oj to szkoda ale mysle ze moge przykleic jeszcze jeden, i mam nadzieje że nie
                                                    sprawdzasz na gazecie bo adres do Ciebie jest inny

> poranna kawa jest już w drodze :)

A kawuśka, cudowna jak zwykle, dzieki przesyłke dostałam
                                                  • fanta Re: v-ka111 12.11.02, 09:43
                                                    vena111 napisała:

> hejka, a ja gotowa do podboju swiata!!!

może też sobie coś po podbijam - no chyba, że ktoś będzie szybszy i mi coś
                                                    podbije :)

> oj to szkoda ale mysle ze moge przykleic jeszcze jeden, i mam nadzieje że nie
                                                    > sprawdzasz na gazecie bo adres do Ciebie jest inny

.....inny - hm... nic o tym nie wiem, ale nie muszę przecież o wszystkim
                                                    wiedzieć

> A kawuśka, cudowna jak zwykle, dzieki przesyłke dostałam

do usług aniołku

o! już sobie przypomniałem - prócz fanta@.... mam jeszcze firmową @ ale tam też
                                                    nic - prawie sama służbówka

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 12.11.02, 09:54

> może też sobie coś po podbijam - no chyba, że ktoś będzie szybszy i mi coś
                                                    > podbije :)

........a co chcesz sobie popodbijać????

> o! już sobie przypomniałem - prócz fanta@.... mam jeszcze firmową @ ale tam
                                                    też
                                                    > nic - prawie sama służbówka

.......to sprawdz jeszcze raz gdzies w okolicy dnia kiedy Ty do mnie...@ jak
                                                    nie bedzie na tamtej to obiecuje ze przykleje dwa znaczki i moze wreszcie trafi

OJ......a moja kawka juz znika, czy moge poprosic o kolejną????
                                                  • fanta Re: v-ka111 12.11.02, 10:13
                                                    vena111 napisała:

........a co chcesz sobie popodbijać????
                                                    jeszcze nie wiem co, ale coś chcę :)
                                                    cholerka - co za dzień sam muszę zasuwać – koleś pojechał sobie do Kołobrzegu a
                                                    robota nie chce się sama zrobić:(

.......to sprawdz jeszcze raz gdzies w okolicy dnia kiedy Ty do mnie...@ jak
                                                    nie bedzie na tamtej to obiecuje ze przykleje dwa znaczki i moze wreszcie trafi
                                                    sprawdzam i sprawdzam pa ta taj, pa ta taj - sprawdzam i nic ani nic – może
                                                    jakaś podpowiedz ? cio?

OJ......a moja kawka juz znika, czy moge poprosic o kolejną????
                                                    już szykuję następną :)

całusy

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 12.11.02, 10:30
                                                    > jeszcze nie wiem co, ale coś chcę :)
                                                    > cholerka - co za dzień sam muszę zasuwać – koleś pojechał sobie do Kołobr
                                                    > zegu a
                                                    > robota nie chce się sama zrobić:(

...........witaj w realnym swiecie ciezkiej pracy, hihi

> sprawdzam i sprawdzam pa ta taj, pa ta taj - sprawdzam i nic ani nic – mo
                                                    > że
                                                    > jakaś podpowiedz ? cio?

..........podpowiedzi nie ma, przykleiłam dwa znaczki, wsadziłam do kopertki i
                                                    juz powinna lezec na Twoim biurku, tylko nie na gazecie!!!

> już szykuję następną :)

.........juz ja mam, ale pychotka!!!
                                                    dzieki
                                                  • fanta Re: v-ka111 12.11.02, 10:49
                                                    jak nie na gazecie to gdzie? bo nie wiem - nie mam innych skrzynek na @

już zwątpiłem:(
                                                    nie ćpam, nie chleję, chyba nie lunatykuję a z tego co widzę... mam rozdwojenie
                                                    jaźni:)
                                                    no... chyba, że listonosz podkrada @ co?:)

ps mam 2 skrzynki:
                                                    - f..@gazeta
                                                    - i firmowa @
                                                    nic poza tym

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 12.11.02, 11:26
                                                    wysłałam na firmową: ..........@z.. . k... . pl, wiem ze może troche pokrecony
                                                    on jest, ale Ty na pewno zrozumiesz

ps.to jest @ z której mi wysłałes
                                                  • fanta Re: v-ka111 12.11.02, 11:45
                                                    przeglądam @ wysłane i nic, ale to co napisałaś musi być prawdą adres @ jest
                                                    ok. :)
                                                    he, he i co robi zauroczenie :)
                                                    nawet nie wiem, że coś wysyłam z firmowej skrzynki, choć dałbym sobie rękę
                                                    uciąć, że tego nie zrobiłem :)

wszystko to nie zmienia to faktu, że od Ciebie nie ma ani słówka:(

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 12.11.02, 11:48
                                                    > przeglądam @ wysłane i nic, ale to co napisałaś musi być prawdą adres @ jest
                                                    > ok. :)

.......ciesze sie ze adress przynajmniej sie zgadza, hihi, dobrze że go
                                                    rozszyfrowałes bo chciałam nie pokazywać za dużo

> he, he i co robi zauroczenie :)

......a w kim Ty sie tak zauroczyłes????

> wszystko to nie zmienia to faktu, że od Ciebie nie ma ani słówka:(

to moze na gazete Ci to przesle, to co kiedys
                                                  • fanta Re: v-ka111 12.11.02, 12:04
                                                    vena111 napisała:

>
                                                    > .......ciesze sie ze adress przynajmniej sie zgadza, hihi, dobrze że go
                                                    > rozszyfrowałes bo chciałam nie pokazywać za dużo

ja też się cieszę, choć nic nie dochodzi - cieszę się jak nie wiem co:)

> ......a w kim Ty sie tak zauroczyłes????
                                                    >
                                                    w Twoim nicku - łał... robi wrażenie :)

poszła oficjalna wiadomość, spróbuj odpowiedzieć - może dojdzie :)

całuchy

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 12.11.02, 12:27
                                                    > ja też się cieszę, choć nic nie dochodzi - cieszę się jak nie wiem co:)

.......hihi, jak nie wiem co!!!

> w Twoim nicku - łał... robi wrażenie :)

.......robi wrazenie jego znaczenie, czy jego wyglad???
                                                    hihi jeszcze nikt nie zakochał sie w moim nicku

no zaraz zobacze
                                                  • fanta Re: v-ka111 12.11.02, 12:36
                                                    vena111 napisała:

> .......hihi, jak nie wiem co!!!
                                                    jak to co - Co :)>

> .......robi wrazenie jego znaczenie, czy jego wyglad???
                                                    > hihi jeszcze nikt nie zakochał sie w moim nicku

he, he znaczenia nie znam, ale wygląd i brzmienie no no :)
                                                    ...czy? zauroczenie to, to samo co zakochanie się ? jeżeli tak, to dlaczego
                                                    jestem - „ nikt”

całusy

fanta

• vena111 Re: v-ka111 12.11.02, 12:50
                                                    > jak to co - Co :)>

......a to CO to co znaczy???

> he, he znaczenia nie znam, ale wygląd i brzmienie no no :)

......vena- natchniona, twórcza....to z łaciny...............a no no- tpo chyba
                                                    cos znaczy

> ...czy? zauroczenie to, to samo co zakochanie się ?

......chyba tak ale nie mozna sie zakochac, ani zauroczyc w nicku

jeżeli tak, to dlaczego
                                                    > jestem - „ nikt”

.......oj popełniłam jakas gafe, jesli tak to przepraszam

ps.powinienes mieć @ jesli nie to wybacz juz wiecej nic do Ciebie nie napisze,
                                                    bo strasznie wydaje duzo na znaczki, i to jeszcze kupuje takie specjalne
                                                  • fanta Re: v-ka111 12.11.02, 13:02
                                                    vena111 napisała:

> > jak to co - Co :)>
                                                    >
                                                    > ......a to CO to co znaczy???
                                                    >
                                                    > > he, he znaczenia nie znam, ale wygląd i brzmienie no no :)
                                                    >
                                                    > ......vena- natchniona, twórcza....to z łaciny...............a no no- tpo
                                                    chyba
                                                    >
                                                    > cos znaczy
                                                    >
                                                    > > ...czy? zauroczenie to, to samo co zakochanie się ?
                                                    >
                                                    > ......chyba tak ale nie mozna sie zakochac, ani zauroczyc w nicku
                                                    >
                                                    > jeżeli tak, to dlaczego
                                                    > > jestem - „ nikt”
                                                    >
                                                    > .......oj popełniłam jakas gafe, jesli tak to przepraszam
                                                    >
                                                    > ps.powinienes mieć @ jesli nie to wybacz juz wiecej nic do Ciebie nie
                                                    napisze,
                                                    > bo strasznie wydaje duzo na znaczki, i to jeszcze kupuje takie specjalne
                                                  • fanta Re: v-ka111 12.11.02, 13:14
                                                    wyślij - znaczki odkupię :)

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 12.11.02, 13:17
                                                    > wyślij - znaczki odkupię :)

no co Ty znaczki pójda na straty, hmmmmmma moze bedzie warto???
                                                  • fanta Re: v-ka111 12.11.02, 13:20
                                                    nie pójdą bo Ty chyba nic nie wysyłasz

fx
                                                  • vena111 Re: v-ka111 12.11.02, 13:15
                                                    dlaczego mnie zacytowałeś???
                                                  • fanta Re: v-ka111 12.11.02, 13:18
                                                    Stało się to całkiem przypadkiem
                                                  • vena111 Re: v-ka111 12.11.02, 13:20
                                                    fanta napisał:

> Stało się to całkiem przypadkiem

oj cos ostatnio strasznie duzo tych przypadków, co?? ;-)
                                                  • fanta Re: v-ka111 12.11.02, 13:23
                                                    a ile to dużo :)

wszystko można wyjaśnić lub na coś-kogoś zwalić :)

fantaX
                                                  • vena111 Re: v-ka111 12.11.02, 13:28
                                                    dostałes czy nie???????
                                                  • fanta Re: v-ka111 12.11.02, 13:31
                                                    nie i nie wiem dlaczego
                                                    dostałem naście @ ale od Ciebie nie dochodzą :(

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 12.11.02, 13:35
                                                    to zobacz na gazecie!!!
                                                  • fanta Re: v-ka111 12.11.02, 13:40
                                                    też pusto :(
                                                    och - rece opadają

fanta
                                                  • fanta Re: v-ka111 12.11.02, 13:45
                                                    Kotku spróbuj jeszcze raz na gazetę

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 12.11.02, 13:50
                                                    fanta napisał:

> też pusto :(
                                                    > och - rece opadają

chlip, chlip to ide sobie popłakac

ps.mój administrator mowi ze czasami gdzies takie wiadomosci stoja, czekaja w
                                                    kolejce i jak beda mialy pustą droge przez swiatłowód to pójda, hihi moze
                                                    jakies czekaja do Ciebie w kolejce
                                                    ps2.nie wiem nie mam pojecia, co ja mam zrobić????

chlip, chlip zrobisz mi kawki???
                                                  • fanta Re: v-ka111 12.11.02, 13:55
                                                    nie chlipaj bo i mi się zbiera

do jutra paparapa :)

fanta

a i jeszcze posyłam kawkę :)
                                                  • vena111 Re: v-ka111 12.11.02, 14:28
                                                    papatki a kawka jak zwykle boska
                                                  • fanta Re: v-ka111 13.11.02, 07:47
                                                    hej tam

poranna kawa stygnie
                                                    tym razem znaczek nie odkleił się:)

całusy

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 13.11.02, 09:03
                                                    witaj,
                                                    wiem, wiem ze stygnie, własnie ja popijam

co słychac, hihi juz dzis nie masz problemu z poczta i z nie przyklejonymi
                                                    znaczkami??? to dobrze, bedziesz bardziej spokojny

pozdrowionka przesyłam
                                                    vena111
                                                  • fanta Re: v-ka111 13.11.02, 09:18
                                                    pewnie że będę spokojniejszy:)
                                                    w dodatku mam sialiczną pogodę za oknem, - hm życie jest piękne – prawda :)
                                                    co robisz po pracy :)
                                                    do kawy dorzucam ciacho!:)
                                                    buzia

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 13.11.02, 09:44
                                                    Zycie jest bardzo piekne, a pogoda????? mam w biurze wertikale, poczekaj, oj u
                                                    mnie tez jest pieknie

> co robisz po pracy :)
                                                    .........jak nie latam na uczelnie, to spedzam czas z moja
                                                    coreczka..............zaskoczony???

za ciacho dzieki, wolę druga kawke
                                                  • fanta Re: v-ka111 13.11.02, 09:58
                                                    nie za późno na naukę:)
                                                    zapewne nie, bo na nią nigdy nie jest za późno, moja lepsza połowa też gdzieś
                                                    tam lata - w co drugi weekend
                                                    wtedy mogę się wykazać... w kuchni, z odkurzaczem w ręku i innymi domowymi
                                                    gadżetami :)
                                                    całusy

fanta

ciacho możesz zatrzymać a kawę już podaję
                                                  • vena111 Re: v-ka111 13.11.02, 10:47
                                                    fajnie ze masz swoja połówke

zazdroszcze ci tak cichutko
                                                  • fanta Re: v-ka111 13.11.02, 10:53
                                                    ....a Ty zgubiłaś gdzieś swoją, że zazdrościsz?:)

• vena111 Re: v-ka111 13.11.02, 11:22
                                                    fanta napisał:

> ....a Ty zgubiłaś gdzieś swoją, że zazdrościsz?:)

kiedyś myslałam, że ja mam, ale sie mylilam a teraz zazdroszcze bo nie mam,
                                                    chlip, chlip ide sobie popłakac bom samotna jak palec
                                                  • fanta Re: v-ka111 13.11.02, 11:29
                                                    nic się nie martw koteczku, jeszcze przyjdą dobre dni
                                                    nosek do góry!

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 13.11.02, 11:30
                                                    > nic się nie martw koteczku, jeszcze przyjdą dobre dni
                                                    > nosek do góry!

Dobre dni fantko to ja mam teraz ale, no wiesz ta druga czesc by sie ciut
                                                    przydała
                                                  • fanta Re: v-ka111 13.11.02, 11:44
                                                    e tam, jak poszukasz to cosik znajdziesz, a jak nie to też dobrze, nikt nie
                                                    będzie Ci mruczał nad uchem :)

buzia

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 13.11.02, 13:44
                                                    fanta napisał:

> e tam, jak poszukasz to cosik znajdziesz, a jak nie to też dobrze, nikt nie
                                                    > będzie Ci mruczał nad uchem :)

Dokładnie, jezeli już ktos jest to steka, marudzi, hihi choc nie zawsze, a
                                                    jezeli nie ma to przynajmniej taki spokój jest....sama nie wiem.......ale Ty
                                                    wiesz najlepiej, co???
                                                  • fanta Re: v-ka111 14.11.02, 08:20
                                                    witam słoneczko moje :)
                                                    hm... kawa podana
                                                    nie wiem czy wiesz, ale u mnie ma być dziś bardzo ciepło - chyba najcieplejsze
                                                    miejsce w Polsce
                                                    gorące poranne buzi
                                                    fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 14.11.02, 08:55
                                                    Hej, no no czyli sie rozbierasz, hihi, ja tez ciut lzej ubrana dzisiaj i tak mi
                                                    fajnie

dzieki za kawke, jak zwykle cudna
                                                    pozdrawiam dziś mniej cieplej bo na zewnątrz cie grzeje
                                                  • fanta Re: v-ka111 14.11.02, 09:05
                                                    nie rozbieram się - mam otwarte okno i co nie co by mi zmarzło :)
                                                    z drugiej strony chętnie bym Ciebie zobaczył... taką odzianą w nic :)
                                                    moje samolubstwa ni znz granic :)
                                                    buziak

fanta

• vena111 Re: v-ka111 14.11.02, 09:37

> z drugiej strony chętnie bym Ciebie zobaczył... taką odzianą w nic :)
                                                    > moje samolubstwa ni znz granic :)

.......taka odziana w nic, tylko goła skórka na ciele i czasami gesia skórka na
                                                    tej gołej skórce, ale co tak przy tym otwartym oknie chetnie bys mnie
                                                    zobaczył???

vena111
                                                  • fanta Re: v-ka111 14.11.02, 09:45
                                                    przy otwartym oknie? ależ skąd
                                                    nie wiem dlaczego do głowy Ci takie myśli przychodzą

buzia

fantaX :)
                                                  • vena111 Re: v-ka111 14.11.02, 09:58
                                                    Alez Fanto, rózne mysli mi przychodza do głowy, przerózne ;-)
                                                  • fanta Re: v-ka111 14.11.02, 10:18
                                                    vena111 napisała:

> Alez Fanto, rózne mysli mi przychodza do głowy, przerózne ;-)

tak??? a na ten przykład jakie... :)

• vena111 Re: v-ka111 14.11.02, 10:55
                                                    > tak??? a na ten przykład jakie... :)

o, na pewno nic Ci nie powiem, uruchom swoja wyobraźnie, fanto!!!!!!!
                                                  • fanta Re: v-ka111 14.11.02, 11:28
                                                    w pierwszej kolejności proszę zapodać temat do przemyślenia
                                                    fantazja na temat „co sobie mogłaś pomyśleć„ jest dość obszernym tematem, a z
                                                    tego co widać jestem człowiekiem niezmiernie zapracowanym i nie wiem czy znajdę
                                                    dość czasu, aby dogłębnie przemyśleć całą tą sprawę a więc.......
                                                    kawę na lawę proszę szybciutko proszę :)

buziak

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 14.11.02, 11:37
                                                    oj, Ty bys tak chciał od razu wszystko, szybko, hihi a nie wiesz co to mgiełka
                                                    tajemniczości, oj tak Twoja wyobraźnia, chyba ciut trzeba ja pobudzic, hihi
                                                  • fanta Re: v-ka111 14.11.02, 11:43
                                                    myślisz, że podołałabyś... dałabyś radę to uczynić, a potem nie miałabyś do
                                                    mnie żalu:)

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 14.11.02, 12:13
                                                    fanta napisał:

> myślisz, że podołałabyś... dałabyś radę to uczynić, a potem nie miałabyś do
                                                    > mnie żalu:)

.......pewnie dała bym rade, ale wiesz nie wiem czy bym chciała, pewnie
                                                    domyslasz sie dlaczego
                                                  • fanta Re: v-ka111 14.11.02, 12:19
                                                    pewnie, że się domyślam...
                                                    przecież poznałem Twoje zdanie na ten temat i nie zamierzam namawiać Ci jego
                                                    zmiany

fantaX

• vena111 Re: v-ka111 14.11.02, 12:21
                                                    wiedziałam, jestes w tym naprawde świetny.....w domyslaniu i pewnie nie tylko,
                                                    hihi, ale kusze
                                                  • fanta Re: v-ka111 14.11.02, 12:34
                                                    dzięki, ale nie jest trudno domyślić się tego, co było jasne od samego początku
                                                    ...co do "nie tylko" to nie mnie oceniać
                                                    - po to tu jesteś, ażeby kusić – czy nie?:)

buziak

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 14.11.02, 13:02
                                                    > - po to tu jesteś, ażeby kusić – czy nie?:)

oj, chyba nie, a przyajmniej ja nie mam takiego zamiaru, a ze mi czasami
                                                    wychodzi, no coz........jednak w dalszym ciagu nikogo nie ma obok w łózku i
                                                    chyba jednak nie potrafie kusic, moze na jakis mały kursik, albo szkolenie w
                                                    tym zakresie...........tak sobie mysle
                                                  • fanta Re: v-ka111 14.11.02, 13:14
                                                    ...jak będę w okolicy to postaram się wypełnić tą lukę :)

a organizują takowe kursy?
                                                    ja słyszałem o kursach gotowania, dziergania itp.
                                                    o kursach kuszenia nie słyszałem :)

fanta

• vena111 Re: v-ka111 14.11.02, 13:58
                                                    > ...jak będę w okolicy to postaram się wypełnić tą lukę :)
                                                    .........ok, wiec jak bedziesz w okolicy to zapraszam do załatania luki obok
                                                    mnie ;-)

> a organizują takowe kursy?
                                                    > ja słyszałem o kursach gotowania, dziergania itp.
                                                    > o kursach kuszenia nie słyszałem :)
                                                    ..........to moze ja stworze takie kursy, bede pierwsza i moze kilka kobietek
                                                    czegoś naucze, a raczej instruktorka której, hihi szukam
                                                  • fanta Re: v-ka111 15.11.02, 08:16

> czegoś naucze, a raczej instruktorka której, hihi szukam

Hej tam
                                                    moim zdaniem bardzo dobrze nadajesz się na instruktorkę :)

skuszona fanta :)

• vena111 Re: v-ka111 15.11.02, 09:40
                                                    Tak myslisz fanto, przeciez jeszcze nie znasz moich mozliwości???

vena111, która moze kiedys zostanie instruktorką, hihi
                                                  • fanta Re: v-ka111 15.11.02, 09:44
                                                    te co poznałem w zupełności wystarczą do podtrzymania mojego zdania :)

buziak

fanta
                                                    :)
                                                  • vena111 Re: v-ka111 15.11.02, 11:41
                                                    merci fantko,
                                                    wiesz jakos mi tak smutno bo mój kubeczek pusty, chlip, chlip
                                                  • fanta Re: v-ka111 15.11.02, 11:47
                                                    nie ma za co maleńka :)
                                                    no to już - pstryk i leci do Cię kawka

fanta :)
                                                  • vena111 Re: v-ka111 15.11.02, 11:58
                                                    dzieki
                                                    Ty mi kawke, a ja........co Tobie???

i pstryk
                                                  • fanta Re: v-ka111 15.11.02, 12:11
                                                    nie wiem, musisz coś wymyślić bo nic mi nie przychodzi do głowy :)
                                                  • vena111 Re: v-ka111 15.11.02, 12:25
                                                    a moze ja Tobie ciacho, takie słodkie, przyjemne w dotyku i zapachu, takie
                                                    jakie lubisz najbardziej, chcesz?????
                                                  • fanta Re: v-ka111 15.11.02, 12:47
                                                    lubię wszystkie, byle były słodke i duże :)

(bez podtekstów) fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 15.11.02, 13:00
                                                    fanta napisał:

> lubię wszystkie, byle były słodke i duże :)
                                                    >
                                                    > (bez podtekstów) fanta

.......hahaha dobre, a ja wole kawe, hihi
                                                    to jak umowa stoi????
                                                  • fanta Re: v-ka111 15.11.02, 13:07
                                                    kawa uszami mi się wylewa..., ale ciacho chętnie przyjmę:)

buziak

Fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 15.11.02, 13:11
                                                    fanta napisał:

> kawa uszami mi się wylewa..., ale ciacho chętnie przyjmę:)

wiec, chcesz i masz.......przesyłka wysłana!!!!!!!
                                                    smacznego

vena111
                                                  • fanta Re: v-ka111 15.11.02, 13:26
                                                    dziękuję - są pyszne :)
                                                    w poniedziałek dostaniesz podwójną kawkę:)

całusy

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 15.11.02, 13:28
                                                    > dziękuję - są pyszne :)
                                                    > w poniedziałek dostaniesz podwójną kawkę:)

oj, ta kawa co ja bym bez Ciebie zrobila????????
                                                  • fanta Re: v-ka111 15.11.02, 13:31
                                                    pewnie poszłabyś do automatu:)
                                                    nie ma nic niezastąpionego

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 15.11.02, 14:48
                                                    > pewnie poszłabyś do automatu:)
                                                    > nie ma nic niezastąpionego

ALE SKROMNIACHA!!!!!
                                                    ......takiej pysznej mi nikt nie robił!!!!!!!!
                                                  • fanta Re: v-ka111 18.11.02, 09:06
                                                    vena111 napisała:

> > pewnie poszłabyś do automatu:)
                                                    > > nie ma nic niezastąpionego
                                                    >
                                                    > ALE SKROMNIACHA!!!!!
                                                    > ......takiej pysznej mi nikt nie robił!!!!!!!!

hej tam - dzień dobry
                                                    skoro jest taka pyszna to będę musiał znaleźć chwilę i podejrzeć panią w jaki
                                                    sposób ją przyrządza :)

fanta

• vena111 Re: v-ka111 18.11.02, 09:15
                                                    NO NIE!!!!!
                                                    To Ty mi cały czas podsyłasz kawke z kafejki!!!!!, a ja myślalam, ze Ty ją sam
                                                    przyrządzasz, własnymi rekoma parzysz mleczko i delikatnie ją dolewasz do
                                                    kawy , tak aby pianka z mleczka nie opadła......
                                                    ALE ZAWÓD Z RANA!!!!!
                                                  • fanta Re: v-ka111 18.11.02, 10:07
                                                    nie nie z kafejki...
                                                    pani, która osłania mój gabinet własną piersią przed nieproszonymi intruzami,
                                                    parzy również kawę :)

buziak
                                                    fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 18.11.02, 10:34
                                                    fanta napisał:

> nie nie z kafejki...
                                                    > pani, która osłania mój gabinet własną piersią przed nieproszonymi intruzami,
                                                    > parzy również kawę :)

ach!!!!!!!!!, no to juz lepiej

na razie znikam, nie wiem na ile, czy na chwile, czy na zawsze ale znikam i
                                                    bede tylko na poczcie
                                                  • fanta Re: v-ka111 18.11.02, 10:37
                                                    hmmmm
                                                    jak będziesz już na tej poczcie to kup koperty :)

całusy

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 18.11.02, 11:47
                                                    fanta napisał:

> hmmmm
                                                    > jak będziesz już na tej poczcie to kup koperty :)

hmmmmm kupiłam koperty, znaczki i co mam dalej z tym zrobić
                                                  • fanta Re: v-ka111 18.11.02, 12:42
                                                    jak to co...
                                                    będziesz pisała do mnie w wolnej chwili :)

fanta
                                                  • vena111 Re: v-ka111 18.11.02, 13:03
                                                    fanta napisał:

> jak to co...
                                                    > będziesz pisała do mnie w wolnej chwili :)

ahhhhhhhhhhh, co za tepa głowa dzisiaj ze mnie, chyba mi czegos potrzeba, moze
                                                    jakis energy drink, a moze cos innego????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka