Gość: desperado IP: 212.76.37.* 09.11.02, 22:58 wal śmiało, tylko bez schematów proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Belbo Re: szukam fajnej laski IP: *.acn.waw.pl 10.11.02, 11:45 A gdzie mam walić w twarz czy w brzuch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperado Re: szukam fajnej laski IP: 212.76.37.* 10.11.02, 11:49 ...spadłem z krzesła ze śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puntko Re: szukam fajnej laski IP: 62.233.202.* 10.11.02, 11:54 Belbo duży plus, krótko i na temat:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperado Re: szukam fajnej laski IP: 212.76.37.* 10.11.02, 12:05 co tam plus, PLUSISKO ogromniate k... no, prosiłem laski i bez schematów a mam - jakiegoś beny hilla od siedmiu boleści i jego jana Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: szukam fajnej laski 10.11.02, 15:06 Gość portalu: desperado napisał(a): > wal śmiało, tylko bez schematów proszę Świetne laski są w sklepach ze sprzętem rehabilitacyjnym, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: szukam fajnej laski 10.11.02, 15:24 a mam taki fajny schemat ideowy bez walenia, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: szukam fajnej laski 10.11.02, 16:05 Podpatrz kolegów i do dzieła. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperado Re: szukam fajnej laski IP: 212.76.37.* 10.11.02, 17:49 nie no k...a daniec dańcem pogania ratuuuunku... Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: szukam fajnej laski 11.11.02, 09:44 forward napisał: > Podpatrz kolegów i do dzieła. do tego potrzebne silne szkła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperado Re: szukam fajnej laski IP: 212.76.37.* 11.11.02, 11:45 dla mnie bomba Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: szukam fajnej laski 11.11.02, 14:32 Miło czytać ,że kogoś poratowaliśmy w potrzebie i jest zadowolony. Gość portalu: desperado napisał(a): > dla mnie bomba Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: szukam fajnej laski 11.11.02, 14:48 Gość portalu: desperado napisał(a): > dla mnie bomba widzisz, wszyscy sie do ciebie uprzedzili, bo zle zredagowales ogloszenie. zbyt szczerze i bezposrednio:)))))))) ale bioroc pod uwage takiego forwarda to i tak calkiem sie jeszcze nie wyglupiles:) sprobuj jeszcze raz, tym razem troche subtelniej... Odpowiedz Link Zgłoś
didi111 Re: szukam fajnej laski 11.11.02, 17:15 Desperado, walcz smialo i trzymaj fason i parasol. Fajne laski nie tylko w sklepach, w innych dziedzinach zycia codziennego tez sie zdarzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: szukam fajnej laski Gwoli przypomnienia 11.11.02, 19:29 Nie mam problemu ze znalezieniem laski w necie. Tylko działam w myśl zasady "nie pierdole tam gdzie robie". Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperado Re: szukam fajnej laski Gwoli przypomnienia IP: 212.76.37.* 12.11.02, 20:41 Miło by było jakby ktoś coś ciekawego napisał, nie to żebym dał natchnienie, weną jakąś był czy co :) , a reszta ble ble ble i bla bla bla na drzewo , z góry dzięki desper. Odpowiedz Link Zgłoś
men-tliczek Re: szukam fajnej laski Gwoli przypomnienia 12.11.02, 21:26 Gdybys za namowa kolezanki, szukal wzoru subtelnosci dla oferty romantycznej z jaka tutaj wystapiles, proponowalabym ponizszy wpis podobnej do Ciebie Desperatki, gdzies sprzed poltora roku. Zmien plec i wal! Sukces gwarantowany! Oto wzor: >szukam faceta: 25-35 lat, nieglupiego,z chocby odrobina fantazji, duza doza poczucia humoru. Zadnych placzliwych maminsynkow, zonatych szukajacych przygod, leniwych brudasow i zarozumialych lalusiow. jesli do tego przeczytales w zyciu klka ksiazek i masz wiecej zainteresowan niz pilka nozna i forsa.... pisz. (jestem ladna, mloda i wesola).< Powodzenia:)))))))) nt oops mialo byc +mt+:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperado Re: szukam fajnej laski Gwoli przypomnienia IP: 212.76.37.* 13.11.02, 22:47 .... a na drzewo to była propozycja między innymi dla ciebie PS słuchaj pentliczek twojego posta czytałem ze trzy razy - jest bez sensu, z nieudanym sarkazmem, wreszcie to jest nie po polsku Aha mam taką wadę, nie mogę się pozbyć naiwności, ale proszę na drzewoooo... Odpowiedz Link Zgłoś
men-tliczek Re: szukam fajnej laski Gwoli przypomnienia 14.11.02, 00:53 Gość portalu: desperado napisał(a): > .... a na drzewo to była propozycja między innymi dla ciebie > PS słuchaj pentliczek twojego posta czytałem ze trzy razy - jest bez sensu, z > nieudanym sarkazmem, wreszcie to jest nie po polsku > Aha mam taką wadę, nie mogę się pozbyć naiwności, ale proszę na drzewoooo... Naiwny despertadku, co to znaczy: prosze na drzewo? Wyjasnij po jakiemu tam chcesz. Co to za zwrot: na drzewo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperado Re: szukam fajnej laski Gwoli przypomnienia IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.11.02, 15:22 i znowu jak to mawiał Wałęsa, jeśli piszesz w obcym języku to nie domagaj się jakichś wyjaśnień lingwistycznych od innych /jesteś autorytetem he,he/ No dobra zwrot na drzewo /w domyśle "wejdź" - i najlepiei nie schodź/ oznacza ... myśle że już wiesz :)) PS zwrot ten wystąpił wcześniej i drogi pentliczek /oznacza francuski piesek jak się domyślam/ nie miał kłopotów ze zrozuminiem Odpowiedz Link Zgłoś
men-tliczek Re: szukam fajnej laski Gwoli przypomnienia 14.11.02, 18:48 Gość portalu: desperado napisał(a): > i znowu jak to mawiał Wałęsa, jeśli piszesz w obcym języku to nie domagaj się > jakichś wyjaśnień lingwistycznych od innych /jesteś autorytetem he,he/ > No dobra zwrot na drzewo /w domyśle "wejdź" - i najlepiei nie schodź/ > oznacza ... myśle że już wiesz :)) > PS zwrot ten wystąpił wcześniej i drogi pentliczek /oznacza francuski piesek > jak się domyślam/ nie miał kłopotów ze zrozuminiem Podobasz mi sie DesperTadek. Walesa... i znowu:))+/- Co to znaczy? Ciesze sie, ze moj jezyk jest dla ciebie obcy:)))) Laska i ...na drzewo, DesperTadek, to cos z siebie musi miec. To drzewo i laska, to znaczy, ze laske robi sie z drzewa (drewna)? "W domysle wejdz na drzewo"? Mam w domysslac sie jak sie wchodzi na drzewa? Cigle nie wiem dlaczego ktos ma wejsc na drzewo? Zeby widoki ogladac, zerwac owoc jakis smaczny, wyciac galaz na jakas fajna laske? Wyjasnij prosze DesperTadku, bo nie rozumie skad sie wzielo drzewo w tym co piszesz; i nie licz na moje domysly bos mnie tutaj zgubil. O!!! wiem! Moze dziecku latawiec sie zaczepil na drzewie. Tak? W jakim jezyku piszesz DesperTadku? Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: szukam fajnej laski Gwoli przypomnienia 14.11.02, 19:34 W cool języku i szuka laski takiej małej bobaski Co siedzi i zgrzędzi a czasami wełną przędzi Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperado Re: szukam fajnej laski Gwoli przypomnienia IP: 212.76.37.* 14.11.02, 20:42 ... takiej nie szukam ;) Pentliczek ty już jesteś nudny, rozumiesz MONOTEMATYCZNY no he, he aż te nerwy. Pytasz po co wchodić na drzewo i zaraz sobie odpowiadasz - bardzo dobrze - właśnie np po to. Tylko nie zabieraj ze sobą modemu proszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
men-tliczek Re: szukam fajnej laski Gwoli przypomnienia 14.11.02, 21:12 Gość portalu: desperado napisał(a): > ... takiej nie szukam ;) > Pentliczek ty już jesteś nudny, rozumiesz MONOTEMATYCZNY no he, he aż te nerwy. > Pytasz po co wchodić na drzewo i zaraz sobie odpowiadasz - bardzo dobrze - > właśnie np po to. Tylko nie zabieraj ze sobą modemu proszę ;) Przepraszam za tego DesperTadka:)) To rzeczywiscie jest troche, ..jak Ty to ladnie mistrzu laski i drzewa ujales, MONOTEMATYCZNE. Desperado wymaga szacunku, a juz z pewnoscia wyrozumialosci. Desperado:) Ladne. Ladne:))) Desperado...la la la, la la taram ..., Znasz? Nie odpowiedziales mi wlasnymi slowami, jak ma sie zdejmowanie zaczepionego na drzewie latawca do mojej, plynacej z glebi serca (czytaj -modamu), sugesti wykorzystania archiwalnego tekstu desperatki, jako wzoru subtelnosci romantycznej? Mozesz to zrobic POLITEMATYCZNIE. Wiesz, MONOTEMATYCZNIE i....POLITEMATYCZNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: szukam fajnej laski Gwoli przypomnienia 14.11.02, 23:24 Gość portalu: desperado napisał(a): > ... takiej nie szukam ;) > Pentliczek ty już jesteś nudny, rozumiesz MONOTEMATYCZNY no he, he aż te nerwy. > Pytasz po co wchodić na drzewo i zaraz sobie odpowiadasz - bardzo dobrze - > właśnie np po to. Tylko nie zabieraj ze sobą modemu proszę ;) dobry jestes, ale jesli chcesz tu zostac musisz chyba nicka zmienic, bo mentliczka jest uparta i jak sie do kogos przyczepi to szybko nie przestanie:) messja Odpowiedz Link Zgłoś
men-tliczek Re: szukam fajnej laski Gwoli przypomnienia 14.11.02, 23:45 messja napisała: > Gość portalu: desperado napisał(a): > > > ... takiej nie szukam ;) > > Pentliczek ty już jesteś nudny, rozumiesz MONOTEMATYCZNY no he, he aż te > nerwy. > > Pytasz po co wchodić na drzewo i zaraz sobie odpowiadasz - bardzo dobrze - > > > właśnie np po to. Tylko nie zabieraj ze sobą modemu proszę ;) > > Messjo, w gruncie rzeczy myslalam, ze gust masz troche..., powiedzmy bardziej subtelny. >dobry jestes<? Zobacz jak on zareagowal na moj pierwszy w zyciu wpis do Desperado! Zadnej dyskusji, pytania o wyjasnienie, watpliwosci. Po drugim wpisie juz mi powiedzial, ze jestem nudna! Po drugim wpisie!!! Przeciez ja z czlowiekiem z zyciu nie rozmawialam. A potem---------------na drzewo--------------------- Co to znaczy "na drzewo"?! -Laski+ i -Na drzewo-. Doby jest, to fuckt!:))) My obie wiemy, ze moj wpis nie byl do niego! Tylko on jest na tyle glupi albo swietnie takiego udaje, ze nie ponial. Na drzewo:))) To jest bardzo dobre, tylko co to w ogole znaczy? Chodzi mi o entymologie. > dobry jestes, ale jesli chcesz tu zostac musisz chyba nicka zmienic, bo > mentliczka jest uparta i jak sie do kogos przyczepi to szybko nie przestanie:) > messja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperado Re: szukam fajnej laski Gwoli przypomnienia IP: 212.76.37.* 15.11.02, 18:36 pentliczek nie no żenada, no ile można to samo, cytujesz mnie w kółko i nic nie kumasz /ale chyba nie udajesz że nie kumasz, że nie kumasz kumasz kumasz...:)/, i jeszcze że co mam ci ... enty - co, etymologie czegoś tłumaczyć, a co to ta eNtymologia jest, no może ktoś z sąsiadów pomoże ? ps. messjo droga pentliczek tylko z uporem wątek do góry podnosi, chyba nie ma do mnie żalu - panie władzo naprawdę nikogo nie zabiłem he, he Odpowiedz Link Zgłoś
migotkaa pytanie zasadnicze 15.11.02, 19:06 no to ja tak z innej beczki (tej bez entymologii i nie z tego drzewa co się na nie wchodzi [czyt.spada] laska bez schematów? laski sa raczej proste w obsłudze (przynajmniej ta która stoi w kącie pokoju mojej babci) ale guuupia nie jestem (chyba?) i domyśliłam się (huuura huuura) że o dziewczynę chodzi (swoją drogą co to za okresleine na kobietę?) jaka to jest laska bez schematów? o pilną odpowiedź proszę migotkaa Odpowiedz Link Zgłoś
men-tliczek Re: szukam fajnej laski Gwoli przypomnienia 15.11.02, 20:12 Gość portalu: desperado napisał(a): > pentliczek nie no żenada, no ile można to samo, cytujesz mnie w kółko i nic nie > > kumasz /ale chyba nie udajesz że nie kumasz, że nie kumasz kumasz kumasz...:)/, > > i jeszcze że co mam ci ... enty - co, etymologie czegoś tłumaczyć, a co to ta > eNtymologia jest, no może ktoś z sąsiadów pomoże ? > ps. messjo droga pentliczek tylko z uporem wątek do góry podnosi, chyba nie ma > do mnie żalu - panie władzo naprawdę nikogo nie zabiłem he, he Masz racje:( Powinno byc etymologia zamiast entymologia. To jaka jest etymologia twojego -"na drzewo". Unikasz odpowiedzi. Musisz tez wiedziec, chociaz to pojecie wykracza poza mozliwosci intelektulne osobnika z kregu schematu kulturowego typu: fajna, laska, kumasz, na drzewo, ze, ze tylko odpowiedz moze byc glupia; pytanie nigdy. Kumasz, na drzewo czy fajnie -ty nawet nie masz pojecia skad to sie wszystko wzielo i co znaczy. Zenujace? Co jest zenujace Desperadku? Co? > pentliczek nie no żenada< Co to jest? Bez interpukcji to jest belkot, ktory byc moze jakis zdesperowany Desperado2 pojmie. Laska-kumasz-na drzewo-fajnie. Synku, co ty tu robisz? Jak sie kumple dowiedza, ze tutaj przesiadujesz i kumasz do starych bab, to cie smiechem zabija. To jaka jest etymologia "na drzewo" albo "fajna"? men-tliczek pentliczek Odpowiedz Link Zgłoś
cleopatra3 Re: szukam fajnej laski 15.11.02, 22:12 gdzie Twoja romantyka? Napisz cos wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperado Re: szukam fajnej laski IP: 212.76.37.* 16.11.02, 12:52 do pentliczka /który teraz jest moją mamą ;)/nie mam już siły, na jego pytanie odpowiedziałem /chociaż było nie związane z wątkiem i chciałem takich uniknąć/ tylko pentliczek uparł się i nie kuma że nie kuma. Żenada jest w każdym jego wpisie, choćby ostatnim gdzie wyjeżdża że "jestem z kręgu schematu kulturowego" /SCHEMATU - błagałem żeby z tym dać sobie spokój/ i to z jakiego powodu: bo laska, drzewo i kumać - czysta żenada. pentliczka uraziło że go nie znam a piszę że jest nudny, UWAGA ON mnie zna: synek, schemat kulturowy, oglnie zero pojęcia. pentliczek sugeruje że jest starą babą - to po grzyba wchodzi na wątek "szukam fajnej laski"? /wprawdzie nie zabraniam ale.../ Do migotki - czy określenie laska na dziewczynę/kobietę jest rzeczywiście obraźliwe?, schemat dotyczył odpowiedzi na wątku rzecz jasna Do cleopatry3: moja romantyka jest, ale głęboko ukryta, wiesz wierszy nie piszę ps. jak znam pentliczka następna jego wypowiedź może być o grzybie :) Odpowiedz Link Zgłoś
migotkaa Re: szukam fajnej laski 16.11.02, 16:17 Gość portalu: desperado napisał(a): > Do migotki - czy określenie laska na dziewczynę/kobietę jest rzeczywiście > obraźliwe?, schemat dotyczył odpowiedzi na wątku rzecz jasna obraźliwe? może nie...no ale już na pewno nie romantyczne, nawet pod głebokim ukryciem...sam pomyśl czy szukanie fajnej dziewczyny w ten sposób coś dało? (zresztą może i coś dało? co ja tam wiem?) druga sprawa fajność która Tobie odpowiada może być określona jedynie przez ciebie, co bedzie jeśli kobieta uważająca sią za fajną laskę,Twoim zdaniem taka nie będzie? m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperado Re: szukam fajnej laski IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.02, 16:31 migotkaa napisała: > obraźliwe? może nie...no ale już na pewno nie romantyczne, nawet pod głebokim > ukryciem... - mnie tam romantyzmu nie mąci >sam pomyśl czy szukanie fajnej dziewczyny w ten sposób coś dało? - szczerze: zero rezultatów /ale nie pękam ;)/, poza tym to wina schematycznego podejścia mimo moich próśb > (zresztą może i coś dało? co ja tam wiem?) > druga sprawa fajność która Tobie odpowiada może być określona jedynie przez > ciebie, co bedzie jeśli kobieta uważająca sią za fajną laskę,Twoim zdaniem taka > > nie będzie? > m - no na pewno nie będzie trzeciej wojny światowej :) była próba ośmilelenia płci pięknej /słynne wal śmiało he, he/ pzd. desp. Odpowiedz Link Zgłoś
migotkaa Re: szukam fajnej laski 16.11.02, 16:38 mnie tam ośmielaać nie trzeba...wystarczy że coś mnie przyciąagnie...ale szczerze mówiąć "wal śmiało?" to chyba dla faceta? (zalezy o jakich "kobietach" myślisz Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: szukam fajnej laski 16.11.02, 16:35 migotkaa napisała: > Gość portalu: desperado napisał(a): > > > Do migotki - czy określenie laska na dziewczynę/kobietę jest rzeczywiście > > obraźliwe?, schemat dotyczył odpowiedzi na wątku rzecz jasna > > obraźliwe? może nie...no ale już na pewno nie romantyczne, nawet pod głebokim > ukryciem...sam pomyśl czy szukanie fajnej dziewczyny w ten sposób coś dało? > (zresztą może i coś dało? co ja tam wiem?) > druga sprawa fajność która Tobie odpowiada może być określona jedynie przez > ciebie, co bedzie jeśli kobieta uważająca sią za fajną laskę,Twoim zdaniem taka > > nie będzie? > m z ta "fajnoscia" to juz sie troche zabradzo czepiasz...:) zgodze sie, ze: "fajna laska" moze zabrzmiec troche niefortunnie na forum "Romantica", ale to tez tylko kwestia tego, ze przecietna wieku ludzi tu piszacych jest powyzej 20tki. zbieg okolicznosci... natomiast slowo"fajny" sugeruje ocene subiektywna, podobnie jak "mily", "sympatyczny" itp. itd. czy to znaczy, ze mamy ich nie uzywac tylko dlatego, ze pod tymi pojeciami ktos inny moze rozumiec inne cechy i zachowania? Odpowiedz Link Zgłoś
migotkaa Re: szukam fajnej laski 16.11.02, 16:44 dla mnie połączenie "fajna laska" nasuwa już okreslone skojarzenia...kobiety i mężczyźni pojmują to trochę inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: szukam fajnej laski 16.11.02, 16:47 migotkaa napisała: > dla mnie połączenie "fajna laska" nasuwa już okreslone skojarzenia...kobiety i > mężczyźni pojmują to trochę inaczej niestety: nasuwa. ale pewno nie mial nic obrazliwego na mysli:) Odpowiedz Link Zgłoś
migotkaa Re: szukam fajnej laski 16.11.02, 16:52 chyba masz rację...tak się z nudow czepiam:) m Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: szukam fajnej laski 16.11.02, 16:54 migotkaa napisała: > chyba masz rację...tak się z nudow czepiam:) > m nie powiedzialabym, ze sie czepiasz:)))) w kazdym razie moje uznanie, bo poczucie humoru i dystans do siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
migotkaa Re: szukam fajnej laski 16.11.02, 17:00 o dziękuję...:) jak tak pomyślę to własnie to jest dla mnie def. fajnośći (taka naprawdę moja) tzn. że jestem fajna zcego się człowiek na takim forum dowiaduje m Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: szukam fajnej laski 16.11.02, 17:05 migotkaa napisała: > o dziękuję...:) jak tak pomyślę to własnie to jest dla mnie def. fajnośći > (taka naprawdę moja) tzn. że jestem fajna > zcego się człowiek na takim forum dowiaduje > m :))))))))))) pozdrawiam wobec tego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperado Re: szukam fajnej laski IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.02, 18:14 ....hola dziewczyny, ja tu szukam fajnej laski a wy kółko wzajemnej adoracji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleopatra3 Re: szukam fajnej laski IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 18:46 hej desperado ,oco ci chodzi z ta laska ,kim jest dla ciebie wlasciwie fajna laska.Meczy mnie ten tekst.Moze mi wytlumaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperado Re: szukam fajnej laski IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.02, 19:03 nieeeee nooo znowu ? Odpowiedz Link Zgłoś
migotkaa Re: szukam fajnej laski 17.11.02, 18:07 Gość portalu: desperado napisał(a): > ....hola dziewczyny, ja tu szukam fajnej laski a wy kółko wzajemnej adoracji :) zapraszam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperado Re: szukam fajnej laski IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 10:29 yyyyyyyyyyyyyy......dzięki pzd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iguana Re: szukam fajnej laski IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 18.11.02, 13:46 ...jestem fajna...i co dalej... jak znajdziesz... będą jakies nagrody... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperado Re: szukam fajnej laski IP: 212.76.37.* 18.11.02, 18:29 bez nagród głowy bym przecież nikomu nie zawracał :) Odpowiedz Link Zgłoś