kobietabezserca 15.05.06, 20:59 siadz i posluchaj NIEPRAWDA Z PLOTKA IDZIE W PARZE! droga plotki jest krotka... a moze dluga wyobraznia ludzka przekracza granice "wyobrazenia" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobbietabezserca Re: Gosciu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 21:07 ulice mego miasta, lampy w polowie wygaszone, klimacik jak spod ciemnej gwiazdy:) ale idz caruzzo...wiadomo Twoj wybor Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon 17 mieli lat... :-/ 15.05.06, 21:23 Niektórzy dochodzili się. Kurcze blade i w paski - u mnie - na najspokojniejszym osiedlu w Wa-wie w przepiękne święta majowe jeden chłopak z drugim nie doszli do porozumienia i jeden drugiego ciapnął... nożem. 17- latkowie zamiast za przeproszeniem dać sobie po gębie zrobili coś takiego. Chodziło o dziewczynę, którą jeden kochał, a drugi chciał kochać. Jeden zginął na miejscu, a drugi powiesił się w areszcie dwa dni później. Jak obok wyrzutu sumienia - chodziłam obok takiego małego kwadracika ze zniczy pod sąsiednim blokiem, choć to nie o mnie chodziło i wogóle sprawa mnie nie powinna dotyczyć. Czułam się z tym źle, niedobrze. Tego zabitego chłopaka znałam z widzenia - był sympatyczny, czasem z kolegami siedział na murku w bandamce i grał romantyczne piosenki na gitarze. Drugiego nie znam. I tak mi ich żal. Mogli żyć, cieszyć się tym światem. 17 mieli lat... I starczy? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: : Re: Gosciu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 21:20 Jesteś chyba troche bojaźliwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Gosciu! 15.05.06, 21:22 Gość portalu: : napisał(a): > Jesteś chyba troche bojaźliwa :) ? Odpowiedz Link Zgłoś