Dodaj do ulubionych

Forum Romantica - pary

20.05.06, 19:08
Pomimo chwilowego braku mego wielkiego i niezastąpionego poprzednika SW,
stawiam zadanie do samodzielnego rozwiązania, taki puzzle, kogo z tego Forum
połączylibyście w pary ?
Obserwuj wątek
    • domisku_21 Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 20:36
      super...
      • Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 22:07
        a jak myślicie z kim autor tego wątku by się połączył?
        • zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 22:34
          Lepiej jak on sam nam powie:)
          • Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 22:36
            niech powie:)przynajmniej zacznie parzyć na tym Forum:)
            • zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 22:39
              Problem w tym, ze go tu juz nie ma;(
              • Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 22:42
                zagajenie zrobił i sie wyparował;0
                • zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 22:43
                  to sie nazywa "prowokcja" :))
                  • zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 22:44
                    "a" sie zgubilo, ale juz znalazlam:)
                  • Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 22:45
                    zo-nalk, a Ty z kim tak w parze chętnie?
                    • zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 22:47
                      ja? NIE ZNAM TU NIKOGO :P
                      • Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 22:48
                        to trzeba się poznać;)
                        • Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 22:49
                          z każdej strony, żeby sie dopasować:p
                          • zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 22:51
                            przeciez nie moge z kazdym sie dopasowywac:))
                            • Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:05
                              a kto mowi że z każdym? tylko z tym do pary;)
                              • zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 23:06
                                Ten do pary musi sie najpierw znalezc:)
                                • Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:07
                                  ja myslę, że exman już wie kto z kim tu na FR ...;P
                                  • zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 23:09
                                    Wiesz?
                                    to zdradz prosze:)
                                    • Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:10
                                      słyszałaś o parze bez pary?
                                      exman wiadomo z exwomen
                                      • zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 23:13
                                        Fakt, logiczniej nie moglo byc??
                                        Tylko, czy mamy tutaj taki nick?
                                        • Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:15
                                          dla sparowania wszystko;) da sie zrobić
                                          • zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 23:17
                                            Dlaczego ja na to nie wpadlam?
                                            • Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:22
                                              nie tak odrazu sie wpada:)))
                                              czasem potrzebne kilka podejsc;P
                                              • zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 23:25
                                                A droga czasem pod gorke:))
                                                • Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:34
                                                  ale za to jaka radosc jak sie dojdzie do celu:)
                                                  • zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 23:35
                                                    A jezeli cel byl wysoko postawiony, to widoki sa do pozazdroszczenia:)
                                                  • Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:39
                                                    im wyzsze aspiracje tym lepiej;P
                                                  • zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 23:41
                                                    Ja mam teraz aspiracje porzadnie sie wyspac, czego i Tobie z calgo serca zycze:)
                                                    dobrej nocki:)
    • exman Ja Was bardzo przepraszam 21.05.06, 16:02
      ...największe FR gaduły zaniepisały...czyżby coś niestosownego było w moim
      majowym wątku ?
      • caruzzo Re: Ja Was bardzo przepraszam 21.05.06, 17:29
        a ja mam dziewczynę po słowackiej stronie...;))
        panie post jest na wskroś oki.;))
        • caruzzo Re: Ja Was bardzo przepraszam 21.05.06, 17:31
          zgadnij exman ze czego to skopiowałem..;))
          • Gość: okt.. Re: Ja Was bardzo przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 17:46
            free.art.pl/osiecka/pio6.html
            stąd? ;)
            • caruzzo Re: Ja Was bardzo przepraszam 21.05.06, 17:48
              z pamięci.!!!!!!.;))
              • exman Re: Ja Was bardzo przepraszam 21.05.06, 18:20
                Caruzzo, Twoja pamięć zmieściła Woźniaka ? Dzisiaj te dziewczyny to ponoć stoją
                przy szosach...takie czasy, takie czasy
      • zo-nalk moze troche krepujacy? 21.05.06, 18:31
        • Gość: lola Świetny temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:03
          Forum to swego rodzaju miejsce spotkań pewnej grupy ludzi,którzy po jakimś
          czasie zaczynają się poznawać i...lubić lub nie.Niektórzy odkrywają,że z jakąś
          osobą łączą je podobne poglądy,podobna wrażliwość,że śmieją się z tego
          samego,że lubią tych samych poetów itd...
          I odwrotnie-nic ich nie łączy,stanowią dwa różne światy:)
          Jest oczywiście szansa,że ludzie płci przeciwnej mogą nagle odczuć coś w
          rodzaju przyciągania-budzi się zainteresowanie,potem większe
          zainteresowanie...i ...wtedy by można mówić,że"są do pary".
          Na pewno to zjawisko jest widoczne na tym forum.
          I to jest fajne(chociaż zawsze znajdą się tacy,którym to bardzo,bardzo
          przeszkadza)...
          Nie podejmę się jednak połączenia nikogo w parę,ponieważ lubią mogę nie trafić:(
          Tak czy inaczej -gorąco pozdrawiam Wszystkie Forumowe Pary i Przyjaźnie:)))
          • zo-nalk Re: Świetny temat 21.05.06, 19:09
            ale to tez troche sliski temat, bo mozna sie przejechac wybierajac zle
            polaczenie pary:))
            • Gość: lola Re: Świetny temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:11
              Toteż tego nie robię:)
              Zdarza się,że mówią o tym sami zainteresowani i wtedy jest to pewna
              wiadomość:)))Z pierwsze ręki(że tak powiem)...
    • kobietabezserca Re: Forum Romantica - pary 21.05.06, 19:56
      exman napisał:

> Pomimo chwilowego braku mego wielkiego i niezastąpionego poprzednika SW,
      > stawiam zadanie do samodzielnego rozwiązania, taki puzzle, kogo z tego Forum
      > połączylibyście w pary ?
      *exman, mam pytanie!
      dlaczego watek pod SW zapodaleś?
      probowales samodzielnie ukladanke skladac?
      • exman Re: Forum Romantica - pary 21.05.06, 20:34
        Nie nie próbowałem. Traktuję to jak wyciąganie bierek ;) stara marynarska
        rozrywka, gdy flauta na morzu, szmaty zrefowane a liczmen pije z zazdrości o
        swoją młodą, świeżopoślubioną żonę.
        • kobietabezserca Re: Forum Romantica - pary 21.05.06, 21:28
          exman napisał:

> Nie nie próbowałem. Traktuję to jak wyciąganie bierek ;) stara marynarska
          > rozrywka, gdy flauta na morzu, szmaty zrefowane a liczmen pije z zazdrości o
          > swoją młodą, świeżopoślubioną żonę.
          *
          to wyciagaj! hehe
          • exman Re: Forum Romantica - pary 21.05.06, 21:35
            Ja nic innego nie robię od 1-go kwietnia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka