exman 20.05.06, 19:08 Pomimo chwilowego braku mego wielkiego i niezastąpionego poprzednika SW, stawiam zadanie do samodzielnego rozwiązania, taki puzzle, kogo z tego Forum połączylibyście w pary ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 22:07 a jak myślicie z kim autor tego wątku by się połączył? Odpowiedz Link Zgłoś
zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 22:34 Lepiej jak on sam nam powie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 22:36 niech powie:)przynajmniej zacznie parzyć na tym Forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 22:39 Problem w tym, ze go tu juz nie ma;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 22:42 zagajenie zrobił i sie wyparował;0 Odpowiedz Link Zgłoś
zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 22:43 to sie nazywa "prowokcja" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 22:44 "a" sie zgubilo, ale juz znalazlam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 22:45 zo-nalk, a Ty z kim tak w parze chętnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 22:48 to trzeba się poznać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 22:49 z każdej strony, żeby sie dopasować:p Odpowiedz Link Zgłoś
zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 22:51 przeciez nie moge z kazdym sie dopasowywac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:05 a kto mowi że z każdym? tylko z tym do pary;) Odpowiedz Link Zgłoś
zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 23:06 Ten do pary musi sie najpierw znalezc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:07 ja myslę, że exman już wie kto z kim tu na FR ...;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:10 słyszałaś o parze bez pary? exman wiadomo z exwomen Odpowiedz Link Zgłoś
zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 23:13 Fakt, logiczniej nie moglo byc?? Tylko, czy mamy tutaj taki nick? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:15 dla sparowania wszystko;) da sie zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 23:17 Dlaczego ja na to nie wpadlam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:22 nie tak odrazu sie wpada:))) czasem potrzebne kilka podejsc;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:34 ale za to jaka radosc jak sie dojdzie do celu:) Odpowiedz Link Zgłoś
zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 23:35 A jezeli cel byl wysoko postawiony, to widoki sa do pozazdroszczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parabezpary Re: Forum Romantica - pary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:39 im wyzsze aspiracje tym lepiej;P Odpowiedz Link Zgłoś
zo-nalk Re: Forum Romantica - pary 20.05.06, 23:41 Ja mam teraz aspiracje porzadnie sie wyspac, czego i Tobie z calgo serca zycze:) dobrej nocki:) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Ja Was bardzo przepraszam 21.05.06, 16:02 ...największe FR gaduły zaniepisały...czyżby coś niestosownego było w moim majowym wątku ? Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Ja Was bardzo przepraszam 21.05.06, 17:29 a ja mam dziewczynę po słowackiej stronie...;)) panie post jest na wskroś oki.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Ja Was bardzo przepraszam 21.05.06, 17:31 zgadnij exman ze czego to skopiowałem..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okt.. Re: Ja Was bardzo przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 17:46 free.art.pl/osiecka/pio6.html stąd? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ja Was bardzo przepraszam 21.05.06, 18:20 Caruzzo, Twoja pamięć zmieściła Woźniaka ? Dzisiaj te dziewczyny to ponoć stoją przy szosach...takie czasy, takie czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Świetny temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:03 Forum to swego rodzaju miejsce spotkań pewnej grupy ludzi,którzy po jakimś czasie zaczynają się poznawać i...lubić lub nie.Niektórzy odkrywają,że z jakąś osobą łączą je podobne poglądy,podobna wrażliwość,że śmieją się z tego samego,że lubią tych samych poetów itd... I odwrotnie-nic ich nie łączy,stanowią dwa różne światy:) Jest oczywiście szansa,że ludzie płci przeciwnej mogą nagle odczuć coś w rodzaju przyciągania-budzi się zainteresowanie,potem większe zainteresowanie...i ...wtedy by można mówić,że"są do pary". Na pewno to zjawisko jest widoczne na tym forum. I to jest fajne(chociaż zawsze znajdą się tacy,którym to bardzo,bardzo przeszkadza)... Nie podejmę się jednak połączenia nikogo w parę,ponieważ lubią mogę nie trafić:( Tak czy inaczej -gorąco pozdrawiam Wszystkie Forumowe Pary i Przyjaźnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zo-nalk Re: Świetny temat 21.05.06, 19:09 ale to tez troche sliski temat, bo mozna sie przejechac wybierajac zle polaczenie pary:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Świetny temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:11 Toteż tego nie robię:) Zdarza się,że mówią o tym sami zainteresowani i wtedy jest to pewna wiadomość:)))Z pierwsze ręki(że tak powiem)... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Forum Romantica - pary 21.05.06, 19:56 exman napisał: > Pomimo chwilowego braku mego wielkiego i niezastąpionego poprzednika SW, > stawiam zadanie do samodzielnego rozwiązania, taki puzzle, kogo z tego Forum > połączylibyście w pary ? *exman, mam pytanie! dlaczego watek pod SW zapodaleś? probowales samodzielnie ukladanke skladac? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Forum Romantica - pary 21.05.06, 20:34 Nie nie próbowałem. Traktuję to jak wyciąganie bierek ;) stara marynarska rozrywka, gdy flauta na morzu, szmaty zrefowane a liczmen pije z zazdrości o swoją młodą, świeżopoślubioną żonę. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Forum Romantica - pary 21.05.06, 21:28 exman napisał: > Nie nie próbowałem. Traktuję to jak wyciąganie bierek ;) stara marynarska > rozrywka, gdy flauta na morzu, szmaty zrefowane a liczmen pije z zazdrości o > swoją młodą, świeżopoślubioną żonę. * to wyciagaj! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Forum Romantica - pary 21.05.06, 21:35 Ja nic innego nie robię od 1-go kwietnia... Odpowiedz Link Zgłoś