Dodaj do ulubionych

co zrobic zeby cos sie odmienilo

IP: *.chello.pl 22.07.06, 00:28
Musze chyba zaczac od tego ze dlugo bylem z kims nastpenie rozstalismy sie
zmienialismy sie nie zauwazalismy tego i pewnego dnia nie mielismy juz ze
soba o czym rozmawiac mielsimy innych znajomych inne zycie inne idealy, cele.
Pozstanowilem ze wyjade z kraju i odmienie swoje zycie jezeli chodzi o
kwestie materialna udalo sie ale dalej czuje sie samotny poznalem wiele
dziewczyn ale dalej cos w nich jest brak a jak juz spotkam kobiete z ktora
moglbym byc okazuje sie ze jest zajeta i dalej jestem w tej samej sytuacji.
Jak zmienic sposob myslenie moze jestem za bardzo wymagajcy, w sumie lepiej
bylo jak czlowiek mial 18lat i potrafil nie patrzyc na wiele rzeczy.
Moze jestem juz za stary na milosc, nie wiem sam co mam zrobic a wiec ze
Ciezko zyje sie samemu probowalem latac po swiecie ale jakos znudzilo mi sie
gdy jest sie samemu
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: karmi Re: co zrobic zeby cos sie odmienilo IP: 81.219.66.* 22.07.06, 10:27
      Klaudiuszu
      wiek jest pojeciem wzglednym-taka zasade wyznaję.Nie wazne ile masz lat, w
      kazdym wieku mozesz znaleść swoja miłosc. Czasem bywa nawet tak, ze miłosc
      znajdzie Ciebie, kiedy stoisz i mokniesz na przystanku, albo kiedy wysypia Ci
      sie zakupy,a moze nawet w jeszcze bardziej prozaicznym miejscu i sytuacji.
      Jedno jest wazne-zostaw swoja przeszłośc- idz do przodu, nie stój w miejscu nie
      czekaj.Zrób cos czego nigdy w zyciu nie zrobiłes- czasem trezba dac sie
      zwariowac !! wyjedz gdzies w spokojne miejsce,w którym czujesz sie dobrze i
      bezpiecznie, zmien perspektywe myslenia -jesli dobrze Ci nad woda -jedz tam, a
      moze spokój daja Ci góry-wybierz góry. Byc moze w pogoni za pieniadzem zgubiłes
      swoje marzenia, swój cel zycia,a im więcej pracowałes wymagania rosły równiez
      co do partnerek?? zastanów sie jaka jest twoja wymarzona kobieta, co dla Ciebie
      jest najwazniejsze, moze wtedy bedzie Ci łatwiej szukać ...

Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia i usmiechu

KARMI
      • Gość: Klaudiusz Re: co zrobic zeby cos sie odmienilo IP: *.chello.pl 30.07.06, 21:47
        Dziekuje za odpowiedz chyba masz racje :))))
        pozdrawiam

• Gość: KobietaNaRozdrożu Re: co zrobic zeby cos sie odmienilo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 12:05
      ..mam bardzo podobne do Ciebie odczucia. Jestem po dłuższym związku i ocknęłam
      się w świecie wolnych związków i modnych kochanek. Może to było już wcześniej,
      a nie zauważałam, może to tylko moje otoczenie..sama nie wiem.
      W każdym razie jestem sama, materialnie nie moge narzekać, natomiast wyję w
      sobie z samotności. Nie nadaję się na wszechrozwijającego się singla, w pewnym
      momencie przestają cieszyć wyzwania w pojedynkę.
      Trudno jest mi się odnaleźć. Moją nadzieją jest bycie czynnym, co pozwala na
      nowe znajomości. Nie lubię półśrodków, ale chociaż w tłumie czasem czuję się lepiej.
      Kiedyś mój znajomy powiedział mi naiwne, ale podtrzymujące na duchu słowa:
      Kiedyś będę szczęśliwa, tylko jeszcze o tym nie wiem.
      Pozdrawiam
      • kobieta771 Re: co zrobic zeby cos sie odmienilo 22.07.06, 15:37
        ale dziś nostalgiczny dzieeń..a może jesteś z Krakowa i masz ochotę na zwykły
        niezobowiązujący spacer? ja chetnie bym gdzieś wyszła bo samej to źle w domu
        • kobietanarozdrozu Re: co zrobic zeby cos sie odmienilo 22.07.06, 15:58
          A wiesz, że z okolic Krakowa jestem. Miałam przez ten weekend być w Krakowie na
          warsztatch tańca, ale postanowiłam dać sobie czas na poczucie luzu. Chętnie bym
          się gdzieś wybrała.
          Zapraszam na pocztę.
          Pozdrawiam
          • kobieta771 Re: co zrobic zeby cos sie odmienilo 22.07.06, 15:59
            :) musze gdzieś wyjść bo zwariuje w domu sama
            • kobietanarozdrozu Re: co zrobic zeby cos sie odmienilo 22.07.06, 16:01
              Kobieto, kombinujmy zatem:) Myślałam nad samotnym wypadem do kina na jakiś letni
              hit.
      • Gość: Klaudiusz Re: co zrobic zeby cos sie odmienilo IP: *.chello.pl 30.07.06, 21:54
        Zycze powodzenia.
        Czasami zastanawiam sie moze niektorzy musza przejsc przez wiele drog nim
        poznaja ta jedyna osobe i wierze w to ze pewnego dnia i ja bede mial szczescie :))))

• kobieta771 Re: co zrobic zeby cos sie odmienilo 22.07.06, 16:00
      chodź na spacer, taki zwykły normalny spacer..
      • kobietanarozdrozu Re: co zrobic zeby cos sie odmienilo 22.07.06, 16:02
        spacer może być, byleby w cieniu
        • kobieta771 Re: co zrobic zeby cos sie odmienilo 22.07.06, 16:03
          ja moge do kina na piratów ale nie lubie sama
          • kobietanarozdrozu Re: co zrobic zeby cos sie odmienilo 22.07.06, 16:04
            właśnie o piratach myślałam
            • kobieta771 Re: co zrobic zeby cos sie odmienilo 22.07.06, 16:05
              a skąd jestes?
              • kobietanarozdrozu Re: co zrobic zeby cos sie odmienilo 22.07.06, 16:05
                Zejdźmy na pocztę lub gg: 4204543
                • Gość: Klaudiusz Re: co zrobic zeby cos sie odmienilo IP: *.chello.pl 30.07.06, 21:56
                  a dlaczego kobieta na rozdrozu ???
                  napewno bedzie dobrze :)))
                  jezeli miala bys ochote porozmawiac to moje gg 871564

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka